İstiklal Caddesi yaya trafiğine açıldı
İstiklal Caddesi yaya trafiğine açıldı İstiklal Caddesi'nde dün akşam saatlerinde yapılan bombalı saldırı sonrası polisin incelemeleri sona erdi. Cadde yeniden yaya trafiğine açılırken, beton saksıların bankları söküldü.
14.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği bölgede basın mensuplarına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 6 kişinin vefat ettiğini, 2'sinin ağır 81 kişinin de yaralandığını söyledi. Oktay, 'Kadın bir saldırganın bombayı patlattığı belirlendi.' dedi. Bakan Soylu, "Eylem talimatının Kobani'den geldiği değerlendirmesi var. Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı." ifadelerini kullandı.
14.11.2022 Yaşam
İstiklal Caddesi'nde patlama: 5 ölü
İstiklal Caddesi'nde patlama: 5 ölü İstanbul İstiklal Caddesi’nde sabah 10.58’de şiddetli bir patlama meydana geldi.Taksim İstiklal Caddesi’ndeki Beyoğlu Kaymakamlığı önünde meydana gelen patlamada canlı bomba ile birlikte 5 kişi hayatını kaybetti 12’si yabancı uyruklu 36 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Taksim Meydanı'nda şüpheli çanta alarmı
Taksim Meydanı'nda şüpheli çanta alarmı Taksim Meydanı'nda çöp kutusunun yanına bırakılan şüpheli çanta bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan çantadan pijama ve gömlek çıktı.
27.07.2015 Yaşam
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024 Gündem
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler İstanbul'da yılbaşı yoğunluğu Taksim İstiklal Caddesi’nde oluştu. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yılbaşı alışverişi denilince akla ilk gelen Eminönü'nde alışverişi son ana bırakanlar büyük yoğunluk oluşturdu. Yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenlerin tercihi ise lokum, kuruyemiş ve sucuk gibi ürünlerden yana oldu.
31.12.2022 Yaşam
İstiklal Caddesi’nde yeni kurallara uymayanlara ceza yağdı
İstiklal Caddesi’nde yeni kurallara uymayanlara ceza yağdı Yeni önlemler doğrultusunda İBB ve Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri İstiklal Caddesi’nde ortak denetimler yaptı. Denetimlerde birçok seyyar satıcıya ceza kesildi.
27.11.2022 Gündem
Hanutçuluk nedir, Genel Emir kapsamında yasaklanan Hanutçuluk ne demek? Hanutçu nedir?
Hanutçuluk nedir, Genel Emir kapsamında yasaklanan Hanutçuluk ne demek? Hanutçu nedir? İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından terör saldırısı sonrasında  İstiklal Caddesi'nde güvenlik, huzur ve asayişin korunması, mevcut yaya trafiği akışının hızlandırılması konularında alınması gereken önlemlere ilişkin bir "Genel Emir" yayınladı. İstiklal Caddesi'nde alınan yeni önlemler arasında Hanutçuluk faaliyetlerine de izin verilmeyeceği belirtilince Hanutçuluk hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, hanutçuluk nedir, ne demek? Hanutçu nedir?
25.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi’nde müzik yapmak yasaklandı mı, sokak müzisyenlerinin İstiklal’e girişi yasak mı?
İstiklal Caddesi’nde müzik yapmak yasaklandı mı, sokak müzisyenlerinin İstiklal’e girişi yasak mı? Sokak müzisyenlerinin İstiklal Caddesi’ne girişi yasaklandı mı, İstiklal Caddesi’nde müzik yapmak yasak mı? İstiklal Valisi Ali Yerlikaya tarafından terör saldırısı sonrasında  İstiklal Caddesi’nde güvenlik, huzur ve asayişin korunması, mevcut yaya trafiği akışının hızlandırılması konularında alınması gereken önlemlere ilişkin bir “Genel Emir” yayınladı.
25.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi’nde neler yasak? İstanbul Valiliği’nden İstiklal Caddesi'ne ilişkin yeni kararlar
İstiklal Caddesi’nde neler yasak? İstanbul Valiliği’nden İstiklal Caddesi'ne ilişkin yeni kararlar İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından terör saldırısı sonrasında İstiklal Caddesi'nde güvenlik, huzur ve asayişin korunması, mevcut yaya trafiği akışının hızlandırılması konularında alınması gereken önlemlere ilişkin bir "Genel Emir" yayınladı. Peki, İstiklal Caddesi’nde neler yasak? İşte İstiklal Caddesi'ne ilişkin yeni kararlar…
25.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'nde yeni önlemler! 'Genel Emir' yayınlandı
İstiklal Caddesi'nde yeni önlemler! 'Genel Emir' yayınlandı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından terör saldırısı sonrasında İstiklal Caddesi'nde güvenlik, huzur ve asayişin korunması, mevcut yaya trafiği akışının hızlandırılması konularında alınması gereken önlemlere ilişkin bir "Genel Emir" yayınladı.
25.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi araç ve yaya trafiğine açıldı
İstiklal Caddesi araç ve yaya trafiğine açıldı Akşam saatlerinde beton saksı ve ağaçların kaldırılması nedeniyle kapanan İstiklal Caddesi saat 06.00’da araç ve yaya trafiğine tekrardan açıldı.
15.11.2022 Gündem
Taksim metrosu açık mı? Taksim’de metro çalışıyor mu? Otobüsler Taksim’e gidiyor mu?
Taksim metrosu açık mı? Taksim’de metro çalışıyor mu? Otobüsler Taksim’e gidiyor mu? Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından Taksim boşaltılmış, yaya trafiğine kapatılmıştı. Taksim’de çalışanlar ve o bölgede bulunmak durumunda kalanlar sabah saatlerinden itibaren Taksim metrosu ile Taksim’e giden otobüslerin çalışıp çalışmadığını araştırıyor. Peki, Taksim metrosu açık mı? Taksim’de metro çalışıyor mu? Otobüsler Taksim’e gidiyor mu? İşte detaylar…
14.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'nde hayat normale dönüyor!
İstiklal Caddesi'nde hayat normale dönüyor! İstiklal Caddesi sabah saatlerinde yeniden yaya trafiğine açıldı ve hayat normale dönmeye başladı. Taksim'e bankadaki bir işi için gelen Sadık Çap, "Böyle şeyler bizi engelleyemez. Vatanı onlara mı bırakacağız" dedi.
14.11.2022 Vatan TV
İstiklal Caddesi'nde hayat normale dönüyor
İstiklal Caddesi'nde hayat normale dönüyor  İstiklal Caddesi'nde dün yaşanan terör saldırısının ardından, sabah saatlerinde cadde yeniden yaya trafiğine açıldı ve hayat normale dönmeye başladı. Taksim'e bankadaki bir işi için gelen Sadık Çap, "Başka zaman olsa yine gelirim, benim için sıkıntı yok. Böyle şeyler bizi engelleyemez. Vatanı onlara mı bırakacağız?" dedi.
14.11.2022 Gündem
Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki incelemeler sona erdi
Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki incelemeler sona erdi Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı ile ilgili polisin yaptığı incelemeler sona erdi.
14.11.2022 Gündem
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Temmuz itibarıyla otoyollarda hız sınırının artırılacağını açıkladı. Buna göre, otobanlardaki azami hız sınırı 120 km'den 140 km'ye çıkacak. Ceza limiti ise 154 km olacak. Bununla birlikte Soylu Türkiye'de mültecilerin durumuna ilişkin "Dünya tarihinin güçlü göçmen krizlerinden birisini yaşıyoruz. Yaşanan demokratik kıyımı kimse görmüyor" dedi.
5.05.2022 Gündem
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı Yılbaşı ile ilgili flaş karar verildi. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Yasak geldi. Ankara Valiliği, başkentte yapılacak yeni yıl kutlamaları nedeniyle, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla trafiğe kapatılacak yolların listesini paylaştı. Öte yandan İstanbul Valiliği, yılbaşı gecesi ve günü için trafik tedbirler aldı. Tedbirler kapsamında bazı ilçelere 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 08.00’den 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 08.00’e kadar ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı.
30.12.2021 Gündem
Beyoğlu'nda turizm denetiminde 3 işletmeye 310 bin lira ceza
Beyoğlu'nda turizm denetiminde 3 işletmeye 310 bin lira ceza Beyoğlu'nda turistlerin yoğun ilgi gösterdiği mekanlara ve hanutçulara yönelik denetim yapıldı. Kuralları ihlal eden 3 iş yerine toplam 310 bin lira para cezası kesilirken, ruhsatsız olduğu tespit edilen bir gece kulübü mühürlendi.
15.10.2021 Gündem
İstanbul Valisi Yerlikaya alınan kararları açıklandı! Tüm girişler sınırlandırılacak
İstanbul Valisi Yerlikaya alınan kararları açıklandı! Tüm girişler sınırlandırılacak İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilecek "2020 Yılı Asayiş Değerlendirme ve 2021 Yılbaşı Tedbirleri Toplantısı" ardından yaptığı açıklamada, "1 Aralık Perşembe günü saat 21.00'den, 1 ocak 2021 Cuma günü 10.00'a kadar tüm girişler sınırlandırılacaktır. Yılbaşı gecesi; 4 bin 871 jandarma, 24 bin 298 polis, 4 bin 918 bekçi ve 160 sahil güvenlik mensubu olmak üzere, toplam 34 bin 247 arkadaşımız, görevinin başında olacak." dedi.
31.12.2020 Gündem
İstiklal Caddesi'nde şüpheli paket alarmı
İstiklal Caddesi'nde şüpheli paket alarmı Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bulunan şüpheli çanta polisi harekete geçirdi. Fünyeyle patlatılan çantanın boş olduğu anlaşıldı
20.07.2020 Gündem
İstanbul'da hareketli dakikalar! Sokak kapatıldı
İstanbul'da hareketli dakikalar! Sokak kapatıldı Beyoğlu'nda bina çökme riski nedeniyle boşaltıldı. Binadan yola parçalar düşerken sokak şeritlerle kapatıldı.
2.10.2019 Gündem
İTÜ'lü gencin öldürüldüğü olayın görüntüsü ortaya çıktı
İTÜ'lü gencin öldürüldüğü olayın görüntüsü ortaya çıktı Taksim'de İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Gözaltına alınan 2 zanlı ise adliyeye sevk edildi.
9.09.2019 Gündem
Ümraniye'de iki grup arasında silahlı çatışma: 2 yaralı
Ümraniye'de iki grup arasında silahlı çatışma: 2 yaralı ÜMRANİYE'de silahlı iki grup arasında gece saatlerinde çatışma çıktı. Olay sırası cadde savaş alanına dönerken, yoldan geçen biri kadın 2 kişi yaralandı.
27.08.2019 Yaşam
"İstanbul'da trafik daha rahatlayacak"
"İstanbul'da trafik daha rahatlayacak" İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Bakırköy'deki Ulaşım Yönetim Merkezi'nin (UYM) tanıtım toplantısında, yanlış parklanmalar konusunda Emniyet Genel Müdürlüğü ile görüşmelerin yapıldığını söyledi. Uysal, "Büyük bir ihtimal, şu anda o görüşmeler çerçevesinde, yanlış parklanmaların çekilmesi konusunda da İBB olarak hızlı, aktif, o problemi çözücü adımlar atılmış olacak. Önemli bir rahatlama olacak" dedi.
27.09.2018 Gündem