Kamyon Devrildi

Kamyon Devrildi

Son dakika kamyon devrildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamyon devrildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamyon devrildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamyon Devrildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamyon devrildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 254 kamyon devrildi haberi bulunmuştur. Tüm kamyon devrildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 araç birbirine girdi Bağcılar Mahmutbey Yolu savaş alanına döndü!
6 araç birbirine girdi Bağcılar Mahmutbey Yolu savaş alanına döndü! Bağcılar Mahmutbey Yolu'nda 6 araç zincirleme kazaya karıştı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.
26.08.2023 Yaşam
Bayrampaşa'da kamyon devrildi, genç kadın yaralandı
Bayrampaşa'da kamyon devrildi, genç kadın yaralandı Bayrampaşa'da bir içecek firmasının ürünlerini taşıyan kamyon kaldırıma çarparak devrildi. Kazada kaldırımda yürüyen bir kadın yaralanırken, olay anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
3.06.2023 Gündem
Ağrı'da otobüs kazasında ölen 7 kişinin kimlikleri belli oldu
Ağrı'da otobüs kazasında ölen 7 kişinin kimlikleri belli oldu Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsünün TIR ve yan yatan şeker pancarı yüklü kamyona çarptığı kazada yaşamını yitiren 7 kişinin kimlikleri belirlendi. Kazada yanarak tanınmaz hale gelen cesetlerden ve yakınlarından alınan örnekler, DNA testi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Emrah Solmaz'ın (42) devrilen kamyonun şoförü olan kardeşine yardıma giderken Eşref Tutak (40) ile birlikte otobüsün altında kalarak yaşamını yitirdikleri belirtildi.
8.11.2022 Yaşam
TEM'de kamyon devrildi, trafik yoğunluğu yaşanıyor
TEM'de kamyon devrildi, trafik yoğunluğu yaşanıyor TEM otoyolu Büyükçekmece mevkii Edirne istikametinde kamyon devrildi. Bölgede trafik yoğunluğu yaşanıyor. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
15.09.2022 Yaşam
Sadabad Viyadüğü’nde kamyonet devrildi: Kilometrelerce trafik oluştu
Sadabad Viyadüğü’nde kamyonet devrildi: Kilometrelerce trafik oluştu İstanbul Kağıthane Sadabat Viyadüğü'nde hafriyat yüklü kamyon devrildi. Kamyondaki taşlar yola devrildi. TEM bağlantı yolu Okmeydan'ı istikameti trafiğe kapatıldı. Bölgede yoğun trafik oluştu. Ekiplerin çalışması sürüyor.
14.09.2022 Yaşam
Kastamonu'da kamyon şarampole devrildi: 1 ölü
Kastamonu'da kamyon şarampole devrildi: 1 ölü Kastamonu'nun Cide ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonun şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
12.09.2022 Yaşam
Sancaktepe'de kum yüklü kamyon devrildi
Sancaktepe'de kum yüklü kamyon devrildi Sancaktepe'de şoförünün direksiyon hakimiyetin kaybettiği kum yüklü kamyon devrildi. Kamyon şoförü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
18.07.2022 Yaşam
Hafriyat kamyonu dereye düştü! 'Tir tir titriyorum'
Hafriyat kamyonu dereye düştü! 'Tir tir titriyorum' Beykoz'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan İSKİ'ye ait hafriyat kamyonu durağa çarparak dereye düştü. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
3.06.2022 Yaşam
Mıcır yüklü hafriyat kamyonu tarlaya devrildi
Mıcır yüklü hafriyat kamyonu tarlaya devrildi Arnavutköy'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği mıcır yüklü hafriyat kamyonu, tarlaya girerek devrildi.
7.04.2022 Yaşam
Şile'de denizin rengi kahverengiye döndü
Şile'de denizin rengi kahverengiye döndü Şile Ağva'da derelerden akan çamurlu su nedeniyle denizin bir bölümü kahverengi oldu. 
28.03.2022 Yaşam
Anne ile 2 kızı, sobadan sızan gazdan zehirlendi!
Anne ile 2 kızı, sobadan sızan gazdan zehirlendi! Konya'nın Seydişehir ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile 2 kızı hastaneye kaldırıldı.
28.03.2022 Yaşam
Tomruk yüklü kamyon devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Tomruk yüklü kamyon devrildi: 1 ölü, 1 yaralı Konya'nın Seydişehir ilçesinde tomruk yüklü kamyonun devrildiği kazada1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
28.03.2022 Yaşam
Mersin'de saman yüklü kamyon devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Mersin'de saman yüklü kamyon devrildi: 1 ölü, 2 yaralı Mersin'in Mut İlçesinde saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
11.09.2021 Yaşam
Otomobille çarpışan kamyon takla attı: 1' ağır 5 yaralı
Otomobille çarpışan kamyon takla attı: 1' ağır 5 yaralı Pendik'te sebze yüklü kamyon otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kamyon takla atıp ters dönerken, otomobil yol kenarındaki duvara çarptı. Kazada kamyondaki 2 kişi ile otomobildeki 3 kişi yaralandı.
15.08.2020 Yaşam
Meteoroloji'den kritik uyarı! (8 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu)
Meteoroloji'den kritik uyarı! (8 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu) Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 8 Ekim Salı günü son İstanbul hava durumu raporuna göre bugün İstanbul'da sağanak yağış etkili olacak. İstanbul'da hava sıcaklığı ise 18 derece olacak. İşte güncel Meteoroloji hava durumu raporu... Sağanak yağış sabah saatlerinden itibaren İstanbul genelinde etkili olmaya başladı. Yağış nedeniyle sabah işe giden bazı vatandaşlar ıslanmaktan şemsiyeleri sayesinde kurtulurken bazıları ise yağmura hazırlıksız yakalandı. Trafikte de yağış nedeniyle belli noktalarda yoğunluk yaşanıyor.
8.10.2019 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul uyarısı! Gece başlayan yağış devam edecek (5 Ekim Cumartesi Meteoroloji hava durumu raporu)
Meteoroloji'den İstanbul uyarısı! Gece başlayan yağış devam edecek (5 Ekim Cumartesi Meteoroloji hava durumu raporu) Marmara Bölgesini etkisi altına alan ve İstanbul'da da beklenen sağanak yağış başladı. Kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle birçok yerde ağaçlar devrilirken bazı yollarda su birikintileri oluştu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 Ekim Cumartesi günü son İstanbul hava durumu raporuna göre, bugün İstanbul'da parçalı ve çok bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. İstanbul'da hava sıcaklığı ise 22 derece olacak. İşte güncel Meteoroloji hava durumu raporu...
5.10.2019 Gündem
İstanbul Havalimanı yolunda hafriyat kamyonu devrildi
İstanbul Havalimanı yolunda hafriyat kamyonu devrildi Eyüpsultan’da hafriyat kamyonunun devrilmesi sonucu yol İstanbul Havalimanı istikametinde trafiğe tamamen kapandı.
8.08.2019 Yaşam
Taş yüklü hafriyat kamyonu devrildi! Yayalar son anda kurtuldu!
Taş yüklü hafriyat kamyonu devrildi! Yayalar son anda kurtuldu! Üsküdar’da kasasına taş yüklenen hafriyat kamyonu yola devrildi. Yayalar taşların altında kalmaktan sona anda kurtuldu.
18.07.2019 Gündem
İstanbul'da kamyon devrildi! Trafik kilit
İstanbul'da kamyon devrildi! Trafik kilit Eyüpsultan, D-20 Karayolu Göktürk mevkiinde önünde aniden duran taksiye çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı iddia edilen hafriyat kamyonu devrildi.
15.07.2019 Yaşam
Tavuk yüklü kamyon devrildi: 1 ölü
Tavuk yüklü kamyon devrildi: 1 ölü Sakarya'da tavuk yüklü kamyonun devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.
20.05.2019 Gündem
Göçmenleri taşıyan kamyon devrildi: 5 ölü, 37 yaralı
Göçmenleri taşıyan kamyon devrildi: 5 ölü, 37 yaralı VAN - Erciş Karayolu üzerinde mültecileri taşıyan kamyon devrildi. Çok sayıda ölü ve yaralının bulunduğu kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
16.05.2019 Yaşam
Meksika'da göçmenleri taşıyan kamyon devrildi: 25 ölü
Meksika'da göçmenleri taşıyan kamyon devrildi: 25 ölü Meksika'nın Chiapas kentinde göçmenleri taşıyan kamyonun devrilmesi sonucu 25 kişi yaşamını yitirdi, 29 kişi yaralandı.
8.03.2019 Dünya
Asfalt taşıyan kamyon devrildi
Asfalt taşıyan kamyon devrildi Asfalt taşıyan harfiyat kamyonu devrilince İstanbul'da trafik kilitlendi.
31.01.2019 Yaşam
Freni patlayan kamyon devrildi: 4 yaralı
Freni patlayan kamyon devrildi: 4 yaralı Hatay'ın Yayladağı ilçesinde freni patlayan kamyonun tarlaya devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
18.11.2018 Yaşam
D-100 Karayolu kamyon devrildi
D-100 Karayolu kamyon devrildi D-100 Karayolu Beylikdüzü Mevkii Edirne istikametinde seyir halindeki kamyon devrildi. Yol yaklaşık 45 dakika trafiğe kapandı.
7.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kamyon Devrildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamyon devrildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.