İstanbul Yağmur

İstanbul Yağmur

Son dakika İstanbul yağmur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul yağmur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul yağmur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Yağmur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul yağmur gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.244 istanbul yağmur haberi bulunmuştur. Tüm istanbul yağmur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son 20 yılın en düşük seviyesi: Barajlar alarm veriyor
Son 20 yılın en düşük seviyesi: Barajlar alarm veriyor İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, 20 Ekim’de yüzde 21.12 olan barajlardaki doluluk oranı, yüzde 18’e kadar geriledi.
3.11.2023 Yaşam
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! İstanbul dahil 43 ilde alarm verildi, çok şiddetli olacak
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! İstanbul dahil 43 ilde alarm verildi, çok şiddetli olacak Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması geldi. Sıcaklıklar düşmeye başlıyor. İstanbul'da hafta sonu hava nasıl olacak merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava raporunu açıkladı. Hafta sonu birçok ilimizde kuvvetli yağış etkili olacak. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 4 ilçesini işaret ederek şiddetli yağış uyarısında bulundu. Öte yandan Meteoroloji, 43 ile sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması gerektiğini belirtti. İşte yurt genelinde hava durumu tahmini...
1.10.2023 Gündem
Sağanak yağmur bu geceden itibaren başlıyor! İstanbul dahil çok sayıda ili etkileyecek günlerce sürecek
Sağanak yağmur bu geceden itibaren başlıyor! İstanbul dahil çok sayıda ili etkileyecek günlerce sürecek Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Balkanlardan yağışlı hava dalgası geliyor. Çok kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Kuvvetli yağış çarşamba günü itibarıyla başlayıp, perşembe ve cuma günü de devam edecek. Yurt genelinde etkili olan Eyyam-ı bahur sıcaklarıyla termometreler 40 derecenin üstüne çıkmıştı. Bugün itibariyle Batı'da bunaltan sıcaklar etkisini yitirerek mevsim normallerine dönüldü. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, bu gece İstanbul ve çevre illerde yağış beklendiğini açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise Batı'da sıcaklıklarının düşeceği, Doğu'da ise mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ifade edildi. Rekor sıcaklıklar Batı bölgesini terk ediyor. 8-9 derecelik sıcaklık düşüşüyle mevsim normallerine dönüldü. Meteoroloji verilerine göre İstanbul ve çevre illerde 3 gün sürecek yağış bekleniyor.
8.08.2023 Yaşam
Meteoroloji son dakika hava durumu raporu! 54 ilde 2 gün boyunca yağacak: Tarih belli oldu
Meteoroloji son dakika hava durumu raporu! 54 ilde 2 gün boyunca yağacak: Tarih belli oldu Meteoroloji son dakika hava durumu açıklaması. Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayınladı. Planı olanlara sürpriz olacak. 54 ilde 2 gün boyunca yağacak. Tarih belli oldu. Bu illerde yaşayanlar ve bu illere tatile gidenler için uyarı yapıldı. Yaz yağmuru kuvvetli geliyor. Kavurucu sıcaklıklar yerini serinliğe bırakacak. İstanbul, Ankara, İzmir'de kuvvetli sağanak bekleniyor. Yapılan açıklamada birçok ilde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması beklendiği açıklandı. İşte tüm detaylar...
4.07.2023 Gündem
İstanbul’a yağmur yağacak mı? İstanbul’a kar ne zaman yağacak?  İstanbul’da hava nasıl olacak? İstanbul hava durumu!
İstanbul’a yağmur yağacak mı? İstanbul’a kar ne zaman yağacak? İstanbul’da hava nasıl olacak? İstanbul hava durumu! Yeni haftaya başlarken Türkiye’de etkili olan yağışlı hava nedeniyle Meteoroloji’den yapılan son tahminler merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahminlerine göre pek çok ilde sağanak yağışlar görülecek. Yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek hava durumunun ardından İstanbul için de uyarı geldi. Peki, İstanbul’a yağmur yağacak mı? İstanbul’a kar ne zaman yağacak? İstanbul’da hava nasıl olacak? İstanbul hava durumu!
12.12.2022 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çok sayıda kenti fena vuracak! İl il tarih tarih belli oldu!
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çok sayıda kenti fena vuracak! İl il tarih tarih belli oldu! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Sağanak yağış geri dönüyor. Meteoroloji'den il il tarih tarih kritik uyarı geldi. O tarihler arasında birçok ilde yağmur yağacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 18-22 Ağustos tarihlerini kapsayan hava durumu tahmin raporunu paylaşıldı. Yayımlanan rapora göre yarın başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi'nin büyük bir kısmı, Karadeniz Bölgesi'nin tamamında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Peki, yurt genelinde hava nasıl olacak? Öte yandan Meteoroloji Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli'de vatandaşları da sıcaklara karşı uyardı. İşte hava durumu ile ilgili son dakika tüm detaylar...
19.08.2022 Gündem
Meteoroloji son dakika açıkladı! Çok kuvvetli geliyor, hava durumu tersine dönüyor! Günlerce sürecek, İstanbul, Ankara, İzmir ve birçok ilde...
Meteoroloji son dakika açıkladı! Çok kuvvetli geliyor, hava durumu tersine dönüyor! Günlerce sürecek, İstanbul, Ankara, İzmir ve birçok ilde... Meteoroloji son dakika açıkladı. Kuvvetli yağışlar yeniden geliyor. Hava durumu değişiyor. Tarih belli oldu. Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte soğuk ve yağışlı hava dalgası yurdu terk etmiyor. MGM'nin yeni hava durumu haritasına ve uzmanların son tahminlerine göre yağmur tekrar başlayacak. İstanbul, Ankara, Edirne, Tekirdağ dahil onlarca ili etkisi altına alacak. Hava durumunun nasıl olacağını ve yağmurun yağıp yağmayacağını vatandaşlar merak ediyor. Peki hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? Hangi illerde yağmur yağacak? İşte son dakika hava durumu açıklamaları ve il il hava durumu...
20.05.2022 Gündem
Bugün yağmur var mı, 18 Mayıs Çarşamba bugün yağmur yağacak mı, saat kaçta? Meteoroloji İstanbul yağmur uyarısı!
Bugün yağmur var mı, 18 Mayıs Çarşamba bugün yağmur yağacak mı, saat kaçta? Meteoroloji İstanbul yağmur uyarısı! Bugün yağmur var mı 18 Mayıs 2022, bugün yağmur yağacak mı? Meteoroloji, Marmara Bölgesi için kuvvetli yağışın beklendiğini söyleyerek, 'sarı' kod uyarısında bulundu. İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale'de hava sıcaklıkları bugünden itibaren düşecek.
18.05.2022 Yaşam
İstanbul'da kabus anları! Birçok noktaya yıldırım düştü...
İstanbul'da kabus anları! Birçok noktaya yıldırım düştü... İstanbul'da beklenen yağmur ve fırtına etkili olmaya başladı. Bazı noktalara yıldırım, düşerken fırtınadan çatıları uçurdu.
18.09.2021 Yaşam
İstanbul'da sağanak başladı! Vatandaşlar hazırlıksız yakalandı
İstanbul'da sağanak başladı! Vatandaşlar hazırlıksız yakalandı İstanbul'un birçok noktasında aniden başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalandı. Bazı yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşımda da zaman zaman aksamalar yaşanıyor.
23.06.2021 Gündem
İstanbul için kritik son dakika uyarısı! Saat verildi, bugün...
İstanbul için kritik son dakika uyarısı! Saat verildi, bugün... İstanbul, Trakya ve Kocaeli için son dakika uyarısı geldi. Sel ve su baskını uyarısı yapıldı, saat verildi. Sağanak yağış bugün başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce, öğle saatlerinden itibaren Trakya, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde beklenen sağanak ile oluşabilecek ani sel ve su baskınına karşı uyarı yapıldı.
23.06.2021 Gündem
Yağmur ne zaman duracak? Havalar ne zaman ısınacak, İstanbul yağmur ne zaman diner?
Yağmur ne zaman duracak? Havalar ne zaman ısınacak, İstanbul yağmur ne zaman diner? Haziran yağışlarının etkisini kuvvetli olarak gösterdiği günlerde herkes yağmurlu havanın yurtta ne kadar daha etkili olacağını ve ne zaman duracağını merak ediliyor. Bugün (Cumartesi) Marmara kıyıları ve Karadeniz'in batısında gök gürültülü sağanak yağışlar etkisini sürdürmeye devam edecek.
19.06.2021 Gündem
İstanbul için son dakika uyarısı! Dolu yağışı ve...
İstanbul için son dakika uyarısı! Dolu yağışı ve... İstanbul için son dakika uyarısı yapıldı. Dolu yağışı ve sağanak açıklaması geldi. İstanbul'da yağmur etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji de uyarıda bulundu. Meteoloroji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, "Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.
12.06.2021 Gündem
İstanbul'a soğuk ve yağışlı hava geliyor! Valilik duyurdu, yarın...
İstanbul'a soğuk ve yağışlı hava geliyor! Valilik duyurdu, yarın... İstanbul Valiliği'nden hava durumuna ilişkin açıklama geldi. Bu gece saatlerinden itibaren bölge Trakya'dan başlayarak soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Hava sıcaklıklarının perşembe gününden itibaren hissedilir derecede azalacağı, önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin altında seyretmesi beklendiği kaydedildi.
7.04.2021 Gündem
Kestane karası fırtınası ne zaman başlıyor?
Kestane karası fırtınası ne zaman başlıyor? İstanbul'da etkisini gösteren yağmur ve dolu yağışı kentte paniğe neden oldu. Hava birden gündüzden geceye döndü. Yer yer dolu yağışlarının görüldüğü İstanbul'da bazı semtlerde baskınlara neden oldu. Uzmanlar öğleden sonra yağmurun hızını azaltacağını akşam saatlerinde yine şiddetli yağışların görüleceğini belirtiyor. İstanbul'daki yağışlı hava ile birlikte pek çok kişi de Kestane karası fırtınasını merak ediyor. Peki, Kestane karası fırtınası nedir, ne zaman olur? Kestane karası fırtınası ne zaman başlıyor? İşte Kestane karası fırtınası hakkında merak edilenler...
29.09.2020 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı!
Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamada Ege kıyıları ile İstanbul, Uşak, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinde yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak olacağını bildirdi.
21.11.2019 Yaşam
Şiddetli yağmur geliyor! İstanbul'a doğru yola çıktı
Şiddetli yağmur geliyor! İstanbul'a doğru yola çıktı Son dakika gelen bilgilere göre, Edirne'de çiseleme şeklinde başlayan yağış kısa sürede kuvvetli sağanağa dönüştü. Meteorolojiye göre kuvvetli sağanak geceye kadar aralıklarla devam edecek. Gökyüzündeki bulutlar ise dikkat çekerken, yağışlı hava İstanbul'a doğru yola çıktı.
4.10.2019 Gündem
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Gece yarısına kadar...
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Gece yarısına kadar... Meteoroloji'den peş peşe gelen son dakika uyarılarının ardından kuvvetli yağışlar başladı. İstanbul'da dün öğle saatlerinde başlayan yağmur gece saatlerine kadar devam etti. İstanbul'da birçok yeri su basarken, vatandaş zor anlar yaşadı. Peki İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Yağmurlar daha ne kadar devam edecek? İşte hava durumuyla ilgili detaylar...
14.09.2018 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den kritik uyarı! Bugün geliyor...
Son dakika... Meteoroloji'den kritik uyarı! Bugün geliyor... Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Gelen son açıklamada Marmara için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Başta İstanbul olmak üzere Kocaeli ve Yalova çevrelerinde kuvvetli yağış beklendiği bildirildi. Meteoroloji ayrıca yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini açıkladı. İşte yurtta beklenen hava durumu
13.09.2018 Gündem
Meteoroloji uyardı! İstanbul'da bu iki ilçede yaşayanlar dikkat...
Meteoroloji uyardı! İstanbul'da bu iki ilçede yaşayanlar dikkat... Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamada İstanbul'daki iki ilçeye önemli uyarı yapıldı. Çatalca ve Silivri ilçeleri sağanak yağışa karşı uyarıldı.
28.09.2017 Yaşam
İstanbullulara güzel haber! Yağmur geliyor
İstanbullulara güzel haber! Yağmur geliyor CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, Ağustos ayının 13 - 14'ü civarı sıcaklıkların düşmesiyle beraber, İstanbul'da kuvvetli sağanak yağış gerçekleşebileceğini belirtti. Sürmeli, "Buradaki sıcaklık dalgalanışının sıkı bir sağanak yapma ihtimali var. Fakat henüz net değil. Geçen seferki kadar çok sert bir sıcaklık azalışı görülmüyor. Sert, sıkı sağanaklar yapabilecek seviyede olacak" dedi.
29.09.2021 Gündem
Kandilli açıkladı! İşte afetin nedeni
Kandilli açıkladı! İşte afetin nedeni Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek, 18 Temmuz 2017 itibariyle özellikle İstanbul'da yaşanan yüksek miktarda kaydedilen yağışlara Kuzey'den gelen serin hava ve yüksek deniz suyu sıcaklıklarının birleşmesi sonucu oluşan "Süper Hücre" diye adlandırılan yapıların neden olduğunu açıkladı.
18.07.2017 Yaşam
Meteoroloji'den İstanbullulara uyarı! Kuvvetli yağmur geliyor
Meteoroloji'den İstanbullulara uyarı! Kuvvetli yağmur geliyor Meteoroloji İstanbulluları kuvvetli yağmur dolayısıyla sel ve su baskınlarına karşı uyardı.
13.03.2017 Yaşam
Meteoroloji İstanbul için saat verdi!
Meteoroloji İstanbul için saat verdi! Meteoroloji Marmara'nın kuzeydoğusu ile Düzce ve Zonguldak çevrelerinde kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
25.08.2016 Yaşam
Fenerbahçe'den federasyona protesto!
Fenerbahçe'den federasyona protesto! Fenerbahçe Universal Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu'na tepki amaçlı olarak yarın Galatasaray ile oynayacakları Türkiye Kupası'na maçına genç oyuncular ile çıkma kararı aldı...
10.05.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Yağmur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul yağmur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.