Gazete Vatan Logo

Şarkılar Bizi Söyler konukları (22 Ekim 2022) kim? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler programına kimler katılacak?

Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” üçüncü sezonuna başlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi buluşturan Şarkılar Bizi Söyler’in yeni sezon konukları araştırılmaya başlandı. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konuklar kim? İşte 22 Ekim 2022 Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları...

Şarkılar Bizi Söyler konukları (22 Ekim 2022) kim? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler programına kimler katılacak?

Şarkılar Bizi Söyler 22 Ekim konukları merak ediliyor. Her hafta cumartesi akşamları izleyiciye keyifli anlar yaşatan Şarkılar Bizi Söyler yeni sezon programında bu akşam birbirinden keyifli sanatçılar yer alacak. İşte Şarkılar Bizi Söyler konukları

Şarkılar Bizi Söyler konukları kim?

Yeni sezonun ilk bölüm konukları İzel-Çelik-Ercan olacak.

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin yer aldığı Kanal D’de ekrana gelen ‘Şarkılar Bizi Söyler’, yeni sezona başlıyor.

Can, “Üçüncü sezondayız. Yeniden başlamak büyük bir heyecan. Biz de çok özledik. Güzel olacak üçüncü sezonumuz” dedi.

Hüsnü Şenlendirici, “Yaz aylarında gezdiğim yerlerde hep izleyenler ve dinleyenlere denk geldim. Direkt, ‘Ne zaman başlıyorsunuz?’ diye sordular” şeklinde konuştu.

Hakan Altun ise, “Bugüne kadar 2 bin 500’ün üzerinde şarkı söylemişiz. 250’nin üzerinde konuk ağırlamışız. Buraya gelen tüm konuklara öncelikle sonsuz teşekkürler. Türk halkına da şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. ‘Şarkılar Bizi Söyler’, bizi birbirimize bağlayan bir program oldu. Eylül ayındaki konserime gelen dostlardan biri, ‘Bırak artık konser yapmayı, programa başlayın’ demişti” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı