İslam Karşıtlığı

İslam Karşıtlığı

Son dakika islam karşıtlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan islam karşıtlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını islam karşıtlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İslam Karşıtlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan islam karşıtlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 islam karşıtlığı haberi bulunmuştur. Tüm islam karşıtlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva’ya gönderdiği Filistin konulu mektupta, "Öldürmenin tüm Semavi dinlerce haram kılındığı bilincine sahip olan insanlık, Gazze'de uluslararası hukukun ve uluslararası insancıl hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade etmemelidir" dedi.
13.04.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan dünyaya Gazze çağrısı
Bakan Fidan'dan dünyaya Gazze çağrısı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle bir mesaj paylaştı.
10.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Bakan Fidan, Irak, Suudi Arabistan ve Mısırlı mevkidaşları ile görüştü
Bakan Fidan, Irak, Suudi Arabistan ve Mısırlı mevkidaşları ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan Al-Saud ve Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
20.07.2023 Gündem
Danimarka'da Türk bayrağı ve Kur'an-a Kerim'e saldırı; büyükelçisi bakanlığa çağrıldı
Danimarka'da Türk bayrağı ve Kur'an-a Kerim'e saldırı; büyükelçisi bakanlığa çağrıldı Dışişleri Bakanlığı'nca, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına karşı nefret suçunun işlenmesine bir kez daha izin verildiği, konuyla ilgili Danimarka Büyükelçisi'nin Bakanlığa çağrılıp saldırının kınandığı ve güçlü bir şekilde protesto edildiği açıklandı.
31.03.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırız
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Suriye rejimi ile istihbarat örgütleri aracılığı ile görüşüyoruz. Rejim gerçekçi davranırsa terörle mücadele, siyasi süreç ve Suriyelilerin geri dönüşleri konusunda birlikte çalışmaya hazırız" dedi.
12.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi: Macron’a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi: Macron’a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 12. Enformasyon Bakanları Konferansı kapsamında düzenlenen gala yemeğinde heyet başkanları ile bir araya geldi. Erdoğan, "Fransız çimento devi Lafarge'nin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine nasıl destek verdiğini, yardımcı olduğunu, onlara tüneller açmak suretiyle oralarda nasıl mikserlerle betonlar döktürdüğünü anlattığımda bunu Fransızlar anlamıyordu. Fransa'nın Başkanı Sayın Macron'a bunları anlattım. Şimdi Fransa parlamentosunda Macron'a Lafarge'nin hesabını sordular." dedi.
21.10.2022 Gündem
İtalya'da seçimin galibi aşırı sağcı Meloni'nin partisi
İtalya'da seçimin galibi aşırı sağcı Meloni'nin partisi İtalya'da dün yapılan seçimler sona erdi. Sandıkların kapanmasının ardından açıklanan sonuç anketine göre 45 yaşındaki Giorgia Meloni başbakanlık koltuğuna oturmaya çok yakın. Ayrıca seçim öncesinde de favori gösterilen aşırı sağcı ve popülist Meloni İtalya’nın ilk kadın başbakanı olacak.
25.09.2022 Dünya
Büyükelçi İsmail Hakkı Musa, AGİT'e özel temsilci olarak atandı
Büyükelçi İsmail Hakkı Musa, AGİT'e özel temsilci olarak atandı Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) 2022 yılı Dönem Başkanlığını yürüten Polonya'nın, Müslümanlara Karşı Hoşgörüsüzlük ve Ayrımcılıkla Mücadele Özel Temsilciliği görevine Büyükelçi İsmail Hakkı Musa’nın atadığını duyurdu. Büyükelçi Musa, bu görevi 2019 yılından bu yana sürdüren Büyükelçi Mehmet Paçacı’dan devralacak.
27.07.2022 Gündem
Çavuşoğlu: Somut adımları görmek istiyoruz
Çavuşoğlu: Somut adımları görmek istiyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Christophe Lutundula Apala ile bir araya geldi.
13.05.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'Avrupa Günü' mesajı
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'Avrupa Günü' mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, '9 Mayıs Avrupa Günü' mesajında, "Türkiye, stratejik hedefi olan AB üyeliği süreci çerçevesinde her alanda iş birliği ve diyaloğu geliştirmek için yapıcı bir politika izlemeye devam etmekte" dedi.
9.05.2022 Siyaset
Sözcü Kalın, Fransa Cumhurbaşkanı Özel Temsilcisi ile görüştü
Sözcü Kalın, Fransa Cumhurbaşkanı Özel Temsilcisi ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Fransa Cumhurbaşkanı Özel Temsilcisi Gilles Kepel ile görüştü. Fransa'daki Türk ve Müslüman toplumunun mevcut durumu ve yaşadıkları sorunlar, görüşmede ele alındı.
15.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD Müslüman Cemiyeti Kongresi'ne video mesaj: Salgında İslam karşıtlığı arttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD Müslüman Cemiyeti Kongresi'ne video mesaj: Salgında İslam karşıtlığı arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Müslüman Cemiyeti Kongresi'ne video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Salgınla beraber yükselen İslam düşmanlığı, yabancı karşıtlığı ve kültürel ırkçılık gibi akımlara karşı dayanışmamızı daha da güçlendirmeliyiz. Müslümanların dirliğe kavuşması ancak kendi aralarında bir ve beraber olmaları ile mümkündür" dedi.
28.12.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'İnsan Hakları Günü' mesajı
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'İnsan Hakları Günü' mesajı  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Birleşmiş Milletler tarafından İnsan Hakları Günü vesilesiyle bu sene belirlenen 'Eşitlik - Eşitsizliklerin azaltılması, insan haklarının ilerletilmesi' teması bir temenniden ibaret kalmamalıdır. Bu hedefe ulaşmak ancak uluslararası toplumun iş birliği, yardımlaşma ve ortak sorumluluk bilinciyle hareket etmesi halinde mümkündür" dedi.
10.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ kitabı yarın çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ kitabı yarın çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ adlı kitabı okuyucu ile buluşuyor. Kitapta Türkiye'nin tüm insanlık için ortaya koyduğu adalet arayışı ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. Çifte standardı Birleşmiş Milletler örneğiyle gözler önüne seren Erdoğan; adaletsizlik, mülteci krizi, uluslararası terörizm ve İslam karşıtlığı başta olmak üzere küresel siyasetin açmazlarını kaleme aldı.
5.09.2021 Siyaset
Fahrettin Altun'dan Fransa'daki yeni yasa ile ilgili açıklama
Fahrettin Altun'dan Fransa'daki yeni yasa ile ilgili açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Fransa'da İslam karşıtlığını meşrulaştırdığı belirtilen yasaya ilişkin, "Fransa'nın sözde 'temel ilkeleri' ile tamamen ters olan bu yeni yasa İslam karşıtlığını 'meşrulaştırmakta' ve dini toplulukların özgürlüklerini kısıtlamaktadır" dedi.
24.07.2021 Siyaset
Boris Johnson: Müslüman kadınlara yönelik ifadelerimden dolayı üzgünüm
Boris Johnson: Müslüman kadınlara yönelik ifadelerimden dolayı üzgünüm İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Müslüman kadınlara yönelik geçmişte kullandığı ifadelerin neden olduğu incinme ve kırgınlık için üzgün olduğunu dile getirdi.
26.05.2021 Dünya
Sözcü Kalın: Türkiye kararlılıkla mücadeleye devam edecek
Sözcü Kalın: Türkiye kararlılıkla mücadeleye devam edecek Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde Türkiye, İslamofobi, İslam karşıtlığı ve Müslümanlara karşı nefret ve ayrımcılık söylemi gerçeğini her fırsatta uluslararası toplumun gündemine getirmeye ve tüm nefret suçları ile kararlılıkla mücadeleye devam edecektir" dedi.
15.03.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki! 'Dünya sessiz kaldı'
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki! 'Dünya sessiz kaldı' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi'ne hitaben, "Kısa süre önce, PKK terör örgütü Kuzey Irak'ta 13 masum insanı öldürdü ve dünya yine sessiz kaldı. Uluslararası dayanışma olmadan ve mevcut çifte standartlarla bu tehdidi ortadan kaldıramayız" dedi.
22.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Doğu Akdeniz'i bir rekabet alanı olmaktan çıkartıp uzun vadeli çıkarlarımıza hizmet edecek bir iş birliği havzası haline getirmeliyiz. Hiçbir geçerliliği olmayan maksimalist haritalar üzerinden ülkemizin sahillerine hapsedilme girişimlerine itiraz ediyoruz. Doğu Akdeniz'de hakkımız olmayan bir şeyi talep etmiyoruz. Yunanistan'ı gerginliği tırmandırmaktan vazgeçmeye çağırıyoruz." dedi.
12.01.2021 Siyaset
Meclis Başkanı Şentop: AB'den olumlu gündeme şans tanıyacak kararlar bekliyoruz
Meclis Başkanı Şentop: AB'den olumlu gündeme şans tanıyacak kararlar bekliyoruz TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasındaki 18 Mart Mutabakatı'nın güncellenmesine dair çalışmanın, ilişkilerde yeni bir atılım dönemini beraberinde getirebileceğini belirterek, "Beklentimiz, AB'nin sağduyulu ve vizyoner bir tutum benimseyerek yaptırımlardan kaçınması, Türkiye-AB ilişkilerinde gelişmeye izin verecek, diyaloğa ve olumlu gündeme şans tanıyacak kararlar almasıdır" dedi.
16.12.2020 Siyaset
Bakan Akar'dan Yunanistan'a çok sert tepki
Bakan Akar'dan Yunanistan'a çok sert tepki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Akdeniz’de gerilimi tırmandırmak isteyen Yunanistan’dır. Biz ise gerilimi azaltmak için istikşafi ve güven arttırıcı toplantılar ile NATO Genel Sekreteri’nin ilave toplantı girişimlerine en başından beri destek verdik vermeye devam ediyoruz. Maalesef iyi komşuluk çerçevesinde çözüme, barışa uzanan elimiz hep havada bırakılmıştır." dedi.
9.12.2020 Gündem
Paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı
Paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı Arsenal'de kadro dışı kalan Mesut Özil'in 'Cuma' paylaşımı dikkat çekti.
20.11.2020 İngiltere
Devlet Bahçeli'den Macron'a çok sert tepki: Siyasi şizofren!
Devlet Bahçeli'den Macron'a çok sert tepki: Siyasi şizofren! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında milletvekillerine seslendi. Bahçeli, "Akli melekelerini hepten kaybetmiş Macron'un kafa yoracak başka mesaisi yok mudur. Bu siyasi şizofren ne hakla İslam'ı yapılandırmayı hedef seçti. Allah katında kıyamete kadar geçerli olacak tek hak din İslam'dır. Dinin sahibi Allah'tır, Macron'un sahibi kimdir?" dedi.
27.10.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İslam Karşıtlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki islam karşıtlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.