Irmak

Irmak

Son dakika ırmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ırmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ırmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.989 ırmak haberi bulunmuştur. Tüm ırmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında? Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?
25.04.2024 Magazin
Irmak Ünal 47. Yaşında ilginç bir mesaj yayınladı! “Bu başka gezegene ait bedende geçen bir yaşam”
Irmak Ünal 47. Yaşında ilginç bir mesaj yayınladı! “Bu başka gezegene ait bedende geçen bir yaşam” Ünlü oyuncu Irmak Ünal, 47. yaşı için sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj yayınladı. 
26.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Oyuncu Ali Burak Ceylan'ın yardım ettiğini açıklamıştı! Depremzede Muhammed Irmak PR iddialarına dava açacak
Oyuncu Ali Burak Ceylan'ın yardım ettiğini açıklamıştı! Depremzede Muhammed Irmak PR iddialarına dava açacak Ali Burak Ceylan, geçen yıl Üsküdar’da düşen cüzdanını bulup kendisine getiren öğretmen Muhammed Irmak’a yardım eli uzattı.
8.02.2024 Magazin
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin canice öldürülmesi, Konya’da Ali Osman Gezginç’in yolcusu tarafından bıçaklanması sonrası bu işi senelerdir yapan insanlarla konuştuk. Taksi şoförlerinin güvenliğinin sağlanması için sadece kamera sistemi ve panik butonunun yeterli olmayacağının altını çizen sürücüler, tek bir ağızdan aynı şeyi söyledi.
7.02.2024 Gündem
Ali Burak Ceylan kimdir? Depremzede aileyi köşke yerleştiren oyuncu Ali Burak Ceylan kaç yaşında, nereli? Ali Burak Ceylan dizileri...
Ali Burak Ceylan kimdir? Depremzede aileyi köşke yerleştiren oyuncu Ali Burak Ceylan kaç yaşında, nereli? Ali Burak Ceylan dizileri... 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan gündem oldu. Cüzdanını bulan depremzede öğretmenin ailesini Bağdat Caddesi’nde bir köşke yerleştiren Ceylan'ın bu iyiliği kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Peki, Ali Burak Ceylan kimdir?
6.02.2024 Gündem
Akik Taşı Özellikleri Nelerdir? Akik Taşının En Bilinen Faydaları...
Akik Taşı Özellikleri Nelerdir? Akik Taşının En Bilinen Faydaları... Akik taşı kuvars ve kalsedon minerallerinin bir araya gelmesi ile oluşan bir taştır. Bu nedenle de kalsedon kuvarsı olarak da adlandırılabilir.
27.01.2024 Yaşam
Uzmanlardan velilere kritik uyarı! Gençler ciddi bir bağımlılık tehlikesiyle karşı karşıya
Uzmanlardan velilere kritik uyarı! Gençler ciddi bir bağımlılık tehlikesiyle karşı karşıya Uzmanlar gençler arasında yaygınlaşan tehlikeye karşı aileleri uyardı. Son zamanlarda yaygınlaşan yasadışı bahis sitelerindeki kumar oyunları, gençleri ciddi bir bağımlılık tehlikesiyle karşı karşıya bırakıyor. Uzmanlara göre, özellikle lise çağında çocuğu olan ebeveynlerin bu yeni tehlikeye karşı tetikte olmaları gerekiyor.
17.01.2024 Gündem
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı İstanbul Beyoğlu’nda polisten kaçan uyuşturucu satıcısı kovalamaca sonunda yakalandı. Farklı suçlardan 8 suç kaydı olduğu öğrenilen şahsın valizinden 3 kilo 159 gram uyuşturucu madde çıktı. Kovalama anları ise kameraya yansıdı.
14.01.2024 Gündem
Yasak olan bölgeye gittiler! İki genç mahsur kaldı
Yasak olan bölgeye gittiler! İki genç mahsur kaldı Antalya’nın Manavgat ilçesinde Manavgat Irmağında su seviyesi düşük olduğu sırada yasak olmasına rağmen yürüyerek Manavgat Şelalesinin altındaki adacığa geçen 2 genç, suyun yükselmesinin ardından adacıkta mahsur kaldı. Gençler Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı ekipler gençleri kurtardı.
31.12.2023 Gündem
Defne yaprakları, kadınlar için gelir kapısı oldu! Yüzde 90'ını Türkiye karşılıyor
Defne yaprakları, kadınlar için gelir kapısı oldu! Yüzde 90'ını Türkiye karşılıyor Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde kurulan tesiste, günde 1 ton yaş defne yaprağı kurutuluyor. Daha sonra ilçedeki kadınlar tarafından ayrıştırılan yapraklar, firmaların ihtiyacına göre paketleniyor. 19 Mayıs Ekolojik Üreticiler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakkı Karaman, "20 kişiye 12 ay boyunca istihdam sağlıyoruz. Daha çok yaygınlaşması için çiftçilerimize ücretsiz dağıtımın
24.12.2023 Ekonomi
İntihar etmek için ırmağa giderken çamura saplanıp mahsur kaldı
İntihar etmek için ırmağa giderken çamura saplanıp mahsur kaldı Bartın'da, eşiyle arasında problem olan ve intihar etmek için Kemerköprü Mahallesindeki ırmak kenarına giden H.E. (25), çamura saplandı. Gözyaşlarına boğulan genç, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
22.12.2023 Gündem
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar'
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar' İstanbul Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Anne Özgür Aldanma, "Neside kuzenlerine babasına mesaj atıyor. Mesajlarda, 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar. Ben nerede olduğumu bilmiyorum' yazmış. Biz o mesajları kızımın gönderdiğine inanmıyoruz. Babası mesaj atana 'Eğer sensen kızım büyük amcanın ismini söyle' demiş telefon kapanmış" dedi.
13.12.2023 Gündem
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i iki özel konserle anıyor. Daimî Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, Bulgar Liya Petrova ile seslendireceği Erich Korngold’un Keman Konçertosunu’nun ardından kemança, kanun, ud ve ney ustaları Mehri Arifqızı, Göksel Baktagir, Yurdal Tokcan ve Ercan Irmak ile Gökyiğit’in en sevdiği eserlerin icra edileceği konserde İstanbul ve İzmir’deki klasik müzik severler, unutulmaz bir geceye şahit olacak.
24.11.2023 Kültür Sanat
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Ünlü ismin eşi ve kızının babası Savaş Parlak, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
13.11.2023 Magazin
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal şimdi de bikinili pozlarıyla gündem oldu. Ünal'ın fit haline beğeni yağdı.
13.11.2023 Magazin
Atatürk, en çok eğitime önem verdi!
Atatürk, en çok eğitime önem verdi! Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için cepheden cepheye koşan Mustafa Kemal Atatürk, hayalini kurduğu çağdaş Türkiye’yi yaptığı devrimlerle hayata geçirdi. Ulu Önder, en büyük değişimleri ise eğitimde gerçekleştirdi.
10.11.2023 Gündem
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek?
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek? Kitabı kıyam ne demek, kitabı kıyam nedir? Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı mini dizi Yaratılan, 20 Ekim’de seyircilerle buluştu. Mary Shelley'nin efsanevi karakteri Frankenstein'dan ilham alınarak oluşturulan "Yaratılan", genç ve azimli bir tıp öğrencisi olan Ziya'nın ve alışılmadık bir doktor olan İhsan'ın evrenin gizemlerini çözmek için karmaşık bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor. Dizi de ise dikkat çeken ayrıntılardan biri kitabı kıyam kelimesi oldu.
23.10.2023 Gündem
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları kimler, Netflix Yaratılan nerede çekildi? Yönetmen Çağan Irmak'ın 15 yıldır hayalini kurduğu, Frankenstein'dan ilham alan hikayesi ve etkileyici görsel dünyasıyla dikkat çeken 'Created' serisinden dizi yayınlandı.
21.10.2023 Televizyon
'Hamile' olduğunu söyledi, 'gaipten sesler duyuyorum' dedi! Dikkat çeken rapor
'Hamile' olduğunu söyledi, 'gaipten sesler duyuyorum' dedi! Dikkat çeken rapor Denizli'de 18 yaşındaki karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığının yerinde olduğu belirlendi.
19.10.2023 Yaşam
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Toplama kampına dönen Gazze'de dökülen kanlardan, yıkılan binalardan başka bir şey kalmamıştır. Ne hazin bir gerçektir ki insanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor. Medeni ülkeler İsraİl arkasında toplanmıştır. Soruyorum alayınıza, neredesiniz?" dedi.
17.10.2023 Gündem
Araba almak için geldi hayatının kabusunu yaşadı! Her şeyini aldılar
Araba almak için geldi hayatının kabusunu yaşadı! Her şeyini aldılar İlanda gördüğü hasarlı aracı almak için Eskişehir’den Antalya’ya gelen bir kişi, araç için anlaştığı kişiler tarafından teknede darp ve gasp edildiğini iddia etti. Polis tarafından yolda yarı baygın halde bulunan Muhammet Kızıldeniz, geceyi hastanede geçirdikten sonra kendisini darp ederek cüzdan ve telefonunu aldığını iddia ettiği kişilerden şikayetçi oldu.
13.10.2023 Yaşam
Kozmetik mağazasında akılalmaz soygun! Dişleriyle söke söke çaldılar
Kozmetik mağazasında akılalmaz soygun! Dişleriyle söke söke çaldılar İstanbul'da ünlü bir kozmetik mağazasını adeta kendilerine mesken tutan 2 kadın hırsız mağaza çalışanlarının korkulu rüyası haline geldi. Her geldiklerinde ürünlerin üzerindeki alarmları dişleriyle söken hırsızlar çaldıkları malzemelerle kaçtı. Son eylemlerinin ardından emniyet güçlerinin kamera görüntülerinden tespit ettiği 2 hırsız hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
8.10.2023 Yaşam
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler Yaşı küçük olduğu için ailesinin izniyle Ahmet Emre Irmak ile evlenen 18 yaşındaki karısı Elif Irmak kocası tarafından katledildi. Denizli'de yaşanan olayda, karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığı yönünden incelenmesine karar verildi.
29.09.2023 Gündem
Taksici ile kadınlar arasında kavga! Kameralar anbean kaydetti
Taksici ile kadınlar arasında kavga! Kameralar anbean kaydetti Beyoğlu'nda taksici ile yabancı uyruklu iki kadın arasında kavga çıktı. Kadınlar taksiciye tekme ile saldırırken, araya diğer taksiciler girdi. O anlar kameraya yansıdı. 
5.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Irmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.