İstanbul'da yasadışı organ nakli operasyonu! 10 bin dolara anlaşıp akrabası gibi göstermişler
İstanbul'da yasadışı organ nakli operasyonu! 10 bin dolara anlaşıp akrabası gibi göstermişler İstanbul'da organ nakli prosedürlerine takılmak istemeyen bazı kişilerin, sahte evraklarla organlarını verecek kişileri akrabaları gibi gösterdiği ortaya çıktı. Yapılan 2 farklı operasyonla yakalanan şüphelilerden 5'i mahkemede serbest bırakılırken 1 kişi tutuklandı.
18.04.2023 Yaşam
İstanbul'da yasadışı organ nakli operasyonu
İstanbul'da yasadışı organ nakli operasyonu İstanbul'da yasa dışı organ nakli yapmak isteyen Bulgaristan vatandaşı 2 kadın, özel hastanenin polis ile iş birliği yapması sonucu suçüstü yakalandı.
30.07.2022 Gündem
İstanbul'da yasadışı organ nakli şebekesine operasyon!
İstanbul'da yasadışı organ nakli şebekesine operasyon! İstanbul'da yasadışı organ ticareti yaptığı tespit edilen Filistin ve Ürdün uyruklu şebekeye operasyon düzenlendi. Operasyonda şebeke üyesi 4 kişi yakalanırken, organlarını satmak ve nakil için gelen 6 kişi de yerleştirildikleri otelde gözaltına alındı. Şebekenin organ nakli için gelenlerden kişi başı 45 bin dolar aldığı tespit edildi. Bu paranın 15 bin dolarının ise organını satan kişiye verildiği belirlendi. Ameliyatların ise Beylikdüzü'ndeki bir hastanede yapıldığı kaydedildi. Şüphelilerin şebeke tarafından tutuldukları oteldeki anları kameraya yansıdı.
8.12.2021 Vatan TV
İstanbul'da yasadışı organ nakli şebekesine operasyon! 45 bin dolar alıp...
İstanbul'da yasadışı organ nakli şebekesine operasyon! 45 bin dolar alıp... İstanbul'da yasadışı organ ticareti yaptığı tespit edilen Filistin ve Ürdün uyruklu şebekeye operasyon düzenlendi. Operasyonda şebeke üyesi 4 kişi yakalanırken, organlarını satmak ve nakil için gelen 6 kişi de yerleştirildikleri otelde gözaltına alındı. Şebekenin organ nakli için gelenlerden kişi başı 45 bin dolar aldığı tespit edildi. Bu paranın 15 bin dolarının ise organını satan kişiye verildiği belirlendi. Ameliyatların ise Beylikdüzü'ndeki bir hastanede yapıldığı kaydedildi. Şüphelilerin şebeke tarafından tutuldukları oteldeki anları kameraya yansıdı.
8.12.2021 Gündem
Tek böbrekle şeytani plan! Kendisini ihbar etti
Tek böbrekle şeytani plan! Kendisini ihbar etti Böbreğinin birisini satıp, ikinci böbreği için ilan verip kapora alan ve nakle gireceği sırada kendisini ihbar ettiren Ürdünlünün oyunu polis sorgusunda ortaya çıktı.
14.07.2019 Yaşam
Özel hastaneye operasyon! Ameliyat masasından aldılar...
Özel hastaneye operasyon! Ameliyat masasından aldılar... Esenyurt'ta polis ekipleri, yasa dışı organ ticareti yapıldığı ihbarı üzerine özel bir hastaneye ameliyat saatinde operasyon düzenledi. 10 bin dolara Suriyeli bir kişinin böbreğini almak istediği belirlenen İsrailli, böbreğini satan kişi, organ naklini yapacak doktor ve tercüman gözaltına alındı.
3.07.2019 Gündem
Çete lideri böbreğini sattı
Çete lideri böbreğini sattı Organ ve doku ticareti yaptıkları belirlenen çeteye dün operasyon düzenledi
29.09.2021 Gündem
Uluslararası organ çetesine operasyon!
Uluslararası organ çetesine operasyon! ANTALYA Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonda, örgütlü olarak uluslararası organ ve doku ticareti yaptıkları, resmi belgede sahtecilik suçlarına karıştıkları iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
Bir böbrekten iki dram çıktı
Bir böbrekten iki dram çıktı Yusuf Akgül, kredi kartı borcunu ödeyebilmek için böbreğini satışa çıkardı
29.09.2021 Gündem
Türk Frankestein’a AB’den tutuklama!
Türk Frankestein’a AB’den tutuklama! İnterpol tarafından aranan Yusuf Erçin Sönmez'e yeni suçlamalar...
29.09.2021 Gündem
Milli Görüş'e en yakın Ergenekon sanığı
Milli Görüş'e en yakın Ergenekon sanığı 1990'lı yıllarda kimilerince “İslamcı” diye nitelenen bir isimdi
29.09.2021 Gündem
Adalet bunu neresinde?
Adalet bunu neresinde? Organ şebekesinin Türkiye ayağı serbest kaldı, çocuğu için mama çalan anne bebeğiyle hapiste!
29.09.2021 Gündem
Savcı bile şaşırdı
Savcı bile şaşırdı ‘Frankenstein’ lakaplı Doç. Dr. Sönmez’in mahkeme tarafından serbest bırakılması şaşırttı
29.09.2021 Gündem
Masum Frankeştayn!
Masum Frankeştayn! İstanbul'da gözaltına alınan ‘Dr. Frankeştayn’ lakaplı Dr. Yusuf Erçin Sönmez, serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
Dr. Frankenstein yakalandı!
Dr. Frankenstein yakalandı! Frankenstein ailesini özleyip geldi, karşısında polisi buldu
29.09.2021 Gündem
'Dr. Frankestein'  Kosova'da ortaya çıktı
'Dr. Frankestein' Kosova'da ortaya çıktı Türk yasalarından kaçtı AB savcısına yakalandı!Yasadışı organ nakli yaptığı için 'Dr...
13.11.2010 Dünya
Böbrekçi doktora 10 yıl hapis
Böbrekçi doktora 10 yıl hapis İstanbul Bostancı’daki özel hastanesinde izinsiz böbrek nakli yaptığı gerekçesiyle tutuklanan ancak serbest kalan doktor, karar duruşmasında 10 yıl ağır hapis cezasına çarptırıldı...
29.09.2021 Gündem
Bu kadarı da olmaz!
Bu kadarı da olmaz! Türkiye-İsrail-Filistin organ nakli üçgeninin Türkiye halkası polisi bile dehşete düşürdü
29.09.2021 Gündem
Organ taciri doktora suçüstü
Organ taciri doktora suçüstü Arkadaşlarının organlarını sattığını ama parasını alamadığını iddia eden silahlı 4 kişi hastane bastı.Gizli bölmelerde organ nakli için ameliyat masasına yatırılan 4 yabancı bulundu.
27.04.2007 Yaşam
Organ taciri doktora hastanede suçüstü
Organ taciri doktora hastanede suçüstü Organ kaçakçılığı suçundan 4 kez gözaltına alınan Dr. Yusuf Sönmez, dün de Kadıköy'deki kliniğinde kaçak organ nakli yaparken yakalandı. Ancak böbreğini aldığı ve naklettiği hastaların durumları ağırlaşınca emniyete götürülemedi. Savcının talimatıyla klinikte göz hapsine alındı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri