İndir

İndir

Son dakika indir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan indir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını indir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İndir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan indir gelişmeleri de dahil olmak üzere 591 indir haberi bulunmuştur. Tüm indir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor?
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor? Threads, Rekabet Kurulu’nun ‘kişisel veriler’ üzerine verdiği karar gereği faaliyetlerini 29 Nisan’dan sonra durduracak.
16.04.2024 Yaşam
Hızır Aleyhisselam'ın Arefe günü duası: Bismillah maşaallah la kuvvete illa billah... Arefe günü okunacak dualar, ibadetler hangileri?
Hızır Aleyhisselam'ın Arefe günü duası: Bismillah maşaallah la kuvvete illa billah... Arefe günü okunacak dualar, ibadetler hangileri? 2024 Ramazan bitiyor. 9 Nisan arefe günüyle birlikte on bir ayın sultanı Ramazan ayını uğurluyoruz. Müslümanlar arefe gününde neler yapılması gerektiği konusunda internette araştırmalarına devam ediyor. Bugün yani 9 Nisan Salı günü arefe günü olarak idrak ediliyor. Arefe gününde Hızır Aleyhisselam'ın duası da dillerden düşmüyor. Arefe günü okunacak dua ve zikirler arasında Bismillah maşaallah la kuvvete illa billah ile başlayan dua en çok okunanlar arasında yer alıyor. İşte Hızır'ın arefe günü duası...
9.04.2024 Gündem
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek!
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek! Şans Topu, Türkiye'nin en sevilen şans oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta düzenlenen çekilişleriyle milyonlarca kişiyi sevindiren Şans Topu, şimdi de büyük ikramiyesiyle talihlilerini bekliyor.
12.03.2024 Advertorial
Sora nasıl kullanılır, yapay zeka sora nedir? Sora AI ne zaman gelecek kullanılacak, Sora Openai indir aktif mi?
Sora nasıl kullanılır, yapay zeka sora nedir? Sora AI ne zaman gelecek kullanılacak, Sora Openai indir aktif mi? Sora openai nedir, sora nasıl kullanılır? San Fransico merkezli teknoloji şirketi OpenAI, Chatgpt yapay zekası chat programının ardından Sora'yı tanıttı. Peki, Sora nedir? Sora nasıl kullanılır? Sora ne zaman çıkacak?
17.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak Bu sabah Türkiye genelinde milyonlarca kişi cep telefonlarına gelen "Adabeyan kargo gönderiniz yola çıktı" mesajıyla uyandı.
30.11.2023 Gündem
Yağmur yağdığında okunacak dua! Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı?
Yağmur yağdığında okunacak dua! Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı? Yağmur yağarken okunacak dilek duası ile ilgili aramalar arttı. Yağmur yağarken Allah’a şükür etmek, bu doğa olayı karşısında istedikleri dileklerin kabul olacağına inanlar yağmur yağdığında okunacak duanın ne olduğunu arama motorları aracılığıyla sorgulamaya başladı. Peki, Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı?
18.11.2023 Yaşam
DUALI RESİMLİ MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2023 | Anlamlı, kısa, yeni, en güzel, resimli Mevlid Kandili mesajları, görselleri indir (Mevlid Kandili için güzel mesajlar)
DUALI RESİMLİ MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2023 | Anlamlı, kısa, yeni, en güzel, resimli Mevlid Kandili mesajları, görselleri indir (Mevlid Kandili için güzel mesajlar) Bugün Müslümanların özel bir gecesi olan Mevlid Kandili idrak edilirken, Peygamber Efendimiz'in doğum günü vesilesiyle dualar Allah'a iletiyor ve sevgi, barış ve dayanışma duygularını Mevlid Kandili mesajları ile paylaşmak isteyenler ise arama motorlarına yöneldi. Rabbimiz, dualarımızı kabul etsin, hayırlara vesile kılsın diye birbirine hayırlı kandiller dilemek isteyenler için biz de “dualı, yeni, en güzel, çok anlamlı, kurumsal, kısa, dini Mevlid Kandili mesajı güzel sözler ve hayırlı kandiller” ile ilgili bir içerik hazırladık. İşte 26 Eylül 2023 Mevlid Kandili mesajları ve hayırlı kandiller sözleri…
26.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nahçıvan'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nahçıvan'a gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Nahçıvan'a ziyarette bulunacak. Erdoğan'ın Zengezur Koridoru'na dair önemli mesajlar vermesi bekleniyor.
24.09.2023 Gündem
(Cuma mesajları 2023 yeni resimli indir) 15 Eylül güzel, anlamlı, dualı, hadisli, ayetli, en yeni ve farklı huzur ve bereket dileyen Cuma mesajları 2023 ve Peygamberimizin cuma sözleri
(Cuma mesajları 2023 yeni resimli indir) 15 Eylül güzel, anlamlı, dualı, hadisli, ayetli, en yeni ve farklı huzur ve bereket dileyen Cuma mesajları 2023 ve Peygamberimizin cuma sözleri Cuma Mesajları, Cuma gününü kutlamak isteyen Müslümanlar tarafından her Cuma olduğu gibi bugünde arana konulardan biri oldu. İslam aleminin mübarek gün olarak kabul ettiği Cuma günü namaz ve dualar dışında anlamlı sözlerin paylaşılıp, hayırlı cumaların dilendiği bir gündür. Cuma mesajlarında resimli anlamlı sözler göndererek sevdiklerinin Cuma gününü kutluyor, hayırlı olmasını diliyor. Biz de sosyal medya platformları üzerinden paylaşılacak, mesaj olarak gönderilecek en güzel yeni resimli cuma mesajları derledik. Dualı, hadisli, ayetli, en güzel, en yeni ve farklı, ağlatan, huzur ve bereket dileyen yeni Cuma mesajları bir araya geldi. İşte 15 Eylül resimli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri…
15.09.2023 Gündem
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme)
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme) Threads nedir, Instagram Threads ne demek? Elon Musk'ın Twitter'ına rakip olarak piyasaya sürdüğü Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'ün Threads uygulaması, kullanıma girdi. Uygulamada ilk 4 saat içerisinde 5 milyondan fazla kişi hesap açtı. Hesap açanlar arasında, Shakira gibi ünlü isimlerin yanı sıra; HBO, Netflix ve NPR gibi markalar da vardı. Uygulamanın arayüzü Twitter'a benzetildi. Peki, Threadas nedir? Threadas uygulamasına nasıl giriliyor, Threads'e nasıl kayıt olunur? Instagram Threads ne demek?
6.07.2023 Bilim ve Teknoloji
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı?
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı? "App Plaka" uygulaması, Türkiye'deki araç plakalarının tespit edilmesi ve araç sahipleri hakkında bilgi edinilmesi için kullanılan bir mobil uygulamadır. Bu uygulama, Türkiye'nin plaka veri tabanına erişebilir ve araç plakalarını okuyarak araç sahipleri hakkında çeşitli bilgiler sağlayabilir.
3.06.2023 Gündem
En yeni resimli Cuma mesajları 19 Mayıs 2023! Cumanız mübarek olsun: En yeni, anlamlı, ayetli, dualı, farklı hayırlı cumalar sözleri! (Cuma mesajları 2023 yeni resimli bedava indir)
En yeni resimli Cuma mesajları 19 Mayıs 2023! Cumanız mübarek olsun: En yeni, anlamlı, ayetli, dualı, farklı hayırlı cumalar sözleri! (Cuma mesajları 2023 yeni resimli bedava indir) İslam dininde özel bir gün olarak kabul edilen Cuma günü için paylaşım yapmak, cemaatin Cuma gününü kutlamak isteyenlerin “En yeni, anlamlı, ayetli, dualı, farklı hayırlı cumalar sözleri” aramaları başladı “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan Cuma gününe özel biz de farklı, anlamlı Cuma günüyle ilgili sözler mesajlar derledik. İşte 19 Mayıs 2023 en yeni resimli Cuma mesajları ve sözleri…
19.05.2023 Gündem
Taha Suresi okumanın fazileti nedir? Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Taha Suresi okumanın fazileti nedir? Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Mekke döneminde inen Taha Suresi 135 ayettir. Adını birinci ayette yer alan harflerden alan Taha Suresinde, Allah’ın peygamberler aracılığıyla insanlara gösterdiği doğru yolun temel gerçeklerine işaret ediliyor. Ramazan ayı ile birlikte pek çok kişi de Taha Suresi faziletlerini, anlamını ve okunuşunu araştırıyor. Peki, Ramazan ayında Taha Suresi okumanın faziletleri ve yararları nelerdir? İşte Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
11.05.2023 Sureler
5 Mayıs 2023 resimli yeni Cuma mesajları! En güzel, hayırlı, farklı, anlamlı, dualı ayetli, yazılı, kısa ve uzun bedava Cuma mesajları gönder ve indir!
5 Mayıs 2023 resimli yeni Cuma mesajları! En güzel, hayırlı, farklı, anlamlı, dualı ayetli, yazılı, kısa ve uzun bedava Cuma mesajları gönder ve indir! Resimli 5 Mayıs 2023 cuma mesajları ve dualı, ayetli hayırlı cumalar sözleri araştırılıyor. Cuma paylaşımı yapmak isteyenler arama motorlarına yönelerek “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan Cuma gününe özel farklı anlamlı sözleri ve mesajlar sorguluyor. Cuma günü namazlarla, dualarla eda edilirken biz de sizler için Cuma günü mesajları derledik. İşte en güzel, hayırlı, farklı, dualı, hadisli, uzun kısa, en etkileyici Cuma mesajları…
5.05.2023 Gündem
Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri Yusuf Suresi genel olarak Hz. Yusuf'un hayatını konu alan Kuran'ın 12'inci suresidir. 111 ayetten oluşan bu surenin ilk 3 ayeti Medine'de ve geri kalanı ise Mekke'de indirilmiştir. Sure adını o zamanlar peygamber olan Yusuf'tan almıştır. Onun hayatı boyunca karşı karşıya kaldığı sıkıntılar ve bunlara ne denli sabrettiği asıl anlatılmak istenen konu, alınması gereken bir öğüt niteliğindedir. Mekke döneminde inmiştir. 111 âyettir. Bu sûrede Yûsuf Peygamberin hayatta karşılaştığı sıkıntılar ve bunlara sabrederek nasıl başarıya ulaştığı anlatılmakta ve inananlar için faydalı öğütler, önemli mesajlar verilmektedir. Kur’an’da baştan sona kadar bir tek konuyu anlatan tek sûre budur. Peki, Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Yusuf Suresi kaç ayet, kaç sayfa? Yusuf Suresi meali nedir? İşte Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Medine döneminde inen Maide Suresi, 120 âyettir. Sûre, adını 112. ve 114. âyetlerde yer alan “mâide” (sofra) kelimesinden almıştır. Sûrede başlıca; verilen sözlerin yerine getirilmesi, İsrailoğullarının sözlerinde durmamaları, Hıristiyanların yanlış inançları, dünyaya düşkünlükleri ve yolsuzlukları, müslümanlar için bazı talimat, uyarı ve dinî hükümler konu edilmektedir. Peki, Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Maide suresi ne anlatıyor? Maide ne demek? Maide Sûresi kaç âyet? İşte Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Kehf Suresi okumanın yararları ve faziletleri! Kehf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Kehf Suresi okumanın yararları ve faziletleri! Kehf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Kehf Suresinin Ramazanda ve geri kalan tüm zamanlarda da okunmasının faziletlerinden biri Hadisi şerifte belirtildiğine göre; bir kişinin Kehf Suresindeki ilk on ayeti ezberlerse, o kişi Deccal fitnesinden korunur.
9.05.2023 Sureler
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Tevbe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tevbe Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Tevbe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tevbe Suresi okumanın yararları ve faziletleri Tevbe suresi başında besmele olmayan tek sure olması nedeniyle diğer surelerden ayrılmaktadır. İki ayeti hariç Medine döneminde nazil olduğu bilinir. 129 ayetten oluşan Tevbe suresi, adını 117. ve 118. ayetlerde geçen tevbe kavramından alır. Bazı bilginler surenin başında besmele yazılmamış olmasını bir önceki surenin devamı olarak açıklamaktadır.
4.05.2023 Sureler
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Mü'minun Suresi 118 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “elMü’minûn” kelimesinden almıştır. “el-Mü’minûn”, mü’minler demektir. Müşriklere son uyarı niteliğindeki bu sûrede, mü’minlerin zafere ulaşacakları, kötülerin cezaya çarptırılacağı konu edilmektedir. Peki, Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Müminun Suresi neyi anlatıyor? İşte Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
3.05.2023 Sureler
Cin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Cin Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Cin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Cin Suresi okumanın yararları ve faziletleri Cin Suresi iniş sırasına göre 40. sırada yer alan bir suredir. Cin Suresi Araf suresinden sonra, Yasin suresinden de önce Mekke'de indirilmiştir.
3.05.2023 Sureler
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri Birinci ayette geçen ‘isra’ kelimesinden adını alan sure 111 ayetten oluşuyor. Kuran-ı Kerim’in 17’inci suresidir. İsra’nın anlamı ‘göğe yükseliş’ veya ‘gece yürüyüşü’ olarak tabir edilmektedir. Bu olay Hicret’ten önce meydana gelmiştir. Mekke döneminde indirilen son sure ‘İsra’ suresidir.
3.05.2023 Sureler
28 Nisan 2023 yeni resimli cuma mesajları! Dualı, ayetli hayırlı cuma sözleri ile kısa anlamlı, yazılı en güzel, farklı, en yeni cuma mesajları seçenekleri burada (Gönder ya da indir)
28 Nisan 2023 yeni resimli cuma mesajları! Dualı, ayetli hayırlı cuma sözleri ile kısa anlamlı, yazılı en güzel, farklı, en yeni cuma mesajları seçenekleri burada (Gönder ya da indir) Resimli cuma mesajları seçenekleriyle, Dualı, ayetli hayırlı cuma sözleri ile kısa anlamlı, yazılı en güzel hayırlı cumalar sözleri araştırmaları yoğunlaştı. Cuma paylaşımı yapmak isteyenler arama motorlarına yönelerek “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan Cuma gününe özel sözleri ve mesajlar araştırıyor. Cuma günü namazlarla, dualarla eda edilirken bir de sizler için Cuma gününe özel Cuma mesajları ve hayırlı cumalar sözleri derledik. İşte en güzel, dualı, hadisli, uzun kısa, en etkileyici Cuma mesajları çeşitleriyle Hayırlı Cumalar dileyin ve ücretsiz indirin…
28.04.2023 Gündem
Ramazan mesajları resimli 2023 yeni sözler! Whatsapp, Instagram, Facebook, Twitter için kısa, anlamlı, yazılı, ayetli 11 ayın sultanı hoş geldin ramazan ayı mesajları 2023 görselleri indir
Ramazan mesajları resimli 2023 yeni sözler! Whatsapp, Instagram, Facebook, Twitter için kısa, anlamlı, yazılı, ayetli 11 ayın sultanı hoş geldin ramazan ayı mesajları 2023 görselleri indir Ramazan ayı mesajları ve hoş geldin ya şehri ramazan sözleri Ramazan ayıyla birlikte sorgulanıyor. Ramazan ayı, İslam takvimine göre her yıl farklı tarihlerde başlar. Müslümanlar için oldukça öneml olan bu ayda oruç tutmak, ibadet etmek, dua etmek gibi çeşitli ibadetler yapılır. Biz de günün anlam ve önemine istinaden ayetli, dualı, kısa ve uzun ramazan ayı mesajları derledik. İşte 11 ayın sultanı Ramazan sözleri ve Hoş geldin Ya Şehri Ramazan mesajları…
23.03.2023 Ramazan Haberleri

Benzer Haber Etiketleri

İndir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki indir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.