Gaziantep Valisi

Gaziantep Valisi

Son dakika gaziantep valisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaziantep valisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaziantep valisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaziantep Valisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaziantep valisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 660 gaziantep valisi haberi bulunmuştur. Tüm gaziantep valisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bolat duyurdu: Kişi başı milli gelirimiz, 12 bin 500 dolara yükselecek
Bakan Bolat duyurdu: Kişi başı milli gelirimiz, 12 bin 500 dolara yükselecek Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2023 yılını 1 trilyon doların üzerinde milli gelir ile kapatacağız. Kişi başı milli gelirimiz, 12 bin 500 dolara yükselecek" dedi.
26.12.2023 Gündem
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı  Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit oğlunun tabutuna sarılan baba Mehmet İyem, "Oğlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. Kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.
24.12.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz: Bu yıl 1 trilyon lira kaynak deprem için harcanacak
Cevdet Yılmaz: Bu yıl 1 trilyon lira kaynak deprem için harcanacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Deprem felaketinden 11 ilimiz ve 14 milyondan fazla insanımız doğrudan etkilendi. Bu yıl sadece merkezi yönetim bütçemizde, deprem harcamalarımız hesaplarımıza göre 762 milyar Tük Lirası olacak. Çok büyük bir yükle karşı karşıyayız. Yerel yönetimler, İş Kur, SGK gibi kurumlarımızı da dahil edersek 1 trilyon liraya yakın kaynağın bu sene depreme harcanacağını ifade edebilirim. Bu en gelişmiş ülke için bile büyük bir maliyet ama inşallah hep birlikte ülke olarak, millet olarak bu yükü omuzlayacağız" dedi.
12.08.2023 Gündem
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
KOBİ'lere 450 milyon dolarlık destek yolda! Bakan Kacır duyurdu
KOBİ'lere 450 milyon dolarlık destek yolda! Bakan Kacır duyurdu KOBİ'lerin beklediği haber geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Dünya bankası ile 450 milyon dolarlık bir desteği önümüzdeki haftalardan itibaren yine KOBİ’lerimizin toparlanması adına bölgedeki KOBİ’lere sunuyor olacağız. Bu program kapsamında 11 ilimizdeki küçük ve orta ölçekli büyüklükteki işletmelerimize 120 bin ila 500 bin TL’lik bir desteği sağlıyor olacağız’’ dedi.
14.07.2023 Gündem
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var" diye konuştu.
12.07.2023 Gündem
Fatma Şahin'in babası, son yolculuğuna uğurlandı
Fatma Şahin'in babası, son yolculuğuna uğurlandı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in hayatını kaybeden babası Mustafa Kıymık (83), kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenazeye, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yanı sıra valiler ve siyasiler de katıldı.
2.07.2023 Gündem
Atama kararları yayımlandı! Yeni Emniyet Genel Müdürü Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız oldu
Atama kararları yayımlandı! Yeni Emniyet Genel Müdürü Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.06.2023 Gündem
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi!
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından Yerlikaya’nın yerine gelen isim Gaziantep Valisi Davut Gül oldu. Peki, Davut Gül kimdir, Yeni İstanbul Valisi nereli, kaç yaşında?
7.06.2023 Gündem
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı?
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yeni Kabine'yi açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından, yerine Erdoğan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü atadı. Gül’ün atanması sonrası Gaziantep Valiliğine kimin atandığı merak konusu oldu. Peki, Yeni Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı?
6.06.2023 Gündem
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem Yeni Kabine’yle buluşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından ‘Millete Sesleniş’ konuşması yapacak. Türkiye’nin ikinci yüzyılı için yeni yol haritasının ele alınacağı toplantının öncelikli gündemi ekonomi...
6.06.2023 Gündem
İstanbul Valiliği'ne Davut Gül atandı
İstanbul Valiliği'ne Davut Gül atandı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği'ne Davut Gül'ün atandığını açıkladı. Yapılan duyuruda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi olarak Sayın Davut Gül’ü atamıştır." denildi.
5.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak desteğinize talibiz. Cumhuriyetimizin ilk asrı, acısıyla, tatlısıyla bizleri bu noktaya kadar getirdi. Son 20 yılda ülkemize kazandırdığımız güçlü demokrasi ve kalkınma altyapısıyla önceki dönemlerin eksiğini önemli ölçüde telafi ettik. Artık asıl büyük şahlanışın eşiğindeyiz. Allah'ın izniyle önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. Kazasız belasız bir şekilde bu seçimi de atlattıktan sonra tüm vaktimizi ve enerjimizi Türkiye Yüzyılının inşasına vereceğiz" dedi.
31.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: İlk Evim Tuzla kuralarımızda 14 bin 838 hak sahibini belirledik
Bakan Kurum: İlk Evim Tuzla kuralarımızda 14 bin 838 hak sahibini belirledik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, güvenli konutların yapım sürecini büyük bir kararlılıkla yürüttüklerini açıkladı.
25.03.2023 Ekonomi
Yeni konutların temeli atılıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapacak
Yeni konutların temeli atılıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapacak Depremin vurduğu şehirlerde yeniden inşa süreci bugün resmen başlıyor. İhale süreci tamamlanan 46 bin konutun, 17 bin 902'sİ için bugün 11 ilde eşzamanlı temel atma töreni düzenlenecek. Zemin artı üç-dört katlı planlanan yeni binalarda teslimlere bir yılda başlanılması hedefleniyor.
23.03.2023 Ekonomi
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs’ta 5 bin depremzedeyi ağırlıyoruz
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs’ta 5 bin depremzedeyi ağırlıyoruz Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, deprem felaketinden etkilenen Gaziantep’e taziye ziyaretinde bulundu. Depremin yaralarının sarılması için seferber olduklarını ve 5 bin depremzedenin şu anda Kıbrıs’ta misafir edildiğini anlatan Ersin Tatar, Adıyaman’da otel enkazı altında hayatını kaybeden 24’ü voleybolcu, 35 Kıbrıs vatandaşının ölümüne ilişkin konunun da yakın takipçisi olduklarını kaydetti.
1.03.2023 Dünya
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile deprem bölgesine gitti
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile deprem bölgesine gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerini ziyaret eden Emine Erdoğan ile BM Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif Sharif, konteyner kentte kalan depremzedelerle bir araya geldi. Emine Erdoğan deprem bölgesinde "Çok zor günler geçiriyoruz. Bunları hep birlikte aşacağız. Birbirimizin elinden tutarak, birbirimize teselli olacağız" ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Gündem
İki ilde yasaklandı! Ağır hasarlı binalarla ilgili flaş karar
İki ilde yasaklandı! Ağır hasarlı binalarla ilgili flaş karar Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremler 11 ilde binaların yıkılmasına ve can kayıplarının yaşanmasına yol açtı. Afet bölgesinde meydana gelen artçılar nedeniyle hasarlı binaların yıkıldığı görüldü. Malatya ve Gaziantep valilikleri can kayıplarının önüne geçmek için ağır hasarlı binalardan eşya tahliyesini ikinci bir karar kadar durdu.
21.02.2023 Gündem
Ağır hasarlı bina ne demek? Ağır hasarlı binadan eşya alınır mı, ağır hasarlı binalar yıkılacak mı?
Ağır hasarlı bina ne demek? Ağır hasarlı binadan eşya alınır mı, ağır hasarlı binalar yıkılacak mı? Ağır hasarlı binadan eşya alınır mı, ağır hasarlı binalar yıkılacak mı? Soruları yanıt buldu. Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ağır hasarlı binalardan eşya alımının durdurulduğunu ve acil yıkılacak binalara girişin yasaklandığını duyurdu. Peki, Ağır hasarlı bina ne demek?
21.02.2023 Gündem
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem!
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem! AFAD, dün saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ardından Samandağ'da 5.8 ve 5.2 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi. Deprem Kayseri, Antalya, Urfa, Osmaniye, Diyarbakır'a kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremde 6 kişi hayatını kaybetti, 294 kişi yaralandı.
21.02.2023 Gündem
Bakan Kurum: Tek hedefimiz konutları en doğru yerde hızlı şekilde yapmak
Bakan Kurum: Tek hedefimiz konutları en doğru yerde hızlı şekilde yapmak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Bölgenin kültürüne, sanatına, geleneklerine, tarihi dokusuna göre planladık, bu plan çerçevesinde yapacağız. Ovalardan dağlara doğru bir yerleşim modelini hayata geçireceğiz’’ dedi.
19.02.2023 Gündem
Bakan Kurum: Tarihin en büyük afet konut projesini 1 yılda tamamlayacağız
Bakan Kurum: Tarihin en büyük afet konut projesini 1 yılda tamamlayacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Depremden dolayı yıkım yaşayan tüm illerimizde eş zamanlı olarak; adeta bir seferberlik ruhuyla harekete geçecek; Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız” dedi.
13.02.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Devlet-millet el ele inşallah bu afetin altından kalkacak
Bakan Kurum: Devlet-millet el ele inşallah bu afetin altından kalkacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Devlet-millet el ele inşallah bu afetin altından kalkacak. Hep birlikte daha iyi, daha güzel günleri geçmişte olduğu gibi yaşamaya devam edeceğiz” dedi.
10.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Çok sayıda ilimizde eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Çok sayıda ilimizde eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Olumsuz hava şartları ve etkisini giderek artıran kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. İşte okullar için tatil kararı alınan illerimiz...
5.02.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Gaziantep Valisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaziantep valisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.