Kaçarken Yakalandı

Kaçarken Yakalandı

Son dakika Kaçarken yakalandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kaçarken yakalandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kaçarken yakalandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçarken Yakalandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçarken yakalandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 564 kaçarken yakalandı haberi bulunmuştur. Tüm kaçarken yakalandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 milyarlık vurgun! Kaçarken yakalandı şok detaylar ortaya çıktı: Eşim sosyalleşsin diye oda verdim
5 milyarlık vurgun! Kaçarken yakalandı şok detaylar ortaya çıktı: Eşim sosyalleşsin diye oda verdim İzmir'de, 'yüksek kar' vaadiyle, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından tutuklanan 28 kişiden Ocakcı Holding sahibi Sedat Ocakcı'nın (34) hakimlikteki ifadesi ortaya çıktı. Eşinin imza ve tasarruf yetkisi bulunmadığını, evde sıkılmaması için şirkette yer verdiğini söyleyen, FETÖ üyeliğinden ihraç asker Ocakcı, FETÖ'cülerin hedefi olmuş olabileceğini söyledi. Kaçarken yakalanan Ocakcı, Kıbrıs'a da eşini ve kayınvalidesini bırakıp geri dönmek için gitmek istediğini ifade etti.
16.02.2024 Gündem
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları...
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları... Ülkede bitmek bilmeyen rekor denemeleri Guinness'i bile isyan ettirdi. Afrika ülkesi Nijerya'da kırılan bir dünya rekoru büyük bir çılgınlığın fitilini ateşledi. İnsanlar akılalmaz rekor denemeleri yaparken Guinness Dünya Rekorları (GWR) durumu takip etmekte zorlanıyor.
18.07.2023 Dünya
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı!
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı! İzmir, İstanbul, Ankara ve Manisa'da otomobil, galeri mafyasına operasyon düzenlendi. Köylü ve esnafı dolandırıp zorla gasbeden 18 kişi çok sayıda silahla gözaltına alındı. Operasyonda yanında 1 milyon lira parayla yatla yurt dışına kaçmaya çalışan çete lideri kıskıvrak yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı...
18.07.2023 Gündem
Fenomen İranlı şarkıcı Siyam sahte pasaportla kaçarken yakalandı
Fenomen İranlı şarkıcı Siyam sahte pasaportla kaçarken yakalandı Siyam adıyla sosyal medyada yayınlanan şarkıları 1 milyonu aşkın dinlenen ve Türkiye'de ikamet eden İran uyruklu Sıamak Shabdel Borhan eşiyle birlikte sahte pasaportla Almanya'ya gitmek üzereyken yakalanacağını anlayınca Tahran uçağına binerken yakalandılar. İranlı şarkıcı hem Berlin uçağına hem de Tahran uçağına check-in yaptığı ortaya çıktı
22.05.2023 Yaşam
Yıkılan sitenin müteahhidi İran'a kaçarken yakalandı
Yıkılan sitenin müteahhidi İran'a kaçarken yakalandı Deprem fekaketinde Adıyaman'da yıkılan bir sitenin müteahhidi olup, hakkında arama kararı bulunan S.T., Van'daki sınır kapısında yakalanıp, tutuklandı.
15.03.2023 Gündem
Yıkılan binanın müteahhidi tekneyle yurt dışına kaçarken yakalandı
Yıkılan binanın müteahhidi tekneyle yurt dışına kaçarken yakalandı Kahramanmaraş’ta, depremlerde yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan müteahhit Mesut Başkır, Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında yelkenli tekne ile Yunan adalarına kaçmaya çalışırken yakalandı.
16.02.2023 Gündem
Müteahhit karı-koca, yurt dışına kaçarken yakalandı! Vicdanı rahatmış
Müteahhit karı-koca, yurt dışına kaçarken yakalandı! Vicdanı rahatmış Kahramanmaraş merkezli depremde Adıyaman'da yıkılan binaların 2 müteahhidi, yurt dışına kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan karı-koca müteahhitlerin üzerinden 16 bin dolar ve 20 bin TL para çıktığı öğrenildi.
12.02.2023 Gündem
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı Bir aileyi canice katletti. Olay yerinden hemen kaçtı ama polis helikopteri sayesinde kısa süre içinde yakalandı. İdama mahkum edilen katil, tarihe geçti. İdamı izleyen herkes katilin son isteğini duyunca şoke oldu. İşte haberin detayları...
30.01.2023 Dünya
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı ABD'nin Tennessee eyaletinde 7 Ocak’ta polisler tarafından trafikte durdurularak dövülen ve aldığı yaralar sonucu kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybeden siyahi Tyre Nichols'un darp edildiği anların görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı. GÖrüntüler dünyada adeta deprem etkisi yarattı, Batı medyası talihsiz adamın son sözlerini manşetlerine taşıdı.
28.01.2023 Dünya
Eşini 1500 kilometre takip etti: Bıçaklayıp elleriyle boğdu, odaya kilitleyip bekledi
Eşini 1500 kilometre takip etti: Bıçaklayıp elleriyle boğdu, odaya kilitleyip bekledi Sancaktepe'de iki çocuk annesi Şehriban Bilge (27) , Diyarbakır'da şiddet gördüğü eşinden kaçarak İstanbul'da ağabeyinin yanına sığındı. Şikayete, uzaklaştırma karına rağmen Şehriban Bilge'yi yaklaşık 1500 kilometre uzaklıkta bulan eşi 7 el ateş ederek yaraladı. Genç kadın yaşadıklarını hastane odasında anlattı.
28.01.2023 Yaşam
Ünlü ismin cansız bedeni bavulun içinde bulundu! Mafyanın planı ortaya çıktı, İstanbul’a kaçarken yakalandı
Ünlü ismin cansız bedeni bavulun içinde bulundu! Mafyanın planı ortaya çıktı, İstanbul’a kaçarken yakalandı Kolombiya'da geniş bir hayran kitlesi olan, sosyal medyanın popüler isimlerinden DJ Trespalacios'ın cansız bedeni ülkenin başkenti Bogota'nın güneybatısındaki bir çöp konteynırında bavul içinde bulundu. Şüpheli durumdaki sevgilisi İstanbul’a kaçmaya çalışırken yakalandı. Cinayetin arkasında kartel olduğu iddia edildi. İşte haberin detayları...
28.01.2023 Dünya
2 terör örgütü şüphelisi, Yunanistana kaçarken yakalandı
2 terör örgütü şüphelisi, Yunanistana kaçarken yakalandı Edirne'de  yasa dışı yollarla Yunanistana geçmeye çalışan FETÖ/PDY şüphelisi A.D. ile PKK şüphelisi H.G., yakalandı.
17.10.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan, Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in iadesiyle ilgili flaş açıklama
Bakan Soylu'dan, Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in iadesiyle ilgili flaş açıklama Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in iadesiyle ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Muhataplarımızla sürekli görüşme halindeyiz. Önümüzdeki mahkemelerden sonra iade edilmelerini bekliyoruz." dedi.
22.09.2022 Siyaset
İETT otobüs şoförü bir anda kontak kapattı! 'Psikolojim bozuldu, ilerleyemeyeceğim'
İETT otobüs şoförü bir anda kontak kapattı! 'Psikolojim bozuldu, ilerleyemeyeceğim' İstanbul'da seyir halindeki İETT otobüsünün şoförü, psikolojisinin bozulduğunu belirterek bir anda otobüsü yol kenarına park etti ve daha fazla ilerleyemeyeceğini söyledi. Otobüsteki yolcular duruma tepki gösterirken, şoför, "Elim, ayağım titriyor. Ben bu şekilde gitmiyorum" dedi.
16.05.2022 Yaşam
Uzman çavuşu öldürdü, taksiyle kaçarken yakalandı
Uzman çavuşu öldürdü, taksiyle kaçarken yakalandı İzmir'in Çeşme ilçesinde, Muzaffer T., tartıştığı Uzman Çavuş Alper Akkaş'ı bıçakla öldürüp kaçtı. Şüpheli, taksiyle geldiği Bayraklı'da polisin takibi sonucu yakalanıp, gözaltına alındı.
16.05.2022 Yaşam
128 gündür haber alınmayan Sally'nin ailesi yürekleri dağladı!
128 gündür haber alınmayan Sally'nin ailesi yürekleri dağladı! Eskişehir’de 2 Eylül 2021’de ortadan kaybolan Irak uyruklu Sally Ali Challab Al-Abbood’dan 128 gündür hiçbir haber alınamıyor. Polisin çalışmaları sürerken, ailesinin üzüntü içindeki bekleyişi sürüyor.
7.01.2022 Yaşam
Ünlü futbolcu Sezer Öztürk tutuklandı! Acılı aile konuştu
Ünlü futbolcu Sezer Öztürk tutuklandı! Acılı aile konuştu Trafikte dehşet saçan eski futbolcu Sezer Öztürk’ün tutuklanmasının ardından, silahla vurularak hayatını kaybeden talihsiz gencin acılı ailesi konuştu. Acılı kuzen Muhammet Genç, “Devletimizden, adaletin yerini bulmasını bekliyoruz. Kimler suçluysa cezasını çekmesini istiyoruz. Halil İbrahim’den geriye iki tane yetimi kaldı.” dedi.
30.11.2021 Yaşam
Yurt dışına kaçarken yakalandı! HDP’li eski belediye başkanı tutuklandı
Yurt dışına kaçarken yakalandı! HDP’li eski belediye başkanı tutuklandı ‘Terör örgütüne üye olmak’ ile suçlanan ve yurt dışına kaçarken Yunanistan sınırında yakalanan HDP’li Kömür Beldesi eski Belediye Başkanı Hüseyin Y. tutuklandı.
26.11.2021 Gündem
Hastane tuvaletinde doğum yaptı, kaçarken yakalandı!
Hastane tuvaletinde doğum yaptı, kaçarken yakalandı! Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine karın ağrısı şikayetiyle başvuran S.K. (20), tuvalette doğum yaptı. Bebeği bırakıp kaçmaya çalışırken yakalanan S.K., ifadesinde, kuzeniyle rızası dahilinde yaşadığı ilişki sonrası hamile kaldığını söyledi.
24.11.2021 Yaşam
HDP'li eski başkanla birlikte Yunanistan'a kaçarken yakalandılar!
HDP'li eski başkanla birlikte Yunanistan'a kaçarken yakalandılar! HDP'li eski belediye başkanının da aralarında olduğu 3 kişi Yunanistan'a kaçarken yakalandı.
16.11.2021 Gündem
Baronlar gözaltına alındı! Uyuşturucu hattı çökertildi
Baronlar gözaltına alındı! Uyuşturucu hattı çökertildi İstanbul, Ankara ve Mersin'de düzenlenen operasyondan uyuşturucu kartelinin 7 önemli ismi gözaltına alındı. Operasyonlarda 71 kilo 634 gram kokain ele geçirildi. Ekvador-Kolombiya ve Türkiye uyuşturucu hattının çökertildiği uyuşturucu operasyonunun ayrıntılarını CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ anlattı.
30.09.2021 Gündem
Saddam'ın ordusundaki subayın kayıp kızını gören kişi gözaltına alındı
Saddam'ın ordusundaki subayın kayıp kızını gören kişi gözaltına alındı Eskişehir’de oturan ve bir dönem Saddam Hüseyin'in ordusunda binbaşı olarak görev yapan Ali Challab Al-Abbood’un 20 gündür kayıp olan kızı Irak uyruklu Sally (20) soruşturması kapsamında ifadesi alınan Amjed Mohsin Mohammed, Bulgaristan’a kaçarken yakalandı. Sally'nin en son vatandaşı Amjed Mohsin Mohammed’in evine gittiği ardından ortadan kaybolduğu tespit edildi.
22.09.2021 Yaşam
MİT'ten nefes kesen operasyon! Çıplak ayakla kaçarken yakalandı
MİT'ten nefes kesen operasyon! Çıplak ayakla kaçarken yakalandı MİT'ten nefes kesen operasyon! Çıplak ayakla kaçarken yakalandı
6.05.2021 Haber
Terör şüphelisi sınıra kaçarken yakalandı!
Terör şüphelisi sınıra kaçarken yakalandı! Kayseri'de terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'ye yönelik operasyonda Suriye uyruklu şüpheli sınıra gitmek için bindiği araçta yakalandı.
18.03.2021 Gündem
İçişleri duyurdu! FETÖ'nün iki kritik ismi Türkiye'ye getirildi
İçişleri duyurdu! FETÖ'nün iki kritik ismi Türkiye'ye getirildi İçişleri Bakanlığı, FETÖ'nün sözde Bağdat sorumlusu Salih Fidan ile sözde Erbil sorumlusu Samet Güre'nin Ukrayna'dan Türkiye'ye getirildiğini bildirdi
6.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçarken Yakalandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçarken yakalandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.