İstanbul Valisi Ali Yerlikaya

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya

Son dakika İstanbul Valisi Ali Yerlikaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Valisi Ali Yerlikaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul valisi ali yerlikaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 799 istanbul valisi ali yerlikaya haberi bulunmuştur. Tüm istanbul valisi ali yerlikaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi!
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından Yerlikaya’nın yerine gelen isim Gaziantep Valisi Davut Gül oldu. Peki, Davut Gül kimdir, Yeni İstanbul Valisi nereli, kaç yaşında?
7.06.2023 Gündem
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı?
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yeni Kabine'yi açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından, yerine Erdoğan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü atadı. Gül’ün atanması sonrası Gaziantep Valiliğine kimin atandığı merak konusu oldu. Peki, Yeni Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı?
6.06.2023 Gündem
Yeni İstanbul Valisi kim oldu? Ali Yerlikaya'nın yerine gelecek isim kim olacak?
Yeni İstanbul Valisi kim oldu? Ali Yerlikaya'nın yerine gelecek isim kim olacak? İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İçişleri Bakanı oldu. Cumhurbaşkanı Kabinesi'nin açıklanmasıyla birlikte eski İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni dönemde İçişleri Bakanı olarak görev yapacak. Peki yeni İstanbul Valisi kim olacak? İşte detaylar...
3.06.2023 Gündem
Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı
Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni açıkladı. Yeni kabine ilk toplantısını Salı günü gerçekleştirecek.
3.06.2023 Gündem
Ali Yerlikaya kimdir? İstanbul Valisi Ali Yerlikaya nereli, kaç yaşında?
Ali Yerlikaya kimdir? İstanbul Valisi Ali Yerlikaya nereli, kaç yaşında? Ali Yerlikaya İçişleri Bakanı mı oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2023 Bakanlık atamaları belli oldu. 3 Haziran 2023 Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'nde açıkladığı yeni kabine üyelerinden yeni İçişleri Bakanı da açıklandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İçişleri Bakanlığı için adaylar arasında yer aldı. Peki Ali Yerlikaya kimdir, kaç yaşında? İşte Ali Yerlikaya biyografisi.
3.06.2023 Gündem
Süleyman Soylu: Milletimiz var olsun
Süleyman Soylu: Milletimiz var olsun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’un Fethi'nin 570. yılı dolayısıyla Fatih Sultan Mehmet'in türbesini ziyaret etti. Soylu, " Allah'a şükürler olsun her şey için söylenecek tek cümle budur. Milletimiz var olsun" dedi.
29.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Modern’in yeni binasının açılış töreninde konuştu. Kültür sanat alanında önemli adımlar atıldığını söyleyen Erdoğan, "Kültür ve sanat alanında her türlü eseri teşvik ediyoruz. Sanatımıza katkı veren herkese destek olmayı görev telakki ediyoruz. Kuşatıcı yaklaşımla hareket ediyoruz. Resmi ideoloji tarafından yasaklanan kim varsa hepsine kucak açtık." dedi.
19.05.2023 Gündem
KIZILELMA belgeseli yayınlandı! '20 yıllık hayalimizdi'
KIZILELMA belgeseli yayınlandı! '20 yıllık hayalimizdi' Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ilk bölümü yayınladı.
11.05.2023 Ekonomi
Kar yağışı ve soğuk hava dalgası geliyor! Sıcaklık 15 derece düşecek, günü belli oldu
Kar yağışı ve soğuk hava dalgası geliyor! Sıcaklık 15 derece düşecek, günü belli oldu Kar yağışı, soğuk hava, fırtına geliyor! Hava durumuna ilişkin son dakika açıklaması geldi. Mayısa günler kala havalar bir sıcak bir soğuk şeklinde seyrini sürdürüyor. Çok sayıda kentte yağışlar hala devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre kar yağışı yeniden geliyor. Sıcaklık 10-15 derece birden düşecek. Özellikle tarih verildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da uyarıda bulunmuştu. Şiddetli yağışlar çok sayıda ilde başlamış durumda. İşte son dakika hava durumu ve kar açıklaması...
27.04.2023 Gündem
Vali Yerlikaya'dan kuvvetli sağanak yağış uyarısı
Vali Yerlikaya'dan kuvvetli sağanak yağış uyarısı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.
26.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Topkapı Sarayı’nda restorasyonu tamamlanan birimlerin açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Topkapı Sarayı’nda restorasyonu tamamlanan birimlerin açılışını yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Topkapı Sarayı’nda restorasyonu tamamlanan birimlerin açılış programına katıldı. Burada açılış kurdelesi kesen ve konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yarın da bayramla müşerref olacağımız Ramazan ayının tüm milletimize hayırlı olmasını dilerken, kurdeleyi de bu muhabbet içerisinde, bu güzellikler içerisinde kesiyoruz" dedi.
20.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Bakan Ersoy: En çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık
Bakan Ersoy: En çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı EMITT'in açılış programına katıldı. Bakan Ersoy, “Biz en çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık.  Hem krizi çok iyi yönettik hem de kriz sonrasında en iyi performans gösteren ülke olduk. Paylaştığımız rakamlar Türkiye’nin turizmde süper lige yükseldiğini gösteriyor. 2028 hedefimizi de 90 milyon turist ve 100 milyar dolar gelir olarak duyurduk. İnşallah bu hedefleri birer birer tutturacağız" dedi.  
12.04.2023 Ekonomi
Ayasofya Camii'ne Ramazan mahyası asıldı
Ayasofya Camii'ne Ramazan mahyası asıldı İbadete 86 yıl sonra açılan Ayasofya Camii'ne Ramazan mahyası asıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Ayasofya Camii'ne asılan mahya videosunu paylaşarak, "Ayasofya-i Kebîr Câmi-i Şerîfi'nin minareleri, bu yıl da 'La İlahe İllallah' yazılı mahya ile hem İstanbul'umuzu hem de gönüllerimizi aydınlatacak" ifadelerini kullandı. 
22.03.2023 Gündem
Çanakkale Şehitleri Edirnekapı Şehitliği'nde anıldı
Çanakkale Şehitleri Edirnekapı Şehitliği'nde anıldı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108. yıl dönümü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde tören düzenlendi.
18.03.2023 Gündem
Kökünü Kurutma Operasyonu'nda gözaltına alınan 161 şüpheli adliyeye sevk edildi
Kökünü Kurutma Operasyonu'nda gözaltına alınan 161 şüpheli adliyeye sevk edildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 900 kişilik ekibin katılımıyla geçtiğimiz günlerde İstanbul genelinde 175 şüpheli için yapılan eş zamanlı operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 161 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
17.03.2023 Gündem
Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem! İstanbul, Ankara ve Düzce'de de hissedildi
Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem! İstanbul, Ankara ve Düzce'de de hissedildi Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilde de hissedildi. Depremle ilgili AFAD Başkanı Yunus Sezer, bölgede an itibariyle herhangi olumsuz bir durumun bulunmadığını açıkladı. Depremin ardından Bolu Valisi Erkan Kılıç ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya deprem sonrası herhangi bir olumsuzluk olmadığını bildirdi.
16.03.2023 Gündem
Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem! İstanbul, Ankara ve Düzce'de de hissedildi
Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem! İstanbul, Ankara ve Düzce'de de hissedildi Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilde de hissedildi. Depremle ilgili AFAD Başkanı Yunus Sezer, bölgede an itibariyle herhangi olumsuz bir durumun bulunmadığını açıkladı. Depremin ardından Bolu Valisi Erkan Kılıç ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya deprem sonrası herhangi bir olumsuzluk olmadığını bildirdi. Öte yandan AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar "Bolu'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem Kuzey Anadolu Fay zonuna bağlı küçük kısa bir kol üzerinde meydana geldi. Bu tip faylar üzerinde meydana gelen depremlerin başka depremleri veya Marmara fayını etkilemesi söz konusu değildir" dedi.
16.03.2023 Gündem
Uyuşturucu kuryeliği yapan taksiciler gözaltına alındı
Uyuşturucu kuryeliği yapan taksiciler gözaltına alındı İstanbul'da çok sayıda adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, 161 şüpheli gözaltına alındı. 'Kökünü Kurutma' adı verilen operasyonda, adreslere kokain servisi yapan 24 taksi şoförü de yakalandı. Operasyon İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı konuşma sonrası başladı.
14.03.2023 Gündem
İstanbul'da Kökünü Kurutma Operasyonu: 161 gözaltı
İstanbul'da Kökünü Kurutma Operasyonu: 161 gözaltı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da gerçekleştirilen Kökünü Kurutma Operasyonu'nun detaylarını aktardı. Bakan Soylu, "42'inci Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 161 kişi gözaltına alındı. İstanbul'da kokain dağıtımını yapan ekip 60 taksi, 35 motokurye ile birlikte neredeyse eve servis diyebileceğimiz bir şebekenin bunlar dağıtıcıları" dedi.
14.03.2023 Gündem
Bakan Varank'ın babası son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Varank'ın babası son yolculuğuna uğurlandı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın babası Ali Haydar Varank, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı.
13.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan İş İnsanı Kemal Coşkun'un cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan İş İnsanı Kemal Coşkun'un cenazesine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Coşkun Et ve Et Mamulleri Kurucusu Kemal Coşkun'un Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katıldı.
9.03.2023 Gündem
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde Depreme dayanıksız devlet okulları bir bir tahliye edilirken çocukları özel okullarda okuyan veliler harekete geçti. Ailelerin teknik raporların peşine düşmesi sonrası, bazı okullar incelemeler sonucunda kampüslerini kapattı.
1.03.2023 Gündem
Okullarla ilgili flaş gelişme! Vali Yerlikaya açıkladı
Okullarla ilgili flaş gelişme! Vali Yerlikaya açıkladı Olası İstanbul depremine karşı eğitim-öğretim kurumları özelinde yapılan yenileme ve güçlendirme çalışmalarına dair İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan bilgilendirme açıklaması geldi. Yerlikaya, kentte 1999 öncesinde inşa edilen okullara ilişkin, ''İstanbul'umuzdaki 1223 okulumuz yeniden yapıldı ve güçlendirildi. 128 okulumuzla ilgili çalışmalarımız hızla devam ediyor." dedi.
21.02.2023 Gündem
Vali Yerlikaya: Deprem bölgesinden gelen 476 öğrenci ders başı yaptı
Vali Yerlikaya: Deprem bölgesinden gelen 476 öğrenci ders başı yaptı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, deprem bölgesinden gelen 476 öğrencinin bugün ders başı yaptığını duyurdu.
20.02.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul valisi ali yerlikaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.