Karpuz

Karpuz

Son dakika karpuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karpuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karpuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karpuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karpuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 923 karpuz haberi bulunmuştur. Tüm karpuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana karpuzu Mayıs ayında sofralarda olacak! Kilo fiyatı açıklandı
Adana karpuzu Mayıs ayında sofralarda olacak! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye’nin en erkenci tescilli karpuzunun yetiştiği Adana’da fideler toprakla buluştu. Mayıs ayında hasadına başlanması planlanan karpuzun kilogram fiyatının tarlada en az 5 lira olması bekleniyor.
2.04.2024 Adana
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum: Saha '31 Mart'ta Murat Kurum geliyor'
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum: Saha '31 Mart'ta Murat Kurum geliyor' Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimlere 2 gün kaldı. İBB adayı Kurum A Haber'de canlı yayında soruları cevapladı.
28.03.2024 Gündem
Mayıs ayı bekleniyor! 'Marketle tarla arasında fiyat yarı yarıya oynuyor'
Mayıs ayı bekleniyor! 'Marketle tarla arasında fiyat yarı yarıya oynuyor' Hatay’ın Erzin ilçesinde seralarda yetiştirilen erkenci karpuzda mayıs ayı sonunda hasat bekleniyor.
28.03.2024 Gündem
Adana karpuz üretiminde Türkiye’de birincisi oldu! Yüzde 17,6'sını karşılıyor
Adana karpuz üretiminde Türkiye’de birincisi oldu! Yüzde 17,6'sını karşılıyor Adana, 2023 yılında karpuz üretiminde Türkiye birincisi oldu. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Biliyor musunuz? Adana’nın 2023 yılında 554 bin ton karpuz üretimi ile Türkiye üretiminin yüzde 17,6’sını karşıladı. Türkiye birincisi oldu” denildi.
20.03.2024 Adana
Topraktan temizlenmeyen malç naylonu tarımı tehdit ediyor
Topraktan temizlenmeyen malç naylonu tarımı tehdit ediyor Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, toprağa sıfır serilen malç naylonunun bazı çiftçiler tarafından toprakta bırakıldığını belirterek, “Bu şekilde sürülen tarlalarda bu naylonlar toprağa karışıyor uzun yıllar yok olmuyor” dedi.
6.03.2024 Adana
Adana karpuzu Mayıs ayında sofralarda olacak! Kilo fiyatı açıklandı
Adana karpuzu Mayıs ayında sofralarda olacak! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye’nin en erkenci tescilli karpuzunun yetiştiği Adana’da fideler toprakla buluştu. Mayıs ayında hasadına başlanması planlanan karpuzun kilogram fiyatının tarlada en az 5 lira olması bekleniyor.
9.02.2024 Adana
Noktalı Virgül Nedir, Ne İşe Yarar? Noktalı Virgül Kullanımı Ve Özellikleri...
Noktalı Virgül Nedir, Ne İşe Yarar? Noktalı Virgül Kullanımı Ve Özellikleri... Noktalama işaretleri, bir yazının anlam bütünlüğü içermesine olanak sağlayan ve kullanımı açısından önem teşkil eden en önemli dilbilgisi kurallarından biridir. Noktanın, virgülün, soru işaretinin, bir cümlenin neresinde kullanılması gerektiğinin bilinmesi şarttır. Gazete ve dergi yazıları, edebiyat ürünleri, haber programları ve hatta günlük yazışmalarda bile imla kurallarına dikkat edilmesi gerekmektedir.
1.02.2024 Gündem
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi Geçen yıl yapılan düzenlemeyle içinde ‘eser’ miktarda nar olan ya da bazen hiç olmayan nar ekşisi görünümlü sosların yurtiçi piyasaya arzı yasaklanmıştı.
1.02.2024 Gündem
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim 2020'nin temmuz ayında Arman Bıçakçı ile nikâh masasına oturan Songül Öden anne oldu. Çift, kızlarına Sone Larin adını verdi.
27.01.2024 Magazin
Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Karbonhidrat, hem canlıların yapısına katılan hem de enerji veren bileşenlerdir. Doğada bulundukları gibi vücudun ana enerji kaynağı olarak da bilinirler.
26.01.2024 Yaşam
Antioksidan İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Antioksidan Barındıran Gıdalar Listesi...
Antioksidan İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Antioksidan Barındıran Gıdalar Listesi... Antioksidan, serbest radikaller ile savaşarak vücudun sağlıklı olmasına yardım eden maddelerdir. Antioksidanlar sayesinde birçok hastalığa yakalanma riski azalır ve vücudun bağışıklık sistemi de güçlenir.
24.01.2024 Sağlık
Virgül Kullanım Alanları Nelerdir? Virgül Ne İşe Yarar?
Virgül Kullanım Alanları Nelerdir? Virgül Ne İşe Yarar? Virgül, cümlelerin anlam bütünlüğünü sağlayan en önemli noktalama işaretlerinden biridir. Virgülün yanlış kullanımı ya da hiç kullanılmaması, bir cümlenin anlamını tamamen değiştirmektedir. Özellikle yazılı sınavlarda ve testlerde sıklıkla karşılaşılan virgül soruları hem genel kültür hem de sınav başarısı için muhakkak bilinmesi gerekmektedir.
3.01.2024 Eğitim
Yaz meyvesi erik ve kirazın fiyatı altın ile yarışıyor
Yaz meyvesi erik ve kirazın fiyatı altın ile yarışıyor Kayseri'de özellikle hamile kadınların tercih ettiği yaz meyveleri erik ve kirazın kilogram fiyatı, 3 bin ile 3 bin 200 TL arasında değişiyor. Kış aylarında yurt dışından getirilen mevsim dışı meyveler, şimdilerde çeyrek altın fiyatı ile yarışıyor.
19.12.2023 Ekonomi
Yerli malı şiirleri! 2, 3, 4 kıtalık uzun kısa seçenekli yerli malı haftası ile ilgili şiirler ve 1. 2. 3. 4. Sınıf yerli malı haftası şiirleri
Yerli malı şiirleri! 2, 3, 4 kıtalık uzun kısa seçenekli yerli malı haftası ile ilgili şiirler ve 1. 2. 3. 4. Sınıf yerli malı haftası şiirleri Yerli Malı Haftası şiirleri için araştırmalar devam ediyor. Her sene 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan Yerli Malı Haftası devam ediyor. İşte en güzel 2, 3, 4, 5, 6 kıtalık Yerli Malı Haftası şiirleri…
12.12.2023 Gündem
Kalbini 12 santim sağa kaydırdı! Doktorları bile şaşkına çeviren olay
Kalbini 12 santim sağa kaydırdı! Doktorları bile şaşkına çeviren olay İstanbul'da yaşayan Burak Aktaş (21), Ağustos ayında halsizlik ve nefes darlığı şikayeti ile doktora gitti. Sol göğüs boşluğunda portakal büyüklüğünde bir kitle tespit edildi. İki seans kemoterapi gördü ama tedaviye rağmen tümör 2 ay içinde 8-10 kat büyüyerek karpuz boyutuna ulaştı. Kalbini göğüs boşluğunda 12 santimetre sağa iten, sol akciğerini neredeyse tamamen ezen dev tümör, Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi ve Kalp Damar Cerrahisi ekiplerinin beraber katıldığı büyük bir operasyonla başarıyla çıkarıldı. Bu kadar hızlı büyüyen kitle karşısında doktorları da şaşırdı.
5.11.2023 Yaşam
TÖDEB ve Marmara Üniversitesi iş birliği ile bir ilk
TÖDEB ve Marmara Üniversitesi iş birliği ile bir ilk TÖDEB (Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği) Fintek Çırağı Açılış Programı, Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
24.10.2023 Gündem
Yapılamaz denileni yaptı, 4 yılın ardından rekor üretim geldi
Yapılamaz denileni yaptı, 4 yılın ardından rekor üretim geldi Sivas’ta bir girişimci, ‘yetişmez’ denilen 7 bin 500 adet elma fidanını 4 yıl önce toprakla buluşturdu. Aradan geçen 4 yılın ardından bu yıl ilk hasada başlayan girişimci, ürettiği ürünleri Sivaslı tüketicilerle buluşturuyor.
18.10.2023 Yaşam
Şikayetler arttı! Herkes uyuduktan sonra ortaya çıkıyor
Şikayetler arttı! Herkes uyuduktan sonra ortaya çıkıyor Avrupa'da bazı ülkelerin kabusu haline gelen tahtakurularıyla ilgili Türkiye'nin farklı noktalarından da şikayetler gelmeye başladı. Böcek Profesörü olarak bilinen Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Çetin, en çok şikayetin şu anda toplu yaşam alanlarından ve konutlardan geldiğini belirterek, “Gece uyuduğunuz zaman genellikle yatakların dikiş kenarlarında, ranzanın, bazanın ve dolaplar içerisinde görülüyorlar. Karanlığı ve kuytu noktaları seviyor. Lambayı yaktığınız zaman ortalıkta gözükmüyorlar. Ama siz ne zaman ışığı kapatıp yatmaya hazırlandıysanız o zaman onlarda yavaşça ortaya çıkabiliyorlar. Çözüm, profesyonel ilaçlama hizmeti almak ya da Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerle ilaçlama yapmak” dedi.
14.10.2023 Yaşam
'Hıdıroz' karpuzu tezgahlardaki yerini aldı
'Hıdıroz' karpuzu tezgahlardaki yerini aldı Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine bağlı Kıraçlar köyünde su verilmeden yetiştirilen ve 'Hıdıroz' ismi verilen organik karpuz tezgahtaki yerini aldı.
13.08.2023 Yaşam
İstanbul bugün sıcaklık rekoruna ulaştı: Esnaflardan ilginç çözümler geldi
İstanbul bugün sıcaklık rekoruna ulaştı: Esnaflardan ilginç çözümler geldi Türkiye son yılların en yüksek sıcaklıklarını yaşarken yurdun çeşitli yerlerinden farklı manzaralar gelmeye devam ediyor. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar kendini serin sulara arttı, bazıları da güneşin altında karpuz soğuttu.
26.07.2023 Yaşam
Karpuz Kaç Kalori? Karpuz Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Karpuz Kaç Kalori? Karpuz Besin Değerleri Ve Kalorisi... Karpuz yaz aylarının vazgeçilmez meyvesidir. Kilo vermek isteyen ve diyet yapmak isteyen kişiler için doğru bir tercihtir. Bunaltıcı sıcak havalarda çözüm sunan karpuz ferahlatıcı ve serinletici özelliğiyle kilo vermenize olanak sağlar.
10.07.2023 Sağlık
Buzdan soğuk espriler 2023: Sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler nelerdir? İşte soğuk espriler 2023…
Buzdan soğuk espriler 2023: Sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler nelerdir? İşte soğuk espriler 2023… Soğuk espri severler, can sıkmak için güncel soğuk esprileri araştırıyor. Espri, günlük hayatta insanlar arasında bir eğlence aracı olarak sıkça kullanılır. Arkadaş veya aile ortamlarında atmosferi hafifletmek, gülme ve neşe sağlamak amacıyla paylaşılan espiriler komik, absürt veya beklenmedik bir şekilde sunulup, insanları güldürmeyi amaçlar. Espri yapma ve espri anlama becerisi insanların mizah anlayışlarına, kişiliklerine ve yaş gruplarına göre değişse de soğuk espri herkesi kucaklar, aynı zamanda can sıkarken yüzde tebessüm ettirir. Biz de yazımızda sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler derledik. İşte buzdan soğuk espriler 2023…
6.07.2023 Gündem
Bora Akkaş ve Oben Alkan tatilde! Aşerip görevlilerden karpuz istedi
Bora Akkaş ve Oben Alkan tatilde! Aşerip görevlilerden karpuz istedi Milano'da geçtiğimiz sene dünya evine giren Bora Akkaş ve Oben Alkan, ilk bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor. İkili, doğuma sayılı günler kala Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Kendilerini Ege'nin serin sularına bırakan ünlü çiftten sekiz aylık hamile Oben Alkan'ın, plajda aşerip görevlilerden karpuz istediği görüldü.
22.06.2023 Magazin
Serin giden hava, karpuzun fiyatını 1 liraya kadar düşürdü
Serin giden hava, karpuzun fiyatını 1 liraya kadar düşürdü Türkiye'nin en önemli karpuz üretim merkezlerinden Adana'da karpuzun kilogram fiyatı 1 liraya kadar düştü.
21.06.2023 Yaşam
Ailesi kayıp başvurusunda bulunmuştu! Korkunç gerçek ortaya çıktı
Ailesi kayıp başvurusunda bulunmuştu! Korkunç gerçek ortaya çıktı Ataşehir'de iddiaya göre iş yerinin önünden kaçırılan 36 yaşındaki Metin Üreyil'in çuval içinde cesedi bulundu.
31.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Karpuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karpuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.