Kalfa

Kalfa

Son dakika kalfa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalfa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalfa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalfa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalfa gelişmeleri de dahil olmak üzere 253 kalfa haberi bulunmuştur. Tüm kalfa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! .
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! . Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur ile eski nişanlısı Burak Kalfa arasındaki hukuki mücadele sürüyor. Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa'dan aldığı şantaj, hakaret ve tehdit içerikli mesajlar nedeniyle şikayetçi olmuştu..
23.04.2024 Magazin
Murat Kurum’a destek veren Abdurrahman Akyüz disiplinlik oldu!
Murat Kurum’a destek veren Abdurrahman Akyüz disiplinlik oldu! 'Erbakan hoca olsaydı, Murat Kurum'u belediye başkanı yapmamızı beklerdi' çıkışı sonrası Disiplin Kurulu'na sevk edilen Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın 2011'deki sözlerini paylaştı. Disiplin kararını sosyal medyadan öğrendiğini aktaran Akyüz, "Cumhur İttifakı'nı desteklememiz gerekiyor" dedi.
24.03.2024 Gündem
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Esenler'de eczaneye giren hırsızlar yeşil ve kırmızı reçeteli ilaçların olduğu çelik kasayı çaldı. Hırsızlardan biri çelik kasayı sürüklerken, kasanın altında kaldı. Kasanın altında kalan hırsız arkadaşları kurtardı. Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
SPK'dan rekor ceza:  19 kişiye toplam 195,4 milyon TL
SPK'dan rekor ceza: 19 kişiye toplam 195,4 milyon TL Sermaye Piyasası Kurulu, Kızılbük GYO işlemleriyle ilgili 19 kişiye toplam 195,4 milyon TL idari para cezası verdi.
19.01.2024 Ekonomi
59 bin TL'ye kiralık diploma! Talep arttı, ustalık belgesi ve lise diplomasına kadar indi
59 bin TL'ye kiralık diploma! Talep arttı, ustalık belgesi ve lise diplomasına kadar indi Diplomayı kiralayarak gelir elde etmek birçok meslek grubunda görülüyor. Özellikle işyeri açmak için diplomaya veya usta belgesine sahip olma zorunluluğu olan sektörlerde ‘kiralık diplomalar’ fırsat haline geldi. Önceden üniversite için görülen bu durum artık liselere kadar indi. Verilen ilanlarda kiralık diploma fiyatları 800 lira ila 57 bin lira arasında değişiyor. Meslek odaları, “Diploma kiralama son dönemde arttı” uyarısında bulundu.
16.01.2024 Gündem
Bursa'da kan donduran olay! Ev arkadaşını 3 kurşunla öldürdü, kafasını kesip buzdolabında sakladı...
Bursa'da kan donduran olay! Ev arkadaşını 3 kurşunla öldürdü, kafasını kesip buzdolabında sakladı... Dehşete düşüren olay Bursa'da gerçekleşti. Eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ile ev arkadaşı Murat Kutlu'yu (39) tabancayla, Kutlu'nun köpeğini ise bıçak ve baltayla öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ahmet Burak Demir (40) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, Demir'in Kutlu'yu evinde 3 kurşunla öldürüp, başını vücudundan bıçakla ayırarak buzdolabına koyduğu, balkondaki köpeğini de bıçak ve balta darbeleriyle öldürdüğü belirtildi. Serdar Ergun'u da borcunu ödemek için çağırdığı otomobilinde öldürdüğü belirtilen Demir, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile öldürdüğü köpek için 1200 TL para cezası istemiyle yargılanacak.
19.09.2023 Gündem
Eczacı kalfalarına operasyon! 5 milyonluk vurgun yaptılar
Eczacı kalfalarına operasyon! 5 milyonluk vurgun yaptılar İstanbul'da doktor tarafından reçete ile verilen ancak her ay ilaçlarını almayan hastaların adına ilaç alarak bunları sporcular başta olmak üzere yurtiçi ve yurt dışında satan eczacı kalfalarına operasyon düzenledi. Operasyonda 3 eczacı kalfası yakalanırken 5 milyon lira değerinde ilaç ele geçirildi.
28.08.2023 Yaşam
Bakan Işıkhan: Üretim ve istihdam vizyonuyla ülkemizi güçlendirmeye devam edeceğiz
Bakan Işıkhan: Üretim ve istihdam vizyonuyla ülkemizi güçlendirmeye devam edeceğiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Türkiye yüzyılında üretim ve istihdam vizyonuyla ülkemizi güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.
31.07.2023 Ekonomi
Burak Kalfa sessizliğini bozdu! 'Kuyruk acısını boş verin'
Burak Kalfa sessizliğini bozdu! 'Kuyruk acısını boş verin' Burak Kalfa tarafından özel görüntüleriyle tehdit edildiğini söyleyen Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürmüştü. Konuyla ilgili suskunluğunu bozan Burak Kalfa, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.07.2023 Künye
Tuğçe Tayfur'un eski nişanlısı Burak Kalfa'ya 2 ay uzaklaştırma!
Tuğçe Tayfur'un eski nişanlısı Burak Kalfa'ya 2 ay uzaklaştırma! Sanatçı Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın tek çocuğu olan Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını, tehdit ve şantaja uğradığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.
24.07.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur eski nişanlısına ateş püskürdü: O girdiğin delikten seni çıkaracaklar
Tuğçe Tayfur eski nişanlısına ateş püskürdü: O girdiğin delikten seni çıkaracaklar Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatında yaşadığı sorunlarla magazin gündeminden düşmüyor. İş insanı sevgilisi Burak Kalfa tarafından özel görüntüleri ile tehdit edildiğini söyleyen Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürdü. Tayfur, "Bak ne diyeceğim ne varsa paylaş çünkü sayılı günlerin. O girdiğin delikten seni çıkaracaklar" sözleriyle dikkat çekti.
23.07.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur eski nişanlısını suçladı: Beni eve kilitleyip yumrukladın!
Tuğçe Tayfur eski nişanlısını suçladı: Beni eve kilitleyip yumrukladın! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa'yı kendisine şantaj yapmakla suçladı. Sosyal medya hesabından şiddete maruz kaldığını iddia eden Tayfur, Burak Kalfa hakkında uzaklaştırma kararı aldı.
20.07.2023 Magazin
Milli Eğitim Bakanlığı ve Baykar'dan mesleki eğitimde iş birliği
Milli Eğitim Bakanlığı ve Baykar'dan mesleki eğitimde iş birliği  İstanbul'da savunma, havacılık ve uzay alanında ilk olacak Baykar Milli Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin (MTAL) açılışı için imza töreni düzenlendi. Burada konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer çok önemli bir arefede olduklarına dikkat çekerek "İlk kez bu okulumuzda, tüm öğrenciler, ki 50 öğrenci alacağız. Her bir öğrenci asgari ücret kadar burs alacak" dedi.  
31.05.2023 Ekonomi
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara’da açılan Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesine milli teknoloji hamlesinin öncülerinden Özdemir Bayraktar’ın adının verileceğini söyledi.
17.05.2023 Eğitim
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Bakan Özer: MESEM Kanunu’ndaki değişiklikle çırak ve kalfadaki kadın sayısı arttı
Bakan Özer: MESEM Kanunu’ndaki değişiklikle çırak ve kalfadaki kadın sayısı arttı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2021 yılında Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) Kanunu’nda yapılan değişikle, kadın kalfa sayısında artış yaşandığını belirterek, “Bu kanun düzenlemesi olmadan önceki çırak ve kalfadaki kadın oranıyla şu andaki çırak ve kalfadaki kadın sayısında çok ciddi miktarda artış oldu. 10-20 kat civarında artışlar oldu” dedi.
26.04.2023 Gündem
Ev hanımları nasıl emekli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan atılacak adımı açıkladı
Ev hanımları nasıl emekli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan atılacak adımı açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Çalışma yaşamı ve ev kadınlarına emeklilik hakkında konuşan Erdoğan, "Ev hanımlarına yönelik planlarımız var. Ev hanımlarının sigortalılığı konusunda atacağımız adımlar olacak. Emeklilik primlerinin bir kısmını biz ödeyeceğiz. Aile bizim kutsalımız. Anayasal değişiklik yapacak kadar sahip çıkıyoruz. Bu alandaki kazanımlardan geri gitmek mümkün değil." dedi.
12.04.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde Japon ‘karton bölme sistemi’ kurdular
Deprem bölgesinde Japon ‘karton bölme sistemi’ kurdular Japon, Türk ve Polonyalı gönüllülerden oluşan ekip, toplu alanlarda depremzedelerin mahremiyetini sağlamak ve sahra hastanelerinde doktorların daha sağlıklı bir muayene yapabilmesi için Japonya’da uygulanan ‘karton bölme sistemi’ kurdu.
26.03.2023 Gündem
Tuğçe Tayfur: Paylaşımlarım farklı yerlere çekildi, şu an geçiş sürecindeyim
Tuğçe Tayfur: Paylaşımlarım farklı yerlere çekildi, şu an geçiş sürecindeyim "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek sahneyi bırakan Tuğçe Tayfur, "Kendi nefsimle mücadele ediyorum. Herkes gibi ben de farkındayım örtünmenin bu olmadığının" sözleriyle ise tesettüre girdiği yönündeki iddiaları yalanlamıştı. Sevgilisi Burak Kalfa ile Ortaköy’de bir mekanda sahura davetli olan Tuğçe Tayfur'dan çok konuşulan paylaşımları hakkında yeni bir açıklama geldi.
25.03.2023 Magazin
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi!
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Daha önce sahneleri bıraktığını açıklayan Tuğçe Tayfur önceki gün nişanlısı Burak Kalfa ile bir fotoğrafını paylaşarak tesettüre girdiğini duyurdu.
22.03.2023 Magazin
Staj ve çıraklık mağdurlarının borçlanma talebi karşılık bulacak mı?
Staj ve çıraklık mağdurlarının borçlanma talebi karşılık bulacak mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlara ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Böylece prim günü ve sigorta süresi şartlarını taşıyanlar emeklilik hakkı elde ediyor. Bu noktada staj mağdurları, staj ve çıraklık sigortasının EYT'de başlangıç kapsamına dahil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Uzmanlar konuyu değerlendirerek sürecin nasıl ilerleyeceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.
17.03.2023 Çalışma Hayatı
Eczane kalfası ve yardımcısının akılalmaz planı! Herkese şizofreni ilacı içirdi sonrası korkunç
Eczane kalfası ve yardımcısının akılalmaz planı! Herkese şizofreni ilacı içirdi sonrası korkunç Ankara'da bir eczanede çalışan kalfa ve yardımcısı, eczanedeki herkesin hayatını altüst etti. Kalfa ve yardımcısının, eczane sahibi dahil çalışan herkese gizli gizli şizofreni tedavisinde kullanılan bir ilaç verdiği ortaya çıktı. Herkeste aynı belirtiler görülürken, eczacı uyku bozukluğu nedeniyle kaza yaptı, kaza sonrası acı haber geldi. İşte haberin detayları...
15.03.2023 Yaşam
Üsküdar'da trafik ışıklarında otomobile silahlı saldırı
Üsküdar'da trafik ışıklarında otomobile silahlı saldırı Üsküdar'da trafik ışıklarında bekleyen otomobile, motosikletle gelen iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenledi. Otomobile 3 kurşun isabet ederken sürücü olayı yara almadan atlattı.
24.02.2023 Yaşam
‘75 bin TL maaşlı’ yöneticisi olan lüks sitenin sakinleri: Zenginiz ama ‘keriz’ değiliz
‘75 bin TL maaşlı’ yöneticisi olan lüks sitenin sakinleri: Zenginiz ama ‘keriz’ değiliz İstanbul’daki lüks bir sitenin müdürünün maaşının 75 bin TL’yi bulması sosyal medyada yankı buldu. Site sakinlerinin itirazına rağmen yönetim zammı onayladı. Böylece aidatlar da 7 bin TL’ye ulaştı.
4.02.2023 Gündem
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Ücretsiz olacak
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Ücretsiz olacak Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, “2023 yılı 6 Şubattan itibaren 5 milyon öğrenciye ücretsiz yemek vermek için bakanlığımızın tüm birimleri çalışmaya başladı. Önceliğimiz okul öncesi olacak ve okul öncesindeki tüm öğrencilerimiz bundan böyle ücretsiz yemekten faydalanacak” dedi.
21.01.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kalfa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalfa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.