Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası 28 Mayıs seçimlerini kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya basınının bir numaralı gündemi olmaya devam ederken CNN International 'Erdoğan en büyük sınavını atlattı' dedi. Yunan basını 'Erdoğan diz çökmedi' yorumunda bulunurken İngiltere'den çarpıcı bir muhalefet iddiası geldi.
30.05.2023 Dünya
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi CNN International'dan BBC'ye, Al Jazeera'dan The New York Times ve The Guardian'a uluslararası medya sonuçları ilk sayfasına taşıdı, BBC'deki analizin başlığı 'Gerilimli gecenin ardından Erdoğan'ın büyük avantajı ortaya çıktı' oldu.
15.05.2023 Dünya
Dünya nefesini tuttu! Dış basın seçimleri anlık takip ediyor: 'Tarihi seçim'
Dünya nefesini tuttu! Dış basın seçimleri anlık takip ediyor: 'Tarihi seçim' Türkiye’de bugün yapılan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri uluslararası alanda dakika dakika takip ediliyor. Ajanslar Türkiye'deki gelişmeleri 'son dakika' bilgisi olarak geçerken gazeteler açtıkları canlı bloklar üzerinden gelişmeleri okuyucuları ile paylaşıyor. Bugün dünya basınındaki haberlerde Türkiye seçimleri için 'Bir dönüm noktası', 'Son yılların en büyük mücadelesi', '100 yılın en önemli seçimi' ifadeleri dikkat çekti.
14.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO açıklaması: Finlandiya ile ilgili farklı bir mesaj verebiliriz, İsveç şok olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO açıklaması: Finlandiya ile ilgili farklı bir mesaj verebiliriz, İsveç şok olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilecik’te “Kökümüz Mazide, Gözümüz Atide” programında gençlerle buluştu. Programda 6'lı masanın adaylık tartışmasına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan "'Muhtar bile olamaz' diyorlardı, ama bu millet bu kardeşinizi Cumhurbaşkanı yaptı. 6'lı masa ne diyor? Aday olamaz diyor. Size rağmen milletim hem aday, hem de Cumhurbaşkanı yapacak. O zaman kilonuz ortaya çıkacak" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Eğer bu teröristleri bize iade etmezseniz 120 kişilik bir liste verdik kusura bakmayın ve tabii bunlar o gün bugün bizimle kendilerine göre yok anayasa değişikliği yaptık, yok şunu yaptık, yok bunu yaptık kendilerine göre dalga geçiyorlar. Bunlar Türkiye'yi tanıyamadılar. Zannediyorlar ki yani 20 yıl, 30 yıl, 40 yıl önceki Türkiye bugünkü Türkiye değil. Biz icabında Finlandiya ile ilgili farklı bir mesaj verdiğimiz zaman İsveç şok olacak" ifadelerini kullandı.
29.01.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim günü sınav olmayacak
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim günü sınav olmayacak AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim takvimiyle ilgili konuşan Ömer Çelik, "Biz hiçbir öğrencimizin sınavını seçim takvimine denk getirmeyiz. ÖSYM çalışma yapıyor. Seçim takviminin değişmesine yönelik çalışma yok." dedi.
24.11.2022 Siyaset
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu...
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu... Bilim dünyasında çığır açan, adeta mucizeler gerçekleştiren benzersiz yeteneklere sahip bir cerrah... Kırlaşmış saçları, kocaman gülümsemesi, beyaz önlüğü ve yakışıklı yüzüyle fotoğrafı bile güven veriyor. Daha doğrusu güven veriyor-du. Ta ki herkesi kandırmayı başarmış bir dolandırıcı olduğu anlaşılana kadar... "Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyiz. En baştan başlayalım!
13.07.2022 Dünya
Eski Beyaz Saray çalışanı Cassidy Hutchinson'ın itirafları ABD'de gündemi sarstı: Trump ve tepe yönetimi...
Eski Beyaz Saray çalışanı Cassidy Hutchinson'ın itirafları ABD'de gündemi sarstı: Trump ve tepe yönetimi... 6 Ocak 2021'deki Kongre Baskını sırasında yaşananlara ilişkin ifade veren eski bir Beyaz Saray çalışanı, Donald Trump'ın, destekçilerini Kongre'ye yönlendirirken üzerlerinde silah taşıdıklarını bildiğini söyledi.
29.06.2022 Dünya
TBMM Başkanı Şentop yasama yılını değerlendirdi
TBMM Başkanı Şentop yasama yılını değerlendirdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk yılı ile ondan önceki parlamenter sistemin iki yasama yılını mukayese ettiğimizde, kanun sayısı bakımından parlamentonun daha fazla kanun çıkarttığını söyleyebiliriz." dedi. Şentop, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, TBMM'nin 27. Dönem 2. Yasama Yılı çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.
26.07.2019 Siyaset
AGİT heyetinden 24 Haziran sonrası için Türkiye'de kaos planı!
AGİT heyetinden 24 Haziran sonrası için Türkiye'de kaos planı! Aralarında bölücü terör örgütü PKK'yı açıktan destekleyenlerin de bulunduğu bazı Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı gözlemcilerinin, 24 Haziran sonrası için "şaibe" algısı oluşturarak, Türkiye'de kaos planı yaptığı ifade edildi
22.06.2018 Gündem
Dünyadan tepki yağıyor! Papa bile uyardı
Dünyadan tepki yağıyor! Papa bile uyardı Filistin lideri Mahmud Abbas: Karar barış sürecine büyük zarar verecek...
6.12.2017 Dünya
Manşetlere oturdu! İşte atılan ilk başlıklar...
Manşetlere oturdu! İşte atılan ilk başlıklar... Türkiye'de 58 milyon seçmen sandığa gitti. Dış basın referandum oylaması haberlerini manşetlere taşıdı. Hangi gazete ne yazdı? Atılan ilk başlıkların tamamı haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Çok farklı iki İstanbul var
Çok farklı iki İstanbul var Çoğu ilin toplam oy oranı ile ilçelerinin oy oranları 3 aşağı 5 yukarı birbirine yakın çıkarken, İstanbul’da bir ilçede yüzde 70 evet çıkarken, bir başka ilçede yüzde 83’e yakın hayır çıktı. Toplamda ‘hayır’lar galip geldi
29.09.2021 Gündem
Dışişleri'nden vize ve mülteci bilgilendirilmesi paylaşıldı
Dışişleri'nden vize ve mülteci bilgilendirilmesi paylaşıldı Dışişleri Bakanlığı, Türkiye-AB arasında 18 Mart'ta varılan mutabakata ilişkin bilgilendirme yaptı.
29.09.2021 Gündem
Cruz fark attı, Clinton kılpayı aldı
Cruz fark attı, Clinton kılpayı aldı ABD’de başkan adaylarının belirlenmesi için Iowa’da düzenlenen ön seçimde Cumhuriyetçi aday adayı Ted Cruz, rakibi Donald Trump’ı geride bıraktı. Demokrat cephede Clinton en büyük rakibi Bernie Sanders’a sadece binde 2’lik fark attı.
2.02.2016 Dünya
İsveç basınında Türkiye'deki seçim sonuçları
İsveç basınında Türkiye'deki seçim sonuçları İsveç gazeteleri, Türkiye’deki seçim sonuçlarını birinci sayfalarında manşetten, seçim sonrasındaki kutlamalardan fotoğraflarla duyurdular.
2.11.2015 Dünya
‘Siyasi darbe gibi’
‘Siyasi darbe gibi’ Uluslararası medya, seçim sonuçlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferi olarak değerlendirdi. Amerikan Washington Post gazetesi, sonuçlar için ‘siyasi darbe’ dedi
29.09.2021 Gündem
İsveç’te mülteci sorunu ırkçı partiyi birinci sıraya yükseltiyor
İsveç’te mülteci sorunu ırkçı partiyi birinci sıraya yükseltiyor Ortadoğu, Asya ve Afrika’dan yükselen büyük göç dalgası Avrupa’da politikayı da etkiliyor. Birçok ülkede güçlenen ırkçı partiler, İsveç’te de ilk sıraya doğru yükseliyor.
19.10.2015 Dünya
Dolarda 2.65’e dikkat!
Dolarda 2.65’e dikkat! Dolar kurunda hareketlilik had safhada...
27.05.2015 Ekonomi
Korsanlar iktidara yürüyor
Korsanlar iktidara yürüyor Telif haklarına karşı olan ve ifade özgürlüğünü savunan Korsan Parti, İzlanda’da yapılan son ankette yüzde 23...
4.05.2015 Dünya
'60 yaşındaki Başbakan...'
'60 yaşındaki Başbakan...' Türkiye'deki yerel seçimlerin neticelerine geniş yer ayıran dış medya, “Erdoğan seçim zaferinden sonra muhalefeti tehdit etti” şeklinde manşet kullandı.
31.03.2014 Dünya
İlk hedefimiz AB ve Kıbrıs
İlk hedefimiz AB ve Kıbrıs Dış politika öncelikleri ve villa meselesi...
29.09.2021 Gündem
İsyan
İsyan İran'da seçimlere hile karıştırıldığı gerekçesiyle yapılan gösteriler devam ediyor
16.06.2009 Dünya

Benzer Haber Etiketleri