Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Beyaz Saray: Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti
Beyaz Saray: Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile vardığı anlaşmadan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ettiğini duyurdu.
11.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta önemli görüşmeler yapıyor. Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü. Erdoğan, görüşmede “Bundan önceki buluşmalarımız adeta ısınma turu gibiydi, ama şimdi yeni bir süreci başlatıyoruz” dedi. Erdoğan ayrıca, "Görüşmemizde ikili ilişkilerimizi ve güvenlik alanındaki işbirliği imkanlarımızı ele aldık. Temaslarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.
11.07.2023 Gündem
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. bugünkü temasları çerçevesinde önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ardından da İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan daha sonra Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi. Öte yandan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, zirvenin açılışında kürsüye çıktı, "Bugün birçok karar alacağız, ittifakımızı daha da güçlendirmek için" dedi.
11.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da bir dizi temaslarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyon, faiz ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
14.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turundaki zaferinden sonra Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik telefonları peş peşe geliyor. Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Devlet Başkanı Biden ile görüştü.
30.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Kaygılarımızın giderilmesine destek olan bir İsveç görmek istiyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Kaygılarımızın giderilmesine destek olan bir İsveç görmek istiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile ortak basın toplantısında konuştu. "Türkiye, NATO'nun açık kapı politikasının destekçisi olmuştur" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliği için, "İsveç kendi güvenliği için NATO üyeliğini istiyor, biz de kendi güvenlik kaygılarımızın giderilmesine destek olan bir İsveç görmek istiyoruz" diye konuştu.
8.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'nın kimyasal silah kullandığına yönelik iddialara "Arkadaşlar hemen süratle davaları açtılar ve bunun peşini kesinlikle bırakmayacağız. Bu, bunların namussuzluklarındandır, ahlaksızlıklarındandır. Bunlar ilk defa da bu iftiraları atıyor değiller. Bunlar densizdir, bunlar ahlaksızdır" sözleriyle yanıt verdi. Erdoğan, siyasetteki hamburger tartışmasına ilişkin "Kılıçdaroğlu’nun bizzat kendinden duymamış olsak ben bile 'gerçekten böyle bir şey oldu mu' derdim. Ama maalesef kendinden dinledik. Bunu bizzat kendisi söyleyince gerçekten ben de şok oldum" dedi.
21.10.2022 Siyaset
İsveç Başbakanı Andersson  Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu!
İsveç Başbakanı Andersson Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu! İngiltere'nin yeni başbakanı ve Muhafazakar Parti'nin yeni lideri Liz Truss oldu. Yeni başbakana dünya liderlerinden tebrik mesajları gelirken İsveç'in yayınladığı mesaj sosyal medyanın gündemine oturdu.
6.09.2022 Dünya
Bakan Akar Romanya Başbakanı Ciuca ile görüştü
Bakan Akar Romanya Başbakanı Ciuca ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Romanya Başbakanı Nicolae lonel Ciuca ile bir araya geldi. Türkiye ve önemli bir müttefiki olan Romanya’nın Avrupa güvenliğine sunduğu katkılara dikkat çeken Akar, Karadeniz’de bölgesel sahiplik ilkesi çerçevesinde barış ve istikrar ile Montrö rejiminin korunmasına vurgu yaptı.
2.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü ‘sınır ötesi’ operasyon mesajı: Bir gece ansızın tepelerine ineriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü ‘sınır ötesi’ operasyon mesajı: Bir gece ansızın tepelerine ineriz Azerbaycan ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğiyle ilgili net mesajlar verdi. Suriye'ye yeni operasyon sinyali de veren Erdoğan, "Bir gece ansızın onların da tepelerine ineriz, inmeye de mecburuz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Abdülhamid sözlerine de yanıt verdi.
29.05.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den fahiş kira artışları ile ilgili açıklama: Sınırlandırmak mecburiyetindeyiz
MHP lideri Bahçeli'den fahiş kira artışları ile ilgili açıklama: Sınırlandırmak mecburiyetindeyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Vatandaşlarımızı mağdur haline getiren, zincir marketlerde peynirden yumurtaya, etten süte kadar fiyat etiketlerinin kabarmasına yol açan kimler varsa suçludur, sahnelenen kirli oyunun parçasıdır. Kiralardaki yükselişe sessiz kalamayız, konut fiyatlarındaki yükselişleri atıl vaziyette seyredemeyiz. Vahim artışları sınırlandırmak, taleplerine kulak vermek mecburiyetindeyiz" dedi. Bahçeli, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleri tartışmalarına ilişkin "Türkiye seçeneksiz değildir. Eğer şartlar içinden çıkılmaz hale bürünürse NATO’dan ayrılmak bile alternatif bir tercih olarak gündeme alınmalıdır. NATO’yla var olmadık, NATO’suz da yok olmayız " ifadelerini kullandı.
24.05.2022 Siyaset
İtalya Kuzey Makedonya'ya elendi işin içine Cumhurbaşkanı bile girdi
İtalya Kuzey Makedonya'ya elendi işin içine Cumhurbaşkanı bile girdi 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final maçında dün Kuzey Makedonya'ya elenen İtalya'da resmen deprem oldu. Çizme basını mağlubiyeti 'facia ve felaket' olarak yorumladı.
25.03.2022 İtalya
Brüksel’de dev buluşma
Brüksel’de dev buluşma Yeni döneme hızlı başlayan Başkan Erdoğan, Azerbaycan ve KKTC’nin ardından NATO Zirvesi için Brüksel’e geçti. Büyük ilgi gösterilen Erdoğan, samimi şekilde tokalaştığı Trump’la ayak üstü sohbet etti
11.07.2018 Gündem
Wilders’i yendi diye ‘kahraman’ oldu
Wilders’i yendi diye ‘kahraman’ oldu Avrupa Birliği liderleri, Ankara’yla yarattığı diplomatik krizle oylarını artıran Hollanda Başbakanı Rutte’yi, aşırı sağın yükselişine engel olduğu gerekçesiyle ‘kahraman’ ilan etti
16.03.2017 Dünya
‘Üzgünüz, bu adamı bakan yaptık’
‘Üzgünüz, bu adamı bakan yaptık’ İngiltere’de yeni Başbakan May’in, Türk kökenli Boris Johnson’ı dışişleri bakanı yapması, Avrupa başkentlerinde endişeyle karşılanırken, İngiliz Daily Mirror gazetesi, Boris’in bakan olmasından dolayı dünyadan özür diledi.
17.06.2021 Dünya
"Suriye'de çözüm Türkiye-Rusya ilişkisine bağlı"
"Suriye'de çözüm Türkiye-Rusya ilişkisine bağlı" İsveç Başbakanı Stefan Löfven, Suriye'deki krizin çözümü için Türkiye ile Rusya'nın diyalog içinde ortak çalışması gerektiğini söyledi.
20.12.2015 Dünya
Netanyahu'dan gemiye müdahaleye tebrik
Netanyahu'dan gemiye müdahaleye tebrik İsrail Başbakanı Netanyahu, Gazze ablukasını delmeyi hedefleyen 3. Özgürlük Filosu'na uluslararası sularda müdahale eden İsrail donanmasını tebrik etti.
29.06.2015 Dünya
Gül şaştı kaldı!
Gül şaştı kaldı! İleri versiyon...
29.09.2021 Gündem
'Nasıl bir mesaj aldınız?'
'Nasıl bir mesaj aldınız?' Şemdin Sakık, Mehmet Ali Pekgüzel’in soruları cevapladı
29.09.2021 Gündem
Başkandan iki suç daha!
Başkandan iki suç daha! SHP'li Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, halk yararına icraatlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri