İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni Pop müziğin efsane grubu İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, 30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmişti. Ünlü müzik grubunun, tekrar dağılma kararı aldığı ortaya çıktı. Ayrılık nedenini İzel açıkladı.
20.04.2024 Magazin
Boğaz'ın ışıkları altında İzel-Çelik-Ercan'la müzik dolu gece!
Boğaz'ın ışıkları altında İzel-Çelik-Ercan'la müzik dolu gece! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava, dün akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel, Çelik, Ercan’ı ağırladı. Kuruçeşme seyircisiyle bu sezon ikinci kez buluşan fenomen grup geleneği bozmadı. Boğaz'ın muhteşem atmosferinde kalabalık orkestrası ve hitleriyle mekanı bir kez daha hınca hınç doldurdu.
17.07.2023 Magazin
"Kendimden küçük erkekleri beğeniyorum"
"Kendimden küçük erkekleri beğeniyorum" İzel-Çelik-Ercan'la hayatımızda giren İzel artık 50 yaşında. 16 yaşından beri sahnede olan ünlü şarkıcı 7 yıl aradan sonra yeni albümü ‘Kendiliğinden Olmalı’ ile karşımızda çıktı. İzel, Posta'dan Oya Çınar'a konuştu.
2.06.2019 Magazin
İzel Çelik kavgasında yeni gelişme
İzel Çelik kavgasında yeni gelişme Ünlü şarkıcı İzel, dört yıl önce katıldığı televizyon programında kendisi için 'Ondan bir cacık olmaz' diyen Çelik'e Twitter'dan zeytin dalı uzattı...
27.05.2016 Magazin