İzel

İzel

Son dakika izel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izel gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 izel haberi bulunmuştur. Tüm izel haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzel, Photoshop'u abartınca takipçileri tepkisiz kalamadı: Kendisi olduğuna inanıyor mu?
İzel, Photoshop'u abartınca takipçileri tepkisiz kalamadı: Kendisi olduğuna inanıyor mu? Ünlü şarkıcı İzel'in konser tarzıyla paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Yüzüne yoğun filtre yapan şarkıcı, sosyal medya kullanıcıları tarafından onlarca yorum aldı.
17.09.2023 Magazin
Boğaz'ın ışıkları altında İzel-Çelik-Ercan'la müzik dolu gece!
Boğaz'ın ışıkları altında İzel-Çelik-Ercan'la müzik dolu gece! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava, dün akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel, Çelik, Ercan’ı ağırladı. Kuruçeşme seyircisiyle bu sezon ikinci kez buluşan fenomen grup geleneği bozmadı. Boğaz'ın muhteşem atmosferinde kalabalık orkestrası ve hitleriyle mekanı bir kez daha hınca hınç doldurdu.
17.07.2023 Magazin
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel-Çelik-Ercan’ı ağırladı. Fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında tam anlamıyla nostalji rüzgarı estirdi. Muhteşem bir konsere imza atan efsane grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.
10.06.2023 Magazin
İzel'in en zor görevi!
İzel'in en zor görevi! Şarkıcı İzel Çeliköz’ün annesi Habibe Çeliköz, 77 yaşında hayatını kaybetti. Habibe Çeliköz, dün yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
28.05.2023 Magazin
Şarkıcı İzel'in acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Şarkıcı İzel'in acı günü! Annesi hayatını kaybetti İzel Çeliköz'ün annesi Habibe Çeliköz hayatını kaybetti. Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi ile 90'lara damga vurdukları müzik grubu ile yıllar sonra sahnelere dönen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden acı haberi duyurdu.
26.05.2023 Magazin
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Tekvir Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tekvir Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Tekvir Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tekvir Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Tekvir Suresi 29 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “küvviret”fiilinin mastarından almıştır. Tekvîr, dürmek demektir. Sûrede başlıca, kıyamet, vahiy ve peygamberlik konuları ele alınmaktadır. Sûrede kıyametin dehşet verici bazı ayrıntıları ile vahiy ve peygamberlik gerçeği üzerinde durulmaktadır. Peki, Tekvir Suresi okumanın yararları ve faziletleri neler? İşte Tekvir Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri Yusuf Suresi genel olarak Hz. Yusuf'un hayatını konu alan Kuran'ın 12'inci suresidir. 111 ayetten oluşan bu surenin ilk 3 ayeti Medine'de ve geri kalanı ise Mekke'de indirilmiştir. Sure adını o zamanlar peygamber olan Yusuf'tan almıştır. Onun hayatı boyunca karşı karşıya kaldığı sıkıntılar ve bunlara ne denli sabrettiği asıl anlatılmak istenen konu, alınması gereken bir öğüt niteliğindedir. Mekke döneminde inmiştir. 111 âyettir. Bu sûrede Yûsuf Peygamberin hayatta karşılaştığı sıkıntılar ve bunlara sabrederek nasıl başarıya ulaştığı anlatılmakta ve inananlar için faydalı öğütler, önemli mesajlar verilmektedir. Kur’an’da baştan sona kadar bir tek konuyu anlatan tek sûre budur. Peki, Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Yusuf Suresi kaç ayet, kaç sayfa? Yusuf Suresi meali nedir? İşte Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
İnşikak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İnşikak Suresi okumanın yararları ve faziletleri
İnşikak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İnşikak Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inmiştir. 25 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “inşakka” fiilinin mastarı olan “İnşikâk” kelimesinden almıştır. İnşikâk, yarılmak demektir. Bu sûrede de kıyametin kopması, onun ardından gerçekleşecek olan uhrevî hesap, insanların iman ve amellerine uygun olarak yargılanmaları, ceza veya ödül gibi konular etkili bir üslûpla anlatılmaktadır. Peki, İnşikak Suresi okumanın yararları nelerdir? İnşikak Suresi faziletleri ne? İşte İnşikak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Medine döneminde inen Maide Suresi, 120 âyettir. Sûre, adını 112. ve 114. âyetlerde yer alan “mâide” (sofra) kelimesinden almıştır. Sûrede başlıca; verilen sözlerin yerine getirilmesi, İsrailoğullarının sözlerinde durmamaları, Hıristiyanların yanlış inançları, dünyaya düşkünlükleri ve yolsuzlukları, müslümanlar için bazı talimat, uyarı ve dinî hükümler konu edilmektedir. Peki, Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Maide suresi ne anlatıyor? Maide ne demek? Maide Sûresi kaç âyet? İşte Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Araf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Araf Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Araf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Araf Suresi okumanın yararları ve faziletleri Araf Suresi, Mekke döneminde inmiştir. 163-170. âyetlerin Medine döneminde indiğini söyleyen âlimler de vardır. 206 âyettir. Sûre, adını 46. ve 48. âyetlerde geçen“el-A’râf ” kelimesinden almıştır. “el-A’râf ”, yüksek yerler, yüksek mevkiler demektir. Sûrede temel konu olarak, ilâhî vahyin doğruluğu ve vahye duyulan ihtiyaç işlenmektedir. Peki, Araf Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Araf suresi neye iyi gelir? Araf süresi ne anlamı var? İşte Araf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri…
4.05.2023 Sureler
Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri Bakara Suresi Medine döneminde inmiş, Kur’an-ı Kerim’in en uzun sûresidir. Bakara suresi 286 âyettir. Adını, 67-73. âyetlerde yer alan “bakara (sığır)” kelimesinden alır. Sûre, İslâm hukukunun ana konularıyla ilgili pek çok hüküm içerir. İşte Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Yasin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Yasin Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Yasin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Yasin Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Yasin Suresi Mekke döneminde inmiştir. 83 âyettir. Sûre, adını ilk âyeti oluşturan “Yâ-Sîn” harflerinden alır. Sûrede başlıca insanın ahlâkî sorumlulukları, vahiy, Hz. Peygamber’i yalanlayan Kureyş kabilesi, Antakya halkına gönderilen peygamberler, Allah’ın birliğini ve kudretini gösteren deliller, öldükten sonra dirilme, hesap ve ceza konu edilmektedir. Peki, Yasin Suresi okumanın yararları nelerdir? Yasin süresi kaç ayet? Ramazanda her gün Yasin süresi okumanın fazileti ne? İşte Yasin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Mü'minun Suresi 118 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “elMü’minûn” kelimesinden almıştır. “el-Mü’minûn”, mü’minler demektir. Müşriklere son uyarı niteliğindeki bu sûrede, mü’minlerin zafere ulaşacakları, kötülerin cezaya çarptırılacağı konu edilmektedir. Peki, Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Müminun Suresi neyi anlatıyor? İşte Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
3.05.2023 Sureler
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri Birinci ayette geçen ‘isra’ kelimesinden adını alan sure 111 ayetten oluşuyor. Kuran-ı Kerim’in 17’inci suresidir. İsra’nın anlamı ‘göğe yükseliş’ veya ‘gece yürüyüşü’ olarak tabir edilmektedir. Bu olay Hicret’ten önce meydana gelmiştir. Mekke döneminde indirilen son sure ‘İsra’ suresidir.
3.05.2023 Sureler
Ahzab Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ahzab Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Ahzab Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ahzab Suresi okumanın yararları ve faziletleri Ahzab Suresi, din alimleri ve Müslümanlar tarafından tefsir konuların üzerinde çalışma yapılmış konuların başında yer almaktadır. Ahzab suresinin bazı ayetlerinde emanet kavramı ve emanete rivayet gibi birçok konunun detaylı ile yardımcı olmaya çalıştığı görülmektedir. Emanet kavramı oldukça önemi olan, dikkat edilmesi gerekilen kavramların arasında yer almaktadır.
12.03.2023 Dini Bilgiler
Evim Yuvam Olsun kampanyasına ünlü isimlerden destek!
Evim Yuvam Olsun kampanyasına ünlü isimlerden destek! Depremzede vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için hayata geçirilen Evim Yuvam Olsun kampanyasına binlerce başvuru geliyor. Kampanyaya birçok ünlü isimden destek geldi. Sanatçılar dairelerini depremzedeler için açıyor.
26.02.2023 Magazin
İzel'in paylaşımı kafa karıştırdı! Demet Özdemir hamile mi?
İzel'in paylaşımı kafa karıştırdı! Demet Özdemir hamile mi? Ünlü şarkıcı İzel'in Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un fotoğrafı üzerine "Bebek" şarkısını ekleyerek paylaşması kafaları karıştırdı. Birçok kişi, Özdemir'in hamile olduğunu öne sürdü.
18.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
İzel, Çelik, Ercan'dan 90’lar rüzgârı!
İzel, Çelik, Ercan'dan 90’lar rüzgârı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel, Çelik, Ercan’ı ağırladı. Yıllar sonra tekrar bir araya gelen fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında nostalji rüzgarı estirdi. Her konserlerinde olduğu gibi bitmeyen enerjileriyle kendisine bir kez daha hayran bırakan efsane grup, müzikseverlerin yine vazgeçilmezi oldu.
25.10.2022 Magazin
Hakan Altun'dan özel itiraflar: Saç kremi, şampuan ve jöle gibiyiz
Hakan Altun'dan özel itiraflar: Saç kremi, şampuan ve jöle gibiyiz Arabesk müziğin taçsız prensi Hakan Altun, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda An Epic Symphony Orkestrası ile verdiği konser öncesi Magazin D'den Asiye Acar'a samimi itiraflarda bulundu. 'Şarkılar Bizi Söyler'in başarısının sırrını anlatan Hakan Altun, mzük ziyafeti sunduğu için konserleri için bir anlamda emeklilik sinyali verdi. Özel hayatından sahne yaşamına işte ünlü sanatçının bilinmeyenleri...
24.10.2022 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler' yine çok izlenen bir bölümle sezona “merhaba” dedi!
'Şarkılar Bizi Söyler' yine çok izlenen bir bölümle sezona “merhaba” dedi! Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler, yeni sezona merhaba dedi.
23.10.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler konukları (22 Ekim 2022) kim? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler programına kimler katılacak?
Şarkılar Bizi Söyler konukları (22 Ekim 2022) kim? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler programına kimler katılacak? Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” üçüncü sezonuna başlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi buluşturan Şarkılar Bizi Söyler’in yeni sezon konukları araştırılmaya başlandı. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konuklar kim? İşte 22 Ekim 2022 Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları...
22.10.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.