İphone Güncelleme

İphone Güncelleme

Son dakika iphone güncelleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iphone güncelleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iphone güncelleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İphone Güncelleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iphone güncelleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 iphone güncelleme haberi bulunmuştur. Tüm iphone güncelleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
iPhone kullanıcıları için artık geri dönüş yok! Durduruldu...
iPhone kullanıcıları için artık geri dönüş yok! Durduruldu... iPhone kullanıcılarını çok yakından ilgilendiriyor. Apple, 31 Mart'ta iOS 15.4.1 sürümünü yayınladıktan sonra iOS'un daha önce Mart ayında piyasaya sürülen sürümü iOS 15.4'ü imzalamayı durdurdu. iOS 15.4 artık imzalanmadığından, iOS 15.4.1'i yükledikten sonra iOS'un önceki sürümüne geçmek mümkün olmayacak.
8.04.2022 Bilim ve Teknoloji
iPhone'larda yeni dönem! Tamamen değişti, güncelleme geldi! Dikkat çeken özellik...
iPhone'larda yeni dönem! Tamamen değişti, güncelleme geldi! Dikkat çeken özellik... iPhone kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Yeni güncellemeyle birlikte yeni özellikler resmen duyuruldu. Dördüncü büyük güncelleme yayınlandı. iOS 15.4 ve iPadOS 15.4 kullanıcılara sunuldu. iPhone'larda birçok özellikte iyileştirmeye gidildi. Face ID, emojiler, kamera, FaceTime, Siri dahil olmak üzere birçok yenilik yapıldı. Bunlardan en dikkat çekeni ise kilit açmadaki özellik oldu. İşte Apple iOS 15.4 güncellemesiyle gelen tüm yenilikler...
15.03.2022 Bilim ve Teknoloji
iOS 13.4.1 güncellemesi yayında! Neler değişiyor?
iOS 13.4.1 güncellemesi yayında! Neler değişiyor? Apple, dün akşam saatlerinde iOS 13.4.1 güncellemesini kullanıcılarına sundu. Güncelleme ile birlikte bakın neler değişiyor...
8.04.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp iOS güncellemesini aldı
WhatsApp iOS güncellemesini aldı WhatsApp, hem iOS hem de Android platformlarında karanlık temaya geçtiğimiz haftalarda kavuşmuştu. Bugün ise WhatsApp iOS 13 için bir güncelleme aldı.
2.04.2020 Bilim ve Teknoloji
iOS 13.1 güncellemesi yayında! İşte gelen yenilikler
iOS 13.1 güncellemesi yayında! İşte gelen yenilikler Apple, iOS 13.1 güncellemesini sessiz sedasız kullanıcılarına sundu. Dün akşam saatlerinde aktif hale gelen güncelleme ile birlikte bakın iPhone'larda neler değişecek?
25.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Beklenen özelllik iPhone'a geldi
Beklenen özelllik iPhone'a geldi iOS 12.1 kullanıma sunuldu. Peki yeni güncelleme ile neler değişecek? iOS 12.1 güncellemesini hangi iPhone modelleri alabilecek? İşte bilmeniz gereken her şey...
31.10.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone'daki büyük tehlike!
iPhone'daki büyük tehlike! iOS 11 güvenlik hatası, bilgisayar korsanlarının iPhone şifresini atlayarak fotoğraflara erişmesine izin veriyor.
19.10.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone'da yeni 'donma' sorunu
iPhone'da yeni 'donma' sorunu Apple’ın son güncellemesi yeniliklerin yanında bazı sorunları da beraberinde getirdi. Cihazlarda linklere tıklanınca zaman zaman donma yaşanıyor...
31.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Samsung’dan telefon değişim programı
Samsung’dan telefon değişim programı Samsung kendi telefon değişim programı üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Düzenli olarak belirli bir ücret ödeyerek her zaman en güncel Samsung modeline sahip olunabilecek.
24.09.2015 Bilim ve Teknoloji
Apple, Türkiye'deki ürünlere zam yaptı! iPhone fiyatları rekor kırdı, işte güncel fiyat listesi
Apple, Türkiye'deki ürünlere zam yaptı! iPhone fiyatları rekor kırdı, işte güncel fiyat listesi Apple Türkiye'den tüm cihazlara bir zam daha geldi. Apple, son güncelleme ile Apple Store üzerinde değişikliklere giderek, Türkiye'deki iPhone 15 modellerine zam uyguladı.
1.12.2023 Ekonomi
iOS 17 alacak iphone modelleri ile güncelleme almayacak telefonlar! iOS 17 BETA ne zaman ve nasıl indirilir? iOS 17 hangi telefonlarda var? IOS 17 BETA özellikleri, indirme ve yükleme bilgileri…
iOS 17 alacak iphone modelleri ile güncelleme almayacak telefonlar! iOS 17 BETA ne zaman ve nasıl indirilir? iOS 17 hangi telefonlarda var? IOS 17 BETA özellikleri, indirme ve yükleme bilgileri… Apple, bugün San Francisco'da gerçekleşecek Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC) iOS 17 güncellemesi başta olmak üzere birçok yenilik tanıtacak. Yeni güncellemenin sadece belli iPhone modellerine getirilecek olması İphone kullanıcılarının “iOS 17 uyumlu telefonlar ile iOS 17 güncellemesi almayacak telefonlar” araştırmasına başlamasına neden oldu. Peki, iOS 17 hangi telefonlarda var? iOS 17 BETA ne zaman ve nasıl indirilir?
6.06.2023 Bilim ve Teknoloji
İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak?
İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak? Apple, WWDC etkinliğinde bir sonraki büyük iOS sürümü olan iOS 16'yı resmi olarak tanıttı. Peki, İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak?
7.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Bu uygulamayı telefonunuza indirdiyseniz hemen silin! Banka hesaplarını ele geçiriyor...
Bu uygulamayı telefonunuza indirdiyseniz hemen silin! Banka hesaplarını ele geçiriyor... Telefonunuza bu uygulamayı indirdiyseniz hemen kaldırın! Banka hesaplarını ele geçiriyor. Google'dan kritik uyarı geldi. Android kullanıcısı milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. İçerisinde kötü amaçlı yazılım taşıyan bu uygulamayı indirenler siyah bir ekranla karşılaşıyor. Dolandırıcılar bildirimleri de devre dışı bırakıyor. Kullanıcılar böylelikle hiçbir şeyin farkına varmadan telefonunda istedikleri şeyi yapabiliyorlar.
12.04.2022 Bilim ve Teknoloji
ASELSAN, ‘Uluslararası İş Güvenliği’ ödülüne layık görüldü
ASELSAN, ‘Uluslararası İş Güvenliği’ ödülüne layık görüldü ASELSAN, dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen, 'Uluslararası İş Güvenliği' ödülünü (International Safety Awards) kazandığını açıkladı.
15.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Malta, dünyanın ilk sanal vatandaşı Marija’yı tanıttı
Malta, dünyanın ilk sanal vatandaşı Marija’yı tanıttı Metaverse teknolojisi fiziksel ve dijital dünyayı buluşturmaya devam ediyor. Yetişkinlerin yüzde 74’ü gelecek dönemde metaverse’e katılmayı düşünürken, dünyanın ilk sanal vatandaşı ise Maltalı Marija oldu. Turizm ve Tüketicinin Korunması Bakanlığı’nın “Dijital Turizm Yol Haritası: 2030” konferansında katılımcılarla buluşan Marija, ilk sanal vatandaşlık uygulamasıyla duyuruldu.
15.03.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez olacak! Yeni uygulama devreye girdi, artık mesajlarda...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez olacak! Yeni uygulama devreye girdi, artık mesajlarda... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Resmen devreye girdi. Yeni uygulama hayata geçti. Tüm mesajlar için geçerli. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iPhone kullanıcıları için önemli bir özelliği bünyesine ekledi. İşte detaylar...
26.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Apple Türkiye satışlarını durdurdu mu? Iphone Türkiye'den çekildi mi?
Apple Türkiye satışlarını durdurdu mu? Iphone Türkiye'den çekildi mi? Iphone Türkiye satışlarını durdurdu mu? Apple'ın resmi sitesinde iPhone modelleri başta olmak üzere pek çok ürünün satışları dün akşam saatlerinde durdu. Kullanıcılar ürünü sepete ekledikten sonra kısmında "Gönderim: Şu Anda Mevcut Değil" uyarısıyla karşılaştı. Söz konusu uyarının ardından Iphone Türkiye'den çekildi mi? Apple Türkiye satışlarını durdurdu mu? gibi sorularına yanıt aramaya başladı.
24.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak Whatsapp uygulamasından milyonlarca kişiye kötü haber geldi. Milyonlarca aktif kullanıcıyla en popüler uygulamalardan biri olmaya devam eden Whatsapp, artık bu platformu kullanamayacak telefon modelleri açıklandı. Bu modeller için güncelleme desteği 1 Kasım tarihinden itibaren kesilecek.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
iOS 15 ne zaman çıkacak? iOS 15 güncelleme tarihi ve güncelleme alacak modeller!
iOS 15 ne zaman çıkacak? iOS 15 güncelleme tarihi ve güncelleme alacak modeller! ABD'li teknoloji devi Apple, düzenlediği etkinlikte iPhone 13 modellerini tanıtırken şirket, yeni İOS sürümü hakkında da açıklamalarda bulundu. Peki, iOS 15 ne zaman çıkacak? iOS 15 güncelleme tarihi ve güncelleme alacak modeller!
15.09.2021 Gündem
Apple'dan iPhone'lar için acil güncelleme
Apple'dan iPhone'lar için acil güncelleme Teknoloji devi Apple, iPhone telefonlar için 'acil' bir güncelleme yayınladı. Söz konusu güvenlik güncellemesinin, hackerların iMessage uygulaması üzerinden telefonlara kolaylıkla girmesini sağlayan bir casus yazılıma karşı açığı kapatmak üzere servis edildiği belirtildi.
14.09.2021 Bilim ve Teknoloji
iOS 14.5 yayınlandı! İşte gelen yenilikler
iOS 14.5 yayınlandı! İşte gelen yenilikler Apple, iPhone modelleri için iOS 14.5 güncellemesini dün akşam saatlerinde yayınladı. Güncelleme ile cihazlara pek çok yeni özellik geldi. İşte iOS14.5 ile iPhone'lara gelen yenilikler...
27.04.2021 Bilim ve Teknoloji
iPhone cihazlarında yeşil ekran sorunu!
iPhone cihazlarında yeşil ekran sorunu! Uzun bir aradan sonra iPhone cihazlarında sorunla karşılaşılırken durum hakkında henüz Apple’dan bir açıklama gelmedi.
9.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Maske kodu nasıl alınıyor? Maske kodu Hayat Eve Sığar Uygulamasından nasıl alınır?
Maske kodu nasıl alınıyor? Maske kodu Hayat Eve Sığar Uygulamasından nasıl alınır? Sağlık Bakanlığınca hizmete sunulan, mobil marketlerden ücretsiz indirilebilen "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile artık maske kodu alınabilecek. Peki Hayat Eve Sığar mobil uygulamasında maske kodu nasıl alınır?
4.05.2020 Gündem
Telefonunuz corona virüslü birine yaklaştığınızda sizi uyaracak
Telefonunuz corona virüslü birine yaklaştığınızda sizi uyaracak Corona virüs salgını nedeniyle pek çok kişi evine kapanmış durumda. Dışarı önemli durumlar olduğunda çıkan vatandaşlar, şimdi de son teknolojinin önemli bir avantajından faydalanacak: Telefonunuz virüslü olan birine yaklaştığında sizi uyaracak. Peki bu nasıl olacak?
30.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Eski iPhone'larda FaceTime çökmeye başladı
Eski iPhone'larda FaceTime çökmeye başladı Apple'ın iOS 13.4 güncellemesini alan eski model iPhone'larda FaceTime sorunu ortaya çıktı. FaceTime uygulamasını kullanmak isteyenler, görüntülü arama sağlayamıyor.
3.04.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İphone Güncelleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iphone güncelleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.