Ercan

Ercan

Son dakika ercan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ercan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ercan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ercan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ercan gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.832 ercan haberi bulunmuştur. Tüm ercan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı! Paranız çöpe gidiyor
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı! Paranız çöpe gidiyor İnternetten alınan saatlerin replika ürün olabileceğini ve kısa sürede bozulabileceğini belirten saatçi Mehmet Ercan, “Saat gibi uzun yıllar kullanılacak ürünlerin yüzyüze yapılan ticaretle alınması daha sağlıklıdır” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı Antalya'da eşini keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ'a 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 'eşi kasten yaralama' suçundan 15 ay hapse çarptırıldı. Sanık Akdağ,"Olay günü tartıştığımız, itiştiğimiz doğrudur ancak öldürme niyetiyle hareket etmedim" dedi.
23.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'den sürpriz takviye
Fenerbahçe'den sürpriz takviye Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Şampiy10
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni Pop müziğin efsane grubu İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, 30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmişti. Ünlü müzik grubunun, tekrar dağılma kararı aldığı ortaya çıktı. Ayrılık nedenini İzel açıkladı.
20.04.2024 Magazin
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Vatan TV
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı Gayrettepe’de 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin teknik servis personeli de gözaltına alındı. İş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte gözaltı sayısı 10'a yükselirken, şahıslardan mobilyacı olanın ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
4.04.2024 Gündem
Yangın faciasından kurtulan tek kişi o anları anlattı: 'Göz gözü görmüyordu'
Yangın faciasından kurtulan tek kişi o anları anlattı: 'Göz gözü görmüyordu' İstanbul Beşiktaş'ta 'Masquerade' isimli gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına, içeride yakalanarak yangın tüpüyle müdahalede bulunan ve sonrasında arka çıkıştaki yolu bulup kurtulan marangoz işçisi Ercan E.'nin ifadesi ortaya çıktı. İşçi Ercan E., "DJ kabininin arkasında çok şiddetli duman ve alevler yükseldi. O esnada elektrikler kesildi. İnsanlar bağırmaya başladı. İçerisi karanlık oldu göz gözü görmüyordu" dedi.
4.04.2024 Gündem
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler Bursa'da belediye başkanlığı kazanan partiler 31 Mart yerel seçimlerinin ardından merak konusu oldu. Bursalıların da araştırdığı belediye başkanlığı kazanan isimler sandıktan çıkan sonuca göre şekillendi. Milyonlarca seçmenin kullandığı oy sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'den Mustafa Bozbey kazandı. Uzun yıllar AK Parti'nin elinde olan Bursa'nın ilçelerinde de kazanan partiler ve isimler netleşti. İşte Bursa belediyelerinin kazananlar...
2.04.2024 Gündem
Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları
Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları Adıyaman seçim sonuçları ile birlikte Adıyaman Belediyesi hangi partide, Adıyaman Belediye başkanı kim oldu? Sorularına aranan yanıt dışında Adıyaman ilçe belediyelerini hangi partilerin aldığı da merak konusu oldu. Peki, Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? İşte Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler…
2.04.2024 Gündem
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Keçiören ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Keçiören belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Keçiören ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Keçiören ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Gümüşhane yerel seçim sonuçları 2024: Gümüşhane'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gümüşhane'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Gümüşhane yerel seçim sonuçları 2024: Gümüşhane'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gümüşhane'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Gümüşhane geldi. Gümüşhane yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Gümüşhane Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Gümüşhane'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Gümüşhane yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Aziz Yıldırım'ın bir gram faydası olmasın! Sayılı günler kala patladı: Ali Koç’a çullanalım
Aziz Yıldırım'ın bir gram faydası olmasın! Sayılı günler kala patladı: Ali Koç’a çullanalım Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de 2 Nisan tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi camianın önde gelen isimleri ligden çekilmeye yönelik önemli ifadeler kullandı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin genel kurulunda alınabilecek kararları değerlendirirken Aziz Yıldırım'ın bu süreçte Ali Koç'a yeteri kadar destek vermediğini kaleme aldı. İşte detaylar...
29.03.2024 Fenerbahçe
Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan'dan fal gibi deprem tahmini: Deprem olacak yıl bunlar olur!
Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan'dan fal gibi deprem tahmini: Deprem olacak yıl bunlar olur! Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Deprem olacak yıl doğada olan değişiklik hakkında konuşan Ercan, beklenen İstanbul depreminde en riskli 5 ilçeyi de açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
Dünya'da sektörleri geliştirdi! Kilit konumda
Dünya'da sektörleri geliştirdi! Kilit konumda Biyoteknoloji Vadisi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş, yapay zekanın devreye girmesiyle biyoüretim, sürdürülebilirlik ve ilaçların etki faktörlerinde devrim niteliğinde değişikliklerin yaşanabileceğini söyledi. Varlıbaş, “Dünya, tüm sektörleri geliştiren kilit güç olarak biyoteknolojiyi görmektedir" dedi
22.03.2024 Yaşam
Bilim Sincan açıldı
Bilim Sincan açıldı “Teknoloji geliştiren bir Türkiye” hedefiyle Türkiye’nin dört bir yanına bilim ve teknoloji yaymayı amaçlayan “Bilim Türkiye Ailesine” son olarak “Bilim Sincan” katıldı.
14.03.2024 Yaşam
Türkiye'de ilk oruç Aralık ilçesinde açıldı
Türkiye'de ilk oruç Aralık ilçesinde açıldı Türkiye'deki şehirler arasında en erken akşam ezanının okunduğu Iğdır'ın Aralık ilçesinde ramazan ayının ilk iftarı yapıldı.
11.03.2024 Gündem
Öz kızına cinsel istismarda bulunan sanığın cezası açıklandı
Öz kızına cinsel istismarda bulunan sanığın cezası açıklandı Ümraniye’de babası tarafından cinsel istismara maruz kalan ve intihar eden Sinem Nur Ercan Taştan davasında karar açıklandı. Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba Turan Ercan 28 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı.
7.03.2024 Gündem
ATV Aldatmak dizisine ara verdi!  Aldatmak dizisi bu akşam var mı, neden yok?
ATV Aldatmak dizisine ara verdi! Aldatmak dizisi bu akşam var mı, neden yok? Aldatmak dizisi ATV ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan ve yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı dizinin başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu yer alıyor. Ancak 29 Şubat Perşembe günün yeni bölümü beklenen Aldatmak dizisi Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları nedeniyle ertelendi. Peki 29 Şubat Aldatmak dizisi neden yok? İşte 29 Şubat ATV yayın akışı....
29.02.2024 Magazin
Ercan Güven'den Fenerbahçe eleştirisi: Galibiyetin en kötü versiyonu!
Ercan Güven'den Fenerbahçe eleştirisi: Galibiyetin en kötü versiyonu! Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı son dakika penaltısı ile yıktı. Spor yazarları Fenerbahçe'nin karşılaşmadaki performansını mercek altına aldı.
25.02.2024 Şampiy10
Süper Lig’in 27'nci haftasında Samsunspor, Çaykur Rizespor'u 3 golle geçti
Süper Lig’in 27'nci haftasında Samsunspor, Çaykur Rizespor'u 3 golle geçti Süper Lig’in 27'nci haftasında Samsunspor, konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 3-0 mağlup etti.
23.02.2024 Samsunspor
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyon olarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
21.02.2024 Adana
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler Adana'da 14 Şubat Sevgililer Gününde, sevgilisinin ismini dövme yaptıran daha sonrada ayrılan şahıslar dövme sildirme telaşına kapıldı.
15.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Ercan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ercan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.