Gazete Vatan Logo

Taksim metrosu açık mı? Taksim’de metro çalışıyor mu? Otobüsler Taksim’e gidiyor mu?

Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından Taksim boşaltılmış, yaya trafiğine kapatılmıştı. Taksim’de çalışanlar ve o bölgede bulunmak durumunda kalanlar sabah saatlerinden itibaren Taksim metrosu ile Taksim’e giden otobüslerin çalışıp çalışmadığını araştırıyor. Peki, Taksim metrosu açık mı? Taksim’de metro çalışıyor mu? Otobüsler Taksim’e gidiyor mu? İşte detaylar…

Taksim metrosu açık mı? Taksim’de metro çalışıyor mu? Otobüsler Taksim’e gidiyor mu?

İstanbul’un en ünlü meydanlarından Taksim’de dün saat 16.20'de meydana gelen patlamanın ardından cadde yayaların kullanımına kapatılmıştı. Bombalı saldırı ile ilgili polisin yaptığı incelemeler sona erdi. Taksim ve İstiklal Caddesi’nde çalışanlar ve bu bölgeye gidecek vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren toplu ulaşımın çalışıp çalışmadığını araştırıyor.

TAKSİM METROSU AÇIK MI?

İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısının sonrasında Taksim polisin yaptığı incelemeler sona erdi. Yenikapı-Taksim-Hacıosman metrosu seferlerine devam ediyor. Saldırı sonrası kapatılan Şişhane Metrosu İstiklal Caddesi çıkışı tekrar açıldı.