KADES nedir? Kadına şiddet uygulaması Kades nasıl indirilir?
KADES nedir? Kadına şiddet uygulaması Kades nasıl indirilir? Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı ile gündeme gelen kadına şiddeti önleme uygulaması Kades pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan Kadın Destek Uygulaması (KADES) şiddet veya cinsel saldırı gibi zor durumlarla karşılaşan kadınların kullandığı önemli bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Peki, KADES uygulaması nedir? Kadına şiddet uygulaması Kades nasıl indirilir? KADES indirme linki...
1.07.2021 Gündem
Hibe açıklaması! 44 bin kişiyi kapsıyor
Hibe açıklaması! 44 bin kişiyi kapsıyor Bakan Selçuk duyurdu. Hibe desteği sağlanıyor. 44 bin kişi karşılıksız olarak devlet tarafından destekleniyor. Sağlanan nakdi destek ile kadınların iş hayatına katılımı artırılıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, kadınların iş gücüne katılımını desteklemek için başlatılan "İş'te Anne Projesi" ile 44 bin kadının iş gücüne katılımının desteklendiğini söyledi.
7.03.2021 Ekonomi
Kadın Destek Uygulaması! KADES uygulaması nedir? KADES nasıl indirilir? KADES indirme linki
Kadın Destek Uygulaması! KADES uygulaması nedir? KADES nasıl indirilir? KADES indirme linki İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan Kadın Destek Uygulaması (KADES) şiddet veya cinsel saldırı gibi zor durumlarla karşılaşan kadınların kullandığı önemli bir uygulama olarak dikkat çekiyor. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında KADES uygulamasının yaygınlaştırılması amaçlanıyor. Peki, KADES uygulaması nasıl indirilir? İşte KADES Kadın Destek Uygulaması indirme linki!
8.12.2020 Gündem