Kaldırılma

Kaldırılma

Son dakika kaldırılma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaldırılma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaldırılma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaldırılma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaldırılma gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 kaldırılma haberi bulunmuştur. Tüm kaldırılma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bu şahsa bir kez daha hatırlatıyoruz
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bu şahsa bir kez daha hatırlatıyoruz Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sözlerine yanıt verdi.
28.02.2024 Fenerbahçe
BDDK'dan yeni kredi düzenlemesi
BDDK'dan yeni kredi düzenlemesi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, Kredilerin Amacına Uygun Kullandırılmasına İlişkin Kurul Kararı'nı açıkladı.
4.09.2023 Ekonomi
İrem Derici'den korkutan haber! Hastaneye kaldırıldı
İrem Derici'den korkutan haber! Hastaneye kaldırıldı Ünlü şarkıcı İrem Derici, yüksek ateş ve kusma şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, 3 gün boyunca konuşmasının dahi yasak olduğunu belirtti.
23.07.2023 Magazin
Bodrum'da müzik yasağı kalktı; turistler saat 04.00'e kadar eğlendi
Bodrum'da müzik yasağı kalktı; turistler saat 04.00'e kadar eğlendi Muğla Valiliği'ne bağlı İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun koronavirüs tedbirleri kapsamında, 1 Temmuz 2021'de başlayan ve saat 00.00'a kadar yapılabilen müzik yasağının kaldırılmasının ardından Bodrum ilçesindeki eğlence mekanlarında turistler saat 04.00'e kadar eğlendi.
23.06.2023 Gündem
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları sebebiyle trafik yoğunluğu yüzde 72’ye çıktı.
17.05.2023 Gündem
Yılmaz Morgül hastanelik oldu!
Yılmaz Morgül hastanelik oldu! Yılbaşı gecesi alzheimer hastası annesi Fatma Morgül'ü kaybeden Yılmaz Morgül, Hatay ziyareti sonrası rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili yakın dostu Pelin Suade'den açıklama geldi.
2.05.2023 Magazin
Jamie Foxx hastaneye kaldırıldı!
Jamie Foxx hastaneye kaldırıldı! Amerikalı oyuncu Jamie Foxx'un sette rahatsızlanması sonucu ambulansla hastaneye kaldırdığı ve şu anda tedavi gördüğü açıklandı.
13.04.2023 Magazin
Bakan Kurum CNN Türk'te açıkladı: Kentsel dönüşümde kira yardımları artırıldı
Bakan Kurum CNN Türk'te açıkladı: Kentsel dönüşümde kira yardımları artırıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki çalışmalara ilişkin son durumu CNN Türk'te değerlendirdi. Bakan Kurum, "11 ilimizde 143 bin TOKİ konutumuz vardı. 1 tane vatandaşımızın burnu kanamadı. Hasar alan binalar elbette oldu ancak yıkılan binamız yok." dedi. Bakan Kurum ayrıca, "Kira yardımlarını artıracağız. İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinde kira desteğini 3 bin 500 liraya çıkarıyoruz. Ankara'da Bursa'da Antalya'da İzmir'de 3 bin liraya çıkarıyoruz. Diğer büyükşehirlerde 2 bin 500 liraya, diğer illerde 2 bin liraya çıkarıyoruz. Nisan ayından itibaren yardımları hesaplara yatıracağız." ifadelerini kullandı.
8.03.2023 Ekonomi
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler...
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "TOKİ eliyle Nurdağı ve İslahiye’de ilk etapta yapacağımız 855 konutumuz için ilk kazmayı vurduk" dedi. Ayrıca Bakan Kurum, deprem bölgesinde 73 bin 972 köy evi yapılacağını söyleyerek afet bölgesindeki konutların 1 yıl içinde etap etap teslim edileceğini söyledi.
24.02.2023 Gündem
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmeler
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmeler AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 40 bin 642’ye yükseldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 10 ilde yeni yerleşim alanlarına ilişkin yerlerin belirlendiğini duyurdu. Öte yandan depremin 296. saatinde iki kişi daha enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
18.02.2023 Gündem
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan ve deprem sonrası enkaz altındakileri arayarak dalga geçtiği iddia edilen S.A., polise verdiği ifade şoke etti. Bir TIR şoförü ise Bilecik’te de deprem olacağını, bu nedenle yardım malzemeleri götürmek için yola çıkanlara izin verilmediğine ilişkin asılsız ses kaydı paylaştığı için gözaltına alındı.
7.02.2023 Gündem
Yılmaz Morgül'den kötü haber! Hastanelik oldu
Yılmaz Morgül'den kötü haber! Hastanelik oldu Geçtiğimiz günlerde annesinin vefatıyla sarsılan Yılmaz Morgül zor günler yaşamaya devam ediyor. Ünlü sanatçı yaşadığı üzüntü ve yoğun iş temposuna dayanamadı ve sabaha karşı hastaneye kaldırıldı.
30.01.2023 Magazin
Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı!
Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı! Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu, geçtiğimiz cumartesi günü evinde düşüp kalça kemiğini kırdı. Hemen hastaneye kaldırılan 86 yaşındaki ünlü isim, enfeksiyon nedeniyle ameliyat edilemedi.
10.11.2022 Magazin
Mehmet Büyükekşi hem hakemlerden memnun hem VAR'dan
Mehmet Büyükekşi hem hakemlerden memnun hem VAR'dan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakem eleştirilerine katılmadığını belirtti ve VAR'ın kaldırılma iddialarına ise "1-2 kulübün talebiyle değil bütün kulüplerin talebi olması lazım" yanıtını verdi.
10.10.2022 Futbol
Şarkıcı Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı!
Şarkıcı Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı! Edilen son dakika bilgisine göre; Nisan ayında gerçekleşen bir konserinde İmam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı hakkında başlatılan soruşturma başlatılmasının ardından tutuklanan daha sonra 'konutu terk etmeme' şartıyla tahliye edilen şarkıcı Gülşen'in, ev hapsi kaldırıldı. Ünlü şarkıcı hakkında yurtdışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza verme şartı getirildi.
12.09.2022 Gündem
Üniversite tercihi yapacaklar dikkat! Geleceğin meslekleri ne? Hangi meslekler avantajlı?
Üniversite tercihi yapacaklar dikkat! Geleceğin meslekleri ne? Hangi meslekler avantajlı? 2022 YKS tercihleri için süreç başladı! Adaylar aldıkları puanlar ve başarı sıralamalarını dikkate alarak gelecekteki mesleklerini seçecek. Adaylar tercihlerini 27 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında yapacaklar. Adaylara geleceğin meslekleriyle ilgili bilgi veren Doç. Dr. Şebnem Özdemir, tercih yapılacak bölümlerde dikkat edilmesi gerekenler konusunda adaylara önerilerde bulundu. Peki, Geleceğin meslekleri ne? Hangi meslekler avantajlı? Üniversite ve bölüm seçerken nelere dikkat etmeli? İşte ileride avantajlı duruma geçecek meslekler…
27.07.2022 Eğitim
Beylikdüzü'nde metrobüsler kafa kafaya çarpıştı!
Beylikdüzü'nde metrobüsler kafa kafaya çarpıştı! Beylikdüzü’nde sürücüsüz bir şekilde bariyerlere çarparak ilerleyen metrobüs, karşı şeritten gelen başka bir metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Arkadan gelen başka metrobüsün ise çarpışan araçlara arkadan çarpmasıyla meydana gelen zincirleme kazada 3 kişi yaralandı.
29.04.2022 Yaşam
Maskeler kalktı mı 26 Nisan? Bilim Kurulu Toplantısı kararı sonrası okullarda, otobüslerde, kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı mı?
Maskeler kalktı mı 26 Nisan? Bilim Kurulu Toplantısı kararı sonrası okullarda, otobüslerde, kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı kalktı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs Bilim Kurulu'nun toplanma tarihine ilişkin “Bakan Koca, "Hayırlı kararları çarşambaya bırakmayalım, salı günü toplanalım. Bilim Kurulu beklenen toplantısını bugün yapıyor" diyerek çarşamba günü yapılması planlanan Bilim Kurulu Toplantısı’nın bugün yapılacağını duyurdu. Peki, Bilim Kurulu Toplantısı kararı sonrası okullarda, otobüslerde, kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalkacak mı?
26.04.2022 Gündem
Son dakika... Bolu Dağı Tüneli'nde korkunç kaza! 18 araç çarpıştı: 30 yaralı
Son dakika... Bolu Dağı Tüneli'nde korkunç kaza! 18 araç çarpıştı: 30 yaralı Bolu Dağı TEM Otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 18 araç çarpıştı. Kaza sonrası İstanbul yönü trafiğe kapatılmıştı. Akşam 20.00 sularında İstanbul yönü tekrardan açıldı. Çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. İstanbul istikametine giden araçlar Abant gişelerinden D-100 yoluna yönlendirildi. Bolu Valisi Ahmet Ümit, kazada 1'i ağır 30 civarında kişinin yaralandığını söyledi.
19.03.2022 Gündem
Eşel mobil sistemi nedir, ne demek? Eşel mobil sistemi devam ediyor mu, kaldırıldı mı?
Eşel mobil sistemi nedir, ne demek? Eşel mobil sistemi devam ediyor mu, kaldırıldı mı? EPGİS benzin ve motorindeki KDV'nin yüzde 1'e indirilmesini önermesinin ardından “Eşel mobil sistemi” gündeme geldi. Peki, Eşel mobil sistemi nedir? Eşel mobil sistemi devam ediyor mu, kaldırıldı mı?
4.03.2022 Ekonomi
Okulda maske takmak zorunlu mu? Maske zorunluluğu kaldırılma şartı nedir?
Okulda maske takmak zorunlu mu? Maske zorunluluğu kaldırılma şartı nedir? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada açık havada maske zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu. Maske konusu hakkında yapılan aramalar artarken öğrenciler “Okulda maske takmak zorunlu mu?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
2.03.2022 Gündem
Boşanma davasında Tiktok kararı! Çektiği video başını yaktı, çocukların velayetini kaybetti
Boşanma davasında Tiktok kararı! Çektiği video başını yaktı, çocukların velayetini kaybetti Evli milyonlarca çiftçi ilgilendiren emsal karar! Boşanma davaları bu nedenle arttı, flaş uyarı geldi. Sosyal medya kullanan anne ve babalar dikkat, bunu yapan boşanma davasında kusurlu taraf sayılıyor. İzmir’de boşanma aşamasında olduğu eşinin Tiktok’ta çok uzun süre vakit geçirdiğini ve bu sebeple iki kızına ilgi göstermediğini ispat eden iş adamı baba, çocukların velayetini aldı.
2.02.2022 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda 30 araç birbirine girdi! Yol tamamen trafiğe kapatıldı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda 30 araç birbirine girdi! Yol tamamen trafiğe kapatıldı İCA tarafından işletilen Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.
24.01.2022 Gündem
İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak?
İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) duyurdu! Elektronik haberleşme sektörüne yönetmelik yayınlandı. Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni yönetmeliğe göre, internet hızından, aboneliğe, kampanya ve tarifelerin duyurulmasından, taahhütname süresine kadar pek çok konuda değişiklik yapıldı. Peki, İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Kampanya ve tarifelerde üyelik nasıl olacak? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak? İşte detaylar...
18.01.2022 Gündem
Omicron belirtileri nelerdir? Omicron’un belirtileri kaç günde ortaya çıkıyor?
Omicron belirtileri nelerdir? Omicron’un belirtileri kaç günde ortaya çıkıyor? Koronavirüsün diğer varyantlarından yüzde 105 oranında daha bulaşıcı olduğu belirtilen Omicron varyantı nedeniyle dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yeni vaka sayıları rekor kırıyor. Omicron’un semptomları da virüsün diğer mutasyonlarından farklılık gösteriyor. Peki, Omicron belirtileri nelerdir? Omicron’un belirtileri kaç günde ortaya çıkıyor? Omicron varyantında hangi yaş grubu risk taşıyor? İşte detaylar…
9.01.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kaldırılma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaldırılma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.