İsmail Heniyye

İsmail Heniyye

Son dakika ismail heniyye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ismail heniyye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ismail heniyye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Heniyye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail heniyye gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 ismail heniyye haberi bulunmuştur. Tüm ismail heniyye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Görüşmede İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarına yönelik saldırıları, insani yardımların Gazze’ye yeterli düzeyde ve kesintisiz ulaştırılması için yapılması gerekenler, bölgede adil ve kalıcı barış süreci ile ilgili konular ele alındı" denildi.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Hamas lideri Heniyye'ye başsağlığı telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Hamas lideri Heniyye'ye başsağlığı telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile telefonla görüşüp, başsağlığı dileklerini iletti.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Gazze’deki son durum ve yaşanan süreç ele alındı.
21.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ve Heniyye'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ve Heniyye'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü.
26.07.2023 Gündem
İran'da bir dönem resmen son buldu! Türkiye'de katıldı
İran'da bir dönem resmen son buldu! Türkiye'de katıldı İran'da 18 Haziran'da yapılan 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanarak ülkenin 8. Cumhurbaşkanı olan İbrahim Reisi, yemin ederek resmen görevine başladı.
5.08.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ve Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile ayrı ayrı telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.05.2021 Siyaset
Filistin Devlet Başkanı Abbas kritik kararnameyi imzaladı!
Filistin Devlet Başkanı Abbas kritik kararnameyi imzaladı! Filistin Devlet Başkanı Abbas, 22 Mayıs 2021'de milletvekili ve 31 Temmuz 2021'de de başkanlık seçimlerinin yapılmasını öngören kararnameyi imzaladı.
15.01.2021 Dünya
Türkiye'den ABD'ye tepki: Külliyen reddediyoruz!
Türkiye'den ABD'ye tepki: Külliyen reddediyoruz! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Ağustos'ta İstanbul'da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ve beraberindeki heyetle yaptığı görüşmeyle ilgili olarak ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsünün "haddini aşan" açıklama yaptığını belirterek, "Bu açıklamayı külliyen reddediyoruz." açıklamasında bulundu.
25.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Üskürdar'da vatandaşlarla sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Üskürdar'da vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar’da bir restoranda yemek yedi, ardından vatandaşlarla sohbet etti
22.08.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un FETÖ ile ilgili açıklamalarına; "Milletvekilleri olarak hepiniz dava açmalısınız. FETÖ gölgesi düşürülmeye çalışılması Meclis'e saygısızlıktır. Vesayet döneminin hevesi olan bu yaklaşımın desteklenmesinin anlaşılabilir hiçbir tarafı yoktur. Bu öyle boru göstermeye benzemez" diyerek çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, Türk bayrağını yırtan AP üyesi ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos hakkında ise "Şahsı adına yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık" dedi.
5.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Heniyye ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Heniyye ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'yi kabul etti.
1.02.2020 Siyaset
Hamas'tan Trump'a sert cevap
Hamas'tan Trump'a sert cevap Filistinli direniş örgütü Hamas, ABD Başkanı Donald Trump'ın sözde barış planına güçlü bir şekilde karşı çıkacaklarını açıkladı.
28.01.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistin davasını bir kez daha dünya gündemine taşıdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistin davasını bir kez daha dünya gündemine taşıdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın BM Genel Kurulundaki konuşmasında Filistin davasını cesur sözlerle dünya gündemine taşıması Filistin'de memnuniyetle karşılandı.
26.09.2019 Siyaset
Hamas lideri Haniye'den İsrail'e "Kudüs'ten uzak dur" uyarısı
Hamas lideri Haniye'den İsrail'e "Kudüs'ten uzak dur" uyarısı Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, cuma hutbesinde, bugünkü saldırıyı hatırlatarak, İsrail'e Kudüs'ten uzak durması uyarısında bulundu.
24.08.2019 Dünya
Katar'dan Filistin halkına 480 milyon dolar destek
Katar'dan Filistin halkına 480 milyon dolar destek Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, işgal altındaki Batı Şeria ile abluka altındaki Gazze'de yaşayan Filistin halkına yardım için 480 milyon dolar tahsis edilmesi talimatı verdi.
7.05.2019 Dünya
İsrail Hamas'a ait bir mevziyi daha vurdu
İsrail Hamas'a ait bir mevziyi daha vurdu İsrail, Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah kentinin doğusunda Hamas'a ait bir mevziyi daha vurdu.
27.03.2019 Dünya
Mısır istihbarat heyeti Gazze'de
Mısır istihbarat heyeti Gazze'de Mısırlı yetkililer Gazze'de Hamas lideri İsmail Heniyye ile bir araya geldi.
5.03.2019 Dünya
"Rusya'nın Filistin uzlaşısında başarı sağlaması uzak ihtimal"
"Rusya'nın Filistin uzlaşısında başarı sağlaması uzak ihtimal" Filistinli gruplar arasındaki bölünmenin son bulması için ara buluculuk rolü üstlenmeye hazırlanan Rusya'nın başarı sağlamasına uzmanlar pek ihtimal vermiyor. Hamas ile Fetih arasında 11 yılı aşkın süredir devam eden ayrılığın son bulması için Mısır başta olmak üzere birçok ara bulucu ülke devreye girdi. Ancak bu çabalar neticesinde şu ana kadar olumlu ve ciddi bir ilerleme kaydedilemedi.
28.12.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Heniyye ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Heniyye ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Heniyye’ye ağabeyi Halid Heniyye’nin vefatı dolayısıyla başsağlığı diledi.
14.12.2018 Siyaset
Rusya Hamas liderini Moskova'ya davet etti
Rusya Hamas liderini Moskova'ya davet etti Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan Moskova'yı ziyaret için resmi davet aldı.
28.11.2018 Dünya
Filistinli gruplar Gazze'de ateşkese varıldığını duyurdu
Filistinli gruplar Gazze'de ateşkese varıldığını duyurdu Hamas ve İslami Cihad Hareketi gibi grupların silahlı kanatlarının yer aldığı Filistin Direniş Grupları Ortak Operasyon Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Mısır'ın ara buluculuğunda İsrail'le ateşkese varıldığı duyuruldu.
13.11.2018 Dünya
İki numaralı isim döndü!
İki numaralı isim döndü! Filistin İslami direniş hareketi Hamas'ın sürgünde bulunan iki numaralı ismi Salih el-Aruri, Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'ndan geçerek Gazze Şeridi'ne döndü.
3.08.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonları Birçok dünya liderinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak seçimlerdeki başarısından dolayı tebrik ettiği bildirildi.
24.06.2018 Siyaset
Gazze'nin İsrail sınırında bayram namazı
Gazze'nin İsrail sınırında bayram namazı Gazze'de Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin de aralarında bulunduğu yüzlerce Filistinli bayram namazını İsrail sınırında açık alanda kıldı.
15.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Heniyye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail heniyye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.