Gazete Vatan Logo

Demirören Medya'ya ödül yağmuru!

02 Mayıs Salı akşamı DoubleTree By Hilton’da gerçekleşen, sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Erman Çekiç’in üstlendiği, ‘2023 Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri’nde Demirören Medya çok sayıda ödüle layık görüldü.

Demirören Medya'ya ödül yağmuru!

Yılın enlerinin seçildiği, birbirinden başarılı iş insanları ve sanatçıların ödüllerini aldığı bu çok özel gecede Demirören Medya 5 adet ödül aldı.

CNN TÜRK’e 3 ödül birden…

Nitelikli habercilik anlayışı ile yayın hayatına devam eden CNN TÜRK gecede üç ödül aldı. “Yılın En İyi Haber Kanalı” seçilen CNNTÜRK’ ün ödülünü Demirören Medya Tv Grup Başkanı Murat Yancı adına CNNTÜRK Programlar Direktörü Yasemin Tüzemen aldı. “Yılın En İyi Tv Programı Yönetmeni” ödülü ise CNNTÜRK yönetmeni Mehmet Akif Taş’a takdim edildi. Geceden bir ödülde Üretim Zamanı programına geldi. “Yılın En İyi Lifestyle Programı” seçilen programın ödülünü program sunucusu Serra Taşkıran Özgür aldı.

Kanal D ve Radyo D’de gecede ödül alanlar arasındaydı…

Türkçe müzik denilince akla ilk gelen radyo kanallarından biri olan başarılı radyo kanalı Radyo D “Yılın En İyi Radyo Kanalı” ödülüne layık görüldü. Ödülü, Radyo D Genel Yayın Yönetmeni Fatih Uslu aldı. Kanal D’nin sunuculuğunu Tara de Vries’in üstlendiği sevilen magazin programı Magazin D ise “Yılın En İyi Magazin Programı” seçildi.

Haberin Devamı