İstanbul Tatil

İstanbul Tatil

Son dakika İstanbul tatil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul tatil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul tatil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Tatil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul tatil gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.262 istanbul tatil haberi bulunmuştur. Tüm istanbul tatil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava kar topluyor! Pazartesi gecesinden başlıyor: 18 Aralık kar yağışı Pazartesi tatili getirebilir!
Hava kar topluyor! Pazartesi gecesinden başlıyor: 18 Aralık kar yağışı Pazartesi tatili getirebilir! İstanbul'da yarın ıkullar tatil edilir mi sorusu muhtemel kar yağışıyla birlikte gündeme geldi. Sağanak yağış ve fırtınanın etkili olduğu kentte vatandaşlar güçlükle adım atabildi. Öğrenciler ve veliler ise 18 Aralık Pazartesi okulların tatil olup olmayacaını araştırmaya başladı. İstanbul Valiliği olumsuz hava koşulları nedeniyle uyarısını daha önce yapmıştı. Meteoroloji de soğuk hava dalgasının Edirne ve Trakya'dan giriş yaptığını, kar yağışının İstanbul'a doğru ilerlediğini açıkladı. Hava durumu tahminlerine göre Pazar gecesinden itibaren yağışın etkisinin artırıacağı belirtiliyor. Peki 18 Aralık İstanbul'da okullar tatil mi? İstanbul kar yağışı ne zaman olacak? Detaylar haberimizde.
19.12.2023 Gündem
Yarın okullar tatil mi? İstanbul Valiliği'nden ilk açıklama geldi
Yarın okullar tatil mi? İstanbul Valiliği'nden ilk açıklama geldi Günlerdir yapılan kar uyarısının ardından bugün İstanbul'un pek çok ilçesinde kar yağışı etkili oldu. Kar, fırtına ve tipinin etkisinin yoğun şekilde görülmesinin ardından 20 Kasım Pazartesi günü okullar tatil mi? sorusu akıllara geldi. İstanbul Valiliği'nden ilk tatil açıklaması geldi.
19.11.2023 Eğitim
Borsa kaçta kapanıyor, Arefe Günü borsa açık mı 2023? Borsa bugün kaçta kapanıyor, arefe günü borsa kaça kadar açık?
Borsa kaçta kapanıyor, Arefe Günü borsa açık mı 2023? Borsa bugün kaçta kapanıyor, arefe günü borsa kaça kadar açık? Borsa ne zaman açılıyor, borsa ne zaman tatile girecek, borsa ne zaman kapanacak? Yeni haftaya yatırım yaparak başlayacaklar 28 Haziran Çarşamba gününe denk gelen Kurban Bayramı nedeniyle borsanın ne zaman kapanacağını araştırıyor. Bayram tatili için 9 gün tatil ilan edildi. Borsa'nın bayramda çalışıp çalışmadığı merak edilirken yatırım ve finans işlemleri olanlar borsa ne zaman tatil, Borsa ne zaman açılacak, borsa ne zaman kapanıyor? Sorularına yanıt arıyor.
27.06.2023 Ekonomi
1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs borsa tatil mi, Borsa İstanbul resmi tatillerde işlem yapıyor mu?
1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs borsa tatil mi, Borsa İstanbul resmi tatillerde işlem yapıyor mu? Borsa 1 Mayıs'ta açık mı, borsa İstanbul 1 Mayıs Pazartesi günü kapalı mı? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Borsa yatırımcıları işlemlerin devam edip etmediklerini araştırıyor. 1 Mayıs’ta borsanın çalışma durumunu sorguluyor. Borsa İstanbul, Resmi tatiller takvimi ile çalışma saatlerini paylaştı. Peki, 1 Mayıs borsa açık mı, 1 Mayıs Pazartesi günü borsa kapalı mı, işlem yapılacak mı? İşte Borsa İstanbul tatil günleri 2023...
29.04.2023 Ekonomi
30 Ağustos borsa açık mı, kapalı mı? Borsa 30 Ağustos bugün tatil mi, borsa İstanbul’da işlem yapılıyor mu?
30 Ağustos borsa açık mı, kapalı mı? Borsa 30 Ağustos bugün tatil mi, borsa İstanbul’da işlem yapılıyor mu? Borsa İstanbul 30 Ağustos açık mı, 30 Ağustos borsa tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıldönümü nedeniyle resmi kurumlarda işi olan vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ve kurumların açık olup olmadığını sorgulamaya başladı. Türk ordunun zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz günü her sene tüm yurtta kutlanırken, 30 Ağustos'ta borsa açık mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Borsa İstanbul çalışıyor mu, resmi tatil mi? Borsa 30 Ağustos kapalı mı? sorularına yanıt aranıyor.
30.08.2022 Gündem
Borsa 31 Aralık’ta açık mı? Borsa İstanbul yılbaşında tatil mi, 31 Aralık borsa kaça kadar açık?
Borsa 31 Aralık’ta açık mı? Borsa İstanbul yılbaşında tatil mi, 31 Aralık borsa kaça kadar açık? 31 Aralık borsa açık mı, Borsa İstanbul tatil mi? Borsa İstanbul’un 31 Aralık’ta açık olup olmadığı sorgulanıyor. Yılbaşı için saatler kala vatandaşlar Borsa İstanbul hakkında yaptıkları aramaları arttırdı. 1 Ocak günü resmi tatil olduğundan, birçok kurum kapalı olacak. Peki, 31 Aralık’ta borsa açık mı, yılbaşında borsa tatil mi? İşte 31 Aralık borsa kapanış saati…
30.12.2021 Ekonomi
Bugün borsa açık mı? 30 Ağustos Borsa tatil mi, İstanbul (BİTS) bugün çalışıyor mu, işlem yapılıyor mu?
Bugün borsa açık mı? 30 Ağustos Borsa tatil mi, İstanbul (BİTS) bugün çalışıyor mu, işlem yapılıyor mu? 30 Ağustos borsa açık mı? Resmi tatillerde borsanın açık olup olmadığı merak ediliyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın pazartesi gününe denk gelmesi borsanın durumunun sorgulanmasına neden oldu. Peki, borsa İstanbul bugün açık mı, 30 Ağustos borsa tatil mi, çalışıyor mu? Borsa İstanbul (BİTS) durumu…
30.08.2021 Gündem
30 Ağustos borsa açık mı? Pazartesi Borsa İstanbul (BİTS) çalışıyor mu, işlem yapılacak mı??
30 Ağustos borsa açık mı? Pazartesi Borsa İstanbul (BİTS) çalışıyor mu, işlem yapılacak mı?? Resmi tatillerde borsanın açık olup olmadığı merak edilen konulardan biri oluyor. Borsa bugün açık mı kapalı mı, sorusuna yanıt aranıyor. 30 Ağustos borsa açık mı, Borsa İstanbul (BİTS) kapalı mı? 30 Ağustos Pazartesi borsa çalışıyor mu, işlem yapılıyor mu?
27.08.2021 Gündem
19 Mayıs borsa açık mı, Borsa İstanbul (BİTS) kapalı mı? 19 Mayıs Çarşamba borsa çalışıyor mu, işlem yapılıyor mu?
19 Mayıs borsa açık mı, Borsa İstanbul (BİTS) kapalı mı? 19 Mayıs Çarşamba borsa çalışıyor mu, işlem yapılıyor mu? Borsa'da işlem yapan vatandaşlar 19 Mayıs borsa açık mı sorusu, çalışıyor mu sorusuna yanıt arıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın resmi tatil sayılmasından dolayı bazı kurum ve kuruluşların açık olup olmadığı sorgulanıyor. Borsa İstanbul resmi tatiller takvimine göre çalışma saatlerini düzenliyor. Peki, Borsa İstanbul 19 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı?
19.05.2021 Gündem
İstanbul'da 19 Ocak Salı günü okullar tatil mi?
İstanbul'da 19 Ocak Salı günü okullar tatil mi? İstanbul Valiliği'nden kar tatili açıklaması yapıldı. 19 Ocak Salı günü İstanbul'da okullar tatil olacak mı?
18.01.2016 Yaşam
3.531 konutu 24 ayda bitirdi
3.531 konutu 24 ayda bitirdi 3 bin 531 konuttan oluşan Tema İstanbul, 24 ayda teslim aşamasına geldi...
1.08.2015 Arşiv
Bu illerde okullar tatil edildi!
Bu illerde okullar tatil edildi! İstanbul Valiliği'nden öğrencilerin beklediği müjdeli haber geldi. İstanbul ve Ankara'da okullar tatil edildi. Peki İstanbulve Ankara dışında hangi illerde okullar tatil edildi? Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
İstanbul Valiliği'nden öğrencilere kar tatili müjdesi
İstanbul Valiliği'nden öğrencilere kar tatili müjdesi İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada okulların bugün da tatil edildiği belirtildi. Peki 7 ocak 2015 Perşembe günüde okullar tatil olacak mı? Ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Akbabalar her yerde!
Akbabalar her yerde! Bayram öncesinde borsanın 90 bine koştuğu, ‘dolar 2 TL’ye iner mi?’ tartışmalarının olduğu piyasalar karıştı...
31.07.2014 Ekonomi
Kıdem tazminatı açıklaması
Kıdem tazminatı açıklaması Başbakan son noktayı koydu!
19.08.2012 Ekonomi
'Para hayatımı değiştirmedi'
'Para hayatımı değiştirmedi' Acun Ilıcalı şöhretin sefası kadar cefasının da farkında...
11.12.2011 Magazin
Kasım'da al, Mayıs'ta öde!
Kasım'da al, Mayıs'ta öde! Aura’da Kasım boyunca sıfır peşinatla daire al, Mayıs’ta ödemeye başla...
17.11.2010 Arşiv
1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar hangileri?
1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar hangileri? 1 Mayıs kutlamaları İstanbul'da da yapılacak. Bunun için İstanbul Valiliği 40 güzergah belirledi. Resmi tatil dolayısıyla insanların sokaklarda olacağı 1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Alternatif güzergahlar belli mi? İşte 1 Mayıs'ta İstanbul'da trafiğe kapalı yollar hangileri sorusunun yanıtı...
30.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen yer ve güzergahlar arasında değildir. Çünkü Taksim Meydanı ve çevresi konumu itibarıyla toplantı ve gösteri yürüyüşü için uygun değildir" dedi.
29.04.2024 Gündem
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zamma ilişkin sorulan soruya "Temmuz'da artış yapılmayacağı dikkate alınarak Ocak ayında ona göre artış yapıldı. Ekonomi denge işidir. Bunu gözetmemiz gerekiyor" yanıtını verdi.
27.04.2024 Ekonomi
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi?
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Salı gününe gelmesi nedeniyle borsanın çalışma durumu sorgulanıyor. Resmi tatil olduğundan salı günü hangi kurumların tatil olup kapalı olduğu merak ediliyor. Peki, 23 Nisan borsa açık mı, kapalı mı, resmi tatil mi?
23.04.2024 Yaşam
ÜCRETSİZ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ | İstanbul, Ankara ve İzmir’de 23 Nisan ücretsiz konserleri 2024 nerede var? İşte 23 Nisan konserleri
ÜCRETSİZ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ | İstanbul, Ankara ve İzmir’de 23 Nisan ücretsiz konserleri 2024 nerede var? İşte 23 Nisan konserleri 23 Nisan ücretsiz konserleri ve etkinlikleri için yapılan aramalar hem çocuklar hem de aileleri tarafından araştırılmaya başlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Resmi tatil olan 23 Nisan’da İstanbul, Ankara ve İzmir’de toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet olacak, bunun dışında çocuklar için ücretsiz konserler ve etkinlikler düzenlenecek. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir’de 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda hangi etkinlikler var? 23 Nisan ücretsiz konserler ve etkinlikler…
23.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Tatil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul tatil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.