Gazete Vatan Logo
Magazin İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı

İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel-Çelik-Ercan’ı ağırladı. Fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında tam anlamıyla nostalji rüzgarı estirdi. Muhteşem bir konsere imza atan efsane grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.

İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde bu sezon ilk kez sevenleriyle bir araya gelmenin heyecanını yaşayan İzel-Çelik-Ercan, “Bizim 1991 yılından 2023'e kadar nasıl geldiğimizi görmek istiyorsanız bu konsere gelmeniz gerekiyor. Bugün gelen misafirlerimize bunu göstereceğiz” sözleriyle duygularını anlattı.

"31 YIL SONRA KURUÇEŞME'DE BULUŞTUK"

İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme Açıkhava’nın onlar için önemine de değindi: Burasının bizim için ayrı bir özelliği var. Çünkü 31 yıl sonra Kuruçeşme’de buluştuk. Yıllardır bize tekrar birlikte olmamız çok teklif ediliyordu. Sevgili Polat Yağcı ile konuşup, 'Kuruçeşme’de Boğaz'ın kenarında yapalım bu işi' dedik ve kendimizi yıllar sonra burada bulduk.

İZEL-ÇELİK-ERCAN AKINI!

1991 yılında çıkardıkları albüm ile müzik listelerini altüst eden İzel- Çelik-Ercan, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde fırtınalar estirdi. Hayranlarını büyüleyici bir konserle buluşturan ünlü sanatçılar, unutulmayan ‘Özledim’ şarkısını hayranlarına hitap ederek sahneye çıkış yaptı.

‘İşte Yeniden', 'Dönmelisin', parçalarıyla devam eden müzik şölenine müzikseverler hep bir ağızdan eşlik etti. İzel, Çelik, Ercan albüm şarkılarının yanı sıra kendi parçalarını da seslendirerek, misafirlerine 90'lı yılların atmosferini yeniden yaşattı. Özenle hazırlanan repertuvarları ve üçlünün bitmek bilmeyen enerjisi, müzikseverleri mest etti. Hareketli şarkılar karşısında dakikalarca dans eden Kuruçeşme seyircisi; ‘Hercai’, ‘Kızımız Olacaktı’, ‘Yastayım’ gibi slow şarkılarlada duygusal anlar yaşadı.

Haberin Devamı

GÖRSEL ŞÖLEN

Müzikseverlerin telefonlarının ışıklarını yakarak fenomen gruba eşlik etmesiyle, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde muhteşem görüntüler ortaya çıktı. Muhteşem gecede İzel, Çelik, Ercan’ı; iş, spor ve müzik dünyasından dostları da yalnız bırakmadı. Aykut-Arzu Kocaman, Volkan-Zeynep Demirel, Ebrar Karakurt, Sevcan Orhan, Ender Saraç gibi ünlü isimler, fenomen grubu en önden dinleyerek doyasıya eğlendi.

SAHNEDE SEVCAN ORHAN SÜRPRİZİ

Ercan Saatçi’nin sahneye ünlü sanatçı Sevcan Orhan’ı davet etmesiyle eğlencenin dozu daha da arttı. Orhan’ın türkü ziyafeti Kuruçeşme seyircisinin kulaklarının pasını sildi. Fenomen grup yoğun istek üzerine 15 Temmuz’da bir kez daha Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı