Kaçırılma

Kaçırılma

Son dakika kaçırılma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçırılma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçırılma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçırılma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçırılma gelişmeleri de dahil olmak üzere 550 kaçırılma haberi bulunmuştur. Tüm kaçırılma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'da caddede yürüyen kadını kaçırma iddiası! Polis ekipleri gerçeği ortaya çıkardı
Gaziosmanpaşa'da caddede yürüyen kadını kaçırma iddiası! Polis ekipleri gerçeği ortaya çıkardı Gaziosmanpaşa'da iş yerinden bir arkadaşı ile çıkan kadın, caddede yürürken iddiaya göre bir otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçırıldığı iddia edilen İ.J ve onu kaçırdıkları ileri sürülen 3 kişinin Iğdır'da olduklarını tespit etti. Iğdır'da gözaltına alınan 4 kişi ifadelerinde kaçırılma olmadığını İ.M.'nin nişanlısı olan İ.J.'ye 'sürpriz' yaptığını söyledikleri öğrenildi.
10.09.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Suriye'nin Rumeylan bölgesinden geldi. MİT bölgede başarılı bir operasyona daha imza atarak sözde örgütün üst düzey ismini etkisiz hale getirdi.
7.09.2023 Gündem
Öğrencisiyle evlenen öğretmen hakkında suç duyurusu! Detayları şok etti
Öğrencisiyle evlenen öğretmen hakkında suç duyurusu! Detayları şok etti Manisa'da karne almaya gidip eve dönmeyen, 1 ay sonra da kendisinden 30 yaş büyük muhasebe öğretmeni M.G. (48) ile evlenip hamile kaldığı belirtilen lise öğrencisi B.A.’nın (18) ailesi, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Ailenin avukatı Mervan Karaca, öğretmen M.G.’nin, B.A. ile 18 yaşını doldurmadan ilişki yaşadığını söyleyerek, "Şüpheli şahsın ceza alması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
25.08.2023 Yaşam
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler Belaruslu sevgilisinden geçen yıl ayrılan Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik mahkemeye velayet davası açtı. Nurettin Çelik, velayet hakkını kötüye kullanarak 4 yaşındaki kızını göstermediği iddiasıyla Belaruslu eski sevgilisi Valeryıa Korosteleva’ya velayet davası açtı.
21.08.2023 Gündem
ABD-Meksika sınırında kartel dehşeti! Göçmenler kabusu anlattı
ABD-Meksika sınırında kartel dehşeti! Göçmenler kabusu anlattı ABD'ye girebilmek için kartellerin eline düşen göçmenlerin yaşadığı dehşet Teksas sınır kenti yakınlarında çalışan bir sığınma gönüllüsü tarafından ortaya çıkarıldı.
23.05.2023 Dünya
Kızının katillerini tek tek avladı, polisler bile şaşırdı! En sonunda yaşadığı ise ülkeyi ayağa kaldırdı
Kızının katillerini tek tek avladı, polisler bile şaşırdı! En sonunda yaşadığı ise ülkeyi ayağa kaldırdı Meksika’da yaşayan Miriam Rodriguez, kızının ortadan kaybolmasıyla birlikte onu kaçıran kartel üyelerinin peşine düştü. Tek başına kılık değiştirerek ve sahte kimlik kullanarak onu kaçıranları bulmak için yıllarca süren bir göreve çıktı. Polisleri bile şaşırtan bir bilgi havuzu oluşturan acılı anne, kızını kaçıran suçluları tek tek avladı. Miriam’ın anneler gününde yaşadıkları ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı.
28.04.2023 Dünya
11 yaşında kaçırıldı, 18 yıl boyunca işkenceye maruz kaldı! Korku filmi gibi olay
11 yaşında kaçırıldı, 18 yıl boyunca işkenceye maruz kaldı! Korku filmi gibi olay Jaycee Dugard, ABD'de okula giderken Phillip ve Nancy Garrido tarafından kaçırıldığında henüz 11 yaşındaydı. 18 yıl boyunca çiftin istismarına maruz kalan küçük kız, 2009 yılında mucizevi bir şekilde kurtulmuş ve hikâyesini herkese anlatmaya karar vermişti.
31.03.2023 Dünya
Kripto dolandırıcısını kaçırıp işkence ettiler! Yatırımcıları 29 milyon dolar dolandırdı
Kripto dolandırıcısını kaçırıp işkence ettiler! Yatırımcıları 29 milyon dolar dolandırdı 24 yaşındaki kripto yatırımcısı Aiden Pleterski iflasın eşiğinde. Yatırımcılardan 29 milyon dolar çaldığı iddia edilen Pleterski'nin kaçırıldığı ve fidye için işkence gördüğü ortaya çıktı.
26.03.2023 Dünya
Yargı 55. bölüm 2. fragmanı yayında!
Yargı 55. bölüm 2. fragmanı yayında! Ilgaz, boşanma davası öncesi Ceylin'in gönlünü almak için her yolu deniyor.
5.03.2023 Televizyon
Bakan Soylu'dan Hatay'da önemli açıklamalar
Bakan Soylu'dan Hatay'da önemli açıklamalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 45 bin 968, bunlardan 4 bin 267’sinin Suriyeli olduğunu kaydetti.
4.03.2023 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşini 2 kez kaçıran muhtarın cezası belli oldu
Boşanma aşamasındaki eşini 2 kez kaçıran muhtarın cezası belli oldu Çanakkale’nin Çan ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi İlknur Kuloğlu'nu (41) 2 kez zorla kaçırıp darp ettiği iddia edilen tutuklu Şerbetli köyü muhtarı İlker Mustafa Kuloğlu’na (51), yargılandığı davada, indirim uygulanarak 3 yıl 4 ay hapis verildi. Sanığa, 'Eşi kasten yaralama' suçundan ise 150 gün karşılığı 6 bin TL adli para cezası verildi. Kuloğlu'nun para cezası 5 yıl süreyle ertelendi.
4.03.2023 Yaşam
Gönül Dağı dizisinde merak son buldu! Ramazan'ın kaçırılma nedeni belli oldu
Gönül Dağı dizisinde merak son buldu! Ramazan'ın kaçırılma nedeni belli oldu Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı 86. bölümüyle ekrana geliyor. İç Anadolu'nun sıcak hikayesini anlatan dizi 25 Şubat Cumartesi izleyicinin karşısına çıkacak. Merak konusu olan bir diğer detay da cevabını bulacak. Gönül Dağı Ramazan'ın kimliği belirsiz kişilerce kaçırılmasının nedeni de gün yüzüne çıkacak. İşte Gönül Dağı 86. bölüm özeti...
25.02.2023 Televizyon
Deprem bölgesinde kaçırılma riski! 'Çocuğun tek olması büyük tehlike'
Deprem bölgesinde kaçırılma riski! 'Çocuğun tek olması büyük tehlike' Deprem bölgesindeki insanların acılarına bir de kaybolan çocuklar eklendi. Bazı kullanıcılar sosyal medyada, kurtarılan ancak daha sonra kaybolan çocuklara dair ilanlar yayınlayarak yardım istedi. Uzmanlar ise kayıp çocuklar ile ilgili dikkat çeken uyarılarda bulundu.
8.02.2023 Gündem
Yargı'dan nefes kesen bölüm! 'Beni öldüreceklermiş abi'
Yargı'dan nefes kesen bölüm! 'Beni öldüreceklermiş abi' Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Şükran Ovalı'yı kadrosunda buluşturan Yargı heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Pazar akşamlarına damga vuran dizinin yeni bölümünde; Ilgaz, kardeşi Defne'ye ulaşmak için her yolu denedi. Balkan mafyasının kaçırdığı Defne'den gelen mesaj herkesi yıktı!
6.02.2023 Televizyon
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor UFO'lar ile ilgili haberler dünya gündemindeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. Uzaylılar ve UFO'lar (Tanımlanamayan Uçan Cisim) hemen hemen herkesin ilgisini çekiyor, haberlere ve filmlere konu oluyor. 45 yıldır uzaylılar üzerine çalışmalar yapan Malcolm Robinson UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya
Sokakta oynayan kaçırılan çocuk Şanlıurfa’da bulundu
Sokakta oynayan kaçırılan çocuk Şanlıurfa’da bulundu Önceki gün saat 13.00 civarında Adıyaman merkez Barbaros Hayrettin Mahallesi 1605. Sokak’tan kaçırılan Suriye uyruklu 4 yaşındaki H.U., sağ salim bulundu. Kaçırılma anının güvenlik kameralarına yansıdığı olay sonrası polis ve jandarma ekipleri seferber oldu. Çocuğun ve şahsın bulunması için sabaha kadar ekiplerin arazi arama ve taraması sürdü.
18.01.2023 Yaşam
Ceylin'den Ilgaz'a boşanma dilekçesi! Yargı 49. bölümde yaşananlar şaşırttı
Ceylin'den Ilgaz'a boşanma dilekçesi! Yargı 49. bölümde yaşananlar şaşırttı Pazar akşamları izlenme rekoru kıran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Parla'nın kaçacağı sırada Ilgaz, Eren ve polis memurları havalimanına gelerek kaçmasına engel oldu. Peki, Ilgaz ve Ceylin boşanacak mı? Yargı 49. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
26.12.2022 Magazin
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor Dijital değişim ve dönüşüm alanında ortaya koyduğu atılımla Türkiye’de e-devlet üzerinden en fazla hizmeti sunan kurum unvanına sahip İnegöl Belediyesi, e-devlet üzerinden hayvan sahiplenme hizmetini devreye aldı. İnegöl Belediyesi barınağındaki sahipsiz hayvanlar, e-devlet üzerinden sahiplenilebilecek.
12.12.2022 Gündem
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı 'Eternals', 'Dunkirk' ve 'My Policeman' gibi yapımlarda yer alarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan dünyaca ünlü isim Harry Styles, Brezilya'da vereceği konser öncesi kötü bir olayla gündeme geldi. Styles'ın sahne ekibi, gangsterler tarafından alıkonuldu ve müzik ekipmanlarını taşıyan minibüsleri çalındı. İşte detaylar...
9.12.2022 Magazin
3 kişi kaçırıp 15 milyon lira istediler
3 kişi kaçırıp 15 milyon lira istediler Bursa’da, D.A.(23) ve D.A.(21) kardeşler ile ortakları M.A.K.’yi kaçıran 5 şüpheli rehin aldıkları küçük kardeşin hayatına karşılık ağabeyi ve ortağından 15 milyon TL fidye istedi. D.A. ile M.A.K. yol uygulaması yapan polis ekipleri tarafından, rehin alınan kardeş ise operasyonla kurtarıldı. Gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
2.09.2022 Yaşam
Ormanda el ve ayakları bağlanmış şekilde bulunmuştu! Her şeyi itiraf etti
Ormanda el ve ayakları bağlanmış şekilde bulunmuştu! Her şeyi itiraf etti Denizli'de mesaj atıp kaçırıldığını söyleyen 31 yaşındaki İran uyruklu Parfane Poladin, ormanda arkadaşları tarafından el ve ayakları bileklerinden koli bandıyla bağlanmış, ağzı bantlanmış bulundu. İlk ifadesinde ormanda yürüyüş yaparken 3 erkek tarafından kaçırıldığını öne süren Poladin, şüphe üzerine polisin çapraz sorgusunda gerçeği itiraf etti. Poladin, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisinin ve ailesinin dikkatini çekmek için kaçırıldığını söylediğini belirtti.
19.08.2022 Yaşam
Fatih'te kaçırılmak istenen çocuğun babaannesi o anları anlattı
Fatih'te kaçırılmak istenen çocuğun babaannesi o anları anlattı Fatih'te sokakta oynarken yabancı uyruklu T.A. tarafından kaçırılmaya çalışıldığı iddia edilen M.G.'nin (7), babaannesi Seher Güngör, yaşananları anlattı. Güngör, "Etraftakiler de babası sanıp karışmak istememiş. Sonra 'İmdat bizi kaçırıyorlar' diye bağırınca o sırada yoldan geçen bir kurye çocuğumuz durumu fark etmiş ve kaskını çıkararak kaçmaya çalışan adama vurmuş" dedi.
5.08.2022 Haber
Fatih'te kaçırılmak istenen çocuğun babaannesi o anları anlattı: 'Hiç uyuyamadık'
Fatih'te kaçırılmak istenen çocuğun babaannesi o anları anlattı: 'Hiç uyuyamadık' Fatih'te sokakta oynarken yabancı uyruklu T.A. tarafından kaçırılmaya çalışıldığı iddia edilen M.G.'nin (7), babaannesi Seher Güngör, yaşananları anlattı. Güngör, "Etraftakiler de babası sanıp karışmak istememiş. Sonra 'İmdat bizi kaçırıyorlar' diye bağırınca o sırada yoldan geçen bir kurye çocuğumuz durumu fark etmiş ve kaskını çıkararak kaçmaya çalışan adama vurmuş" dedi.
5.08.2022 Yaşam
Rezidansta işkence görmüştü! Teyzesine mesaj atıp intihara kalkışmış
Rezidansta işkence görmüştü! Teyzesine mesaj atıp intihara kalkışmış Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları gerekçesiyle haklarında 41'er yıla kadar hapis cezası istenen Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22), ilk duruşmada suçlamaları reddetti. Duruşma sonrası Demet Aydın'ın avukatı Furkan Avcı, 3 sanığın en ağır cezayı alması gerektiğini belirterek, "Demet, bayram öncesi teyzesine 'Bu hayatı daha fazla yaşamak istemiyorum' diyerek mesaj atmış. Daha sonra da kullandığı psikiyatri ilaçlarını içerek, intihara teşebbüs etti. Şu an Demet'in sağlık durumu iyi" dedi.
25.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kaçırılma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçırılma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.