Gazete Vatan Logo

İzel-Çelik-Ercan konseri ne zaman? Konseri tarihi belli oldu!

Türkiye'de 90'lı yılların pop müziğinin ünlü grupları arasında yer alan İzel, Çelik, Ercan'ın ağustos ayında vereceği konser tarihi belli oldu. Peki, İzel-Çelik-Ercan konseri ne zaman?

İzel-Çelik-Ercan konseri ne zaman? Konseri tarihi belli oldu!

1990'lı yıllara damga vuran gruplarından İzel-Çelik-Ercan 31 yıl sonra yeniden bir araya geldi. İşte İzel-Çelik-Ercan konser tarihi…

İzel-Çelik-Ercan konseri ne zaman?

31 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelen İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi'den oluşan grup 25 Ağustos tarihinde Kuruçeşme Arena'da sahneye çıkacak.

Konser öncesi, provaların yapıldığı Kuruçeşme Açıkhava’da basın mensuplarıyla bir araya gelen üçlü, Hürriyet'e açıklamalarda bulundu. İlk sözü alan Ercan Saatçi, “Şimdiden söyleyeyim ‘Niye ayrıldınız?’ diye sorarsanız, biz orayı çoktan geçtik. ‘Neden bugüne kadar bekledik?’ diye kendimizi eleştirdik. Hem kendimize hem de bizi sevenlere haksızlık ettiğimizi düşündük. İşte bugün yeniden karşınızdayız. Konserlerle başlayacağız. Nerede kalmıştık?” ifadelerini kullandı.

'Birleşmemizi isteyen sevgi ordusu varmış'

İzel, “Onlar evlendi çoluk çocuk sahibi oldu ama ben evde kaldım. Ercan her şeyi çok güzel anlattı. Müzik hayatımıza bireysel olarak devam ediyoruz ama bizim yeniden birleşmemizi isteyen bir sevgi ordusu varmış. İzel Çelik Ercan ayrıldıktan sonra 10’dan fazla albüm yaptım ama hâlâ İzel Çelik Ercan diyorlar. Belki de dünyada, tek albüm yaptıktan sonra dağılan ve aradan 30 sene geçmesine rağmen yeniden bir araya gelmesi yönünde bu kadar talep gören ilk grubuz” dedi.

Haberin Devamı

Çelik Erişçi ise “Çok mutluyum. Kariyerimin başladığı yerdeyim ve kendi evime dönmüş gibi hissediyorum” diye konuştu.

Grup yıllar önce dağılmıştı

Yayınladıkları şarkıların hit olmasıyla 90’lı yıllarda pop müziğin en tanınan gruplarından biri haline gelen grup daha sonra dağılmıştı. Kariyerlerine solo olarak devam eden Çelik Erişçi, İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi, bir süre de dargın kalmıştı.

Birçok kez farklı yapımcılardan ve markalardan tekrar birleşmeleri yönünde teklif alsalar da bir araya gelmeyen üçlü, yıllar süren ayrılığa son verdi.

Çelik Erişçi yıllar önce katıldığı bir programda grubun İzel yüzünden dağıldığını, şarkıcının disiplinsiz olduğunu öne sürmüştü. İzel Çeliköz de 3 ay önce Armağan Çağlayan’ın programında grubun dağılmasıyla ilgili şunları söylemişti:

Haberin Devamı

“Birinci albümü yaptık, çok sevildik. Aradan 2 sene geçti. İkinci albümün repertuar toplantısında Çelik ‘Ben ayrılmak istiyorum, bir sürü şarkı yapıyorum ama iki-üç şarkıdan fazla koyamıyorum’ dedi. İyi ki ayrıldı. Tek başına çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz için geçerli bu aslında.”