Gazete Vatan Logo

Bahçeli’den Erdoğan’a öfke!

'Şeref yoksunu'

MHP lideri Bahçeli İzmir’deki mitingde Başbakan’a yüklendi: Erdoğan şeref yoksunluğu sıralamasında bir numarayı kimseye kaptırmamıştır

İzmir Gündoğdu Meydanı’nda “bayrak” mitingi yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve çözüm sürecine yönelik ağır eleştirilerini sürdürdü. Başbakan’nın Abdullah Öcalan’la pazarlık yürüttüğünü öne süren Bahçeli, “Erdoğan Türk milletinin şerefiyle oynadığı gibi, kendi şerefini de iki paralık etmiş ve şeref yoksunluğu sıralamasında bir numarayı kaptırmamıştır” dedi.

ABD’li askerlere dua

Bahçeli şöyle devam etti: “Türk milleti kendi içinden çıkan bir siyasi irade tarafından kıtır kıtır doğranmaktadır. Şu benzerliğe bakınız ki; Mütareke yıllarında; Yunan ordusunun başarısı için dua eden Adliye Nazırı Ali Rüştü Efendi, İngilizlerin kapı kulu olmuş Sadrazam Damat Ferit Paşa varken, bugün de ABD’li askerlere dua eden Başbakan Tayyip Erdoğan ve hükümeti bulunmaktadır.”

Bahçeli, partisinin iktidar ortağı olduğu döneme ilişkin Başbakan’ın arıştırma komisyonu kuracaklarını açıklamasını ise şöyle eleştirdi: “Sayın Başbakan, sen yalanı, dolanı ve müfteriliği bırak da, PKK’ya nasıl teslim olduğunu, bölücülüğün ağına nasıl düştüğünü ve canilere neleri vaat ettiğini açıkla? İktidara gelmeden önce banka batıranlarla Bozüyük’te ne görüştüğünü itiraf et? ”

MHP lideri akil adamlara ise “63 aklı karışık, bu sesten ürkmeli. Bu 63’ler nifak dağıtımından acilen vazgeçmelidir” diye eleştirdi.

Haberin Devamı