Milli Savunma Üniversitesi

Milli Savunma Üniversitesi

Son dakika milli savunma üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milli savunma üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milli savunma üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Savunma Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli savunma üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.034 milli savunma üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm milli savunma üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık ve kamu kurumlarına 647 yeni kadro! Resmi Gazete'de yayımlandı
Bakanlık ve kamu kurumlarına 647 yeni kadro! Resmi Gazete'de yayımlandı Bazı kamu kurumlarına yeni kadro ihdas edildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.04.2024 Gündem
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem
MSÜ SONUÇLARI 2024 || MSÜ sonuçlarına nasıl bakılır? ÖSYM sonuç sorgulama ekranı
MSÜ SONUÇLARI 2024 || MSÜ sonuçlarına nasıl bakılır? ÖSYM sonuç sorgulama ekranı Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav sonuçları açıklandı. 3 Mart'ta askeri öğrenci olabilmek için MSÜ sınavına katılım sağlayan öğrenciler, heyecanla ÖSYM'den gelecek sonuç duyurusunu bekliyordu. Peki, MSÜ sınav sonuçları nasıl sorgulanır? İşte ÖSYM sonuç sorgulama ekranı.
22.03.2024 Gündem
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu mensubu kadın harbiyelilerle Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında TCG Nusret Mayın Gemisi ile seyir yaptı.Fırat,"Türk milleti buna çok aşina. Kurtuluş Savaşı'nda kendi canı pahasına, çocukları pahasına kurtuluş mücadelesine destek veren, bizzat katılan tarihi kadın kahramanlarımızla dolu" dedi.
8.03.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Son bir haftada 36, 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar ise 204'ü Irak’ın, 315'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere 519 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
7.03.2024 Gündem
MSÜ kitapçıkları veriliyor mu? MSÜ sınavdan sonra kitapçıkları veriliyor mu?
MSÜ kitapçıkları veriliyor mu? MSÜ sınavdan sonra kitapçıkları veriliyor mu? ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ) 3 Mart Pazar günü 81 il ve 108 sınav merkezinde düzenlenecek. 736 bin 894 adayın başvurduğu sınavda, 96 bin 475 kişi görev alacak, 1747 bina ve 33 bin 353 salon kullanılacak.
2.03.2024 Gündem
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu?
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı 3 Mart 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. MSÜ sınavı saat 10.15'te başlayacak, 165 dakika sürecek. Milli Savunma Üniversitesi sınav giriş yerleri, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yayınlandı. Peki, MSÜ sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?
2.03.2024 Gündem
MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? MSÜ sınav sonucu hesaplama: MSÜ sınav sonuçları e-devlet nasıl sorgulanır?
MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? MSÜ sınav sonucu hesaplama: MSÜ sınav sonuçları e-devlet nasıl sorgulanır? Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) ÖSYM tarafından düzenleniyor. Başvurularını yapan 736 bin 894 aday, sınavda 120 soru çözecek. Peki, MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? MSÜ sınav sonucu hesaplama: MSÜ sınav sonuçları e-devlet nasıl sorgulanır?
2.03.2024 Gündem
YKS başvuruları için bugün son gün!
YKS başvuruları için bugün son gün! Türkiye genelinde 8-9 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları bugün saat 23.59’da sona eriyor.
26.02.2024 Gündem
F-16, F-35, Eurofighter ve S-400! MSB kaynakları açıkladı: Herhangi bir şarta bağlı değil
F-16, F-35, Eurofighter ve S-400! MSB kaynakları açıkladı: Herhangi bir şarta bağlı değil Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Türkiye’nin ABD’den tedarik edeceği 40 adet F-16 blok 70 ve 79 adet modernizasyon kitine dair merak edilen tüm soruları cevapladı. MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, "Bazı Yunanistan kaynaklı haber sitelerinde iddia edildiğinin aksine F-16 tedariki ve modernizasyonu konusu herhangi bir şarta bağlı değildir." denildi.
1.02.2024 Gündem
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'den 40 adet F-16 Blok 70 Viper alımı ile 79 adet modernizasyon kiti talebine ilişkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı telefon görüşmesini hatırlatarak, "Başkan Biden, 'Bunu en kısa sürede kongreye iletme hazırlıklarını yaptım' diyerek ifade etmiş. Tedarik sürecinde en önemli husus müttefiklerin birbirine yaptırım uygulamamasıdır. Temenni ediyorum ki önümüzdeki süreçte somut gelişmeler olacaktır" dedi.
16.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Hemen her hafta savunma sanayi alanında gurur verici bir haber alıyoruz. Kısa süre önce Milli Muharip Uçağımız KAAN'la ilgili müjdemizi paylaşmıştık. İnşallah 2023 senesi bitmeden uçağımızın havalandığını göreceğiz'' dedi.
30.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10. Dönem Müşterek Komuta ve Kurmay Eğitimi, 5. Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi ve 12. Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili "Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz. Türkiye terörle arasına mesafe koymayanlara nasıl onay verebilir? Madrid'de ülkemize verilen sözlere riayet edilmesini istiyoruz." dedi.
7.07.2023 Gündem
Sağlık Bakanı Koca ile gençler arasında gülümseten diyalog
Sağlık Bakanı Koca ile gençler arasında gülümseten diyalog Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, esnaf ziyareti sırasında yanına gelen gençlerle sohbet etti. Kendisiyle fotoğraf çektiren bir gencin, "Ben sizi etiketleyeceğim, siz de beni etiketleyin. Sizin takipçiniz çoktur" sözleri gülümsetti.
4.05.2023 Gündem
MSÜ 2023 kaç kişi girdi? 2023 MSÜ kaç kişi alacak, bu yıl MSÜ sınavına kaç kişi girdi?
MSÜ 2023 kaç kişi girdi? 2023 MSÜ kaç kişi alacak, bu yıl MSÜ sınavına kaç kişi girdi? MSÜ kaç kişi girdi 2023, Milli Savunma Üniversitesi kaç öğrenci alınacak? MSÜ sınav sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından tercih işlemleri başlayacak. Tercih sürecine yönelik araştırmalar hızlanırken adaylar MSÜ sınavına kaç kişinin katıldığını da sorguluyor. İşte detaylar…
27.04.2023 Eğitim
MSÜ baraj puanı kaç? 2023 MSÜ kadın erkek taban puanları açıklandı mı? Harp Okulları, Astsubay Meslek Yüksekokulu, Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu
MSÜ baraj puanı kaç? 2023 MSÜ kadın erkek taban puanları açıklandı mı? Harp Okulları, Astsubay Meslek Yüksekokulu, Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu 2023 Millî Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 2 Nisan 2023 tarihinde uygulandı, bugün MSÜ sonuçları erişime açıldı. Adaylar sonuçların açıklanmasıyla birlikte "MSÜ baraj puanı kaç 2023? MSÜ taban puanları açıklandı mı? sorularına yanıt aramaya başlandı. Peki, MSÜ kadın erkek taban puanları belli oldu, 2023 MSÜ baraj puanı kaç?
27.04.2023 Eğitim
MSÜ taban puanları 2023 (Kadın Erkek)! MSÜ Kara, Hava, Deniz taban tavan puanları 2023 kaç? İşte ÖSYM KHO, HHO, DHO, MYO MSÜ taban baraj puanları
MSÜ taban puanları 2023 (Kadın Erkek)! MSÜ Kara, Hava, Deniz taban tavan puanları 2023 kaç? İşte ÖSYM KHO, HHO, DHO, MYO MSÜ taban baraj puanları MSÜ Kara, Hava, Deniz taban tavan puanları 2023 soruşturması ÖSYM’nin sınav sonuçlarını açıklamasının ardından gündem oldu. Adaylar arama motorlarına yönelerek MSÜ KHO, HHO, DHO, MYO baraj puanlarını araştırıyor. İşe Milli Savunma Üniversitesi sınavına giren öğrencilerin merak ettiği 2023 MSÜ Kara, Hava, Deniz taban puanları…
27.04.2023 Eğitim
MSÜ sınav sonuçları açıklandı
MSÜ sınav sonuçları açıklandı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2 Nisan'da yapılan 2023 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023-MSÜ) sonuçlarını açıkladı.
27.04.2023 Eğitim
'MSB Dijital Gösterim Merkezi'ne yoğun ilgi
'MSB Dijital Gösterim Merkezi'ne yoğun ilgi Türk savunma sanayisinin milli imkanlarla geliştirdiği ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından da kullanılan silahların sergilendiği 'Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Dijital Gösterim Merkezi', yoğun ilgi gördü.
11.04.2023 Gündem
MSÜ 2023 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM MSÜ sınav sonuç tarihine yer verdi! MSÜ sınav sonuçları hangi gün belli olacak?
MSÜ 2023 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM MSÜ sınav sonuç tarihine yer verdi! MSÜ sınav sonuçları hangi gün belli olacak? MSÜ sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih ÖSYM takvimindeki yerini aldı. 2 Nisan Pazar günü yapılan MSÜ sınavı sonrası adayları sonuçların açıklanacağı tarihe kilitlendi. Milli Savunma Üniversitesi'ne girme hayali kuran binlerce öğrenci sınav sonuçlarını beklemeye başladı. ÖSYM internet sitesinde yer alan Sınav takviminde MSÜ sınav sonç tarihi de yer aldı. Peki MSÜ sınav sonuçları hangi gün yayınlanacak?
2.04.2023 Eğitim
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
MSÜ sınavında kalem silgi verilecek mi 2023? MSÜ sınavı ne zaman 2023, saat kaçta, kaç dakika 2023? MSÜ sınavında kaç soru var, kalem silgi verilecek mi?
MSÜ sınavında kalem silgi verilecek mi 2023? MSÜ sınavı ne zaman 2023, saat kaçta, kaç dakika 2023? MSÜ sınavında kaç soru var, kalem silgi verilecek mi? MSÜ sınavı ne zaman, saat kaçta, MSÜ sınav kaç dakika, kaç soru? Sorularının yanıtı sorgulanıyor. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına az bir süre kaldı, sınava girecek öğrenciler sınavın detaylarına ilişkin aramalarını sıklaştırdı. Sınava katılacak adaylara Türkçe testinden 40, temel matematik testinden 40, sosyal bilimler testinden 20 ve fen bilimleri testinden 20 soru sorulacak. Askeri öğrenci adayları MSÜ sınavı kaç dakika 2023, MSÜ sınavında kaç soru var, kalem silgi verilecek mi? sorularının yanıtını araştırıyor.
1.04.2023 Eğitim
MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? MSÜ’de para, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? 2023 MSÜ yasakları nelerdir?
MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? MSÜ’de para, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? 2023 MSÜ yasakları nelerdir? 2023 MSÜ yasakları nelerdir, MSÜ’de para, oje, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırmalarını devam ettiriyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gereken bazı kurallar var. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak ve bu eşyalar emanete alınmayacak. Adaylara ÖSYM'nin 15 dakika kuralı uygulanacak, sınavdan 15 dakika önce kapılar kapatılacak. Peki, MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? İşte MSÜ yasakları…
1.04.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Milli Savunma Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli savunma üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.