İzmir Mitingi

İzmir Mitingi

Son dakika İzmir mitingi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzmir mitingi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzmir mitingi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir Mitingi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir mitingi gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 izmir mitingi haberi bulunmuştur. Tüm izmir mitingi haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Partili Hamza Dağ açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket
AK Partili Hamza Dağ açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN Türk'te yayınlanan moderatörlüğünü Ahmet Hakan'ın yaptığı Tarafsız Bölge programına konuk oldu. 14 Mayıs seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Dağ, "Şu an, AK Parti açık ara birinci ve biz inşallah birinci turda ipi göğüsleyeceğiz." ifadelerini kullandı.
1.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük müjdem bu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük müjdem bu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli 31 Mart yerel seçimleri öncesi ilk kez birlikte İzmir'de ortak miting düzenledi. "En büyük müjdem bu" deyip duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul-İzmir arasını 8 saatten 3,5 saate indiren otoyol projemizi bu yıl bitiriyoruz" dedi.
17.03.2019 Siyaset
İnce: 24 Haziran’a kadar hastalanmak yasaklanmıştır
İnce: 24 Haziran’a kadar hastalanmak yasaklanmıştır 4 Haziran’da ne tatile ne de başka bir yere gitmemesi, oylarını kullanması noktasında uyarıda bulunan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “24 Haziran’a kadar hastalanmak yasaklanmıştır” dedi.
27.05.2018 Siyaset
Muharrem İnce, Zübeyde Hanım'ın kabrini ziyaret etti
Muharrem İnce, Zübeyde Hanım'ın kabrini ziyaret etti CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Anneler Günü dolayısıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın anıt mezarını ziyaret edip, dua etti.
13.05.2018 Siyaset
AK Parti, İzmir mitingi ertelendi
AK Parti, İzmir mitingi ertelendi AK Parti’nin Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla 18 Ekim pazar günü yapacağı miting, 24 Ekim cumartesi gününe ertelendi.
29.09.2021 Gündem
HDP mitingine 'Murat Boz' ayarı!
HDP mitingine 'Murat Boz' ayarı! HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 16 Ekim Cuma günü saat 17...
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu: Bütün İzmirlilere söz veriyorum
Davutoğlu: Bütün İzmirlilere söz veriyorum Başbakan Ahmet Davutoğlu İzmir'de partisinin mitinginde konuştu
29.09.2021 Gündem
Mitinge katılım İzmir'i de soyal medyayı da salladı
Mitinge katılım İzmir'i de soyal medyayı da salladı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın konuşma yapacağı, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlnen mitinge yoğun bir katılım var. İzmir'deki kalabalık sosyal medyayda da ilgi çekti.
29.09.2021 Gündem
HDP İzmir mitingi
HDP İzmir mitingi HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş İzmir'de konuştu.
29.09.2021 Gündem
Çipras'tan HDP'ye yanıt!
Çipras'tan HDP'ye yanıt! Syriza temsilcileri HDP’nin İzmir Mitingi’ne temsilci gönderecek...
29.09.2021 Gündem
HDP'den sürpriz davet!
HDP'den sürpriz davet! HALKLARIN Demokratik Partisi (HDP), 23 Mayıs Cumartesi günü yapacağı İzmir mitingi için Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras’a resmi davet gönderdi...
29.09.2021 Gündem
TOGEM’den bir anaokulu daha!
TOGEM’den bir anaokulu daha! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İzmir mitingi öncesi anaokulu açılışına katıldı.
9.05.2015 Yaşam
HDP'den sürpriz hamle
HDP'den sürpriz hamle İZMİR mitingi AK Parti ile aynı güne denk gelen HDP, tarihi bir gün öne çekti...
29.09.2021 Gündem
'Türkiye'yi tehdit ediyorlar'
'Türkiye'yi tehdit ediyorlar' NTV'nin sorularını yanıtlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 17 Aralık operasyonunu paralel devletin yapmadığını söyledi
29.09.2021 Gündem
CHP'nin en özel adayı!
CHP'nin en özel adayı! CHP yönetimi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Manisa ilgisi dikkat çekiyor. Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel'e "özel" bir destek veren CHP'de Kılıçdaroğlu seçime bir hafta kala Manisa'da 2 miting birden yapacak.
29.09.2021 Gündem
O kadın  gözaltına alındı!
O kadın gözaltına alındı! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu mitingi sırasında balkondan bir kadının kendisine el işareti yaptığını söylemesinin ardında harekete geçen İzmir polisi Erdoğan'a hareket yaptığı iddia edilen kadını gözaltına aldı...
29.09.2021 Gündem
Başbakan Erdoğan'a ilginç benzetme!
Başbakan Erdoğan'a ilginç benzetme! BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Mart Pazar günü yapacağı İzmir mitingi öncesi AK Parti içindeki eski solcular harekete geçerken, kent merkezine ’Kumral Devrimci İzmir’de’ yazılı 580 pankart asıldı.
29.09.2021 Gündem
'CHP parti değil'
'CHP parti değil' AKP'li vekilden CHP'lilere çok ağır sözler...
23.04.2013 Siyaset
‘Bize de Hayyam’dan ceza gelmesin!’
‘Bize de Hayyam’dan ceza gelmesin!’ MHP lideri Devlet Bahçeli'den ilginç espri
29.09.2021 Gündem
'Tehdide boyun eğmeyiz'
'Tehdide boyun eğmeyiz' Kocasakal İzmir'de "İstanbul Barosu hiçbir mercinin tehdidine boyun eğmez" dedi
29.09.2021 Gündem
‘İzmir mitingi son noktayı koydu’
‘İzmir mitingi son noktayı koydu’ Bağış, sivil toplum kuruluşu, iş dünyası temsilcileri ve muhtarlarla...
9.06.2011 Siyaset
CHP'de vekil transferi!
CHP'de vekil transferi! REFERANDUMDA ‘hayır’ oyu hedefini yüzde 70 olarak belirleyen CHP'nin İzmir milletvekilleri, partinin zayıf olduğu illere takviye kuvvet olarak gidiyor...
30.08.2010 Siyaset
AKP İzmir’i serinletecek!
AKP İzmir’i serinletecek! AKP, İzmir mitingine katılanları serinletmek için ilginç bir formül buldu
29.09.2021 Gündem
Demirel: Muhtarını seçen halk cumhurbaşkanını da seçer
Demirel: Muhtarını seçen halk cumhurbaşkanını da seçer DOKUZUNCU Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, "Halk, muhtarını seçiyor, il genel meclisi üyesini seçiyor, milletvekilini seçiyor, neden cumhurbaşkanını seçemesin" dedi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Mitingi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir mitingi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.