Taksim Metrosu

Taksim Metrosu

Son dakika taksim metrosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taksim metrosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taksim metrosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksim Metrosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksim metrosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 taksim metrosu haberi bulunmuştur. Tüm taksim metrosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşini soymaya çalışan kadını polise teslim etti
Eşini soymaya çalışan kadını polise teslim etti Taksim Metrosu’nun yürüyen merdivenlerinde turist kadının çantasını soymaya çalışan bir kişi, kadının kocası tarafından suçüstü yakalandı. Suç Taksim Güven Timleri tarafından gözaltına alınan şüpheli kadının suç dosyasının kabarık olduğu öğrenildi.
19.10.2023 Yaşam
8 Mart metro kapalı mı 2023? Dünya Kadınlar günü Taksim metrosu çalışıyor mu, Yenikapı Hacıosman Taksim Kabataş metro seferleri neden çalışmıyor, seferler ne zaman başlayacak?
8 Mart metro kapalı mı 2023? Dünya Kadınlar günü Taksim metrosu çalışıyor mu, Yenikapı Hacıosman Taksim Kabataş metro seferleri neden çalışmıyor, seferler ne zaman başlayacak? Metro İstanbul, İstanbul Valiliğinin aldığı karar uyarınca bazı metro ve füniküler hatlarında saat 14.00'ten itibaren seferlerinin yapılmayacağını bildirdi.  Peki, 8 Mart metro kapalı mı, Taksim metrosu açık mı?
8.03.2023 Gündem
Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi?
Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi? İstanbul Emniyeti'nden Taksim saldırganının kimliğini açıkladı. İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısının sonrasında Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı bir operasyon başlatmış, şüpheliler göz altına alınmıştı. Taksim bombacısının tespit edilmesi ile ilgili görüntüler paylaşılmış, evinde yakalandığı anlar polis kamerasına yansımıştı. Bombacının kimliği ve nereden geldiği ortaya çıktı. Peki, Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi? Taksim bombacısı hangi örgütten? İşte tüm detaylar…
14.11.2022 Gündem
Taksim metrosu açık mı? Taksim’de metro çalışıyor mu? Otobüsler Taksim’e gidiyor mu?
Taksim metrosu açık mı? Taksim’de metro çalışıyor mu? Otobüsler Taksim’e gidiyor mu? Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından Taksim boşaltılmış, yaya trafiğine kapatılmıştı. Taksim’de çalışanlar ve o bölgede bulunmak durumunda kalanlar sabah saatlerinden itibaren Taksim metrosu ile Taksim’e giden otobüslerin çalışıp çalışmadığını araştırıyor. Peki, Taksim metrosu açık mı? Taksim’de metro çalışıyor mu? Otobüsler Taksim’e gidiyor mu? İşte detaylar…
14.11.2022 Gündem
Tarihi Yarımada'da koşulacak maraton öncesi bazı yollar trafiğe kapatıldı
Tarihi Yarımada'da koşulacak maraton öncesi bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul Tarihi Yarımada'da koşulacak maraton öncesi Ayvansaray-Yenikapı Sahil yolu çift yönlü trafiğe kapatıldı.
27.03.2022 Gündem
Taksim Metrosu’nda vatandaşların zor anları...
Taksim Metrosu’nda vatandaşların zor anları... Taksim’de, metro ve otobüse giden yürüyen merdivenler herhangi bir arıza levhası olmamasına rağmen çalışmazken, özellikle yaşlı, çocuklu ve engelli vatandaşlar zor anlar yaşadı.
27.03.2022 Gündem
Taksim Metrosu’nda yürüyen merdiven çilesi!
Taksim Metrosu’nda yürüyen merdiven çilesi! Taksim’de, metro ve otobüse giden yürüyen merdivenler herhangi bir arıza levhası olmamasına rağmen çalışmazken, özellikle yaşlı, çocuklu ve engelli vatandaşlar zor anlar yaşadı.
27.03.2022 Gündem
İstanbulkart ile ilgili flaş gelişme! Kuyruklar oluştu
İstanbulkart ile ilgili flaş gelişme! Kuyruklar oluştu İstanbul'da vatandaşlar, kent içi toplu ulaşımda kullanılan İstanbulkart'ın tedariki konusunda sıkıntılar yaşıyor.
30.09.2021 Yaşam
Taksim metrosu kapalı mı, çalışıyor mu? Taksim metrosu neden kapalı?
Taksim metrosu kapalı mı, çalışıyor mu? Taksim metrosu neden kapalı? Taksim metrosu kapalı mı, çalışıyor mu? Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi nedeniyle seferler durduruldu.
6.09.2021 Gündem
Taksim istasyonu kapatıldı! Metro İstanbul'dan flaş açıklama
Taksim istasyonu kapatıldı! Metro İstanbul'dan flaş açıklama Metro İstanbul, İstanbul Valiliği kararınca Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Taksim istasyonu ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın kapatıldığını duyurdu.
31.05.2021 Gündem
Taksim Metrosu’nda Arap turiste yan kesicilik şoku
Taksim Metrosu’nda Arap turiste yan kesicilik şoku Beyoğlu Taksim Metrosu’nda Arap turistin cüzdanını yan kesicilik yöntemiyle çalan Filistin asıllı hırsız, olay yerinden kaçarken polis tarafından yakalandı. Hırsız gözaltına alınırken, şok yaşayan Arap turistin çocukları korku dolu anlar yaşadı.
16.07.2019 Yaşam
Ünlü oyuncu Taksim'de yürüyen merdivenden düşerek yaralandı
Ünlü oyuncu Taksim'de yürüyen merdivenden düşerek yaralandı Bir süre önce felç geçiren ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Hikmet Karagöz, Taksim Metrosu'nda yürüyen merdivenlerden inerken düştü. Kaşından ve yanağından yaralanan oyuncunun yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.
6.03.2019 Magazin
Taksim Meydanı'nda ceset bulundu
Taksim Meydanı'nda ceset bulundu İstanbul Taksim Meydanı'nda metro istasyonu girişinde bir erkek cesedi bulundu. Kalabalık tarafından farkedilen cesedin 21 yaşındaki Gökhan Özgel'e ait olduğu belirlendi.
7.10.2018 Yaşam
Taksim Metrosu'nda tacizcisine tokat attı
Taksim Metrosu'nda tacizcisine tokat attı Taksim’de 28 yaşındaki kadın metro çıkışında bir şahsın tacizine uğradı. Taciz sonrası gezi parkına doğru kaçmaya çalışan şahıs ise güven timleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Mağdur kadın, tacizcisine tokat atarak tepki gösterdi.
18.06.2018 Yaşam
Dağların zirvelerine 'kartal yuvası'
Dağların zirvelerine 'kartal yuvası' Teröristlerden temizlenen dağların zirvesi patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor
12.09.2017 Yaşam
Şener Şen metroda görüntülendi
Şener Şen metroda görüntülendi Uzun zamandır ekrandan uzak olan oyuncu Şener Şen, Taksim'de metroya binerken objektiflere yakalandı.
5.10.2016 Magazin
Yürüyen merdivende yerinden çıkan fırça 2 turisti yaraladı
Yürüyen merdivende yerinden çıkan fırça 2 turisti yaraladı Taksim Metrosu yürüyen merdivenlerinde bir bölümü yerinden çıkan fırçaya takılan 2 turist yaralandı.
22.08.2016 Yaşam
Taksim metrosu kapatıldı
Taksim metrosu kapatıldı Taksim'de metronun Gezi Parkı girişinin bulunduğu alanda çöp bidonunun üzerine bırakılan kadın çantası polisi alarma geçirdi Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken metronun Gezi Parkı girişi kapatıldı...
29.09.2021 Gündem
Boğaz Geçişi bu ilçelere yarayacak
Boğaz Geçişi bu ilçelere yarayacak Trafiği rahatlatmak için atılan adımlar bu ilçeleri kalkındıracak
5.01.2016 Arşiv
Taksim metrosunda dehşet anları!
Taksim metrosunda dehşet anları! Taksim metrosunda İstanbulkart basmayan işçilere, güvenlik görevlilerinin silah çektiği iddiasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, güvenlik görevlilerinin tekme tokat dövüldüğü ortaya çıktı.
20.07.2015 Yaşam
Günün en acı karesi!
Günün en acı karesi! İstanbul’da Suriyeli çocuklar ve sokak çocuklarının uğrak yeri olan Taksim Meydanı’nda iki çocuğun uyumak için seçtiği yer, görenlerin içini sızlattı...
26.06.2015 Yaşam
Merkez Zekeriyaköy'de kampanya
Merkez Zekeriyaköy'de kampanya Merkez Zekeriyaköy projesinde Anneler Günü için Mayıs ayında geçerli bir kampanya düzenlendi.
5.05.2015 Arşiv
Genç kız Taksim Metrosu'nda kayboldu!
Genç kız Taksim Metrosu'nda kayboldu! Moldovalı Ana Gore (21), tatil için geldiği İstanbul’da metronun içinde kayboldu...
16.12.2014 Yaşam
İstanbul’un kilidini açan durak!
İstanbul’un kilidini açan durak! İlk kazma vurulduğunda İstanbul tarihini 8 bin 500 yıl geriye götüren Yenikapı istasyonu uzun bir çalışmadan sonra dün Başbakan Davutoğlu’nun katılımıyla açıldı. Yenikapı durağı İstanbul’un tüm raylı sistemlerinin bağlantı noktası olacak.
29.09.2021 Gündem
Kartal-Atatürk Havalimanı arası 81 dakikaya inecek!
Kartal-Atatürk Havalimanı arası 81 dakikaya inecek! Aksaray-Yenikapı metro hattı yarın açılacak.Yeni açılacak hat ile Kartal-Atatürk Havalimanı arası 81 dakikaya inecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taksim Metrosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksim metrosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.