İlk Görüntüler

İlk Görüntüler

Son dakika ilk görüntüler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilk görüntüler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilk görüntüler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Görüntüler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk görüntüler gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.270 ilk görüntüler haberi bulunmuştur. Tüm ilk görüntüler haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Vatan TV
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail Orta Doğu'da korkulanı yaptı ve İran'a karşı saldırı başlattı. İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Dünya
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldü
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldü Dünya ise Suriye'den gelen haberin şokunu yaşıyor. Sabah saatlerinde İsrail, Halep'in güney banliyösü Cibreen'de, Halep Uluslararası Havaalanı yakınında bir hedefi vurdu. Saldırı nedeniyle onlarca Suriye askeri öldü. Saldırının yapıldığı bölgeden ilk görüntüler geldi...
29.03.2024 Gündem
Konya'da eğitim uçağı düştü! İşte olay yerinden ilk görüntüler
Konya'da eğitim uçağı düştü! İşte olay yerinden ilk görüntüler Konya’da Türk Yıldızları'na ait uçak düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Vatan TV
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! İlk görüntüler geldi
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! İlk görüntüler geldi Ege Denizi'nde İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte deprem sonrası ilk görüntüler
27.01.2024 Vatan TV
Malatya'da deprem sonrası ilk görüntüler
Malatya'da deprem sonrası ilk görüntüler Malatya’nın 5,2 büyüklüğündeki deprem korkuttu. Deprem çevre illerde de hissedildi. Deprem sonrası yaşanan panik anları kameralara yansıdı.
25.01.2024 Vatan TV
Malatya'da deprem sonrası ilk görüntüler
Malatya'da deprem sonrası ilk görüntüler Malatya’nın 5,2 büyüklüğündeki deprem korkuttu. Deprem çevre illerde de hissedildi. Deprem sonrası yaşanan panik anları kameralara yansıdı.
25.01.2024 Vatan TV
Malatya'da meydana gelen 5.2'lik depreminden ilk görüntüler geldi
Malatya'da meydana gelen 5.2'lik depreminden ilk görüntüler geldi Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremden ilk görüntüler geldi. Yaşanan korku ve panik sonrası vatandaşlar kendilerini sokaklara attı.
25.01.2024 Vatan TV
Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildi, işte ilk görüntüler
Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildi, işte ilk görüntüler Malatya'nın Battalgazi ilçesinde saat 16.04'te 5.2, saat 16:24'te ise 3.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya deprem sonrası, 'AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. An itibari ile herhangi olumsuz bir durum yoktur.' açıklamasında bulundu. Malatya Valisi Ersin Yazıcı bir binanın kirişinin düştüğünü belirtti. Vali Yazıcı, 'Binanın girişi kapandığı için AFAD ekibimiz mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarıyor.' dedi. Öte yandan deprem Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep ve Mardin'de de hissedildi.
25.01.2024 Gündem
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım Togg'un heyecanla beklenen sedan modeline ait ilk görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca, T10X modelinin 2024 yılı için sipariş alımlarının başladığı açıklandı. Belirtilene göre, genel siparişler 20 Ocak'tan itibaren alınmaya başlanacak.
7.01.2024 Ekonomi
Japonya'da iki uçak çarpıştı! İşte o korkunç anlar...
Japonya'da iki uçak çarpıştı! İşte o korkunç anlar... Tokyo Haneda Havalimanı'nın pistinde bir yolcu uçağı alev alev yandı. Olay yerinden ilk görüntüler sosyal medyada yer alırken, Japon yayın kuruluşu NHK, iki uçağın pistte çarpıştığını, yolcu uçağında bulunan yaklaşık 367 yolcunun tamamının tahliye edildiğini açıkladı.
2.01.2024 Vatan TV
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı ABD ve Batı'nın koşul desteklediği İsrail'in Gazze katliamı devam ediyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e ABD askeri gönderme tartışmalarına son noktayı koydu. İsrail güçleri Suriye ve Lübnan'daki hedefleri vurdu. İsrail askerlerinin Gazze'ye düzenlediği baskın ise kameralara yakalandı. İsrail'den kalkan bir uçağın Dağıstan'a indiğini öğrenen insanlar ellerindeki Filistin bayraklarıyla havalimanına akın etti. Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını duyurdu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.
30.10.2023 Dünya
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
Yerli animasyon filmi “Minderler Adası” 13 Ekim’de vizyonda
Yerli animasyon filmi “Minderler Adası” 13 Ekim’de vizyonda Çalışmalar iki yıl sürdü, çocukların hayal dünyasını geliştirmek için kareler tek tek, ilmek ilmek çizildi. Yerli animasyon filmi "Minderler Adası" beyaz perdede olmak için artık gün sayıyor. O filmden ilk görüntüler Ceren Taşdelen ve Başar Günal'ın haberinde.
4.10.2023 Kültür Sanat
Ankara'da patlama! Siyasilerden çok sert tepki
Ankara'da patlama! Siyasilerden çok sert tepki Ankara'da İçişleri Bakanlığı'nın önünde bombalı saldırı girişimi düzenlendi. Saldırı girişiminin ardından siyasilerden sert mesajlar geldi. Saldırının detaylarını aktaran Bakan Yerlikaya, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz amansızca devam edecektir." tepkisinde bulundu. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Devletimiz terörün her türlüsünün kökünü kurutmaya kararlıdır." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
Ankara Kızılay'da bombalı saldırı girişimi! İşte ilk görüntüler
Ankara Kızılay'da bombalı saldırı girişimi! İşte ilk görüntüler Ankara'nın Çankaya ilçesinde Kızılay çevresinde bir patlama sesi duyuldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olay ile ilgili açıklama yaparak, "Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
1.10.2023 Haber
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler...
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak dördüncü bölümünden ilk kareler basınla paylaşıldı.
26.09.2023 Televizyon
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu. Karabağ’da mayın patlaması sonucu 2 kişinin ölmesinin ardından olay yerine giden polis aracının geçişi sırasında mayın patlamış 4 polis ölmüştü. Operasyonlar sürerken Azerbaycan Savunma Bakanı, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüştü. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova'dan operasyonla ilgili yorumlar gelirken Ermenistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ise Erivan'ın 'U' dönüşünü gözler önüne serdi. Fransa Dışişleri Bakanlığından Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı terörle mücadele operasyonuna dair yapılan açıklamada, "Fransa, bu kabul edilemez saldırıya bölgenin güvenliğine yönelik oluşturduğu risklerle orantılı olarak güçlü bir yanıt verilmesi için Avrupalı ve ABD’li ortaklarıyla yakın iş birliği içinde çalışıyor” ifadeleri kullanıldı. BM Güvenlik Konseyi de acil toplantıya çağırıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ’daki terörle mücadele operasyonun sona ermesini tek yolunun, Karabağ’daki yasadışı Ermeni silahlı güçlerin teslim olması ve Karabağ’daki sözde rejimin feshedilmesi olduğu bildirildi.
19.09.2023 Dünya
Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! İlk görüntüler geldi
Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! İlk görüntüler geldi AFAD, merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
24.08.2023 Haber
Binlerce dolar harcayıp köpek olmuştu! İlk görüntüler geldi
Binlerce dolar harcayıp köpek olmuştu! İlk görüntüler geldi En büyük hayali köpek olmak isteyen Japon adam binlerce dolar harcayarak bu hayaline kavuştu. Ülkeden gelen görüntüler ise sosyal medyada viral oldu. Sosyal Medya Japonya'da yaşayan Toko-san isimli adamı konuşuyor.
30.07.2023 Dünya
Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin'den boşanma kararı sonrası ilk görüntüler! Denizde sarmaş dolaş
Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin'den boşanma kararı sonrası ilk görüntüler! Denizde sarmaş dolaş ABD'li oyuncu Sylvester Stallone ile 26 yıllık eşi, eski manken Jennifer Flavin, geçtiğimiz sene boşanma kararı almalarıyla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Ancak kısa sürede sorunlarını çözerek ayrılmaktan vazgeçen ünlü çift, İtalya'da romantik bir tatil yaptı.
15.07.2023 Magazin
Boşanma aşamasındaki eşine 'başını keseceğim' mesajı atıp evini taşladı
Boşanma aşamasındaki eşine 'başını keseceğim' mesajı atıp evini taşladı Esenyurt'ta boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Karslıoğlu'na tehdit mesajları atan Hakan K. daha sonra evi taşladı. Şikayetçi olan Karslıoğlu, "Çok kez şikayetçi oldum, onun yüzünden ben de çalışamıyorum. 'Eğer çalışırsan seni bir yerde yakalayıp başını keseceğim' diye mesajlar atıyor. Boşanmak istiyorum, 1 senedir devam eden davamız var" dedi.
19.06.2023 Yaşam
Derin dondurucuda 4 ceset! İzmir'deki vahşette ilk görüntüler geldi, şoke eden detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda 4 ceset! İzmir'deki vahşette ilk görüntüler geldi, şoke eden detaylar ortaya çıktı... İzmir'de meydana gelen olay tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü. 3'ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişinin cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunmasıyla ilgili şoke eden detaylar da ortaya çıktı.
19.06.2023 Gündem
İstanbul'da ünlü AVM'de yangın! İlk görüntüler geldi
İstanbul'da ünlü AVM'de yangın! İlk görüntüler geldi Son dakika haberine göre; İstanbul Sarıyer'de bulunan bir AVM’de yangın çıktı. Gelen bilgilere göre; alışveriş merkezinin üst katında devam eden inşaat sırasında kaynak yapılırken yangının çıktığı belirtildi.
25.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlk Görüntüler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk görüntüler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.