İndirme

İndirme

Son dakika indirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan indirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını indirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İndirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan indirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.790 indirme haberi bulunmuştur. Tüm indirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın fiyatlarında düşüş başladı! Gram ve çeyrek altın alacaklar dikkat, daha da düşecek
Altın fiyatlarında düşüş başladı! Gram ve çeyrek altın alacaklar dikkat, daha da düşecek ABD enflasyon verisinin yüksek gelmesiyle birlikte faiz indirme ihtimalinin azalmaya başlaması altın üzerinde olumsuz etki yarattı. Altın fiyatları ABD Mart ayı enflasyonuyla birlikte gerilemeye başladı.
11.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Icardi'den olay hareket! Fenerbahçe ve Ankaragücü'nden açıklama
Icardi'den olay hareket! Fenerbahçe ve Ankaragücü'nden açıklama Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Icardi'nin Ankaragücü karşılaşmasındaki hareketine yönelik açıklamada bulundu. Öte yandan MKE Ankaragücü de bu olay hakkında açıklama paylaştı.
20.02.2024 Futbol
Ram Nedir, Ne İşe Yarar? Bilgisayardaki Ram Nasıl Öğrenilir?
Ram Nedir, Ne İşe Yarar? Bilgisayardaki Ram Nasıl Öğrenilir? Günümüzde ilerleyen teknoloji ile birlikte en çok ihtiyaç duyulan ve yaygın hale gelen işlemcilere denilmektedir. Cihazların içerisinde bulunan ve cihaza birçok yardımı dokunan bu parçalar bellek görevi görebilmektedir. Cihazlarda hızın en üst noktaya kadar çıkmasını sağlayabilecek boyuta kadar gelebilmektedir.
1.02.2024 Gündem
Bakan Fidan: Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz
Bakan Fidan: Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile gerçekleştirdiği basın toplantısında “Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz. Bu konunun tartışılmasını bırakın akıldan geçirilmesi bile söz konusu olamaz” dedi.
30.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! "Doğu Akdeniz'de etkinliğimiz artacak"
Bakan Uraloğlu açıkladı! "Doğu Akdeniz'de etkinliğimiz artacak" Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) arasında 3 trafik gözetleme istasyonu ve 1 gemi trafik hizmetleri merkezinden oluşan 'Doğu Akdeniz Gemi Trafik Hizmetleri Sistemi Kurulumu Projesi İmza Töreni' gerçekleşti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile Doğu Akdeniz'de etkinliğimizi arttıracak, Mavi Vatan'ımızda çıkarlarımızı koruyacak, KKTC çevre denizleri ve ülkemiz arasındaki deniz alanında tüm deniz trafiğini izleyebileceğiz" dedi.
23.01.2024 Gündem
Alaska Havayolları, tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indiriyor
Alaska Havayolları, tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indiriyor Alaska Havayolları, Boeing 737-MAX 9 tipi uçakta yaşanan basınç düşüşünün ardından acil iniş gerçekleştirmesinin ardından filosundaki tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indirme kararı aldı.
6.01.2024 Dünya
Euro/dolar paritesinde 4.5 ay sonra bir ilk! Zirveyi gördü
Euro/dolar paritesinde 4.5 ay sonra bir ilk! Zirveyi gördü Euro/dolar paritesi 1.10294'e çıkarak 10 Ağustos'tan bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.
22.12.2023 Ekonomi
Ali Taha Koç: 50GPON’un önümüzdeki 3 yıl içinde yaygınlaşmasını öngörüyoruz
Ali Taha Koç: 50GPON’un önümüzdeki 3 yıl içinde yaygınlaşmasını öngörüyoruz Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, şu an kullanılan teknolojik imkânlara göre 5 kat daha yüksek hız sunabilecek olan 50GPON’un, önümüzdeki 3 yıl içinde yaygınlaşmasının beklendiğini söyledi.
20.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Parası olan milyonlar saat 22:00'ye odaklandı! İşte beklenen kritik karar
Parası olan milyonlar saat 22:00'ye odaklandı! İşte beklenen kritik karar ABD Merkez Bankası Fed bu gece faiz kararını açıklayacak. Fed'in faizi sabit tutması beklenirken faiz indirme politikasına yönelik Fed Başkanı Jerome Powell'ın vereceği mesajlar merakla takip edilecek. Fed'in faiz kararı öncesinde altın fiyatları da düşüşe geçti.
13.12.2023 Ekonomi
Bakan Yumaklı'dan su seferbeliği çağrısı!
Bakan Yumaklı'dan su seferbeliği çağrısı! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, CNN Türk ekranlarında Hafta Sonu Programı'nda Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Yumaklı "Zeytinyağında Türkiye'de raflarda gördüğümüz ürünün fiyatında değişiklik olmadı" dedi.
18.11.2023 Gündem
Piyade ne demek, askerlikte piyade nedir? Piyade ne yapar?
Piyade ne demek, askerlikte piyade nedir? Piyade ne yapar? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından Kasım ayı seçim ve sınıflandırma sonuçları açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı'nın duyurusu sonrasında, askerlik yerleri 27 Ekim 2023 tarihinde e-Devlet üzerinden erişime açıldı. Sonuçlarını öğrenen adaylar piyade ne demek, sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.
27.10.2023 Gündem
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay ​Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde yaşanan bombalı eyleme ilişin yeni detaylar ortaya çıkıyor.
2.10.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize il koordinasyon toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak, Rize-İzmir uçuşlarının başlatılacağını duyurdu. Uraloğlu, “İlk sefer 18 Eylül’de yapılacak. Ekim ayından itibaren her cumartesi Rize-İzmir arasında uçuşlar devam edecek. Kasım ayından itibaren de bu uçuşları haftada iki sefere çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
4.09.2023 Gündem
Tesla'dan yeni karar! İndirim başladı
Tesla'dan yeni karar! İndirim başladı ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla, fiyatlarını yüzde 14-21 aralığında indirme kararı aldı.
1.09.2023 Otomobil
Tesla'dan yeni karar! Fiyat aşağı çekildi
Tesla'dan yeni karar! Fiyat aşağı çekildi Tesla, Çin'de Model Y'nin satış fiyatını bazı versiyonlar için indirme kararı aldı.
14.08.2023 Otomobil
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme)
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme) Threads nedir, Instagram Threads ne demek? Elon Musk'ın Twitter'ına rakip olarak piyasaya sürdüğü Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'ün Threads uygulaması, kullanıma girdi. Uygulamada ilk 4 saat içerisinde 5 milyondan fazla kişi hesap açtı. Hesap açanlar arasında, Shakira gibi ünlü isimlerin yanı sıra; HBO, Netflix ve NPR gibi markalar da vardı. Uygulamanın arayüzü Twitter'a benzetildi. Peki, Threadas nedir? Threadas uygulamasına nasıl giriliyor, Threads'e nasıl kayıt olunur? Instagram Threads ne demek?
6.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Yemlik Otu Nedir? Yemlik Otu Faydaları Nelerdir?
Yemlik Otu Nedir? Yemlik Otu Faydaları Nelerdir? Yöresel ve sevilen tatlar içinde bulunan yemlik otu, hem çok faydalı hem de çok sevilen faydalı bir bitki türüdür. Yemlik otu, bahar aylarında sıkça rasanan bir bitki türüdür. Yemlik otu ile ilgili bilgi edinmek isteyen ve ne olduğu ile ilgili bilgilenmek isteyen kişiler için, yemlik otu ile ilgili çok araştırma yapıyor. Bu nedenle de yemlik otunun faydaları ile ilgili bilgi vermek, okurlar için çok önemli olur.
17.06.2023 Sağlık
Boya yaptıkları evleri kiralık diye siteye koyup kaparo almışlar! 'Allah belamı versin dolandırıcı değilim'
Boya yaptıkları evleri kiralık diye siteye koyup kaparo almışlar! 'Allah belamı versin dolandırıcı değilim' Konya’da boyacılık yapan 2 kişi gittikleri evlerin fotoğrafını çektikten sonra kiralık ilan olarak sosyal medyada yayınlayarak kaparo dolandırıcılığı yaptıkları sırada kiralık ev arayan vatandaş rolündeki polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerin mağdur ile telefon yazışmasında ise “Allah belamı versin dolandırıcı değilim. Dolandırıcı olsam, çoktan engeller hattı kırardım” diye kendini savunması dikkat çekti.
7.06.2023 Yaşam
Boya yaptıkları daireleri ilan sitelerine kiralık diye koyup kaparo almışlar
Boya yaptıkları daireleri ilan sitelerine kiralık diye koyup kaparo almışlar Konya’da boyacılık yapan 2 kişi gittikleri evlerin fotoğrafını çektikten sonra kiralık ilan olarak sosyal medyada yayınlayarak kaparo dolandırıcılığı yaptıkları sırada kiralık ev arayan vatandaş rolündeki polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerin mağdur ile telefon yazışmasında ise “Allah belamı versin dolandırıcı değilim. Dolandırıcı olsam, çoktan engeller hattı kırardım” diye kendini savunması dikkat çekti.
7.06.2023 Yaşam
iOS 17 alacak iphone modelleri ile güncelleme almayacak telefonlar! iOS 17 BETA ne zaman ve nasıl indirilir? iOS 17 hangi telefonlarda var? IOS 17 BETA özellikleri, indirme ve yükleme bilgileri…
iOS 17 alacak iphone modelleri ile güncelleme almayacak telefonlar! iOS 17 BETA ne zaman ve nasıl indirilir? iOS 17 hangi telefonlarda var? IOS 17 BETA özellikleri, indirme ve yükleme bilgileri… Apple, bugün San Francisco'da gerçekleşecek Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC) iOS 17 güncellemesi başta olmak üzere birçok yenilik tanıtacak. Yeni güncellemenin sadece belli iPhone modellerine getirilecek olması İphone kullanıcılarının “iOS 17 uyumlu telefonlar ile iOS 17 güncellemesi almayacak telefonlar” araştırmasına başlamasına neden oldu. Peki, iOS 17 hangi telefonlarda var? iOS 17 BETA ne zaman ve nasıl indirilir?
6.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Kurum: Ticari merkezler kurup istihdam yaratılacak
Bakan Kurum: Ticari merkezler kurup istihdam yaratılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "11 ilimizde şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırırken sadece konutlar yapmıyor; ticari merkezler, istihdam yaratacak, şehrin ekonomisini canlandıracak sanayi siteleri de kuruyoruz" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
Çevirgel duası nasıl okunur? Çevirgel duasının Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri... Ramazan ayında Çevirgel duası yararları ve faziletleri...
Çevirgel duası nasıl okunur? Çevirgel duasının Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri... Ramazan ayında Çevirgel duası yararları ve faziletleri... Çevirgel duası sıklıkla başvurulan dualardan biridir. Duanın amacı terk eden kadın ya da erkeği geriye döndürmektir. Özellikle Ramazan ayında bu duayı okuyanların duasının karşılık bulma ve ettiği duanın yerine gelme olasılığı daha yüksektir. Çevirgel Duası nedir? Çevirgel duası nasıl yapılır? Çevirgel duası okunuşu?
11.05.2023 Ramazan
Fenerbahçe'de eşine benzerine rastlanmamış olay! Jorge Jesus'un kaderi Arda Güler'in iki dudağı arasında
Fenerbahçe'de eşine benzerine rastlanmamış olay! Jorge Jesus'un kaderi Arda Güler'in iki dudağı arasında Süper Lig'in 31.haftasında İstanbulspor'la 3-3 berabere kalarak taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan ve Galatasaray'la olan puan farkını indirme fırsatını elinin tersiyle iten Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte Maestro Şef programında yaptığı açıklamalarla yine gündem yaratan Serdar Ali Çeliker'in 'Ali Koç,Arda Güler ve Jorge Jesus' değerlendirmeleri, derbi analizi...
26.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe - İstanbulspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Fenerbahçe - İstanbulspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Fenerbahçe, düşme hattının hemen üzerinde yer alan Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor'u konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
24.04.2023 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

İndirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki indirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.