İstanbul Terörle Mücadele

İstanbul Terörle Mücadele

Son dakika istanbul terörle mücadele haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul terörle mücadele ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul terörle mücadele haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Terörle Mücadele

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul terörle mücadele gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.601 istanbul terörle mücadele haberi bulunmuştur. Tüm istanbul terörle mücadele haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler İstanbul’da düzenlenen DEAŞ operasyonunda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Tacikistan uyruklu Fazıljon A. (37) ve Kırgızistan kökenli Zulfııa S.’nin (41) barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı İstihbarat ve terörle mücadele ekiplerince İstanbul’da düzenlenen operasyonda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Orta Asya kökenli oldukları belirtilen hücre üyelerinin barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
Mossad ajanlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Mossad ajanlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı İsrail gizli servisi Mossad'a çalıştıkları gerekçesi ile MİT ve emniyet unsurları tarafından çökertilen casus ağındaki 34 şüphelinin sorgusu TEM Şube'de sürerken, soruşturmayla ilgili yeni ayrıntılar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Çeşitli yaş grubundaki sabotaj ekibinin, İsrail dış istihbarat servisinin Tel Aviv’deki Hamas masasına bakan birim tarafından yönetilip yönlendirildiği ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı. Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV ve Ayşenur Arslan hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
3.10.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: HDP il sözcüsünün de aralarında olduğu 20 kişi gözaltında
Bakan Yerlikaya: HDP il sözcüsünün de aralarında olduğu 20 kişi gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 26 farklı adrese düzenlenen operasyonlarda, HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarında da aralarında bulunduğu 20 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
2.10.2023 Gündem
İstanbul’da DEAŞ operasyonu: 7 şüpheli yakalandı
İstanbul’da DEAŞ operasyonu: 7 şüpheli yakalandı İstanbul’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda, ülke açısından tehdit oluşturdukları değerlendirilen 7 şüpheli yakalandı.
2.06.2023 Gündem
Sosyal medyadan PKK propagandası yapan 10 şüpheli yakalandı
Sosyal medyadan PKK propagandası yapan 10 şüpheli yakalandı İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda sosyal medya üzerinden bölücü terör örgütü PKK’nın propagandasını yapan 13 şüphelinin 10’u yakalandı.
24.05.2023 Gündem
İstanbul'da terör operasyonu: Dolapta yakalanan şüphelinin evinden patlayıcı çıktı
İstanbul'da terör operasyonu: Dolapta yakalanan şüphelinin evinden patlayıcı çıktı İstanbul'da düzenlenen terör operasyonunda aranan şüpheli, Küçükçekmece'de bir fırına yapılan operasyonda saklandığı dolabın içinde yakalandı. Şüphelinin verdiği Esenyurt'taki bir adreste ise 250 gram patlayıcı madde ile birlikte bomba yapımında kullanılan malzemeler geçirildi. Operasyonların devamında bomba saklanan evi kiralayan ve örgüt içerisinde faaliyet yürüten bir şüpheli daha yakalandı.
13.04.2023 Gündem
İstanbul’da terör örgütü DHKP/C’ye operasyon: 4 gözaltı
İstanbul’da terör örgütü DHKP/C’ye operasyon: 4 gözaltı İstanbul’da terör örgütü DHKP/C’ye yönelik 7 ayrı adrese düzenlenen operasyonda, aranan 4 kişi ‘şüpheli’ sıfatıyla gözaltına alındı.
28.03.2023 Gündem
FETÖ'nün TSK'ya sızdıkları kodlama yöntemi ortaya çıkarıldı
FETÖ'nün TSK'ya sızdıkları kodlama yöntemi ortaya çıkarıldı İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, çoğunluğu eski askeri öğrenci olan FETÖ/PDY üyelerine yönelik 14 şüphelinin yakalandığı operasyonda detaylar ortaya çıktı. Örgüt üyelerinin askeri okullara kodlama yöntemiyle girdiği, ODTÜ matematik uzmanlarının çalışmalarıyla ortaya çıkarıldı. Uzmanlar, kodlamanın örgüt üyelerinin aday numaralarındaki rakamların toplanmasıyla yapıldığı belirlendi. 
23.03.2023 Gündem
İstanbul’da yılbaşı öncesi terör operasyonu: 17 gözaltı
İstanbul’da yılbaşı öncesi terör operasyonu: 17 gözaltı İstanbul’da, yılbaşı öncesi El Kaide, DEAŞ ve HTŞ gibi terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda, yabancı uyruklu 17 şüpheli yakalandı.
30.12.2022 Gündem
İstanbul’daki hain saldırıyla bağlantılı 1 terörist daha Suriye’nin Azez kentinde yakalandı
İstanbul’daki hain saldırıyla bağlantılı 1 terörist daha Suriye’nin Azez kentinde yakalandı İstanbul’un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nde sivil hedeflere yönelik yapılan saldırının kilit isimlerinden biri Suriye’de yakalandı. İstanbul Terörle Mücadele Şubesindeki çapraz sorgusu süren terörist Ahlam Albashir’in verdiği ifadeden yolan çıkan güvenlik ve istihbarat birimleri, kanlı saldırının gerçekleştirilmesinde yardım ve yataklık eden “Hüsam” Kod adlı PKK/YPG mensubunu, Suriye’nin kuzeyindeki Azez kentinde bir hücre evinde yakaladı.
16.11.2022 Gündem
Kandırdığı gençleri dağa çıkaran PKK'lı İstanbul’da yakalandı
Kandırdığı gençleri dağa çıkaran PKK'lı İstanbul’da yakalandı İstanbul’da, bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda, Şırnak’ta kandırdığı gençleri kırsaldaki terör kamplarına gönderdiği iddiasıyla aranan bir şüpheli yakalandı.
11.11.2022 Gündem
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: Eylem hazırlığındaki 6 şüpheli yakalandı
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: Eylem hazırlığındaki 6 şüpheli yakalandı İstanbul'da polis, Türkiye'de eylem hazırlığında olduklarını tespit ettiği DEAŞ terör örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenledi. 10 farklı adrese eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.
2.11.2022 Gündem
PKK'lı terörist "Kendal-Numan Amed" yakalandı
PKK'lı terörist "Kendal-Numan Amed" yakalandı Sahte kimlikle Kazakistan'a gitmeye çalışan 'Kendal Numan Amed' kod adlı PKK'lı terörist Serhat Özel İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Serhat Özel'in HDPnin tutuklu Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi Nurettin Demirtaş'tan eğitim aldığı ve terör örgütü PKK'nın lider kadrosundan Duran Kalkan tarafından Suriye'de görevlendirildiği öğrenildi.
18.10.2022 Gündem
İstanbul'da DHKP/C operasyonu: 5 gözaltı
İstanbul'da DHKP/C operasyonu: 5 gözaltı İstanbul İstanbul Terörle Mücadele (TEM) ekipleri Şişli'de bulunan İdil Kültür Merkezi'ne operasyon düzenledi. Operasyonda DHKP/C üyesi olduğu belirtilen 5 kişi gözaltına alındı.
30.09.2022 Gündem
İstanbul'da terör operasyonu: 6 kilo bombayla yakalandılar
İstanbul'da terör operasyonu: 6 kilo bombayla yakalandılar İstanbul'da Devrimci Komünarlar Partisi/Birleşik Özgürlük Güçleri (DKP/BÖG) terör örgütünün hücre evine yapılan operasyonda 3 kişi 6 kilogram bombayla yakalandı. Operasyonun devamında yapılan çalışmalarda evde ele geçirilen bomba malzemelerinin üzerinde parmak izleri bulunan M.O. ve E.T.,  gözaltına alındı. 
17.09.2022 Gündem
PKK soruşturmasında aranan Suriyeli İstanbul'da yakalandı
PKK soruşturmasında aranan Suriyeli İstanbul'da yakalandı PKK/KCK'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında arama kararı bulunan Suriye uyruklu S.J. İstanbul’da gözaltına alındı.
8.09.2022 Gündem
İstanbul'da kılık değiştiren kadın terörist havalimanında yakalandı
İstanbul'da kılık değiştiren kadın terörist havalimanında yakalandı İstanbul Havalimanı'nda yapılan operasyonda, kırsaldan gelen bölücü terör örgütü PKK üyesi bir kadın terörist yakalandı. Örgüt kamplarında silahlı eğitim gördüğü belirlenen ve “terör örgütü üyesi olmak” suçundan güvenlik birimlerince arandığı belirlenen PKK mensubu kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
6.09.2022 Gündem
Sansasyonel eylem için Yunanistan’dan Türkiye'ye geçen PKK'lı teröristin ilk görüntülerine ulaşıldı
Sansasyonel eylem için Yunanistan’dan Türkiye'ye geçen PKK'lı teröristin ilk görüntülerine ulaşıldı Yunanistan'ın Doğu Attika bölgesinde bulunan PKK kampı Lavrion’da sabotaj eğitimi aldıktan sonra sansasyonel eylem için Türkiye’ye gönderilen bölücü terör örgütü PKK/KCK üyesi “Delil” kod adlı Hüsamettin Tanrıkulu isimli terörist, İstanbul Terörle Mücadele Şubesinde sorguya alındı.
4.09.2022 Gündem
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği terörist Mehdi Mıhçı'nın keşif görüntüleri ortaya çıktı
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği terörist Mehdi Mıhçı'nın keşif görüntüleri ortaya çıktı Fatih'te gözaltına alınan terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda yer alan Xalit Seydo Botan Gewer kod adlı Mehdi Mıhçı'nın, bombalı eylem için keşif yaptığı anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kandilde bomba eğitimi veren Mıhçı'nın polis ve askeri hedef aldığı ve saldırı öncesi Kağıthane ile Fatih'te keşif yaptığı öğrenildi.
12.08.2022 Gündem
İstanbul'da terör örgütü PKK operasyonunda 5 tutuklama
İstanbul'da terör örgütü PKK operasyonunda 5 tutuklama İstanbul'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması Devrimci Gençlik Hareketi'ne(DGH) yönelik olarak düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si ev hapsi, 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 5'i tutuklandı.
1.08.2022 Gündem
İstanbul merkezli 3 ilde PKK operasyonu: Çok sayıda gözaltı var...
İstanbul merkezli 3 ilde PKK operasyonu: Çok sayıda gözaltı var... İstanbul merkezli 3 ilde bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlarda, örgüte eleman kazandırdığı ileri sürülen çok sayıda şüphelinin yakalandığı bildirildi.
29.07.2022 Gündem
İstanbul’da DHKP/C’nin bölge sorumlusu yakalandı
İstanbul’da DHKP/C’nin bölge sorumlusu yakalandı İstanbul'da terör örgütü DHKP/C'ye yönelik düzenlenen operasyonda, biri örgütün sözde Bursa sorumlusu olmak üzere 2 şüpheli yakalandı.
25.07.2022 Gündem
İranlı suikast timine filmleri aratmayan baskın!
İranlı suikast timine filmleri aratmayan baskın! İsrailli turistlere intikam amaçlı saldırı düzenlemek isteyen İranlı suikast timi İstanbul'da yakalandı. MİT ve İstanbul Emniyeti, geçmişte birçok misyonda görev yapmış bir İsrailli diplomatın eşi ile İsrailli turist gruplarına saldırı hazırlığında oldukları iddia edilen 5 İranlıyı gözaltına aldı. Beyoğlu’ndaki bir otel ile Beylikdüzü’ndeki günlük kiralık bir daireye düzenlenen baskınların perde arkasında aksiyon filmlerini aratmayan bir operasyon yaşandı.
24.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Terörle Mücadele ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul terörle mücadele haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.