İstiklal Caddesi

İstiklal Caddesi

Son dakika istiklal caddesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istiklal caddesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istiklal caddesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstiklal Caddesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istiklal caddesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.046 istiklal caddesi haberi bulunmuştur. Tüm istiklal caddesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı Rusya’nın başkenti Moskova'da konser salonuna düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu önüne çiçek ve oyuncak bırakıldı.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de: Her adımımızı ya CHP ya PKK engelledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de: Her adımımızı ya CHP ya PKK engelledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Demokrasi mücadelemizi bırakmak için her yolu denediler, her şeyi yaptılar. Ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldılar. Attığımız her adım ya CHP tarafından engellendi, ya da istismar zeminini kaybetmekten korkan bölücü örgüt tarafından sabote edildi" dedi.
15.03.2024 Gündem
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı. Yüksel, göreve geldiklerinde en fazla bütçeyi otopark yapımına ayıracaklarını belirterek, "Senelerdir Şişli'ye bütün aday olan arkadaşlarımız, seçilen ve aday olanların her birinin ortak söylemi 'otopark konusunu çözeceğim'. Fakat çivi çakılmadı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Diyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'un Şişli ilçesi en fazla zemin altı otoparkına sahip ilçemiz olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Hisami Apartmanı davasından aranan müteahhit yakalandı
Hisami Apartmanı davasından aranan müteahhit yakalandı Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 100 kişiye mezar olan Hisami Apartmanı'nın davasında aranması olan Müteahhit Nurettin Özcan Beyoğlu’nda gözaltına alındı. Rutin asayiş uygulamasında yakalanan Özcan, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.01.2024 Gündem
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı MOSSAD için casusluk yaptıkları öne sürülen çoğu Suriyeli ve Filistinli şüphelilerin, kendi vatandaşlarına ait bilgileri 100-200 dolar karşılığında İsrail’e sattıkları ortaya çıktı. İşte küçük paralara ancak kilit bilgiler toplayan muhbirlerin yaptığı faaliyetler ve MOSSAD’ın para trafiğinin detayları...
7.01.2024 Gündem
İstanbul'da yılbaşı kutlamalarına kameralı takip
İstanbul'da yılbaşı kutlamalarına kameralı takip Yeni yıla yıla saatler kala kutlamaların yapıldığı Taksim Meydanı ve çevresine, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları kuruldu. Yılbaşı tedbirleri için Gezi Parkı'na konuşlandırılan mobil KGYS aracından Taksim, kameralarla takip ediliyor. 
31.12.2023 Gündem
Taksim'de yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı
Taksim'de yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı Taksim İstiklal Caddesi'nde yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.
31.12.2023 Gündem
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı Büyük ikramiyenin 400 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri, İstanbul’da da yoğun ilgi görüyor. Toplamda biletlerin yaklaşık yüzde 75’inin satıldığını belirten İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yazıcı, “Satışlar bu yıl çok iyi gidiyor. Hatta geçen seneye göre ilgi daha da arttı. Müşterilerimizin biletlerini bir an önce alması lazım. Çünkü son haftalarda biletler bitmek üzere” dedi.
24.12.2023 Gündem
Turiste fazla hesap çıkaran 'müdür'lere gözaltı
Turiste fazla hesap çıkaran 'müdür'lere gözaltı Beyoğlu’ndaki eğlence mekânlarında turistlere fazla hesap çıkartan, ödemeyenleri de darp ederek yağmalayan 68 kişi gözaltına alındı.
23.12.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya: İstanbul merkezli 13 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-23 operasyonlarında 5 yerel organize suç örgütü çökertildi
İçişleri Bakanı Yerlikaya: İstanbul merkezli 13 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-23 operasyonlarında 5 yerel organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul merkezli 13 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-23 operasyonlarında 5 yerel organize suç örgütü çökertildi” dedi.
22.12.2023 Gündem
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı!
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı! Oyuncu çift Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan’ın 4 yıllık evlilikleri sona erdi. 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri çok konuşulmuştu.
1.12.2023 Magazin
'Ben Robin Hood’um' diyerek paraları önüne gelene dağıttı! Taksim'deki film gibi olay kameralara yansıdı
'Ben Robin Hood’um' diyerek paraları önüne gelene dağıttı! Taksim'deki film gibi olay kameralara yansıdı Filmleri aratmayan olay Taksim'de yaşandı. Beyoğlu’nda 3 şahıs korsan taksicilik yapan adamı silah zoruyla alıkoydu. Adama silah doğrultup telefonunu çalan hırsız, internet bankacılığından da 15 bin lirasını gasp etti. Şahıslardan biri ardından gasp ettiği paraları Taksim’de “Ben Robin Hood’um” diyerek önüne gelene dağıttı. Yaşanan ilginç olay kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı şahıs savcılık talimatıyla akıl hastanesine yatırıldı.
2.11.2023 Gündem
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar Bülent Emrah Parlak, sabaha karşı gizemli bir kadınla Taksim sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi. Romantik anlar yaşayan ikili, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bülent Emrah Parlak, evli olduğu dönemde eşine şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberler ile de gündem olmuştu.
29.10.2023 Magazin
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın...
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın... Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bugün Çankaya Köşkü’nde en yakın kurmaylarıyla birlikteyken tarihi kararını açıkladı: Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz...
28.10.2023 Gündem
Kütahya’da 7 milyon liralık ‘kapora’ dolandırıcılığına operasyon! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Kütahya’da 7 milyon liralık ‘kapora’ dolandırıcılığına operasyon! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Kütahya’da sosyal medyada verdikleri ev satış ilanları üzerinden ‘ora’ dolandırıcılığı yaptığı tespit edilen 1’i kadın, 8 kişi, gözaltına alındı. Şüphelilerin aynı yöntemle 4 kişiyi, 7 milyon lira dolandırdığı tespit edildi.
27.10.2023 Yaşam
İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı
İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamaları nedeniyle İstiklal Caddesi Türk Bayrakları ile donatıldı.
27.10.2023 Gündem
İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı
İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı Cumhuriyet'in 100’üncü yılı kutlamaları nedeniyle İstiklal Caddesi Türk Bayrakları ile donatıldı.
27.10.2023 Haber
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün (TİGEM), İstanbul Veliefendi Hipodrumu’nda gerçekleşen 2023 yılının son elit tay satışında 'Özgünhan' isimli safkanın yavrularından 'Eflah' 5 milyon lira ile en yüksek fiyata satılan tay oldu.
21.10.2023 Yaşam
Diyarbakır merkezli 3 ilde 'Hipnoz' operasyonu: 9 gözaltı
Diyarbakır merkezli 3 ilde 'Hipnoz' operasyonu: 9 gözaltı Diyarbakır merkezli 3 ilde, internette alışveriş sitelerinin kopyalarını yaparak vatandaşları dolandıran 9 kişi ‘Hipnoz' adı verilen operasyonla gözaltına alındı.
21.10.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtıp "Taksim'de muhtaçlara dolar dağıtalım dersek" yazısı ile sosyal medya üzerinden paylaştıkları ileri sürülen 14 sanık, "Halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan 1'er yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Para dağıtan sanıklar, "Bize sosyal deney dendiği için katıldık, suç olduğunu bilseydik katılmazdık" savunmasını yaptı.
21.10.2023 Yaşam
İstiklal saldırısının faili öldürüldü
İstiklal saldırısının faili öldürüldü İstanbul İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör saldırısının planyacılarından "Mazlum Afrin" kod adlı terörist Nabo Kele Hayri, Suriye'de MİT tarafından etkisiz hale getirildi.
4.10.2023 Gündem
İstanbul'da ofis rekoru kırıldı: Son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaşıldı
İstanbul'da ofis rekoru kırıldı: Son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaşıldı İstanbul ofis pazarında doluluk oranı yüzde 84.9’a yükseldi ve son 10 yılın rekor seviyesine ulaştı. Ofis kiraları da 5 yılın zirvesinde. Mertekare kira bedeli 765 lira olan Levent ilk sırada yer alırken, Abdi İpekçi Caddesi metrekare başına 250 dolar kira ile 13 yıl sonra İstiklal Caddesi’ni geçti ve en pahalı cadde oldu.
23.08.2023 Ekonomi
Turistlerin İstiklal Caddesi'nde alışveriş keyfi: Gecenin 3'ünde bile tıklım tıklım!
Turistlerin İstiklal Caddesi'nde alışveriş keyfi: Gecenin 3'ünde bile tıklım tıklım! İstiklal Caddesi'nde gece 03.00'e kadar alışveriş devam ediyor. Özellikle Ortadoğulu turistlerin yoğun olduğu alışverişte avmler kapandıktan sonra caddedeki mağazalardan ihtiyaçlarını gideriyorlar.
16.08.2023 Ekonomi
İstiklal Caddesi'nde dolar dağıtıp sosyal medya için görüntü çeken gruba villada operasyon: 13 gözaltı
İstiklal Caddesi'nde dolar dağıtıp sosyal medya için görüntü çeken gruba villada operasyon: 13 gözaltı Taksim İstiklal Caddesi'nde dolar dağıtıp sosyal medya için görüntü çekenlere yönelik düzenlenen operasyonda 13 kişi yakalandı. Villada yaşayan şüphelilerin çektikleri görüntüler sayesinde yüksek gelir elde ettiği belirtildi.
10.08.2023 Gündem
Taksim'e gelenlerin sıcak havayla imtihanı: Termometreler 40 dereceyi gösterdi
Taksim'e gelenlerin sıcak havayla imtihanı: Termometreler 40 dereceyi gösterdi "Eyyam-ı Bahur’’ sıcaklarının kavurduğu İstanbul'da termometreler 40 dereceyi gösterdi. Taksim'de kimileri bunaltan sıcaktan şemsiyelerle korunmaya çalışırken, kimileri ise gölgelik alanlarda dinlenmeyi tercih etti.
3.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstiklal Caddesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istiklal caddesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.