Gazete Vatan Logo

Deprem nedeniyle Fas yolcularına THY'den büyük kolaylık! Ücretsiz olacak

Fas'ın Marakeş kentinde meydana gelen 7 şiddetindeki deprem nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) Kasablanka ve Marakeş'e gidecek yolcuların rezervasyon değişikliğini ücretsiz yapacakları açıkladı.

Deprem nedeniyle Fas yolcularına THY'den büyük kolaylık! Ücretsiz olacak

Konuyla ilgili olarak THY resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Değerli Yolcularımız, Fas’ta meydana gelen deprem nedeniyle, 08 Eylül 2023 ve öncesinde düzenlenmiş biletler için 09 Eylül 2023 - 23 Eylül 2023 (dâhil) arasındaki Marakeş ve Kasablanka seferlerine kayıtlı tüm Türk Hava Yolları ve AnadoluJet yolcularımızın, 23 Eylül 2023 (dâhil) tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla, rezervasyon değişiklikleri ücretsiz yapılacaktır.

İade talepleri kapsamında hiç kullanılmamış biletler ücretsiz iade yapılacaktır. Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletin kullanılmayan uçuşlarına ait iade işlemi ücretsiz yapılacaktır.

Herhangi bir ücret farkı ve ceza alınmaksızın biletin geçerliliği 30 Ekim 2023 (Dahil) tarihine kadar uzatılabilecektir. İlgili uygulamalar sadece Türk Hava Yolları ve AnadoluJet tarafından icra edilen seferlerde geçerli olacaktır" denildi.