Gazete Vatan Logo
Magazin Hakan Altun'dan özel itiraflar: Saç kremi, şampuan ve jöle gibiyiz

Hakan Altun'dan özel itiraflar: Saç kremi, şampuan ve jöle gibiyiz

Arabesk müziğin taçsız prensi Hakan Altun, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda An Epic Symphony Orkestrası ile verdiği konser öncesi Magazin D'den Asiye Acar'a samimi itiraflarda bulundu. 'Şarkılar Bizi Söyler'in başarısının sırrını anlatan Hakan Altun, mzük ziyafeti sunduğu için konserleri için bir anlamda emeklilik sinyali verdi. Özel hayatından sahne yaşamına işte ünlü sanatçının bilinmeyenleri...

Hakan Altun'dan özel itiraflar: Saç kremi, şampuan ve jöle gibiyiz

Türk müziğinin başarılı yorumcusu Sibel Can ve klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ile birlikte sunduğu 'Şarkılar Bizi Söyler' programı, 22 Ekim Cumartesi akşamı Kanal D ekranında yeni sezona 'merhaba' dedi. 90'lara damga vuran ve 31 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelen müzik grubu İzel-Çelik-Ercan ile eğlenceli ve müzik dolu bir açılışa imza atıldı.

"SAÇ KREMİ, ŞAMPUAN, JÖLE GİBİYİZ"

Magazin D'den Asiye Acar'a konuşan Hakan Altun, "53 program çekmişiz. Sanki yeni başlamışım gibi. Anneme 'Herhalde yaşladnım' dedim. Heyecandan, stresten programdan bir gece önce uyuyamıyorum. Üçümüzün arasında bir kez kırgınlık olmadı. Olsa söylerim, asla! Ekipteler de şaşırıyorlar. 'Bu kadar uyumlu bir üçlü görmedik' diyorlar. Saç kremi, şampuan ve jöle gibiyiz. Birbirimize saygı ve sevgi gösteriyoruz. Çok güzel bir müzik çıktığı için proje devam ediyor zaten" dedi.

"ANNEM 'OĞLUM PROGRAMI BIRAKMA' DİYOR"

Bu sene 500-600 bin kişiye şarkı söylemişimdir. En çok duyduğum soru; 'Şarkılar Bizi Söyler ne zaman başlıyor?'. Çünklü biz konser ile her yere ulaşamıyoruz. Siirt'te hiç konser yapamadım ama memleketim Siirtliler beni her hafta evlerinde görüyorlar. Zaten en büyük isteğim annemin isteğiydi; 'Oğlum televizyon programını bırakma. Bari seni cumartesi akşamı evde göreyim' diyor.

Haberin Devamı

"BİRAZ EVDE OTURMAM GEREKİYOR"

Geçtiğimiz yıl yaşadığı sağlık sorunuyla sevelerini korkutan ancak dönüşü muhteşem olan sanatçı, "Yoğunluğumu biraz hafifletmem lazım, sağlık da önemli. Geçirdiğim operasyonu herkes biliyor. Yorucu bir hayat, neredeyse her gün başka bir yerde uyanıyorusunuz. Kendi yatağınızı, kendi banyonuzda duş almayı özlüyorsunuz. Çok güzel yerlerde kalıyoruz ama insanın evi gibi olmuyor. Benim biraz evde oturmam gerekiyor, çok dışarılarda gezdim. Konserleri biraz hafifleteceğim. Yavaş yavaş da emekliliği düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"MESLEĞİM YÜZÜNDEN EVLENEMEDİM"

34 yıldır müzik yapıp, şarkı söylüyorum. Evlenmedim, meslek hastalığı (gülüyor). Acaba bu yüzden mi emekli olmak istiyorum, emekli olunca mı evleneceğim? Hayatımda kimse yok. Artık annem bile bu konuda bir şey demiyor. Bilimsel olarak 'tükenmişlik sendromu' diye bir hastalık var. Eskiden çok inanmıyordum, ama bir ara 'Ne oluyor?' dedim. Her gün stüdyoya gidip, şarkı yazmaya çalışsam yorulmam. Şarkı söylerken oraya git, buraya git... Rutin acayip sıkıcı oluyor.

Haberin Devamı

Haftanın magazin olayları, bomba dedikoduları ve özel haberleriyle 'Magazin D Pazar' programı, Kanal D'de.