Magazin D

Magazin D

Son dakika magazin d haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan magazin d ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını magazin d haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Magazin D

haberleri sayfasında son dakika yaşanan magazin d gelişmeleri de dahil olmak üzere 352 magazin d haberi bulunmuştur. Tüm magazin d haberleri aşağıda listelenmiştir.
Magazin D bu yazın da vazgeçilmezi oldu!
Magazin D bu yazın da vazgeçilmezi oldu! Kanal D'nin her hafta sonu canlı yayınla ekrana gelen sunuculuğunu Tara de Vries'in yaptığı sevilen programı Magazin D Cumartesi ve Magazin D Pazar bu yaz da izleyicilerin vazgeçilmezi oldu.
17.07.2023 Televizyon
Eser Yenenler'den Oğuzhan Koç-Demet Özdemir evliliği ile ilgili açıklama!
Eser Yenenler'den Oğuzhan Koç-Demet Özdemir evliliği ile ilgili açıklama! Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz ağustos ayında evlenmişti. Sosyal medyada aşk dolu pozlar paylaşan ünlü çift, iki hafta önce ise 'evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı' haberiyle gündem olmuştu. 'Magazin D'ye konuşan güzel oyuncu, eşiyle sorun yaşadıklarını kabul etmişti. Etiler'de görüntülenen Eser Yenenler, yakın arkadaşı Koç'un evliliği hakkında açıklama yaptı.
29.03.2023 Magazin
Arda Türkmen’in mutfağına bu kez Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay konuk oldu!
Arda Türkmen’in mutfağına bu kez Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay konuk oldu!   Kanal D’nin, her pazartesi akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen Veda Mektubu dizisinde canlandırdığı Alanur karakteri ile herkesin bir kez daha dikkatini çeken oyuncu Nurgül Yeşilçay bu hafta sevilen şef Arda Türkmen mutfağına konuk oldu. Çekimler öncesi Magazin D’den Asiye Acar’ın sorularını cevaplayan ünlü oyuncu samimi açıklamalar yaptı.  
10.03.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan’dan samimi açıklamalar!
Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan’dan samimi açıklamalar! Kanal D’nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş’in Sadık’ı Reha Özcan samimi açıklamalarda bulundu. Özcan, Üç Kız Kardeş'in setiyle ilgili 'Biz çok mutluyuz. Öncelikle her sabah Ayvalık’ta uyanıyorsun' dedi.
21.11.2022 Magazin
Hakan Altun'dan özel itiraflar: Saç kremi, şampuan ve jöle gibiyiz
Hakan Altun'dan özel itiraflar: Saç kremi, şampuan ve jöle gibiyiz Arabesk müziğin taçsız prensi Hakan Altun, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda An Epic Symphony Orkestrası ile verdiği konser öncesi Magazin D'den Asiye Acar'a samimi itiraflarda bulundu. 'Şarkılar Bizi Söyler'in başarısının sırrını anlatan Hakan Altun, mzük ziyafeti sunduğu için konserleri için bir anlamda emeklilik sinyali verdi. Özel hayatından sahne yaşamına işte ünlü sanatçının bilinmeyenleri...
24.10.2022 Magazin
"Magazin D Pazar" Chloe Loughnan sunumu ile ekrana geliyor!
"Magazin D Pazar" Chloe Loughnan sunumu ile ekrana geliyor! Yazın tüm heyecanı yine Magazin D’de yaşanacak. Chloe Loughnan’ın sunumuyla “Magazin D Pazar” canlı yayınla Kanal D’de ekrana geliyor.
12.08.2022 Televizyon
Magazin D, her hafta sonu canlı yayınla Kanal D’de!
Magazin D, her hafta sonu canlı yayınla Kanal D’de! Kanal D’nin, sunuculuğunu Chloe Loughnan’ın üstlendiği, magazin basınına yön veren programı Magazin D, her cumartesi ve pazar canlı yayınla ekrana geliyor.
4.08.2022 Televizyon
Magazin D, Chloe Loughnan sunumu ile ekrana geliyor!
Magazin D, Chloe Loughnan sunumu ile ekrana geliyor! Kanal D’nin, her hafta sonu ekrana gelen ve çok izlenen magazin programı Magazin D, Chloe Loughnan’ın sunumu ile ekrana geliyor.  
9.07.2022 Televizyon
Kanal D’ye ödül yağdı!
Kanal D’ye ödül yağdı! İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen “11. İTÜ Sosyal Medya Ödülleri’nde Kanal D, geceden dört ödülle ayrıldı.
19.12.2021 Televizyon
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları...
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları... Ezgi Eyüboğlu ile ayrıldıktan sonra fenomen Ala Tokel ile aşk yaşamaya başlayan Oğulcan Engin hızlı çıktı.Engin, son olarak Miray Daner ile aşk iddialarıyla gündem olurken bu iddialardan sonra ikilinin eski aşklarından bomba tepkiler geldi. Gündemde olan aşktan ilk karede sosyal medyaya düştü.
17.10.2021 Magazin
Vildan Atasever ve Mehmet Erdem evlilik kararı aldı!
Vildan Atasever ve Mehmet Erdem evlilik kararı aldı! Uzun süredir aşk yaşayan oyuncu Vildan Atasever ile müzisyen Mehmet Erdem'in evlilik kararı aldığı ortaya çıktı.
16.08.2021 Magazin
Şarkıcı Güllü kavgaya karıştı! Yumruklar havada uçuştu!
Şarkıcı Güllü kavgaya karıştı! Yumruklar havada uçuştu! Ünlü şarkıcı Güllü, Fethiye’de işletmeciliğini yaptığı mekanda kavgaya karıştı. Ses sanatçısı Güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık olduğu mal sahibi ile kavga etti.
9.08.2021 Magazin
'Magazin D Yaz', Tara de Vries’'n sunumuyla ekrana geliyor
'Magazin D Yaz', Tara de Vries’'n sunumuyla ekrana geliyor Yazın tüm heyecanı 'Magazin D Yaz’da yaşanıyor. Tara de Vries’in sunumuyla 'Magazin D Yaz', hafta içi her gün canlı yayınla ekrana geliyor.
2.08.2021 Televizyon
"Magazin D Yaz" bayram ekranında dopdolu!
"Magazin D Yaz" bayram ekranında dopdolu! Kanal D’de hafta içi her gün Tara de Vries’in sunumuyla izleyici ile buluşan Magazin D Yaz, bayramda renkli isimlerin konuk olacağı canlı yayınlarla keyifli dakikalar yaşatacak.
18.07.2021 Televizyon
Tara de Vries: Mankenlik sektörü kalmadı
Tara de Vries: Mankenlik sektörü kalmadı Kanal D’nin yeni programı 'Magazin D Yaz'ın sunuculuğunu üstlenen Tara de Vries, programa nasıl dahil olduğunu anlattı. Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında 2'nci seçilen sunucu, yarışma sayesinde "seçici suskunluk" hastalığını yendiğini de söyledi.
11.07.2021 Magazin
'Magazin D Yaz' Tara de Vries'in sunumuyla başlıyor
'Magazin D Yaz' Tara de Vries'in sunumuyla başlıyor Tara de Vries’in sunumuyla 'Magazin D Yaz', 05 Temmuz'dan itibaren hafta içi her gün canlı yayınla Kanal D’de!
3.07.2021 Televizyon
Elif Yılmaz iki ayrı elbiseyle şaşırttı!
Elif Yılmaz iki ayrı elbiseyle şaşırttı! Kanal D’nin her cumartesi-pazar canlı yayınla ekrana gelen, haberleri ile olduğu kadar ilk’leri ile de adından söz ettiren programı Magazin D, yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geldi.
13.06.2021 Televizyon
Magazin D, yaz aylarının da vazgeçilmezi olacak!
Magazin D, yaz aylarının da vazgeçilmezi olacak! Kanal D'nin her Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan magazin programı Magazin D, Elif Yılmaz'ın sunumu ile bu yaz da ekranın vazgeçilmezi olacak.
13.06.2021 Televizyon
Magazin D Ezgi Avcı’nın sunumu ile ekrana geliyor!
Magazin D Ezgi Avcı’nın sunumu ile ekrana geliyor! Kanal D’nin her Cumartesi ve Pazar günleri ekrana gelen magazin programı Magazin D’yi 02 Ocak Cumartesi gününden itibaren Ezgi Avcı sunacak.
1.01.2021 Televizyon
Cem Belevi kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Cem Belevi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Cem Belevi, Kanal D'de yayınlanan Magazin D'ye çok özel açıklamalarda bulundu. Cem Belevi, 2016’da aşk yaşamaya başladığı oyuncu Zehra Yılmaz ile ilgili de konuştu. Magazin takipçileri de Cem Belevi'nin hayatı ve kariyerini merak ediyor. Peki, Cem Belevi kimdir? Cem Belevi kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...
6.12.2020 Gündem
Arda ile Omuz Omuza 63. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 63. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza bu hafta, Magazin D’nin sevilen sunucusu Aslı Turanlı’yı konuk ediyor...
16.10.2020 Televizyon
Magazin D, Aslı Turanlı ile hızlı başladı!
Magazin D, Aslı Turanlı ile hızlı başladı! Ekranın genç ve dinamik ismi Aslı Turanlı’nın sunduğu Magazin D, izleyiciden tam not aldı.
19.07.2020 Televizyon
Magazin D Haftasonu başlıyor...
Magazin D Haftasonu başlıyor... Kanal D’nin her Cumartesi ve Pazar günleri ekrana gelen magazin programı “Magazin D” Aslı Turanlı’nın sunumuyla ekrana geliyor.
11.07.2020 Televizyon
"Oyuncak ayılardan nefret ederim!"
"Oyuncak ayılardan nefret ederim!" Magazin D programının sunucusu Dilay Korkmaz evde spor yaparken çektiği fotoğraflarını Instagram hesabına şu notla yükledi:
15.04.2020 Magazin
Çağla’ya veda yemeği
Çağla’ya veda yemeği KANAL D’de yayınlanan ‘Magazin D’nin eski sunucusu Çağla Şıkel’e veda yemeği düzenlendi.
1.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Magazin D ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki magazin d haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.