Kamu Personeli Alımı

Kamu Personeli Alımı

Son dakika kamu personeli alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamu personeli alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamu personeli alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu Personeli Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu personeli alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 993 kamu personeli alımı haberi bulunmuştur. Tüm kamu personeli alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu 8 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bakan Göktaş kamu personeli alımı ile ilgili detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Cumhurbaşkanımızın imzaladığı kararname ile şimdiye kadar Bakanlığımıza bir seferde alacağımız en yüksek personel alımını gerçekleştireceğiz. Deprem bölgesine 8 bin sözleşmeli personel daha alacak, büyük ailemizi daha da genişleteceğiz" dedi.
19.02.2024 Gündem
Memur ve kamu personeli olmak için büyük fırsat! Binlerce kişi işe alınacak, 22 bin lira maaş...
Memur ve kamu personeli olmak için büyük fırsat! Binlerce kişi işe alınacak, 22 bin lira maaş... Memur ve kamu personeli olmak için büyük fırsat verildi. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı memur ve personel alım ilanlarını her geçen gün yeniliyor. Kamunun tüm kademelerinde ihtiyaçlara göre açılan kadrolara şartlara uyan kişiler yerleştiriliyor. Son açılan 101 ilan kapsamında 4 binden fazla kişi kamuda istihdam edilecek. İşte memur ve kamu personeli alımı yapan kurumların isim isim listesi...
5.10.2023 Ekonomi
Kamu personeli alımı 2023! Savunma Sanayi Başkanlığı duyurdu! Sınavla personel alımı yapılacak!
Kamu personeli alımı 2023! Savunma Sanayi Başkanlığı duyurdu! Sınavla personel alımı yapılacak! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, giriş sınavı (sözlü sınav yöntemi) ile savunma sanayii uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 2023 yılı Ocak ayında başlıyor. Peki, Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
26.12.2022 Personel Alımı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı! Bakanlığa sürekli işçi  ve uzman yardımcısı alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı! Bakanlığa sürekli işçi ve uzman yardımcısı alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu. İŞKUR üzerinden kura ile en az lise mezunu 19 sürekli işçi ve Kariyer Kapısı üzerinden 31 uzman yardımcısı kadrosuna personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
28.11.2022 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası’na personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası’na personel alınacak! İşte başvuru şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, Darphane ve Damga Matbaası’na sözleşmeli personel alınacak. Adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Darphane personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
7.11.2022 Personel Alımı
2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS sonuç açıklama tarihleri!
2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS sonuç açıklama tarihleri! 2022 KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarihler adaylar tarafından merak ediliyor. Memur olmak ve kamu kurum ve kuruluşları ile öğretmenlik atamalarında kullanılacak KPSS sınavlarının sonuçlarının açıklanacağı tarihler araştırılıyor. Peki, 2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS sonuç açıklama tarihleri!
20.09.2022 Eğitim
MEB en az lise mezunu sözleşmeli destek personeli alacak! İşte MEB personel alımı başvuru şartları!
MEB en az lise mezunu sözleşmeli destek personeli alacak! İşte MEB personel alımı başvuru şartları! MEB duyurdu! Sözleşmeli destek personeli alınacak. Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ilanı yayımlandı. İlana göre, Bakanlığa, aşçı, aşçı yardımcısı, temizlik personeli ve şoför alınacak. Peki, Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 2022 MEB personel alımı başvuru şartları!
5.09.2022 Personel Alımı
Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) 30 personel alacak
Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) 30 personel alacak Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) farklı kadrolarda 30 kişilik kadro ile kamu personeli alımı gerçekleştirilecek. Kontenjan dağılımı belli oldu. Başvuru süreci 25 Temmuz'a kadar devam edecek.
19.06.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Temizlik personeli, şoför ve bahçıvan kadrolarında 149 sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvuru yapacak adayları KPSS’den en az 55 puan almaları gerekiyor. Başvurular 25 Nisan’da başlayıp, 9 Mayıs’ta sona erecek. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ilanı ve ilana dair detaylar…
15.04.2022 Personel Alımı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla personel alacak!
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! Kamuya personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı da personel alacak. Yayımlanan ilana göre, mühendislik alanları başta olmak üzere istatistik, mimarlık, şehir ve bölge planlama, hukuk, iktisat, işletme, kamu yönetimi, maliye ile uluslararası ilişkiler alanlarında sınavla personel alımı yapılacak. Başvurular 6 Mart’ta sona erecek. Peki, Sanayi Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte detaylar…
18.02.2022 Personel Alımı
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Karabük Üniversitesi personel alacak. Yayımlanan ilana göre, üniversiteye, çok sayıda destek personeli, şoför, temzilik personeli, teknisyen, tekniker koruma ve güvenlik görevlisi ile büro personeli alacak. Başvurular, 28 Şubat’ta sona erecek. Peki, Karabük Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Karabük Üniversitesi personel alımı şartları neler? İşte personel alımı ilanının detayları…
15.02.2022 Personel Alımı
ÖSYM duyurdu! Engelli kamu personeli alımı tercihleri başladı! İşte 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu!
ÖSYM duyurdu! Engelli kamu personeli alımı tercihleri başladı! İşte 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu! ÖSYM duyurdu! Engelli kamu personeli alımı için tercihler başladı. ÖSYM, engelli personel alımı tercihleri için 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu’nu yayınladı. Peki, Engelli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Engelli memur alımı tercihleri ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor? İşte 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu!
5.01.2022 Personel Alımı
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu sınavla personel alacak!
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu sınavla personel alacak! İnsan Hakları ve Eşitlik uzman yardımcısı alınacak! İlan Resmi Gazete'de yayımlandı! İlana göre, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na KPSS puanına göre sınavla uzman yardımcısı alınacak. Peki, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte uzman yardımcısı başvuru şartları!
13.12.2021 Çalışan Hakları
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 7 ilde 170 sözleşmeli personel alacak!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 7 ilde 170 sözleşmeli personel alacak! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında çalıştırılmak üzere; 7 ilde, 170 sözleşmeli personel alacak. Yayımlanan ilana göre, inşaat mühendisi, harita mühendisi, makine mühendisi, elektrik – elektronik mühendisi, bilgisayar mühendisi, jeoloji mühendisi, mimar, şehir plancısı, avukat ve uzman kadrolarında personel alımı yapacak. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi en az lise mezunu 77 sözleşmeli personel alacak!
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi en az lise mezunu 77 sözleşmeli personel alacak! Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 77 sözleşmeli personel alacak. Yayınlanan ilana göre, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ne 2020 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın en az lise mezunu sözleşmeli personel alınacak. Başvurular 8 Aralık’ta sona erecek. Peki, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
28.11.2021 Personel Alımı
Kamu'ya 170 personel alınacak! İşte kamu personeli alımı başvuru şartları!
Kamu'ya 170 personel alınacak! İşte kamu personeli alımı başvuru şartları! 4 Kamu Kurumu'na 170 personel alınacak. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı, Samsun Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Gazi Üniversitesi çok sayıda personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, Başvurular nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte Kamu personeli alımı ile ilgili detaylar...
19.10.2021 Personel Alımı
KPSS şartı yok 130 bin kişi alınacak, İŞKUR duyurdu...
KPSS şartı yok 130 bin kişi alınacak, İŞKUR duyurdu... 9 aylık dönemde pandemi koşullarına karşın 988 bini aşkın kişiyi işe yerleştiren Türkiye İş Kurumu, 130 bine yakın açık işe hızlı bir şekilde uygun personel alımı için ilana çıktı. İstihdam seferberliğinde kilit rol oynayan İŞKUR, 9 aylık dönemde pandemi koşullarına karşın 988 bin istihdam yaratarak rekora imza attı. İşte kamu ve özel sektöre alınacak pozisyonlar ve İŞKUR iş ilanları...
7.10.2021 Personel Alımı
Memur adayları müjde! Binlerce personel alınacak, işte tam liste
Memur adayları müjde! Binlerce personel alınacak, işte tam liste Milyonlarca memur adayı bekliyordu. Ve belli oldu. Kamu personeli alımı 2021 ilanları yayınlandı. Memur alımı ilanları ile ilgili güncel liste yayımlandı. 2021 yılına ilişkin kamu kurumlarına yapılacak ilave memur atama sayılarına dair Cumhurbaşkanı Kararı'yla açıklandı. Peki, Kamuya ne kadar personel alınacak? Hangi devlet kurumuna memur alımı için ne kadar kontenjan verildi? Bakanlıklara memur alınacak mı? İşte kamu personeli alımı tam listesi!
19.07.2021 Personel Alımı
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak!
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! Danıştay Başkanlığı Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre sözleşmeli bilişim personeli alacak. Adaylarda KPSS'den en az 70 puan şartı aranıyor. Başvurular, 30 Temmuz'da sona erecek. Peki, Danıştay personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuru şartları!
6.07.2021 Personel Alımı
KPSS'siz kamu personeli alımı! 2 Kamu kurumu 177 personel alacak!
KPSS'siz kamu personeli alımı! 2 Kamu kurumu 177 personel alacak! Kamu personeli alımı için 2 kamu kurumu harekete geçti. KPSS şartsız 177 personel alınacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Et ve Süt Kurumu daimi işçi almak için ilana çıktı. Peki, Et ve Süt Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımına nasıl başvurulur? İşte personel alımı ilanları ve detayları...
25.06.2021 Personel Alımı
SGK çok sayıda personel alacak! Sözleşmeli personel seçme sınavı ilanı yayınlandı!
SGK çok sayıda personel alacak! Sözleşmeli personel seçme sınavı ilanı yayınlandı! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Kurumsal Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi kapsamında sözleşmeli personel alacak. Sözleşmeli personel seçme sınavı ilanı yayınlandı. Peki, SGK sözleşmeli personel sınavına nasıl başvurulur? Başvuru şartları neler? İşte SGK persınel alımı ilanının detayları…
25.06.2021 Personel Alımı
Kıyı Emniyeti İŞKUR aracılığıyla daimi işçi alıyor! İşte Kıyı Emniyeti işçi alımı şartları
Kıyı Emniyeti İŞKUR aracılığıyla daimi işçi alıyor! İşte Kıyı Emniyeti işçi alımı şartları Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 19 daimi işçi alacak. İŞKUR üzerinden alınacak Kıyı Emniyeti işçi ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Kıyı Emniyeti İŞKUR üzerinden daimi işçi alımı şartları ne? Kamu personeli alımı 2021 ve İŞKUR iş ilanı...
31.05.2021 Personel Alımı
İller Bankası 18 ilde 365 sözleşmeli personel alacak!
İller Bankası 18 ilde 365 sözleşmeli personel alacak! İller Bankası giriş sınavı ile Genel Müdürlük ve yurt içi hizmet birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere mühendis, mimar, iç mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, avukat, tekniker, yönetim personeli (istatistikçi) ve yönetim personeli alacak. İller Bankası sözleşmeli personel ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, İller Bankası sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İller Bankası personel alımı şartları ve ilanın detayları...
24.05.2021 Personel Alımı
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alıyor! İşte başvuru şartları!
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alıyor! İşte başvuru şartları! Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde yer alan Atatürk Kültür Merkezi, Türk Dil Kurumu ile Türk Tarih Kurumunda istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alımı şartları ne? İşte detaylar...
5.05.2021 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alıyor! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alıyor! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere yazılım geliştirme uzmanı, kıdemli sistem uzmanı, kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, bilgi güvenliği uzmanı, yazılım geliştirme uzmanı, CBS yazılım geliştirme uzmanı, alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları...
28.04.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kamu Personeli Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu personeli alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.