Asgari Ücret Tespit Komisyonu Kararı Resmi Gazete’de! İşçinin günlük asgari ücreti ne kadar? Asgari ücret ne zaman geçerli?
Asgari Ücret Tespit Komisyonu Kararı Resmi Gazete’de! İşçinin günlük asgari ücreti ne kadar? Asgari ücret ne zaman geçerli? 2023 yılı asgari ücret kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Çalışma ve Sosyal Güğvenlik Bakanlığı, Asgari Ücret Tespit Komisyonu kararını Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararda , Milli seviyede tek asgari ücretin tespit edildiğine ve bir işçinin bir günlük normal çalışma karşılığı asgari ücreti tutarı belirtildi. İşverene verilen asgari ücret desteği tutarının da sürdürüleceği kararda yer aldı. Peki, İşçinin günlük asgari ücreti ne kadar? Asgari ücret ne zaman geçerli? İşverene verilecek asgari ücret desteği ne kadar? Asgari ücretin altında çalıştırılır mı? İşte detaylar…
29.12.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret Resmi Gazete'de yayınlandı
Asgari ücret Resmi Gazete'de yayınlandı Asgari ücretin tespitine ilişkin karar yürürlüğe girdi.
27.12.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça, artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
Maaş artı prim ile çalışan milyonlara kötü haber geldi! Emsal karar verildi
Maaş artı prim ile çalışan milyonlara kötü haber geldi! Emsal karar verildi Yargıtay 9. Hukuk Dairesi'nden maaş artı primle çalışanları üzen karar çıktı. Yüksek Mahkeme, ücret artı prim usulü ile çalışmada fazla çalışmaya esas ücretin sabit ücret olacağına, prim ödemelerinin fazla çalışma ücretinin hesabında dikkate alınmayacağına hükmetti.
10.12.2023 Çalışan Hakları
160 bin metal işçisine avans! Tarihte ilk kez olacak
160 bin metal işçisine avans! Tarihte ilk kez olacak Otomotiv, beyaz eşya, sanayi ve demir çelik sektörünün her alanında görev yapan yaklaşık 160 bin metal işçisini ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde süreç devam ederken, işçilere güzel bir haber geldi. 196 işverene bağlı 400’ün üzerinde işyerini kapsayan ve Türk Metal Sendikası ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) arasında yapılacak olan 2023-2025 dönemi toplu iş sözleşmesinde ilk toplantı 26 Eylül’de yapılmıştı. Türkiye’nin özel sektördeki en büyük toplu iş sözleşmesi için tarafların bir sonraki toplantılarının 10 Ekim’de yapılması beklenirken MESS, bu süreçte işçilerin talebini olumlu değerlendirerek, tarihinde ilk kez çalışana avans ödenmesine karar verdi.
7.10.2023 Ekonomi
Bayram mesaisi ücretleri ne kadar olacak? Uzman isim kuruşu kuruşuna hesapladı
Bayram mesaisi ücretleri ne kadar olacak? Uzman isim kuruşu kuruşuna hesapladı Ramazan Bayramı sonrası milyonlarca çalışan hesaplarına ne kadar mesai ücreti yatacağını merak ediyor. Bu yıl 21 Nisan'da başlayan bayram 23 Nisan'ın ardından son buldu. Mesai ücretleri de Arefe Günü yarım gün dahil olmak üzere 3,5 gün üzerinden hesaplanacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan SGK uzmanı Emin Yılmaz, bilinmesi gereken detayları aktardı.
24.04.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret yüzde kaç arttı? Asgari ücret yüzde hesaplama!
Asgari ücret yüzde kaç arttı? Asgari ücret yüzde hesaplama! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılında uygulanacak asgari ücretin 8 bin 500 TL olduğunu açıkladı. Peki, Asgari ücret yüzde kaç arttı? Asgari ücret yüzde hesaplama!
22.12.2022 Çalışan Hakları
İşçi ve işveren milyonları ilgilendiren uyarı! Yüzde 50 zamlı ödeniyor! Haftalık ve günlük çalışma saatleri...
İşçi ve işveren milyonları ilgilendiren uyarı! Yüzde 50 zamlı ödeniyor! Haftalık ve günlük çalışma saatleri... İşçi işveren milyonları ilgilendiren açıklama! Haftalık çalışma saati ile ilgili kritik uyarı geldi. İdari izin, bayram izni ve tatillerle ilgili çok az bilinen detay ortaya çıktı. Saat sınırı var, süreyi geçen işçilere yüzde 50 zamlı ödeniyor. Haftanın 6 günü çalışılan işyerlerinde, saatlik ücreti 50 lira olan işçi; günlük 9.5 saat çalışmışsa yasal süreyi geçmiş sayılıyor. Bu durumda maaş hesaplamasında farklı bir yok izleniyor. İşte haftalık çalışma süresi ile ilgili birçok çalışanın bilmediği ayrıntılar...
10.07.2022 Uzmana Sor
5.176,80 TL'ye yükseldi! Asgari ücret zammı sonrası flaş artış, tüm çalışanları ilgilendiriyor
5.176,80 TL'ye yükseldi! Asgari ücret zammı sonrası flaş artış, tüm çalışanları ilgilendiriyor Asgari ücret zammı sonrası pek çok ödemede artış oldu. işsizlik ödeneği, kısa çalışma ödeneği, genel sağlık sigortası (GSS), BAĞ–KUR, isteğe bağlı sigorta, askerlik – doğum ve yurt dışı borçlanması primlerinde ödeme tutarları değişti. İşsizlik maaşı tavan ödemesi arttı. Temmuz itibarı ile 5.176,80 TL olarak ödenecek.
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! En az 2 bin 168 lira ödeniyor
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! En az 2 bin 168 lira ödeniyor Yüz binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına aktarılıyor. Asgari ücret alan çalışanların hesabına 2 bin 168 lira yatırılacak. Devlet ve devlete bağlı müesseselerde çalışan işçilere bu yıl ek ödemenin birinci yarısı bugün, ikinci yarısı ise 16 Aralık'ta yapılacak.
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün...
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün... Asgari ücret zammında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Emekli ve memur maaşlarına gelecek temmuz zamları ve artan enflasyonla birlikte asgari ücrete de ara zam beklentisi oluştu. Açıklamalar art arda geldi, detaylar netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘vatandaşı enflasyona ezdirilmeyeceğiz’ mesajı sonrası başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olmak üzere birçok ilgili kurumu harekete geçirdi. Bu doğrultuda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 29 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te Çalışma Bakanlığı'nda toplanacak. Masada ise çeşitli formüller yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Net ve brüt 2022 asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammı 2022 temmuz son dakika gelişmeleri...
28.06.2022 Ekonomi
Yüksek emekli maaşı ve ikramiye fırsatı! Maaş ve ikramiyeyi zamlı alacaklar
Yüksek emekli maaşı ve ikramiye fırsatı! Maaş ve ikramiyeyi zamlı alacaklar Emekli milyonlarca vatandaşın maaşına zam geliyor. Emekli milyonlarca vatandaşın maaşı ve kıdem tazminatı artacak. Emeklilik hakkı kazananların ise ne zaman dilekçe vermesi gerektiği merak konusu oldu. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilik hakkı kazanan vatandaşların temmuz ayında dilekçe vermesi daha karlı oluyor. Fakat burada dikkat edilmesi gereken kritik detay net aylık miktarı. Net aylığınız 8 bin 430 liranın altındaysa emeklilik için müracaatta bulunabilirsiniz. Fakat bunun rakamın üzerindeyse beklemek daha avantajlı oluyor. İşte emeklilik ile ilgili son dakika tüm detaylar...
23.06.2022 Emekli
Ek ödeme müjdesi! Maaş ile birlikte hesaplara yatırılacak, iki kat fazla ödenecek
Ek ödeme müjdesi! Maaş ile birlikte hesaplara yatırılacak, iki kat fazla ödenecek Maaşlara ek ödeme geliyor. Milyonlarca çalışanı doğrudan ilgilendiriyor. Ücretler iki kat fazla ödenecek. Maaşlara yansıyacak. Paralar milyonlarca çalışanın hesabına yatacak. İşveren tarafından ödenmesi zorunlu. Zamlı olarak ödemeyen işverenlere her bir çalışan için 755 TL'lik ceza verilecek. 'Bayram tatilinde çalışanlar ne kadar ücret alacak?' Çalışan pek çok kişi bu sorunun yanıtını merak ediyor. Bayram tatilinde çalışanlara işverenler, günlük aldığı ücretin iki katı ücret ödemek zorunda. Yani, bayram tatilinde çalışan işçiye, çalıştığı her bir gün için brüt ücreti üzerinden iki günlük ücret ödemesi yapılacak. Örneğin günlük ücreti 200 lira olan bir çalışan bayram tatilinde çalışırsa, çalıştığı her gün için 400 lira almaya hak kazanıyor. Peki asgari ücretli olarak çalışan bir işçinin ücretinde ne kadar fark olacak? Asgari ücretli çalışanın günlük ücreti 166.80 lira, aylık ücreti de brüt 5.004 lira olarak ödeniyor. Bu çalışan bayram tatilinde bir gün çalışırsa işveren günlük ücreti olan 166.80 liranın üzerine bir 166.80 lira daha ödemek durumunda. Bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günü çalışan bir işçiye işveren, günlük ücretinin dışında 500 lira fazla ödeme yapıyor. Böylece çalışanın aylık brüt ücreti 5.504 lira olarak değişiyor. Arefe günü ise her sene yarım günlük fazladan mesai ücreti ödeniyordu. Ancak bu yıl arefenin 1 Mayıs resmi tatiline denk gelmesi sebebi ile 1 Mayıs gününü çalışarak geçiren işçiler de tam mesai ücreti alacak.
Asgari ücretli milyonlarca çalışana güzel haber! Hesaba yatacak! Maaşa ek 639 lira
Asgari ücretli milyonlarca çalışana güzel haber! Hesaba yatacak! Maaşa ek 639 lira Asgari ücretli milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Maaşa ek 639 lira hesaba yatacak. Bayramda çalışacak milyonlarca vatandaşa mesai ücreti yatacak. Asgari ücretli (bu yıl için net 4 bin 253 lira) bir işçiye günlük net 142 lira ödenmesi gerekiyor. İşçi hafta sonu tatilini pazar yapıyorsa ve arife dahil tüm bayram süresince çalıştıysa 8,5 yevmiye alacak. Bunun 4 yevmiyesi zaten asgari ücretin içinde. Dolayısıyla 4,5 yevmiye tutarında yani 639 lira (142x4.5) ilave ödeme yapılacak. Bayramlarda yapılan çalışmaların karşılığının bir sonraki ücret ile birlikte ödenmesi gerekiyor. İşte bayram mesaisiyle ilgili tüm detaylar...
26.04.2022 Çalışan Hakları
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 1 yıl şartı var ücreti peşin ödeniyor…
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 1 yıl şartı var ücreti peşin ödeniyor… Çalışan herkes merak ediyordu. Havaların ısınması ile birlikte planlar yapılmaya başlandı. İşçi işveren milyonlar çalışanların izin haklarını soruyor. Herkesin yıllık izin, taşınma izni, süt izni, doğum izni, evlilik izni gibi izin hakları bulunuyor. 1 yıl şartı var 14 gün ile başlıyor.  Anneler doğum yapar babalar izin kullanır… İşte tüm izinler…
19.04.2022 Çalışan Hakları
Kıdem tazminatında flaş gelişme! Tamamen değişiyor, ödenecek ücret...
Kıdem tazminatında flaş gelişme! Tamamen değişiyor, ödenecek ücret... Aynı işyerinde bir yıl ve üzerinde çalışanlar işten çıkarılması durumunda kıdem tazminatı alma hakkına sahip oluyor. Tazminat ödemesi yapılırken çalışanın aylık kazancı üzerinden hesaplama yapılıyor. Kıdem tazminatı ile ilgili yeni bir düzenleme gündemde. Milyonları çok yakından ilgilendiren düzenleme ile kıdem hakkı koruma altına alınacak ve ödenecek ücrete beli bir standart getirilecek. Tam zamanlı olarak çalışanlar için kıdem tazminatı hakkı ile ilgili detaylar net. Ancak yarı zamanlı olarak çalışanlar işten çıkarılmaları durumunda çoğunlukla kıdem tazminatı alma konusunda sorun yaşıyor. Öğrenci, küçük çocuğu olan anne, emeklilerin tercih ettiği "kısmi süreli" olarak nitelendirilen yarı zamanlı çalışmada sosyal haklar genişliyor. Kıdem tazminatı hakkı yasal olarak korumaya alınırken bu yıl 4 bin 253 lira olan asgari ücret yarı zamanlı çalışılan süreyle orantılı ödenecek. İşte kısmi süreli (yarı zamanlı) çalışmaya yönelik sosyal haklar, yasal düzenlemelere ilişkin merak edilen soruların yanıtları...
Tazminat kararı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor, Kod 3 nedeni ile...
Tazminat kararı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor, Kod 3 nedeni ile... Son dakika tazminat kararı! Tüm çalışanları yakından ilgilendiriyor. Kötü haber geldi. Kod 3 gerekçe gösterilerek tazminat ödemesi yapılmadı. Emsal karar çalışanların tazminat hakkından mahrum kalmasına neden olacak. Birçok çalışan farkında olmadan yapıyor. İşten çıkarıldığını iddia eden işçi, kıdem ve ihbar tazminatını almak için mahkemenin yolunu tuttu. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay, şirket whatsApp grubuna ‘Merhaba, 14 yıllık çalışma hayatımı bitirmiş bulunmaktayım, herkes hakkını helal etsin’ mesajı atan davacı işçinin tazminat alamayacağına hükmetti. Öte yandan tazminat hakkı ile ilgili önemli bir detay bulunuyor. işverenin çalışanlara eşit davranma yükümlülüğünü yerine getirmemesi durumunda çalışana 4 maaşa kadar tazminat ödemesi gerekiyor. Kıdem ve ihbar tazminatı ile yargıdan farklı durumlar için farklı kararlar gelse de bu kadarlar diğer çalışanlar için de emsal oluşturuyor. Bu nedenle tazminat kararları vatandaşlar tarafından yakınsan takip ediliyor. Çalışanlar bir yandan da kıdem tazminatının 2022 itibarı ile ne kadar yükseldiğini merak ediyor. Çalışılan her yıl için 30 günlük giydirilmiş ücret üzerinden hesaplanan kıdem tazminatı 2022 yılı için belirlendi. 2022 yılı için asgari ücret yüzde 50 artırılarak brüt 5.004 lira oldu. Brüt ücret ile çalışılan yılın çarpımı sonucu ortaya çıkan kıdem tazminatı da asgari ücret ile beraber artmış oldu. Peki, Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? İşte, yeni yılda kıdem tazminatı hesabı...
30.01.2022 Çalışan Hakları
Yeni genelge ile duyuruldu! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, resmen değişti, artık 10.848 TL
Yeni genelge ile duyuruldu! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, resmen değişti, artık 10.848 TL Milyonlarca çalışanı ilgilendiren değişiklik! Resmen duyuruldu. Ödeme miktarı arttı. 2022 itibarı ile 10 bin 848 lira oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı, memurlara yapılan 'Ek zam'larla ilgili yeni genelge yayımladı. Memur ve memur emeklilerinin zammı yüzde 30.95 olarak netleşirken, işçilerin kıdem tazminatı tavanı da yükseldi.
26.01.2022 Çalışan Hakları
3.972,82 TL 'ye yükseldi! Başvuran alıyor, çalışan, çalışmayan milyonları ilgilendiriyor, 30 gün içinde...
3.972,82 TL 'ye yükseldi! Başvuran alıyor, çalışan, çalışmayan milyonları ilgilendiriyor, 30 gün içinde... Zam geldi. Ocak 2022 itibarı ile 3.972,82 TL olarak ödenmeye başlıyor. Başvuru şartı bulunuyor. 30 gün içerinde müracaat edilmesi gerekiyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Para ödemesi en az 6 ay sürüyor. Ancak 30 gün içerisinde başvurmayanlar bu süre kısalıyor. Asgari ücret zammı sonrası işsizlik maaşı ne kadar olacak sorusu gündeme geldi. İşsizlik maaşının en yüksek tutarı belli oldu. Ocak ayından itibaren işsizlik ödeneğinin tavan miktarı 3.972,82 TL olarak uygulanacak. İşsizlik ödeneği hesaplanırken bulunan tutar 3.972,82 TL’nin üzerinde olsa bile ocak ayından itibaren en fazla bu tutarda işsizlik ödeneği ödenecek. Bu tutarın üzerinde işsizlik ödeneği ödenmeyecek. Öte yandan kıdem tazminatında da tavan ücret 2022 itibarı ile yeniden belirlendi. 2022 yılına ait asgari ücrete bağlı olarak kıdem tazminatı tavanı 10 bin 810 liraya yükseltildi.
10.01.2022 Çalışan Hakları
Zam geliyor! Emekli, memur, işçi, stajyer, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul yetim.... Milyonlarca kişi alacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı, 3.972,81 TL...
Zam geliyor! Emekli, memur, işçi, stajyer, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul yetim.... Milyonlarca kişi alacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı, 3.972,81 TL... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Tek tek açıklandı. Emekli, memur, işçi, stajyer, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul yetim... Hepsi alacak. Hesaplar netleşti. Rakamlar ortaya çıktı. Ocak ayı itibarı ile başlıyor. Asgari ücrete gelen yüzde 50'lik zam sadece asgari ücretliyi değil dolaylı olarak tüm çalışanları ve devlet tarafından ödeme alan çok sayıda vatandaşı etkiledi. 2022'de bir çok ödemede önemli artışlar olacak. Bu artışlardan tüm kesimler yararlanacak. Memur, işçi, emekli, engelli, işsiz, esnaf, yaşlı herkesin geliri artacak.
31.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammı sonrası tüm çalışanlara 323 lira kaktı! Paralar hesaba yatıyor
Asgari ücret zammı sonrası tüm çalışanlara 323 lira kaktı! Paralar hesaba yatıyor Paralar hesaba yatıyor. Milyonlarca çalışanı kapsıyor! Her çalışanın hesabına 323 lira katkı sağlanıyor. Milyonların yüzünü güldüren yüzde 50.54'lik asgari ücret 2022 zammı ile 1 Ocak 2022'den itibaren asgari ücretli bir işçinin günlük ücreti 166 lira 80 kuruş olarak belirlenirken, tüm çalışanların asgari ücrete kadar olan kazançları da vergi dışı bırakıldı. Gelir vergisi kesintisi olmayacağı için de Asgari Geçim İndirimi (AGİ) uygulaması önümüzdeki yıldan itibaren sona erecek. Gelir ve damga vergisinden vazgeçilmesi her çalışana 323 lira vergi avantajı sağlayacak.
18.12.2021 Çalışan Hakları
1.858 TL bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Yüz binlerce kişi bekliyordu...
1.858 TL bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Yüz binlerce kişi bekliyordu... Bugün yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. En az 1.108 lira ödeme yapılacak. En yüksek yapılacak miktar ise 1.858 TL. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bu yıl son kez banka hesaplarına aktarılacak. Kamu işçilerini yakından ilgilendiriyor. Tediye ödemesine ilişkin açıklama geldi. İlk üç taksit ödemelerini alan 1 milyona yakın kamu işçisi yılın son taksitini de bugün alıyor. Peki tediye ödemelerinden kimler yararlanabiliyor? Tediye ödemelerinde kim, ne kadar alıyor? İşte son dakika haberinin detayları...
17.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret ve AGİ ile ilgili son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı ve değişti! İşte kuruşu kuruşuna zamlar...
Asgari ücret ve AGİ ile ilgili son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı ve değişti! İşte kuruşu kuruşuna zamlar... Asgari ücret ile ilgili son dakika kararı. Zam geldi. Resmen açıklandı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı belli oldu. Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete ne kadar zam geldi? AGİ ne kadar oldu? milyonlarca vatandaş nefeslerini tutup bu sorulan cevabını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret zammını canlı yayında açıkladı. En düşük asgari ücret 4 bin 250 lira oldu. Asgari ücrete yüzde 50 oranında zam geldi. Ayrıca asgari ücretten alınan gelir ve damga vergisi kaldırıldı. Öte yandan Resmi Gazete'de yayımlanan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun kararında "İşçinin bir günlük normal çalışma karşılığı asgari ücretinin 1/1/2022-31/12/2022 tarihleri arasında (166,80) yüz altmış altı lira seksen kuruş olarak tespitine oy birliğiyle karar verilmiştir" denildi.
16.12.2021 Ekonomi
Paralar yarın hesaplarda! En az 1.108 TL yatırılacak
Paralar yarın hesaplarda! En az 1.108 TL yatırılacak Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Ödeme miktarı en az 1.108 lira olacak. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bu yıl son kez hesaplara yatırılacak. Kamu işçilerini yakından ilgilendiren tediye ödeme tarihleri netlik kazandı. ilk üç taksit ödemelerini alan 1 milyona yakın kamu işçileri yılın son taksitini de yarın alacaklar. Peki bu ödemeden kimler yararlanabiliyor? İşte merak edilen detaylar...
16.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret ne zaman açıklanacak 2021? Asgari ücret 4. toplantı bugün mü, son toplantı saat kaçta?
Asgari ücret ne zaman açıklanacak 2021? Asgari ücret 4. toplantı bugün mü, son toplantı saat kaçta? Asgari ücret 4. toplantı ne zaman, saat kaçta? Yaklaşık 6 milyon çalışan merakla 2022 yılı için belirlenecek asgari ücret için yapılacak son toplantıyı bekliyor. Asgari ücreti belirleme komisyonu, son kez Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde toplanacak. Peki, asgari ücret son toplantı bugün mü? Asgari ücret ne zaman açıklanacak 2021?
13.12.2021 Çalışan Hakları