Isaac Herzog

Isaac Herzog

Son dakika Isaac Herzog haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Isaac Herzog ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Isaac Herzog haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Isaac Herzog

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ısaac herzog gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 ısaac herzog haberi bulunmuştur. Tüm ısaac herzog haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü İsrail’in Deir El-Balah’ta bulunan bir evi hedef aldığı saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk 12 Filistinli hayatını kaybetti.
17.03.2024 Dünya
Soykırım davasında tarihi karar: İsrail yargılanacak
Soykırım davasında tarihi karar: İsrail yargılanacak  Uluslararası Adalet Divanı, Soykırım Sözleşmesi maddelerindeki fiillerin işlenmesini önlemek için İsrail’in ihtiyati tedbirler alması gerektiğine karar vererek davanın esastan görülmesine hükmetti. UAD ayrıca ihtiyati tedbirlerle ilgili İsrail’e rapor sunması için 1 ay süre verdi.
26.01.2024 Dünya
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
İsrail basını: Netanyahu, Erdoğan ile görüşmeye çalışıyor
İsrail basını: Netanyahu, Erdoğan ile görüşmeye çalışıyor İsrail basını, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme ayarlamak için uğraştığını yazdı. İşte İsrailli başbakanın verdiği yoğun çabanın arkasındaki dikkat çeken neden.
16.06.2023 Dünya
İsrail'den çarpıcı Hakan Fidan analizi: Başkanın güvenine, büyük deneyime ve bilgiye sahip
İsrail'den çarpıcı Hakan Fidan analizi: Başkanın güvenine, büyük deneyime ve bilgiye sahip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıklamasının yankıları sürüyor. İsrail merkezli Jerusalem Post yeni dışişleri bakanı Hakan Fidan için çarpıcı bir analiz kaleme aldı. İsrailli gazete Fidan'ın oynadığı kilit rolü yazdı.
12.06.2023 Dünya
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Herzog ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Herzog ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile telefonla bir görüşme yaptı. Görüşmede, İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa’ya yönelik baskını, Kıble Mescidinde gerçekleştirdikleri saldırı ve kutsal mekânlarda bulunanlara yönelik sert müdahaleleri ele alındı.
8.04.2023 Gündem
Dünya liderlerinden Ramazan mesajları
Dünya liderlerinden Ramazan mesajları İslam aleminin bugün mukaddes ramazanın ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ramazan mesajları paylaştı. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, ramazanın anlayış ve merhamet ruhuyla bir araya gelme zamanı olduğunu belirtirken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın işgaline vurgu yapıp bir sonraki ramazanda Ukrayna’ya barış dileğinde bulundu.
23.03.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
21.03.2023 Gündem
Chaim Topol hayatını kaybetti
Chaim Topol hayatını kaybetti Damdaki Kemancı filminde Tevye karakterini canlandıran ve bu rolüyle Türkiye’de de ün kazanan ünlü aktör Chaim Topol’ün dün 87 yaşında yaşama veda ettiği açıklandı.
9.03.2023 Magazin
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'geçmiş olsun' telefonu
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'geçmiş olsun' telefonu Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından, dünya liderleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
İsrail'de hükümet karşıtları sokağa çıktı
İsrail'de hükümet karşıtları sokağa çıktı İsrail'in kuzeyindeki Hayfa kentinde yüzlerce kişi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tarafından hükümetin kurulmasını protesto etmek için sokağa çıktı.
24.12.2022 Dünya
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 1 Kasım’da yapılan genel seçimlerin ardından hükümeti kurma görevini eski Başbakan ve muhalefet lideri Binyamin Netanyahu'ya verdi.
13.11.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı Gelecek ay 80 yaşına basacak olan ABD Başkanı Biden’ın kekemeliğin yanı sıra dalgınlığı, isimleri unutması, şaşkın haldeki görüntüleri 2024’teki başkanlık seçimleri öncesinde Amerika’da tartışma konusu oldu.
22.10.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı katılacak mı?
Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı katılacak mı? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreni tüm dünya tarafından yakından takip ediyor. Töreni izlemek için geceden kuyruğa giren vatandaşlar geceyi sokaklarda geçirdi. Peki, Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı cenazeye katılacak mı?
19.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile telefon görüşmesi gerçekleştirildi. 
19.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Yair Lapid ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Yair Lapid ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Yair Lapid ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bugün açıklanan karşılıklı olarak büyükelçi atama kararına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni büyükelçinin atanması konusunda gerekli adımları en kısa sürede atacaklarını söyledi.
17.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile telefonda görüştü. Görüşmede Herzog, Erdoğan'ı Kurban Bayramı dolayısıyla tebrik etti. Ayrıca ikili ilişkiler ve bölgesel konular da ele alındı.
7.07.2022 Siyaset
İranlı suikast timine filmleri aratmayan baskın!
İranlı suikast timine filmleri aratmayan baskın! İsrailli turistlere intikam amaçlı saldırı düzenlemek isteyen İranlı suikast timi İstanbul'da yakalandı. MİT ve İstanbul Emniyeti, geçmişte birçok misyonda görev yapmış bir İsrailli diplomatın eşi ile İsrailli turist gruplarına saldırı hazırlığında oldukları iddia edilen 5 İranlıyı gözaltına aldı. Beyoğlu’ndaki bir otel ile Beylikdüzü’ndeki günlük kiralık bir daireye düzenlenen baskınların perde arkasında aksiyon filmlerini aratmayan bir operasyon yaşandı.
24.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü! İşte masadaki konular...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü! İşte masadaki konular... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
19.06.2022 Siyaset
Davos Zirvesi ne zaman başlayacak? Davos Zirvesi nerede? Rusya Davos Zirvesi’ne katılacak mı?
Davos Zirvesi ne zaman başlayacak? Davos Zirvesi nerede? Rusya Davos Zirvesi’ne katılacak mı? Davos Zirvesi başlıyor! Dünya Ekonomik Forumu (WEF) Koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldır çevrimiçi olarak yapılıyordu. 2 yılın ardından Davos Zirvesi olarak bilinen Dünya Ekonomik Forumu (WEF) devlet başkanlarının katılımı ile yeniden toplanacak. Peki, Davos Zirvesi ne zaman başlayacak? Davos Zirvesi nerede? Rusya Davos Zirvesi’ne katılacak mı? İşte Davos Zirvesi programı!
22.05.2022 Ekonomi
Genç kadın günler sonra idam edilecek! Görüntüleri ortaya çıktı: 'Evin sahibine ait' dedi ama...
Genç kadın günler sonra idam edilecek! Görüntüleri ortaya çıktı: 'Evin sahibine ait' dedi ama... Bir yıl önce iş için Dubai'ye gelen fotoğrafçının evine baskın yapan polis ekipleri yüklü miktarda uyuşturucu madde ile karşılaştı. İdam cezasına çarptırılan genç kadının bu ay içinde gerçekleşmesi beklenen cezasının uygulanıp uygulanmayacağı ise merak konusu.
9.05.2022 Dünya
Dünya bunu konuşuyor! Skandal sözler sonrası Putin özür diledi
Dünya bunu konuşuyor! Skandal sözler sonrası Putin özür diledi Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un sözleri dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İsrail Başkanlık ofisi, Rusya lideri Putin'in Dışişleri Bakanı Lavrov'un Zelenski'ye atfen sarf ettiği "Hitler de Yahudi kökenliydi" sözlerine ilişkin özür dilediğini iddia etti.
5.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Isaac Herzog ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ısaac herzog haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.