İşçiler Mahsur

İşçiler Mahsur

Son dakika işçiler mahsur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işçiler mahsur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işçiler mahsur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşçiler Mahsur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işçiler mahsur gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 işçiler mahsur haberi bulunmuştur. Tüm işçiler mahsur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem nedeniyle Fas yolcularına THY'den büyük kolaylık! Ücretsiz olacak
Deprem nedeniyle Fas yolcularına THY'den büyük kolaylık! Ücretsiz olacak Fas'ın Marakeş kentinde meydana gelen 7 şiddetindeki deprem nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) Kasablanka ve Marakeş'e gidecek yolcuların rezervasyon değişikliğini ücretsiz yapacakları açıkladı.
9.09.2023 Yaşam
Bursa'da satır ve bıçaklar konuştu...Kavga anı kamerada
Bursa'da satır ve bıçaklar konuştu...Kavga anı kamerada Bursa’da iki grup genç arasında çıkan sözlü tartışma bıçaklı satırlı kavgaya dönüştü. Biri ağır, iki kişinin yaralandığı kavga kameraya yansıdı.
9.09.2023 Yaşam
Fatih'te tadilattaki otelde korkutan yangın! İşçiler mahsur kaldı
Fatih'te tadilattaki otelde korkutan yangın! İşçiler mahsur kaldı Fatih'te tadilat halindeki bir otelin depo kısmında çıkan yangında mahsur kalan 2 işçi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
9.09.2023 Yaşam
Onlarca kişiyi yüksek faizle borçlandırıp, parayı ödemeyenleri darp etmişler! Harekete geçildi
Onlarca kişiyi yüksek faizle borçlandırıp, parayı ödemeyenleri darp etmişler! Harekete geçildi İzmir'de tefecilik yaparak 60 kişiye yüksek faizle para verdikleri, ödeyemeyenleri de tehdit ve darbettikleri iddiasıyla 10 şüpheli gözaltına alındı.
14.03.2022 Gündem
FETÖ’ye üye olma suçundan hapis cezasıyla aranan kadın yakalandı
FETÖ’ye üye olma suçundan hapis cezasıyla aranan kadın yakalandı Afyonkarahisar’da polis Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) üye olma suçundan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan kadını yaptığı başarılı takiple yakaladı.
14.03.2022 Gündem
FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 41 kişi adliyeye sevk edildi
FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 41 kişi adliyeye sevk edildi Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü'nün (FETÖ) öğrenci evleri yapılanmasına yönelik gözaltına alınan 41 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
14.03.2022 Gündem
Bağcılar'da hastanenin yanındaki inşaat alanında yangın! İşçiler mahsur kaldı
Bağcılar'da hastanenin yanındaki inşaat alanında yangın! İşçiler mahsur kaldı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binası inşaatının bodrum katında yangın çıktı. İnşaatın üst katlarında mahsur kalan 3 işçi itfaiyenin uzattığı merdiven ile kurtarıldı.
14.03.2022 Gündem
Kop Dağı Tüneli’nde patlama! İşçiler mahsur kaldı
Kop Dağı Tüneli’nde patlama! İşçiler mahsur kaldı Bayburt- Erzurum karayolunda Kop Dağı'nda yapımı süren çift tüplü tünelde, bilinmeyen nedenle patlama sonrası göçük meydana geldi. Göçüğün ardından tünel içerisinde mahsur kalan işçiler ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldı.
24.09.2020 Gündem
Zonguldak'ta özel maden ocağında patlama: 3 işçi mahsur
Zonguldak'ta özel maden ocağında patlama: 3 işçi mahsur Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde özel bir maden ocağında meydana gelen patlamada yaralanan 2 işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Ekipler, ocakta mahsur kalan diğer 3 işçiyi kurtarmak için çalışmalara başladı
21.11.2018 Gündem
Çin'de maden ocağında patlama! İşçiler mahsur kaldı
Çin'de maden ocağında patlama! İşçiler mahsur kaldı Çin'de kömür madeni çıkarılan bir ocakta gaz patlaması nedeniyle 11 kişinin mahsur kaldığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
41 gün göçük altında kalan 5 işçi kurtarıldı
41 gün göçük altında kalan 5 işçi kurtarıldı Tanzanya'nın kuzey batısındaki Şinyanga kentinde bir madende 41 gün göçük altında kalan 5 işçinin kurtarıldığı bildirildi...
18.11.2015 Dünya
Tanzanya'da 41 gün sonra inanılmaz kurtuluş!
Tanzanya'da 41 gün sonra inanılmaz kurtuluş! Tanzanya'daki maden kazasında göçük altında kalan işçilerin, hayatta kalmak için hamam böceği, kurbağa ve direklerin kabuklarıyla beslendikleri belirtildi.
17.11.2015 Dünya
Yaşam odaları 2300 metrede 486 madenciyi kurtardı
Yaşam odaları 2300 metrede 486 madenciyi kurtardı Güney Afrika’da bir maden ocağında çıkan yangında 486 işçi yerin 2 bin 300 metre altında mahsur kaldı. İşçiler madende bulunan 128 yaşam odası sayesinde kurtuldu
23.02.2015 Dünya
Drenaj inşaatında göçük: İşçiler mahsur kaldı
Drenaj inşaatında göçük: İşçiler mahsur kaldı KAHRAMANMARAŞ'ta, yeraltı yağmur suyu drenaj çalışması sırasında göçük meydana geldi...
30.12.2014 Yaşam
Bu maden Avrupa’da olsa anında mührü basarlardı!
Bu maden Avrupa’da olsa anında mührü basarlardı! Ermenek’teki madenin güvenlik önlemlerini hiçe sayarak komik para cezaları ödeyip çalışmaya devam ettiği ortaya çıktı. Oysa bu maden Avrupa’da olsa mührü yerdi. Almanya Türk Maden Mühendisleri Derneği Başkanı Kemal İnan, “Burada müfettişler madenlere nefes aldırmıyor” dedi
29.09.2021 Gündem
Madeni su bastı: 12 işçi mahsur
Madeni su bastı: 12 işçi mahsur Antioquia eyaletindeki madende 12 madenci mahsur kaldı
31.10.2014 Dünya
Patron Torba Yasa’nın boşluğundan yararlanmış
Patron Torba Yasa’nın boşluğundan yararlanmış Çift maaş için yemek ve servisi kesmiş!
29.09.2021 Gündem
Yan madende biriken su sifon etkisi yapmış!
Yan madende biriken su sifon etkisi yapmış! Maden Mühendisleri Odası, 18 işçinin mahsur kaldığı Ermenek’teki madende inceleme yaptı. Hazırlanan raporda faciaya yan taraftaki bir madende biriken suyun neden olduğu belirtildi. Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ünver de suyun sifon çeker gibi, güçlü bir basınçla galeriye dolduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
CHP etkinlikleri iptal etti!
CHP etkinlikleri iptal etti! Ermenek’te meydana gelen maden kazasında göçük altında kalan işçilerin durumu CHP’nin gündeminde CHP göçük altında kalan işçiler arasında hayatını kaybedenler olması halinde 29 Ekim’de yapılacak tüm müzikli etkinlikleri iptal etme kararı aldı. MHP'li İsmet Büyükataman da yarın kutlama yapılmayacağını, il ve ilçe yöneticilerinin sadece resmi programlara katılacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
457 Türk işçi iki ateş arasında
457 Türk işçi iki ateş arasında Libya’da Türk işçiler savaşan aşiretlerin arasında kaldı. Aynı alanda çalışan Alman şirketi çatışmalar başlayınca çalışanlarını ülkeden tahliye etti. Türk firma zamanında tahliye etmediği için 457 işçi savaşın ortasında mahsur
29.09.2021 Gündem
OSB'yi su bastı, işçiler mahsur kaldı
OSB'yi su bastı, işçiler mahsur kaldı Eskişehir'de sağanak yağmur, Organize Sanayi Bölgesi'ni su altında bıraktı. Sel suyunun girdiği fabrikada mahsur kalan 2 işçi iş makineleriyle kurtarılırken, onlarca araç sel suyunda süreklendi. Balıkesir'de ise sel suyuna kapılan kadın kayboldu.
18.09.2014 Yaşam
Soma'dan kahreden haber! 201 ölü!
Soma'dan kahreden haber! 201 ölü! Manisa'nın Soma ilçesinde kömür ocağında meydana gelen faciasının ardından bölgeye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 05.00'te yaptığı açıklamada hayatını kaybeden işçi sayısının 201'e yükseldiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Manisa madende trafo patladı işçiler mahsur kaldı!
Manisa madende trafo patladı işçiler mahsur kaldı! Manisa madende trafo patladı işçiler mahsur kaldı!
13.05.2014 Haber
Kısa kısa yurttan kar manzaraları
Kısa kısa yurttan kar manzaraları Bakan Çubukçu da yolda kaldıAnkara’da kar yağışı nedeniyle birçok yol trafiğe kapandı...
12.12.2010 Yaşam
Elyaf fabrikası yandı, kadın işçiler mahsur kaldı
Elyaf fabrikası yandı, kadın işçiler mahsur kaldı Uşak'ta bir elyaf fabrikasında yangın çıktı. Yoğun duman nedeniyle dışarı çıkamayan ve binada mahsur kalan 3 kadın işçiyi, diğer işçiler kurtardı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İşçiler Mahsur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işçiler mahsur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.