İzmir

İzmir

Son dakika izmir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izmir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izmir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir gelişmeleri de dahil olmak üzere 49.784 izmir haberi bulunmuştur. Tüm izmir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncak  kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Konak ilçesinde otomobildeki 3 bin 800 TL'sini gasbeden 4 şüpheli Çeşme ilçesinde yakalandı. Hırsızlıkta kullanılan Kalaşnikof silahın oyuncak olduğu tespit edilirken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.
16.04.2024 Vatan TV
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Konak ilçesinde otomobildeki 3 bin 800 TL'sini gasbeden 4 şüpheli Çeşme ilçesinde yakalandı. Hırsızlıkta kullanılan Kalaşnikof silahın oyuncak olduğu tespit edilirken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar beklenmedik şekilde düşecek, Nisan'da güneşe hasret kalacağız
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar beklenmedik şekilde düşecek, Nisan'da güneşe hasret kalacağız MGM ve Meteoroloji uzmanları art arda açıkladı. Hava sıcaklıkları birden düşecek. İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için alarm verildi. Yağmur ve fırtına bir arada geliyor. Gün ve saat açıklanarak vatandaşlar uyarıldı.
16.04.2024 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı! Bu bayram en çok müzeler ziyaret edildi
Bakan Ersoy açıkladı! Bu bayram en çok müzeler ziyaret edildi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde bakanlığa bağlı müze ve ören yerlerini 1 milyon 784 bin 233 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı.
15.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Her ay maaş gibi ödenecek! 325 euro destek ile ilgili detaylar netleşti: Sadece SSK çalışanları alacak
Her ay maaş gibi ödenecek! 325 euro destek ile ilgili detaylar netleşti: Sadece SSK çalışanları alacak Annelere 325 euro destek ödemesiyle ilgili ayrıntılar belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Avrupa Birliği destekli projeyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 euro destek verecek. Peki, annelere 325 euro destek ödemesi başvuruları nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? İşte detaylar...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde 4 gündür devam eden Mercek-17 Operasyonları'nda 707 silahın ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 869 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
15.04.2024 Gündem
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bugün sona ermesiyle tatilciler dönüş yoluna geçti. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle dün gece saatlerinde trafik durma noktasına kadar gelmişti. Bu sabah saatleri itibariyle trafiğin akıcı olduğu Bolu geçişinde, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmezken, sadece gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlara geçiş izni veriliyor. Antalya, Muğla ve Denizli’nin ilçelerinden 9 günlük bayram tatilinden dönen vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. Dönüş için otobüsleri kullanan vatandaşlarsa ise otogarlarda yoğunluk oluşturdu. İşte yollardaki son durum...
14.04.2024 Gündem
Antalya'daki faica sonrası da Ordu'da teleferiğe yoğun ilgi
Antalya'daki faica sonrası da Ordu'da teleferiğe yoğun ilgi Antalya'daki teleferik kazasının ardından İzmir'de teleferiğe ilgi azaldığı belirtilirken, Ordu'nun Altınordu ilçesindeki teleferik tesislerindeki ziyaretçi sayısına ise etki etmediği bildirildi. ORBEL A.Ş. Genel Müdürü Muhammet Günaydın, "Herhangi bir olumsuz durum yaşanmıyor. Vatandaşlarımız normal günlerde olduğu gibi ilgi gösteriyor" dedi.
13.04.2024 Gündem
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki?
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki? Türkiye genelinde yapılan bir araştırmaya göre, en zeki şehirler belli oldu. 81 ilin IQ oranlarının paylaşıldığı araştırmada vatandaşlar yaşadıkları şehirler ile memleketlerinin kaçıncı sırada olduğunu sorgulamaya başladı. İşte Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması 2024…
13.04.2024 Yaşam
İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor!
İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor! Antalya 100 yıllık hayali olan yüksek hızlı trene kavuşuyor. Bakan Uraloğlu’nun duyurduğu, Antalya’yı Eskişehir’e bağlayacak olan yeni hızlı tren hattı sayesinde İstanbul-Antalya arası hızlı trenle 4 saat 45 dakikada kat edilecek.
12.04.2024 Ekonomi
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Gündem
Göçleri dikkat çekti! Binlerce  kuş halkalandı
Göçleri dikkat çekti! Binlerce kuş halkalandı Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce (DKMP) kuşların göçleri, üremeleri ve hayatta kalma başarıları gibi verilerin elde edilmesine yönelik yürütülen halkalama çalışmaları kapsamında 190 türden 23 bin 794 kuş halkalandığı açıklandı.
10.04.2024 Gündem
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi, 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. Tedavilerini aksatmayan Lastikçi, "Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024 Gündem
İzmirliler bayram namazında tarihi Hisar Camii'ne akın etti
İzmirliler bayram namazında tarihi Hisar Camii'ne akın etti İzmirli vatandaşlar, on bir ayın sultanı Ramazan’ın bitmesinin ardından bayram namazı için tarihi Hisar Camii'ne akın etti.
10.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Bayram namazı saatleri (10 Nisan 2024) Ramazan Bayramı namazı saat kaçta? İL İL Bayram Namazı saatleri
Bayram namazı saatleri (10 Nisan 2024) Ramazan Bayramı namazı saat kaçta? İL İL Bayram Namazı saatleri Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü kutlanacak. Bayram namazı saatleri de bugünden itibaren araştırılmaya başlandı. Arefe gününün tamamlanmasıyla milyonlarca müslüman Ramazan ayına veda edecek. Bayram namazı için camilere akın edecek olan vatandaşlar, İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere 81 ilin bayram namazı saatlerini Diyanet'in imsakiyelerine göre öğrenecek. Mübarek ayın başlangıcında Ramazan Bayram namazı saatleri de belirlenmişti. Tüm imsakilerde yerini almıştı. Programa göre bayram namazı Ankara'da 06.49, İstanbul'da 07.04, İzmir'de 07.13, Çanakkale'de 07.15, Iğdır'da 06.04'te kılınacak. İşte il il bayram namazı saatleri...
9.04.2024 Gündem
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Ümit Özlale İYİ Parti'den  istifa etti
Ümit Özlale İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin üzerine İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, partisinden istifa etti.
8.04.2024 Gündem
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek. 10 yaşındaki çocuğu son anda kaçıp kurtulurken, köpeklerin saldırısı ve yere yatırdıkları adama öldüresiye saldırması kameraya yansıdı. Onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak Mesut Karagözoğlu'nu ölümden kurtardı.
7.04.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu, hava tersine dönüyor! İstanbul, İzmir, Muğla dahil çok sayıda il için yeni uyarı: Çok yoğun olacak
Meteoroloji son dakika duyurdu, hava tersine dönüyor! İstanbul, İzmir, Muğla dahil çok sayıda il için yeni uyarı: Çok yoğun olacak Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Ramazan sona eriyor 9 günlük bayram tatili başlıyor. Büyükşehirlerden tatil bölgelerine ve Anadolu'ya seyahatlerde yoğunluk oluştu. Peki tatil süresince hava durumu nasıl olacak? Kar, yağmur ve fırtına uyarısı art arda yapıldı. Birçok kişi denize girmek isterken hüsrana uğrayacak. Meteoroloji illeri tek tek açıkladı. İşte hava durumu ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları
7.04.2024 Gündem
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla'nın Fethiye, Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 200 bin kişinin gelmesi beklenirken caretta carettalar hakkında uyarılarda bulundu. Kaska, caretta carettalara dokunulmaması, elle beslenilmemesi ve denize naylon poşet atılmamasının altını çizdi.
7.04.2024 Gündem
Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 800 bin TL
Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 800 bin TL Togg, Nisan ayına özel olarak 800 bin lira krediyi yüzde 0 faiz oranıyla kullandırma imkanı sağlıyor.
6.04.2024 Ekonomi
Türkiye'nin genetik haritası 'Gen Bankası'nda bulunuyor
Türkiye'nin genetik haritası 'Gen Bankası'nda bulunuyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "İzmir ve Ankara’daki iki gen bankamızda 120 bin genetik materyali koruma altında tutuyoruz. Hem yurt içinde hem de yurt dışında her bakımdan referans alınan bir Tohum Gen Bankası'na sahibiz" dedi.
6.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.