Tara De Vries

Tara De Vries

Son dakika Tara De Vries haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tara De Vries ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tara De Vries haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tara De Vries

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tara de vries gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 tara de vries haberi bulunmuştur. Tüm tara de vries haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski Türkiye güzelinin kızı Tara De Vries içini döktü
Eski Türkiye güzelinin kızı Tara De Vries içini döktü Kanal D ekranlarında ‘Magazin D Yaz’ı sunan duru güzel Tara De Vries henüz 25 yaşında. Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında ikinci seçilen sunucu, Özlem Kaymaz’ın kızı olan Tara De Vries'in hayat hikayesi de bir hayli ilginç..
20.08.2023 Magazin
Magazin D bu yazın da vazgeçilmezi oldu!
Magazin D bu yazın da vazgeçilmezi oldu! Kanal D'nin her hafta sonu canlı yayınla ekrana gelen sunuculuğunu Tara de Vries'in yaptığı sevilen programı Magazin D Cumartesi ve Magazin D Pazar bu yaz da izleyicilerin vazgeçilmezi oldu.
17.07.2023 Televizyon
Demirören Medya'ya ödül yağmuru!
Demirören Medya'ya ödül yağmuru! 02 Mayıs Salı akşamı DoubleTree By Hilton’da gerçekleşen, sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Erman Çekiç’in üstlendiği, ‘2023 Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri’nde Demirören Medya çok sayıda ödüle layık görüldü.
3.05.2023 Televizyon
Set Ekstra pazar akşamlarına damga vuran Yargı'nın setinde!
Set Ekstra pazar akşamlarına damga vuran Yargı'nın setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra' her bölümü merakla beklenen, Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi 'Yargı'nın setine konuk oldu.
27.11.2022 Magazin
Set Ekstra, 'Yargı' dizisinin setinde!
Set Ekstra, 'Yargı' dizisinin setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen beşinci bölümünde, Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi 'Yargı'nın setine konuk oldu. Ceylin karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Pınar Deniz, Ilgaz Savcı rolüyle Kaan Urgancıoğlu ve Komiser Eren rolüyle Uğur Aslan, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu.
23.10.2022 Magazin
Set Ekstra, 'Üç Kız Kardeş' dizisinin setinde!
Set Ekstra, 'Üç Kız Kardeş' dizisinin setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen dördüncü bölümünde, Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi 'Üç Kız Kardeş'in setine konuk oldu. 'Türkan' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Özgü Kaya ile dizinin 'Somer'i Berker Güven ve diğer oyuncular, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu. İkili canlandırdıkları karakterler ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.10.2022 Televizyon
Demirören Medya'ya ödül yağmuru!
Demirören Medya'ya ödül yağmuru! Geçtiğimiz gün gerçekleşen Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri ve Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde Demirören Medya çok sayıda ödüle layık görüldü.
4.10.2022 Televizyon
Set Ekstra, 'O Kız' dizisinin setinde!
Set Ekstra, 'O Kız' dizisinin setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen ikinci bölümünde, Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız'ın setine konuk oldu. Hayat verdiği 'Kadir' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Erkan Petekkaya ve yapımın Zeynep'i Dilin Döğer, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu. İkili, aralarındaki baba-kız ilişkisi ve karakterlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.10.2022 Televizyon
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen ilk bölümünde, Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu. Hayat verdiği 'Muzo' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Enis Arıkan ve reyting rekorları kıran yapımın Feride'si Nur Sürer, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a Koroğlu Köşkü'nü gezdirdi. İkili, kamera arkasında yaşanan eğlenceli anlar ve karakterlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.09.2022 Magazin
Set Ekstra başlıyor!
Set Ekstra başlıyor! Kanal D’nin en sevilen dizilerine ve programlarına dair her şey Set Ekstra’da ekrana gelecek.
23.09.2022 Magazin
Tara De Vries ve Alli Elevi kameraları görünce panikledi! Kaçak aşıklar...
Tara De Vries ve Alli Elevi kameraları görünce panikledi! Kaçak aşıklar... Kanal D’de ekrana gelen ‘Magazin D’ programının sunucusu Miss Turkey 2018 Güzeli Tara De Vries, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Alli Elevi ile bir mekanda arkadaşlarına el ele poz vererek aşklarını ilan etmişti. Önceki gece bir mekandan çıkarken görüntülenen çift yüzlerini gizlemeye çalıştı.
12.04.2022 Magazin
Kanal D’ye ödül yağdı!
Kanal D’ye ödül yağdı! İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen “11. İTÜ Sosyal Medya Ödülleri’nde Kanal D, geceden dört ödülle ayrıldı.
19.12.2021 Televizyon
Kanal D’ye ödül yağdı!
Kanal D’ye ödül yağdı! Türkiye’nin yıldızlarını buluşturan BHT Moon Life Ödülleri önceki akşam Crowne Plaza İstanbul Florya Hotel’de gerçekleşti. İş, sanat, spor, siyaset, magazin ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü ismi bir araya getiren törende çok sayıda ödül sahiplerini buldu.
3.11.2021 Televizyon
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba Kanal D, yeni yayın dönemine “Başrol Sensin” sloganıyla start verdi. Kuruçeşme Açıkhava’da yapılan ve çok sayıda konuğun katıldığı muhteşem geceye ünlü isimler şarkılarıyla renk kattı.
13.09.2021 Magazin
Mahmut Kırmızıgül ile Tara De Vries ilk kez görüntülendi!
Mahmut Kırmızıgül ile Tara De Vries ilk kez görüntülendi! Sibel Can, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül konsere Tara De Vries ile geldi.
31.08.2021 Magazin
'Magazin D Yaz', Tara de Vries’'n sunumuyla ekrana geliyor
'Magazin D Yaz', Tara de Vries’'n sunumuyla ekrana geliyor Yazın tüm heyecanı 'Magazin D Yaz’da yaşanıyor. Tara de Vries’in sunumuyla 'Magazin D Yaz', hafta içi her gün canlı yayınla ekrana geliyor.
2.08.2021 Televizyon
"Magazin D Yaz" bayram ekranında dopdolu!
"Magazin D Yaz" bayram ekranında dopdolu! Kanal D’de hafta içi her gün Tara de Vries’in sunumuyla izleyici ile buluşan Magazin D Yaz, bayramda renkli isimlerin konuk olacağı canlı yayınlarla keyifli dakikalar yaşatacak.
18.07.2021 Televizyon
Tara de Vries: Mankenlik sektörü kalmadı
Tara de Vries: Mankenlik sektörü kalmadı Kanal D’nin yeni programı 'Magazin D Yaz'ın sunuculuğunu üstlenen Tara de Vries, programa nasıl dahil olduğunu anlattı. Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında 2'nci seçilen sunucu, yarışma sayesinde "seçici suskunluk" hastalığını yendiğini de söyledi.
11.07.2021 Magazin
Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi'den samimi itiraflar: Evlilik beni korkutuyor
Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi'den samimi itiraflar: Evlilik beni korkutuyor Kanal D’nin sunuculuğunu Tara De Vries’in yaptığı hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “Magazin D Yaz” a ünlü oyuncu Hande Ataizi konuk oldu.
6.07.2021 Magazin
'Magazin D Yaz' Tara de Vries'in sunumuyla başlıyor
'Magazin D Yaz' Tara de Vries'in sunumuyla başlıyor Tara de Vries’in sunumuyla 'Magazin D Yaz', 05 Temmuz'dan itibaren hafta içi her gün canlı yayınla Kanal D’de!
3.07.2021 Televizyon
Sultan podyuma hazırlanıyor!
Sultan podyuma hazırlanıyor! Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray, podyuma hazırlanıyor.
17.09.2020 Magazin
Kardeşime haksızlık olur
Kardeşime haksızlık olur 2018 Miss Turkey ikincisi Tara De Vries’ten “Birinci seçilen Şevval Şahin gibi estetik yaptırır mıydın?” sorusuna iç burkan yanıt: “Kardeşimin yüzüne bakınca haksızlık olduğunu düşünüyorum!”
4.10.2018 Magazin
Kızıyla aynı podyumda
Kızıyla aynı podyumda Modacı Canan Göztepe, 33 yıllık birikimiyle yeni tasarladığı hazır giyim koleksiyonunu The Grand Tarabya’da düzenlediği defile ile tanıttı...
16.05.2016 Magazin
Bizim için güzellik kavramı çok başka!
Bizim için güzellik kavramı çok başka! Eski Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, güzelliği, sağlam kişiliğiyle bütünleşmiş, çocuklarına aşkla bağlı bir kadın... Kaymaz ve modelliğe adım atmak üzere olan kızı Tara, Şamdan Plus okuyucuları için güzellik ve mutluluk anlayışlarını anlattılar.
1.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tara De Vries ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tara de vries haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.