Sunum

Sunum

Son dakika sunum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sunum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sunum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sunum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sunum gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.549 sunum haberi bulunmuştur. Tüm sunum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı 2000'li yılların başında kot kumlama sektöründe çalışan işçilerde tespit ettiği silikoz hastalığına ilişkin Avrupa Solunum Derneği'nin (ERS) canlı yayında sunum yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Metin Akgün, birçok kişinin ölümüne neden olan hastalığı Avrupa'ya anlattı.
8.04.2024 Gündem
AK Parti MYK, Erdoğan başkanlığında  toplandı
AK Parti MYK, Erdoğan başkanlığında toplandı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.
2.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Alper Gezeravcı'dan Adana Kebabı'na tam not
Alper Gezeravcı'dan Adana Kebabı'na tam not Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’ya, gençlerle buluşmak için geldiği Adana’da kebap ziyafeti sunuldu.
21.03.2024 Adana
İstanbul, Adapazarı ve Kocaeli için felaket uyarısı: İkisi birden kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur
İstanbul, Adapazarı ve Kocaeli için felaket uyarısı: İkisi birden kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur Kocaeli Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şerif Barış, "Bursa'nın içerisinde kırılmamış birçok fay var. İşte bu faylar potansiyel tehlike. İznik-Mekece fayı kırılırsa 7,2. Gemlik fayı 6,9. Bu ikisi birden kırılırsa 7,7. Burada olacak bir afet sadece İstanbul'u, sadece Adapazarı'nı, sadece Kocaeli'ni değil; tüm Marmara'yı etkileyecek" dedi.
14.03.2024 Gündem
Adana'da girişimcilere 3 milyon Euro hibe desteği! Yeni proje tanıtıldı
Adana'da girişimcilere 3 milyon Euro hibe desteği! Yeni proje tanıtıldı Avrupa Birliği tarafından fonlanan, Dünya Bankası koordinasyonuyla, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen SEECO projesinin, Adana ve Mersin’de Çukurova Kalkınma Ajansı iş birliğiyle yürütülen Kuluçka ve Hızlandırma Destek Programları, düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
10.03.2024 Adana
Menengiç Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı
Menengiç Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
4.03.2024 Adana
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Gündem
Etkili iletişim yöntemleri anlatıldı! Genç MÜSİAD eğitimlerine devam ediyor
Etkili iletişim yöntemleri anlatıldı! Genç MÜSİAD eğitimlerine devam ediyor Adana Genç MÜSİAD Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerine yönelik Eğitim ve Seminer programları düzenlemeye devam ediyor.
25.02.2024 Adana
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi…
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi… Gastronomi dünyasının belki de en bilinen ismi Vedat Milor, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin Youtube programına konuk oldu. Milor, programda; yemekten, lezzete, yemek konusunda seçici olmadan, yediği ilginç tatlara kadar birçok açıklama yaptı.
7.02.2024 Magazin
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi. Ana hedeflerinin fiyat istikrarı olduğunu kaydeden Bakan Şimşek haziran ayıyla birlikte enflasyonda düşüş yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.
7.02.2024 Ekonomi
Büyükşehir ve Baro'dan önemli proje
Büyükşehir ve Baro'dan önemli proje Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Adana Barosu ortaklığında kadınlara, mevcut yasal hakları ile ilgili eğitim verildi.
5.02.2024 Adana
Planlı üretimle üretici de ülke de kazanacak
Planlı üretimle üretici de ülke de kazanacak Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2024 yılından itibaren uygulanmaya başlanılan Tarımsal Üretim Planlaması projesi ile hem üreticinin hem de ülkenin kazanacağı vurgulanarak ekonomik, sosyal ve çevresel açıdan yaşanan gelişmeler ile küresel iklim değişikliği ve su kısıtının planlı üretimi zorunlu hale getirdiği vurgulandı.
5.02.2024 Adana
Tutanak Nedir, Nasıl Yazılır? Tutanak Örnekleri...
Tutanak Nedir, Nasıl Yazılır? Tutanak Örnekleri... Tutanaklar, bir etkinlik sırasında yapılan konuşmaların, kararların ve görüşlerin kaydedildiği bir belge olarak düşünülebilir. Ayrıca, tutanaklar, bir kuruluşun yaptığı çalışmaların ve etkinliklerin bir kaydı olarak da kullanılabilir.
4.02.2024 Gündem
Ok İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ok İşareti Nasıl Yapılır?
Ok İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ok İşareti Nasıl Yapılır? Genel olarak birçok farklı durum üzerinden bir yönü belirtmek amaçlı kullanılan işaret ok işareti olarak ifade edilmektedir. Bu durum sağ ve sol ile beraber aşağı ya da yukarı gibi işaretler üzerinden ele alınabilir. Aynı zamanda bu durum dünya çapında da aynı işareti ile beraber bilgisayarda kullanılmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
Bakan Şimşek: Ekonomi programımızın sonuçlarını alıyoruz
Bakan Şimşek: Ekonomi programımızın sonuçlarını alıyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Dezenflasyon programının çerçevesi basittir. Tekerleği yeniden keşfetme çabası yoktur. Uluslararası normlar nasılsa odur. Fed ve AB enflasyonu nasıl indirdiyse biz de öyle yapıyoruz. Enflasyonun yerçekim gücüne karşı mücadele edeceğine inanmıyorum, düşecektir. Bu program sabırla ve kararlılıkla uygulanacaktır. Siyasi sahipliği olan bir programdır, geçici bir heves değildir” diye konuştu.
31.01.2024 Ekonomi
Emekliye zam üstüne zam geliyor! Hesaba yatıyor, işte oran oran yeni maaşlar ve ödeme takvimi
Emekliye zam üstüne zam geliyor! Hesaba yatıyor, işte oran oran yeni maaşlar ve ödeme takvimi Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Recep Tayyip Erdoğan yapacak. SSK, Bağ-Kur emeklilerine enflasyonla birlikte refah payı verilmesine ilişkin çalışmayı birlikte yürüten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bu hafta Kabine'de sunum yapacak. Öte yandan emekli maaşına yapılacak olan zam ile ilgili oran ortaya çıktı. İşte ödeme takvimi ve oran oran yeni maaşlar...
15.01.2024 Emekli
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yurt dışı seyahatlerinin neredeyse hepsinde ana gündem maddelerinden birinin yeşil ve dijital dönüşüm olduğunu belirterek, “Biz hiç kimseden kaynak istemedik. Hiç kimseden para istemedik. Türkiye’nin paraya ihtiyacı yok” dedi.
20.12.2023 Ekonomi
Mercimek Köftesi Kaç Kalori? Mercimek Köftesi Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Mercimek Köftesi Kaç Kalori? Mercimek Köftesi Besin Değerleri Ve Kalorisi... Mercimek köftesinin 100 gramında ortalama 130 kalori bulunur. 1 porsiyon mercimek köftesi ortalama 225 grama denk geldiğinden 291 kalori olur.
18.12.2023 Sağlık
Latte Kaç Kalori? Latte Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Latte Kaç Kalori? Latte Besin Değerleri Ve Kalorisi... Latte, İspanyolca dilinde süt anlamında kullanılan bir kelimedir ve dilimize de İspanyolcadan gelmiştir. Sütlü kahve olarak yapılan latte ülkemizde de sıklıkla tercih edilir.
18.12.2023 Eğitim
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın güldüren diyaloğu
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın güldüren diyaloğu TBMM Genel Kurulundaki bütçe görüşmelerinde sunum yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, süre konusunda kendisini sık sık uyaran Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'dan sürekli ek süre talep etmesi milletvekillerini güldürdü.
17.12.2023 Gündem
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın dikkat çeken diyaloğu
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın dikkat çeken diyaloğu TBMM Genel Kurulundaki bütçe görüşmelerinde sunum yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, süre konusunda kendisini sık sık uyaran Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'dan sürekli ek süre talep etmesi milletvekillerini güldürdü.
17.12.2023 Vatan TV
Big Bang Startup Challenge 2023’te  1,28 milyar TL’lik rekor
Big Bang Startup Challenge 2023’te 1,28 milyar TL’lik rekor Geçen yıl 341 milyon TL değerinde ödül, nakit ve yatırım duyurulan Big Bang Startup Challenge sahnesinde bu yıl 3,5 kat üzerine çıkılarak 1,28 milyar TL’lik ödül, nakit ve yatırıma şahitlik edildi.
15.12.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Sunum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sunum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.