Jinekolog

Jinekolog

Son dakika jinekolog haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jinekolog ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jinekolog haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jinekolog

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jinekolog gelişmeleri de dahil olmak üzere 270 jinekolog haberi bulunmuştur. Tüm jinekolog haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisi
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisi Jinekolog Kağan Açıkgözoğlu kadınlarda hayati risk oluşturan jinekolojik sorunlarından birinin yumurtalık kanseri olduğunu hatırlattı. Geç belirti verdiği için tanının da geç koyulduğunu belirten Uzm. Dr. Açıkgözoğlu, “Erken teşhiste tedavide başarı şansı yüzde 80-90’larda. Bu şansı kullanabilmek için yıllık muayenelerin önemi büyük.” dedi, kadınlara şüphe duymalarını gerektirecek 6 belirtiyi sıraladı.
27.03.2024 Sağlık
Veterinere cinsel saldırı davasında yeni gelişme!
Veterinere cinsel saldırı davasında yeni gelişme! Ankara'da, 23 yaşındaki veteriner Ç.B.'ye cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan hayvan hastanesi sahibi ile yardımcısı hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
1.02.2023 Gündem
Cinsel hayatın olmaması boşanma sebebi! Dikkat çeken 'süre' detayı
Cinsel hayatın olmaması boşanma sebebi! Dikkat çeken 'süre' detayı Cinsel ilişki konusunda çiftler arasında sorun yaşandığında hukuki olarak genel boşanma sebebi kabul edilebiliyor. Bunda süre de önemli. Eşlerin ne kadar süre ilişki içinde bulunmaması durumunda boşanabileceklerini, kanunda konu ile ilgili nelerin yer aldığını uzman isim açıkladı.
21.01.2023 Yaşam
Ünlü isim eski eşinin yanına sığındı! 'Beni ailemden koruyun!'
Ünlü isim eski eşinin yanına sığındı! 'Beni ailemden koruyun!' Jinekolog Algül A., kendisini eve hapsederek darp ettikleri ve psikolojik baskı uyguladıkları iddiasıyla öz annesi, babası ve kardeşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu ve 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
2.01.2023 Gündem
Tatile gelen Rus jinekoloğa, 2,5 ay zorla fuhuş yaptırmışlar
Tatile gelen Rus jinekoloğa, 2,5 ay zorla fuhuş yaptırmışlar Bursa merkezli 3 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınıp, tutuklanan 12 şüphelinin, tatil için Türkiye’ye gelen yabancı uyruklu kadınları hedef aldıkları belirlendi. Fuhşa zorlanan 13 kadından Rus uyruklu jinekolog Oksana A.’nın (37), tatil için geldiği Mardin’de suç örgütü üyeleri ile tanışarak arkadaşlık kurduğu, en son 2,5 ay önce de tatil için Türkiye’ye davet edilerek tuzağa düşürüldüğü öğrenildi.
12.12.2022 Gündem
Cinsel saldırı hükümlüsü profesöre veterinerlikten men kararı
Cinsel saldırı hükümlüsü profesöre veterinerlikten men kararı Ankara Veterinerler Odası, sahibi olduğu hayvan hastanesinde çalışan veteriner Ç.B.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla 9 yıl hapse çarptırılan Prof. Dr. Hasan Bilgili'nin meslekten men edilmesi ve diplomasına el konulması için karar aldı. Oda, kararı onaylaması için dosyayı Türkiye Veteriner Hekimler Birliği'ne gönderdi.
6.09.2022 Gündem
Aşırı tüylenme ve sivilcelenmeye neden oluyor
Aşırı tüylenme ve sivilcelenmeye neden oluyor Ünlü Jinekolog Op. Dr. Mehmet Bekir Şen, doğum kontrol haplarının aşırı tüylenme ve sivilce oluşumuna neden olduğunu söyledi.
8.07.2022 Sağlık
Veterinere cinsel saldırı davasında profesörün tutuklamaya itirazına ret
Veterinere cinsel saldırı davasında profesörün tutuklamaya itirazına ret Ankara'da, veteriner Ç.B.'ye (23) sahibi olduğu hayvan hastanesinde cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla 9 yıl hapis cezasına çarptırılarak, tutuklanan Prof. Dr. Hasan Bilgili'nin, tutuklama kararına yaptığı itiraz, böyle bir ceza tehdidi altında kaçma şüphesinin olması ve suçun işlendiği yönünde kuvvetli suç şüphesinin olması nedeniyle reddedildi.
8.07.2022 Yaşam
Vajinismus probleminde doğru bilinen yanlışlar
Vajinismus probleminde doğru bilinen yanlışlar Jinekoloji, Doğum ve Cinsel Sağlık Uzmanı Op. Dr. Dilek Uslu, vajinismus problemi ile ilgili doğru bilinen yanlışları sizler için anlatıyor.
27.06.2022 Sağlık
Ugandalı Mariem Nabatanzi dünya rekoru kırdı! 40 yaşında tam 44 çocuk...
Ugandalı Mariem Nabatanzi dünya rekoru kırdı! 40 yaşında tam 44 çocuk... Ugandalı Mariem Nabatanzi isimli kadın dünya rekoruna imza attı. Nadir görülen genetik bir durumu olan Mariem, 40 yaşında tam 44 çocuk doğurdu. İşe eşi benzeri görülmemiş hikayenin detayları...
25.06.2022 Dünya
Veterinere cinsel saldırı davasında yeni gelişme! Karar çıktı
Veterinere cinsel saldırı davasında yeni gelişme! Karar çıktı Ankara’da, veteriner Ç.B.'ye (23) cinsel saldırı iddiasıyla tutuksuz yargılanan hayvan hastanesi sahibi Prof. Dr. Hasan Bilgili'nin cezası belli oldu. Yardımcısı Serkan Durmaz ile delilleri yok etmekle suçlanan yargılanan Dr. Hüseyin Şenyurt için de mahkemeden karar çıktı.
22.06.2022 Yaşam
Sapık doktor dehşeti! Muayene sırasında cinsel istismar
Sapık doktor dehşeti! Muayene sırasında cinsel istismar ABD'nin Utah eyaletinde Dr. David H. Broadbent'e 80 kadın istismar şikayetiyle dava açtı. Broadbent'in muyaene sırasında kadınlara istismarda bulundu ve uygunsuz sözler söylediği ifade edildi. İşte ülkeyi ayağa kaldıran istismar olayında flaş detaylar...
7.06.2022 Yaşam
HPV tedavisi nasıl yapılır? HPV'den korunma yolları!
HPV tedavisi nasıl yapılır? HPV'den korunma yolları! İnsan papilloma virüsü (HPV), ciltten cilde temas yoluyla insanlar arasında geçen viral bir enfeksiyondur. 100'den fazla HPV çeşidi vardır, 40'tan fazla çeşiti de cinsel temas yoluyla bulaşır. Jinekolog, Cinsel Terapist, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Esra Demir Yüzer konu hakkında önemli bilgiler verdi.
27.05.2022 Sağlık
Veterinere cinsel saldırı davasında flaş gelişme!
Veterinere cinsel saldırı davasında flaş gelişme! Ankara'da, hayvan hastanesi sahibi Prof. Dr. Hasan Bilgili’nin yanında çalışan veteriner Ç.B.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu, yardımcısı Serkan Korkmaz'ın Bilgili'ye yardım ettiği ve jinekolog Dr. Hüseyin Şenyurt’un da suç delillerini yok ettiği suçlamasıyla yargılandıkları davada dosya, mütalaa hazırlaması için savcıya gönderildi.
11.05.2022 Yaşam
Menopozun ilacı, doğal hormon
Menopozun ilacı, doğal hormon Jinekolog Ayşalı Yılmaz, menopoza giren kadınlara verilen doğal hormonların bu sürecin olumsuz etkilerini ortadan kaldırdığı gibi, çeşitli hastalık risklerine karşı kalkan görevi gördüğünü söyledi. Doğal hormonların yaşlanmaya karşı destek de verdiğini belirten Opr. Dr. Yılmaz, “Kısa süre öncesine kadar kötü gözle bakılan hormon tedavileri doğal hormonların kullanımı ile kadınların hayatında çığır açmaya aday. Yeter ki eski bilgilere takılıp önyargılı olmayalım” dedi.
8.05.2022 Sağlık
Dream Türk’te 'Hayata Dair' devam ediyor!
Dream Türk’te 'Hayata Dair' devam ediyor! Dream Türk birbirinden özel konuklarını izleyenleriyle buluşturmaya devam ediyor.
7.04.2022 Televizyon
Muayenehanede cinsel istismar! İğrenç olayda yeni gelişme
Muayenehanede cinsel istismar! İğrenç olayda yeni gelişme Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Nişantaşı'ndaki muayenehanesine gelen iki kadın hastasına "nitelikli cinsel saldırıda" bulunduğu gerekçesiyle 23 yıl 4 ay hapis cezası alan 72 yaşındaki ünlü jinekolog Prof. Dr. Fecri Sevilen hakkında Yargıtay 14. Ceza Dairesi tarafından verilen onama kararına itiraz etti.
21.03.2022 Yaşam
Veterinere cinsel saldırı davasında flaş gelişme! Görüntüler de ortaya çıktı
Veterinere cinsel saldırı davasında flaş gelişme! Görüntüler de ortaya çıktı Ankara'da, hayvan hastanesi sahibi Prof. Dr. Hasan Bilgili'nin veteriner Ç.B.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılandığı davada İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan beklenen rapor geldi. Rapora göre; suçlamaları kabul etmeyen, Ç.B.'ye hiçbir şekilde dokunmadığını ileri süren sanık Bilgili'nin DNA'sı genç kadının iç çamaşırında tespit edildi. Ç.B., "Bu, cinsel saldırıyı gerçekleştirdiğini gösteren bir delil. Ben 3 yıldır bunlar yüzünden normal hayatıma devam edemiyorum. Sadece bu adam tutuklanıp, içeri tıkılırsa içim rahatlayacak" dedi.
16.03.2022 Gündem
Veterinerde cinsel saldırı! Polislerden de şikayetçi oldu
Veterinerde cinsel saldırı! Polislerden de şikayetçi oldu Ankara'da, hayvan hastanesi sahibi Prof. Dr. Hasan Bilgili’nin veteriner Ç.B.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılandığı davaya ilişkin delilerin bir kısmının kaybolmasına neden olduğu iddia edilen 3 polisin 'görevi kötüye kullanmak' suçundan yargılanmalarına başlandı. Ç.B., polis merkezinde ifade işlemlerinin 2,5 saat sürdüğünü belirterek, "İfadeden çok kendimi polis memuruna ifade etmekte zorlandım" dedi.
8.03.2022 Yaşam
California Üniversitesi taciz skandalı! Cezası belli oldu, 250 milyon...
California Üniversitesi taciz skandalı! Cezası belli oldu, 250 milyon... ABD'de California Üniversitesi, öğrenci sağlık merkezinde görevli bir jinekoloğun cinsel saldırısına maruz kaldıklarını söyleyen 200'den fazla kadına toplam yaklaşık 250 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul etti.
9.02.2022 Gündem
Hastanede skandal olay! Doktor 21 çocuğun babası çıktı
Hastanede skandal olay! Doktor 21 çocuğun babası çıktı Hollanda'nın Leiden kentinde 1973-1986 yılları arasında, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak çalışan Dr. Jos Beek'in, doğurganlık tedavileri sırasında kendi spermlerini kullandığı belirlendi. Dr. Beek, en az 21 çocuğun babası.
1.02.2022 Dünya
Her 10 kadından 1'i cinsel sorunlar yaşıyor! İşte kadınlarda görülen 4 jinekolojik sorun!
Her 10 kadından 1'i cinsel sorunlar yaşıyor! İşte kadınlarda görülen 4 jinekolojik sorun! Kadınların sık yaşadığı problemler arasında, pelvik ağrılar, vajinal akındı, adet düzensizliği ve cinsel sorunlar başta geliyor. Türkiye'de her 10 kadından 1'i ise cinsel ilişkiye girememe, orgazm olamama sorunu yaşıyor. Ancak kadınların pek çoğu tarafından ihmal edilen bu sorunlar, yıllar geçtikçe içinden daha da çıkılamaz bir probleme dönüşebilir. Kaç yaşında olursanız olun hem cinsel hayatı etkileyen hem de genel sağlık durumunu etkileyen jinekolojik problemler için mutlaka uzman desteği almak önemli. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Demir Yüzer kadınlarda sık görülen jinekolojik sorunları ve tedavi yöntemlerini anlattı.
22.01.2022 Sağlık
Genç modelin ölümü İngiltere'yi sarstı! Yanlış teşhis sonu oldu: Koronavirüs dediler ama...
Genç modelin ölümü İngiltere'yi sarstı! Yanlış teşhis sonu oldu: Koronavirüs dediler ama... İngiltere'deki sağlık sistemindeki aksaklıklar ve doktorların yanlış teşhisi genç modelin trajik bir şekilde hayatını kaybetmesine neden oldu...
8.01.2022 Dünya
Özgüven kaybına neden oluyor, cinsel hayatı olumsuz etkiliyor!
Özgüven kaybına neden oluyor, cinsel hayatı olumsuz etkiliyor! Vajinada meydana gelen deformasyonlar pek çok kadının en büyük problemlerinden biri. Vajina deformasyonları başta özgüven kaybına neden oluyor ve cinsel hayatı da olumsuz etkiliyor. Vajinal gençleştirme uygulamalarından biri olan Labioplasti ile vajinada meydana gelen sarkma, kararma gibi sorunlar ortadan kaldırılabiliyor. Jinekolog, Cinsel Terapist, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Demir Yüzer, vajinada meydana gelen sorunları anlattı ve Labioplasti hakkında bilgi verdi.
7.12.2021 Sağlık
Veterinerde iğrenç istismar! Polislere de dava açıldı
Veterinerde iğrenç istismar! Polislere de dava açıldı Ankara'da, hayvan hastanesi sahibi Prof. Dr. Hasan Bilgili'nin, yanında çalışan veteriner Ç.B.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davaya ilişkin olayla ilgili 2 kamera kaydı da dahil delilerin bir kısmının kaybolmasına neden olduğu iddia edilen 3 polis hakkında 'görevi kötüye kullanmak' suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
20.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Jinekolog ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jinekolog haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.