İzmir Adliyesi

İzmir Adliyesi

Son dakika İZMİR ADLİYESİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İZMİR ADLİYESİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İZMİR ADLİYESİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir Adliyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir adliyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 539 izmir adliyesi haberi bulunmuştur. Tüm izmir adliyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 günlük bebeğini katleden annenin savcılıktaki ifadesi kan dondurdu: Yere fırlattım evin duvarına çarpıp yere düştü
20 günlük bebeğini katleden annenin savcılıktaki ifadesi kan dondurdu: Yere fırlattım evin duvarına çarpıp yere düştü 22 yaşındaki genç annenin 20 günlük bebeğine yaptıkları duyanları dehşete düşürdü. Kırşehir'de meydana gelen olayda anne Züleyha Armut indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Züleyha Armut’un savcılıkta verdiği ifade ise kan dondurdu.
25.09.2023 Gündem
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ, tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla MHP vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır" dedi.
25.09.2023 Gündem
İzmir Adliyesi önündeki restoranda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü, 5 yaralı
İzmir Adliyesi önündeki restoranda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü, 5 yaralı İzmir'in Bayraklı ilçesinde, adliyenin karşısındaki bir restoranın üst katında oturan ve bugün davaları olduğu öğrenilen bir gruba dışarıdaki başka bir grup tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
25.09.2023 Gündem
Esenler’de asansör düştü 7 kişi yaralandı
Esenler’de asansör düştü 7 kişi yaralandı Esenler’de bir iş merkezinin asansörü 4 kat aşağı düştü 7 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
25.09.2023 Gündem
MİT etkisiz hale getirdi! Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını vermişti
MİT etkisiz hale getirdi! Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını vermişti MİT, PKK/KCK’nın özel güç sorumlularından Alişer Çiya kod adlı Abdulkahar Karasaç’ı Irak kuzeyinde etkisiz hale getirdi. A.Karasaç’ın, 2017’de polis memuru Fethi Sekin’in şehit olduğu İzmir Adliyesi saldırısının talimatını verdiğini tespit eden MİT, hedef listesine dahil ettiği şahsı ve bulunduğu yerleri, sahadaki ajanlarıyla yakın markaja aldı.
14.06.2023 Gündem
YSP'den İzmir milletvekili adayı olmuştu; örgüt üyeliğinden tutuklandı
YSP'den İzmir milletvekili adayı olmuştu; örgüt üyeliğinden tutuklandı Yeşil Sol Parti'den (YSP) 28’inci Dönem İzmir milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Arefe Meryem Yıldırım, 'terör örgütüne üye olma' suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuklandı.
1.06.2023 Gündem
Şehit Fethi Sekin’in babası hayatını kaybetti
Şehit Fethi Sekin’in babası hayatını kaybetti  İzmir Adliyesi'ne yönelik terör saldırısını canı pahasına önleyen, çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
14.11.2022 Gündem
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi Mersin'in Mezitli ilçesinde PKK'lı iki kadın teröristin saldırısında şehit düşen polis memuru Sedat Gezer'in (48) çatışma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şehit polis Sedat Gezer'in, kahramanca çatışıp, kadın teröristlerden birini etkisiz hale getirmesi ve son ana kadar da çatışmaya devam etmesi, akıllara İzmir Adliyesi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'i getirdi.  Saldırının ardından gerçekleştirilen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. 
28.09.2022 Gündem
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso'nın (35) yargılanmasına devam edildi. Savunma yapan Hıso, kendisine yöneltilen suçlamaları bir kez daha reddetti.
27.07.2022 Gündem
Pompalı tüfekle adliyeye girmeye çalışmıştı! 'Akıl sağlığı' tespiti istendi
Pompalı tüfekle adliyeye girmeye çalışmıştı! 'Akıl sağlığı' tespiti istendi İzmir Adliyesi'ne pompalı tüfekle girmek isteyince polis tarafından gözaltına alınan M.Ö. (42), savcının talebiyle 'akıl sağlığı'nın tespiti için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.
19.07.2022 Yaşam
Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda mühimmatı temin eden terörist için istenen ceza belli oldu
Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda mühimmatı temin eden terörist için istenen ceza belli oldu İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso (34) hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Hıso'nun ayrıca 19 kez 'kasten yaralama' ve 24 kez 'patlayıcı madde kullanarak mala zarar verme' ve 'kamu malına zarar verme' suçlarından toplam 192 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
14.02.2022 Gündem
HDP binasındaki cinayetin sanığı yeniden hakim karşısında
HDP binasındaki cinayetin sanığı yeniden hakim karşısında İzmir'de, HDP il binasında Deniz Poyraz'ı (38) tabancayla vurarak öldüren Onur Gencer’in (27), yargılanmasına devam edilecek. Bugün görülecek ikinci duruşma öncesi adliye önünde basın açıklaması yapıldı.
24.01.2022 Gündem
Ters kelepçeye 10 bin TL tazminat
Ters kelepçeye 10 bin TL tazminat İzmir Adliyesi'nde 2 polis tarafından ters kelepçe yapılan eski emniyet müdürü ve avukat Emrullah Aksakal (53), açtığı tazminat davasını kazandı. Ters kelepçenin orantısız ve hukuka aykırı olduğuna hükmeden mahkeme heyeti, Aksakal'a 10 bin lira ödenmesine karar verdi.
20.01.2022 Gündem
Fethi Sekin'in duygulandıran notu ilk kez ortaya çıktı
Fethi Sekin'in duygulandıran notu ilk kez ortaya çıktı İzmir Adliyesi önünde PKK'lı teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in, 1995 yılında meslekte çektirdiği ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta yazan, not ise görenleri duygulandırdı.
7.01.2022 Gündem
Fethi Sekin olayı nasıl oldu, Fethi Sekin ölüm tarihi? Şehit polis Fethi Sekin kimdir, nereli, ne zaman öldü?
Fethi Sekin olayı nasıl oldu, Fethi Sekin ölüm tarihi? Şehit polis Fethi Sekin kimdir, nereli, ne zaman öldü? Fethi Sekin ölüm yıldönümünde anılıyor. İzmir Adliyesi önünde yapılan hain saldırıda şehit düşen Fethi Sekin unutulmadı. Kahraman polis memuru bundan tam 5 yıl önce hain saldıra şehit oldu. 9 yıldır görev yaptığı İzmir Adliyesi önünde düzenlenen terör saldırısında şehit düşmüştü. Peki Fethi Sekin kimdir, kaç yaşında öldü ve nereli? İşte Fethi Sekin’in ölüm nedeni ve olayı…
5.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Fethi Sekin' paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Fethi Sekin' paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Canı pahasına teröristlerin hain saldırısını engelleyen, mücadelesiyle tüm dünyaya tarihi bir mesaj veren kahraman polisimiz Fethi Sekin'i şehadetinin 5'inci yıl dönümünde rahmetle, minnetle yad ediyorum" dedi.
5.01.2022 Siyaset
İğrenç istismar sonrası kan donduran olay! Taksici...
İğrenç istismar sonrası kan donduran olay! Taksici... İzmir'de 4 ay önce metruk bir evde asılı halde bulunan 19 yaşındaki mübaşir Buse Şeyma Erduran'ın ölmeden önce İstanbul'da bir taksici tarafından taciz edildiği ortaya çıktı. Genç kız trafiğin sıkıştığı bir anda taksiden inerek karakola koşup şikayette bulunduğu öğrenildi.
16.10.2021 Yaşam
Terörist Delil Hıso yakalandı!
Terörist Delil Hıso yakalandı! İzmir Adliyesine yönelik 5 Ocak 2017'de terör örgütü PKK/KCK mensuplarınca düzenlenen, polis memuru Fethi Sekin ile adliye personeli Musa Can'ın şehit olduğu saldırıda kullanılan bomba ve tüfek fişeklerini temin ettiği belirlenen Suriye uyruklu şüpheli yakalandı.
12.10.2021 Gündem
Hakim Cem Reşit Eyüpoğlu, kazada hayatını kaybetti
Hakim Cem Reşit Eyüpoğlu, kazada hayatını kaybetti İzmir Adliyesi'nde hakim Cem Reşit Eyüpoğlu (51), otomobille Menemen ilçesindeki otoyol gişelerine çarptığı kazada yaşamını yitirdi. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
18.09.2021 Gündem
Hakimin mesajına WhatsApp'tan bu cevabı veren memur sürüldü! Tartışma yarattı
Hakimin mesajına WhatsApp'tan bu cevabı veren memur sürüldü! Tartışma yarattı İzmir Adliyesi'nde görevli bir zabıt katibi kendisini tatil gününde WhatsApp üzerinden uyaran hakime, "Çocuğumu covid testine getirdim, tatil günümde bari rahat bırakın" yanıtını verdi. Yanıtı gören hakim, katip hakkında tutanak tutup komisyona gönderdi. Zabıt katibi 6 aylığına harcırahsız ve yolluksuz şekilde Karaburun Adliyesi'ne sürüldü. Olay sosyal medyada da tartışma yarattı.
3.06.2021 Gündem
Şehit Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay milli takımda!
Şehit Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay milli takımda! Kahramanca şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in Altay altyapısında futbol oynayan oğlu Burak Tolunay Sekin, U16 Milli Takımı'na seçilmenin mutluluğunu yaşıyor.
11.04.2021 Futbol
Bakan Koca, şehit Fethi Sekin'i andı
Bakan Koca, şehit Fethi Sekin'i andı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir Adliyesi önünde 5 Ocak 2017'de şehit edilen polis memuru Fethi Sekin'i rahmet ve minnetle yad ettiğini bildirdi.
5.01.2021 Gündem
İzmir depremiyle ilgili Bakan Gül'den açıklama: Soruşturma başlatıldı!
İzmir depremiyle ilgili Bakan Gül'den açıklama: Soruşturma başlatıldı! Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İzmir'deki depreme ilişkin, "Cumhuriyet Başsavcılığımız, depremden hemen sonra soruşturma başlattı, bir başsavcıvekilimiz başkanlığında 3 savcıyla birlikte bir heyet teşekkül ettirdi, bilirkişi heyetleri isimlerini belirledi." açıklamasını yaptı.
1.11.2020 Gündem
Boşanma davasına saatler kala kocası tarafından öldürüldü
Boşanma davasına saatler kala kocası tarafından öldürüldü İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Bihter Yalçınsoy (31) boşanma aşamasında olduğu eşi Rahman Yalçınsoy (36) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Yalçınsoy çiftinin, bugün İzmir Adliyesi'nde boşanma davası olduğu öğrenildi.
8.10.2020 Gündem
Barolara ilişkin kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
Barolara ilişkin kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi Barolara ilişkin teklif Meclis'te kabul edildi. Avukat sayısı 5 binden fazla olan illerde, asgari 2 bin avukatla baro kurulabilecek.Avukatlar mahkemelere, Türkiye Barolar Birliğince (TBB) şekli belirlenen cüppeyle çıkacak.Avukatlara, staj dönemi de dahil olmak üzere baro ve birliğin iş ve işlemleri ile mesleğin icrası kapsamında kılık ve kıyafetle ilgili herhangi bir zorunluluk getirilemeyecek. Mesleğe yeni başlayan avukatların baro keseneği, 5 yıl süreyle yarı oranında alınacak.
11.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Adliyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir adliyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.