Gazete Vatan Logo
Magazin 31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı!

31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı!

Türk pop müziğinin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da, 31 yıl aradan sonra sahnelere muhteşem bir konserle döndü. 90'lara damga vuran fenomen grubun Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen konseri öncesi kapıda uzun kuyruklar oluştu.

31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı!

Biletleri günler öncesinden tükenen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde üç gün art arda sahneye çıkmaya hazırlanan İzel-Çelik-Ercan, 25 Ağustos Perşembe akşamı müzikseverlerle buluşmadan önce basın mensuplarının karşısına çıktı. Yeniden bir araya gelerek sevenlerine büyük sürpriz yapan ünlü şarkıcılar, heyecanlarını dile getirdi.

"HEYECANDAN HEPSİNİ UNUTTUK"

31 yıl sonra birlikte sahneye çıkmanın heyecanın yaşayan grup üyelerinden Çelik Erişçi, "Söylemek istediklerimizi önceden çalıştık ama şimdi heyecandan hepsini unuttuk" dedi.

"YAŞADIĞIMIZ DUYGULARI TARİF EDEMEYİZ"

Kariyerlerine solo olarak devam etme kararı aldıktan sonra tekrar grup olarak sahne çalışmalarına başlayan şarkıcılardan Ercan Saatçi, şu ifadeleri kullandı:

Gerçekten çok heyecanlıyız. 30 yıl sonra gelen bu güzel tepkilere karşılık verebilmek için çabalıyoruz. Yaşadığımız duyguları tarif edemeyiz. Yıllardır birlikte sahneye çıkmadık, bu akşam ilk olacak.

İzel Çeliköz ise "Hayatta ilk kez sahneye çıkacak gibi heyecanlıyız. Ben, bizi çok seviyorum" sözleriyle geceyi yorumladı.

Haberin Devamı

SANATÇI DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Konsere unutulmaz şarkıları 'Özledim', 'İşte Yeniden' ve 'Dönmelisin'le başlayan İzel-Çelik-Ercan'a, Kuruçeşme'yi dolduran misafirler hep bir ağızdan eşlik etti. Fenomen grubun kendi şarkılarının yanı sıra single kariyerlerinde yer alan şarkılar ve bestelerini de seslendirdiği konseri izleyenler 90'lara yolculuk yaptı.

Konseri izlemeye gelen isimler arasında Demet Akbağ, Hakan Altun, Esra Erol, Behzat Uygur, Sevcan Orhan gibi ünlüler de vardı.