Kaçamak

Kaçamak

Son dakika kaçamak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçamak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçamak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçamak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçamak gelişmeleri de dahil olmak üzere 730 kaçamak haberi bulunmuştur. Tüm kaçamak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Kış sabahlarına enerji katıyor: Kahvaltıda "Kaçamak" yapın!
Kış sabahlarına enerji katıyor: Kahvaltıda "Kaçamak" yapın! Kaçamak, aslında bir göçmen kahvaltılığıdır. Sabahları güne daha enerjik başlamak isteyenler için Kaçamak tarifi doğallıyla yetişiyor. Bu özel kahvaltılığın ana malzemesi pekmek. Soğuk kış sabahında sizi bir anda ısıtacak pekmezin, Türk mutfağında da ayrı bir yeri var. Peki kaçamak nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Gelin Kaçamak tarifini birlikte yapalım.
15.01.2024 Yaşam
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi.
13.01.2024 Gündem
Edis’e gişe şoku!
Edis’e gişe şoku! Edis’in başrolünde oynadığı ‘Alya’ filmi bir hafta vizyonda kaldı ve sadece bin 855 kişi tarafından izlendi. Film, pandemi nedeniyle çekimleri bittikten üç sene sonra vizyona girdi.
28.11.2023 Magazin
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu Kanal D’de yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinde oynadığı ‘Derin’ karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Melis Sezen oyunculuğu dışında dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Melis Sezen şimdi ise transparan elbisesiyle dikkatleri çekti.
23.11.2023 Magazin
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
Bakan Özhaseki: 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız
Bakan Özhaseki: 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız  Gaziosmanpaşa'da Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Kentsel dönüşüm her babayiğidin işi değil. Nice belediye başkanları görmüşsünüzdür. Dışarıda çiçekle, böcekle, geceler konserler düzenleyerek vakit geçirmişlerdir ama İstanbul için en elzem olan ama zor olan kentsel dönüşüm işine başlamamışlardır. Allah korusun bir deprem olursa, başımıza bir felaket gelmemesi için neredeyse 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız. Bunların içinde özellikle 600 bini çok acil gözüküyor" dedi.
8.07.2023 Gündem
Aldatan eşini lüks otelde bastı! Savunması akıllara zarar
Aldatan eşini lüks otelde bastı! Savunması akıllara zarar Kendisini aldatan eşini lüks otelde suçüstü yapan kadın görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Talihsiz kadının paylaştığı görüntüler sosyal medyada bir anda viral oldu.
8.06.2023 Dünya
17 yaşındaki genç kıza komşu tacizi! Cezası belli oldu
17 yaşındaki genç kıza komşu tacizi! Cezası belli oldu İzmir'in Bornova ilçesinde kapı komşusunun kızı Y.B.'ye (17) cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle yargılanan Y.T. (43) indirimsiz olarak 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
17.05.2023 Yaşam
'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor!
'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor! Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, 8 Mart Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 23. bölümde neler oldu?
9.03.2023 Magazin
Bu kez de hedef cenaze yakınları! Dolandırıcıların yeni yöntemi 'pes' dedirtti
Bu kez de hedef cenaze yakınları! Dolandırıcıların yeni yöntemi 'pes' dedirtti Sakarya’nın Hendek ilçesinde yaşanan dolandırıcılık olayı bu kadarına da pes dedirtti. Cenaze sahiplerinin yakınlarına ulaşan dolandırıcılar, sözde Kur’an kurslarında vefat eden kişi için hatim indirdiklerini belirterek, ölen kişinin ‘yemin kefareti, oruç bedeli ve alamadığı helallikler’ için hayır yapmaları için IBAN gönderdi. Tuzağa düşürülmek istenen bir vatandaş başından geçenleri anlatırken, ilçe genelinde cuma hutbesi sonrasında konuya ilişkin uyarıda da bulunuldu.
3.02.2023 Gündem
31 Aralık Cumartesi tatil mi, 31 Aralık yarım gün mü? Yılbaşı tatili kaç gün?
31 Aralık Cumartesi tatil mi, 31 Aralık yarım gün mü? Yılbaşı tatili kaç gün? Yılbaşı için artık saatler kaldı. Seyahat planı olanlar ya da plan yapacaklar yılbaşı tatilinin kaç gün süreceğini sorgularken 31 Aralık tatil mi, yarım gün mü? sorusuna da yanıt arıyor. Mini kaçamak bir tatil planı yapanların merak ettikleri…
30.12.2022 Gündem
Yargı, romantik ve heyecan dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi!
Yargı, romantik ve heyecan dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, dün gece yayınlanan 47’nci bölümündeki hem heyecan hem de romantik sahneleri ile yine çok izlendi.
12.12.2022 Televizyon
Demet Şener ve sevgilisinden aşk pozu!
Demet Şener ve sevgilisinden aşk pozu! Eski manken Demet Şener, sevgilisi Tolga Arman ile Şile'ye gitti.
7.12.2022 Magazin
Tek gecelik aşk oyunu! Mum yakıp kahve yaptı sonu kabus bitti
Tek gecelik aşk oyunu! Mum yakıp kahve yaptı sonu kabus bitti Antalya'da film gibi bir olay yaşandı. 12 yıl önce Almanya'dan Türkiye'ye gelen Özgür Başoda yeni bir aşka yelken açtığını düşündü. Tanıştığı genç kadınla müzik eşliğinde güzel bir gece geçiren Başoda, sabah uyananınca aşk talihinin yüzüne güldüğünü sandı ama gerçeği güvenlik kamerasından izleyince neye uğradığını şaşırdı.
30.11.2022 Yaşam
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı!
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı! Daha birkaç gün önce sevgilisinin konserine çocuklarını götürünce herkes “bu iş artık tamam” diyerek iki yıldır skandallarla anılan çiftin artık her şeyi rayına oturttuğuna kadar vermişti. Tam bunun üzerine gelen ayrılık haberi ise deyim yerindeyse magazin gündemine bomba gibi düşüverdi. Herkes ayrılığın nedenini tartışırken bir anda ortaya çıkan eski dadı ise ortalığı iyice karıştırdı.
20.11.2022 Magazin
Yargı'da sırlar ortaya çıkıyor! "Sen bile zorunda kalırsan bir gün birini öldürürsün"
Yargı'da sırlar ortaya çıkıyor! "Sen bile zorunda kalırsan bir gün birini öldürürsün" Pazar akşamları izlenme rekoru kıran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, 30 Ekim akşamı 41'inci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bölümde Burak'a dahil bir delil bulan Ilgaz, şüphelerinde haklı çıktı. Peki, bu akşam Yargı'da neler oldu? Burak yakalandı mı? Ilgaz şimdi ne yapacak? İşte detaylar...
31.10.2022 Magazin
Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim!
Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim! MasterChef'te hafta boyunca mücadele eden kırmızı ve mavi takım yarışmacılarından 6 isim eleme potasına girdi. MasterChef'te veda eden ismin belirlenmesi için iki aşamalı bireysel dokunulmazlık yarışları düzenlendi. Peki, Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim...
10.10.2022 Televizyon
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı!
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı! Eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik değişimiyle herkesi şaşırtıyor. 2021 yılında katıldığı Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik, kendini spora adadı. Sosyal medyadan spor sonrası karın kaslarını paylaşan Öykü Çelik'e yorum yağdı.
28.06.2022 Magazin
Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal aşk mı yaşıyor? ‘İlişkiniz hayırlı olsun’ deyince...
Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal aşk mı yaşıyor? ‘İlişkiniz hayırlı olsun’ deyince... Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda üç gün üst üste verdiği konserlerini tamamladı. Konsere adeta akın eden ünlü isimler arasında geçtiğimiz günlerde haklarında aşk yaşadıklarına dair haberler yapılan oyuncu Nilsu Yılmaz ve meslektaşı Berk Ali Çatal da vardı. Gazetecilerle konuşan ikili, aşk sorularına kaçamak cevaplar verdi.
3.06.2022 Magazin
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil'in bayram kaçamağı! Bavuldaki detay dikkat çekti...
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil'in bayram kaçamağı! Bavuldaki detay dikkat çekti... Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil bayram tatili dönüşü havalimanında görüntülendi. Nazım Akmandil’in valizinin üzerindeki fotoğraf dikkatli gözlerden kaçmadı.
5.05.2022 Magazin
Bayramın sağlıklı geçirmenin formülü her ikramı kabul etmemek
Bayramın sağlıklı geçirmenin formülü her ikramı kabul etmemek Bayramda en çok yapılan hatalardan birinin eş, dost, akraba ziyaretlerinde ayıp olmasın diye sunulan her ikramı kabul etmek düşüncesi olduğunu belirten Diyetisyen Melisa Karataş, “Bayramlar börek, baklava, şeker veya çikolata demek değildir. Doğru seçimler yapılırsa, günü sağlıklı kurtarmak mümkün olacaktır” dedi.
28.04.2022 Sağlık
Rıza Kocaoğlu: Aklınızda biri var mı? Benim yok, varsa söyleyin
Rıza Kocaoğlu: Aklınızda biri var mı? Benim yok, varsa söyleyin Berk Atan ve Melisa Doğu ile bir araya gelen Rıza Kocaoğlu, saatlerce bir mekanda sohbet etti. Kocaoğlu, muhabirlerin "Rıza Bey yanınızda oturan bir hanımefendi vardı kim olduğunu sorsak?" sorusuna yanıt verdi.
4.04.2022 Magazin
Hızlı kilo vermek ve bölgesel zayıflamak için 10 altın kural!
Hızlı kilo vermek ve bölgesel zayıflamak için 10 altın kural! Yaz aylarına formda girmek için diyet programları şu sıralar pek çok kişinin gündeminde. Özellikle bölgesel kilolarından kurtulmak isteyenler farklı diyetleri deniyor. Ancak, uzmanlar kişiye özgü olmayan farklı diyetlerin bölgesel kilolardan kurtulmak için çözüm olmayacağı konusunda uyarıyor. Diyet programının kişiye özel olduğunu belirten Uzman Diyetisyen Melike Çetintaş bölgesel zayıflamada 10 altın kuralı anlattı.
22.03.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kaçamak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçamak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.